Nyheter om Zlatan


Helt vilt: Dani Alves kalles tilbake til tjeneste!

Det meste har vært vilt med villmannen Alves, men når du som 38-åring blir kalt inn til tjeneste for et av klodens kuleste landslag, da topper dette mye. Zlatan bestemte seg for å takke ja til spill for Sverige som 39-åring, men de nordiske blågule er ikke akkurat som de sambadansende blågule. Les: Sverige mister løven Zlatan For å komme til saken: Denne helgen ble den tidligere Barcelona -og PSG spilleren kalt inn til Brasils landslagstropp.

Tabbe av Tottenham å hente inn Rafael Benitez

Rafael Benitez har rykket opp som en av kandidatene til Tottenham-jobben. Runder hos Liverpool, Real Madrid, Chelsea (vikar) og Newcastle bør gjøre franskmannen til en populær manager hos Spurs-supporterne. Neppe, sier den tidligere engelske landslagsspilleren Danny Mills. Mills ser på Benitez som en manager fra øverste hylle, men tviler på at spanjolen kommer til å tilføre mye nytt etter José Mourinho. Les: Sverige mister løven Zlatan Vi digger Benitez, men ble nysgjerrig på analysen til Mills. -Spurs-supportere har klaget på style of play. Er Rafas stil spennende?

Sverige mister løven Zlatan

Vi hadde såvidt publisert artikkelen med «Zlatan skal jobbe hardt for å rekke EM». Noen timer senere kom bekreftelsen fra den svenske landslagstreneren på at: Det gjør han ikke. Hinkende av banen i 3-0 kampen mot Juventus så Zlatan rimelig betenkt ut. Han kjente nok hvor det bar hen. Les: Manchester United har sin første signering Idag har Zlatan meddelat Janne Andersson att hans skada stoppar honom från att medverka i EM i sommar. Krya på dig Zlