Nyheter om Zlatan


Jack Wilshere gjør seg klar for januar

Historien om Jack Wilshere er lang og kronglete. En 29-åring med 182 Premier League-kamper på CV´en, men uten arbeidsgiver siden i sommer. I høst tok Arsenal sin tidligere spiller tilbake i varmen for å gi ham muligheten til å bygge seg opp til neste oppgave. Wilshere forteller nå selv hva han sikter seg inn mot. Det var i et intervju med talkSPORT at 29-åringen delte planen sin. Les: Haaland bør ta seg en god titt på Phil Foden -Jeg kunne faktisk godt tenke meg å dra til utlandet.

Haaland bør ta seg en god titt på Phil Foden

Ifølge ESPNs kilder hos klubber som jakter den norske rockestjerne, krever entourage´t til Haaland en ukelønn på rundt 6 millioner kroner. Det går ikke en uke uten at 21-åringen blir hauset opp i media (når han er skadefri), neste klubb skal jommen få betale for det han har levert på banen de siste sesongene og mediedekningen han tiltrekker seg når han er på banen. Men fotball er ferskvare, og en 21-åring er fortsatt en spiller i utvikling, både fysisk og mentalt. Skader er også en del av fotballhverdagen, der målstatistikken ikke har noen verdi når du sitter på tribunen.

«Vi har fått et følelsesmessig arr etter tapet»

Det var en uvanlig følsom og tankefull manager som møtte pressen før dagens kamp i Serie A. Roma manager Jose Mourinho måtte selvsagt svare på en rekke spørsmål om hvordan et lag fra en by med knappe 60 innbyggere kunne kjøre over Roma og vinne 6-1. Klokken seks i kveld på Stadio Olimpico tar Roma i mot Napoli som med seier gjenerobrer toppen av tabellen og trolig skyver Roma ned under topp fire. Les: Knokkelkamp: Zlatan Ibrahimović så ivrig at det ble mål begge veier Om vi skulle vinne 6-1 mot Napoli vil ikke det bety noe i sammenheng med tapet for Bodø/Glimt.

Knokkelkamp: Zlatan Ibrahimović så ivrig at det ble mål begge veier

Guds gave til fotballen og verden for øvrig Zlatan Ibrahimović var tilbake på banen etter skade for AC Milan og spilte sin første Serie A kamp for sesongen. – Og for de som lurte, den svenske superstjernen spilte selvsagt hovedrollen.

Zlatan med mål og selvmål i første kamp fra start siden mai

Zlatan Ibrahimovic scoret for begge lag da han spilte fra start i Serie A for første gang på nesten et halvt år. Milan vant så vidt mot ni Bologna-spillere.

Zlatan med mål og selvmål

Zlatan Ibrahimovic scoret for begge lag da han spilte fra start i Serie A for første gang på nesten et halvt år. Milan vant så vidt mot ni Bologna-spillere. Det endte 4-2 til gjestene etter to sene mål. Ibrahimovic fastsatte selv resultatet. 40-åringen var i Milans startoppstilling for første gang siden 9. mai, etter å ha kvittet seg med skaden som kostet ham slutten av forrige sesong, sommerens EM-sluttspill og begynnelsen av denne sesongen. Det begynte bra, da han spilte fram Rafael Leão til ledermålet etter et kvarter.

Zlatan med mål og selvmål i første kamp fra start siden mai

Hun blir ny sjef i Kolumbus
Les mer om:

Rødt til Griezmann – gult til Zlatan: Raser mot forskjellsbehandling

Hvorfor er ikke loven lik for Antoine Griezmann og Zlatan Ibrahimovic? Det lurer opprørte spanske medier på etter at Milans svenske slapp unna med gult kort for samme høye spark som Atletico Madrids franskmann ble utvist for.

Dani Alves klar for å redde Barcelona

I åtte år herjet Dani Alves opp og ned på høyresiden for Barcelona. Så kom brasilianeren i clinch med ledelsen og forsvant på free transfer til Juventus. Nå er 38-åringen klar for å dra tilbake til Barcelona for å bistå i redningsarbeidet. I september ble det brudd med Sao Paulo på Alves, men høyrebacken er alt annet enn ferdig. Les: Solskjær minner Sir Alex på hva han selv gjorde Først starter Alves med å forklare hvorfor han måtte forlate Barcelona i 2016. -Jeg har alltid sagt at jeg byttet fordi jeg så at tingene ikke var som de skulle være.

Dennis Johnsen og gjengen gjør Sergio Romero endelig happy

Venezia har kommet litt skjevt ut fra hoppkanten og står med 12 baklengs på 7 kamper. Nå er Sergio Romero satt på saken. Dennis Johnsen og gjengen får dermed en sisteskanse som har har gått noen solide runder, først for Sampdoria, så seks år på Old Trafford. Les: Matcher Haaland og Mbappé Etter en mindre harmonisk exit fra United i juni, bar det ut på markedet som free transfer. Argentineren har holdt seg i form i hjemlandet og lover han skal gi Venezia det beste han viste hos Sampdoria og United.

ESPN: Jesse Lingard får muligheten til gjenforening med Zlatan

David Moyes har ikke helt gitt opp Lingard, men er ikke langt unna. 28-åringen ser ut til å ha blitt kompis med Ronaldo og har gjort seg bemerket med 2 scoringer og 1 assist på 136 minutter. Det ryktes sterkt om kontraktsforlengelse i Manchester, men mulighetene til Lingard stanser ikke der. Den offensive midtbanespilleren er inne i sitt siste år av kontrakten med United og kan innkalle til møte med andre klubber fra 1. januar. Les: Matcher Haaland og Mbappé Ifølge ESPNs kilder står to klubber klare for å forhandle med 28-åringen.

AC Milan løser håndleddsoperasjon med signering av 38-åring

Zlatan hater å få spørsmål om alderen sin, så vi styrer glatt unna temaet. Likevel, når AC Milan henter inn en 38-åring, kan vi ikke unngå å plassere Antonio Mirante i kategori Zlatan. Førstekeeperen Mike Maignan har dratt på seg en skade i håndleddet som krever operasjon, og er ute av troppen i opptil ti uker. Maignan (foto: milan, twitter) Les: Arsenal legger et bud på bordet som er nesten det Club Brugge ønsker seg Dermed har Maldini hentet inn en keeper som kunne troppe opp på kort varsel. 38-åringen er ingen hvem som helst.

Messi dundret over Luis Suarez og gjengen

Vi har dette året blitt vant til at Lionel Messi markerer seg i den argentinske landslagskdrakta uavhengig av alt kaoset i Barcelona, men etter overgangen til PSG fikk vi oppleve en Messi som var involvert i nærmest alt som skjedde foran Uruguays mål i VM-kvalikkampen på søndag.

Glem det, Marco Verratti lar seg ikke friste

Etter at Pep Guardiola ble sendt hjem fra Paris i september med 2-0 tap, satt superlativene løst hos City-Manageren. Det var spesielt en 1,65 meter lav italiener som vekket faglig beundring hos Guardiola. Marco Verratti. Den italienske midtbanespilleren har lett for å komme i bakgrunnen når han omgis av en Mbappé, Neymar eller Messi, men ikke for City-manageren.  Les: Kan bli vanskelig for Steven Gerrard å si nei -Jeg er forelsket. Han er en fantastisk spiller.

Neymar er den rake motsetningen til Zlatan Ibrahimovic

Noe er ikke som det skal være når en superstjerne av Neymar sitt kaliber rykker ut og forteller verden bare 29 år gammel det nærmer seg slutten. – Brasils superstjerne sier at neste års VM i Qatar kan bli hans siste, han er usikker på han har mental styrke til å orke fotball lenger. Kommentarer i sosiale medier er ikke nådige og minner Neymar om at hvis det blir for slitsomt kan han bare legge seg ned. – Zlatan Ibrahimovic som her om dagen ble 40 år gammel har overhodet ingen planer om å gi seg, han mener han kan holde på til han er 50 år, minst.

Zlatan Ibrahimovic er ikke nominert likevel

For noen få uker siden plasserte France Football, som står bak Ballon d’or prisen den svenske superstjernen Zlatan Ibrahimović på førstesiden med et intervju om at han til tross for å løftet pokaler over hodet i en rekke land aldri har vunnet fotballen gjeveste pris. – Det nærmeste Zlatan vant Fifa Puskás awards 2013 for fineste mål i det året, på Ballon d’Or-gallaen i Zurich. Journalisten var enig med Zlatan at han skulle vunnet for lenge siden. – Vel i år var han ikke blant de 30 nominerte, og med det ingen svensker.

Sjekk denne svindyre luksusgaven Zlatan ga seg selv

Zlatan Ibrahimovic fyller 40 år, og den markerte han med å gi seg selv en luksusbil - i gull!

Zlatan – her snakker vi 40-årskrise!

Den svenske fotballspilleren går som vanlig litt lenger ...
Les mer om:

Zlatan fyller 40 år

Sveriges aller største fotballstjerne Zlatan Ibrahimovic fyller 40 år søndag. Svensken har en vanvittig CV og har blant annet vunnet den nasjonale ligaen i fire land, med fem ulike klubber. I anledning stjernens fødselsdag har det kommet inn en rekke gratulasjoner. Svenske Aftonbladet har blant annet snakket med hans tidligere lagkamerat i Barcelona Sergio Busquets, som hadde denne gaveideen til Zlatan: – Hvis jeg skulle gitt ham noe spesielt, ville det vært et maleri av ansiktet hans. Han ville sikkert likt å se på seg selv og det maleriet hver dag.

Zlatan melder forfall fra landslagstroppen

Zlatan Ibrahimovic (39) blir ikke å se i landslagsdrakten i de kommende VM-kvalifiseringskampene. Han erstattes av Viktor Gyökeres.

Zlatan melder forfall fra landslagstroppen

Zlatan Ibrahimovic (39) blir ikke å se i landslagsdrakten i de kommende VM-kvalifiseringskampene. Han erstattes av Viktor Gyökeres.

Zlatan melder forfall fra landslagstroppen

Zlatan Ibrahimovic (39) blir ikke å se i landslagsdrakten i de kommende VM-kvalifiseringskampene. Han erstattes av Viktor Gyökeres.

Zlatan melder forfall

Zlatan Ibrahimovic, som fyller 40 år søndag, blir ikke å se på det svenske landslaget i de kommende VM-kvalifiseringskampene. Det bekrefter det svenske landslaget, ifølge Aftonbladet. Han erstattes av Viktor Gyökeres.

AC Milan taper over en halv milliard fordi de vil spare ti millioner

Det er liten tvil om at Franck Kessie er ettertraktet om dagen, det han får til for AC Milan er svært imponerende, manager Stefano Pioli har gutta på pengesekken på sine knær om å forlenge hans avtale som går ut til sommeren. Manchester United er en av klubbene som øyner et varp nå som forhandlingene mellom det som for øyeblikket må være en av Europas aller beste midtbanespillere og AC Milan står i stampe.

Zlatan med i Sveriges VM-tropp

Zlatan Ibrahimovic er tatt ut i Sveriges tropp til VM-kvalifiseringskampene mot Kosovo og Hellas til tross for skadeproblemer. 39-åringen har vært den siste tiden vært plaget av en akillesskade og har vært ute i flere kamper i høst.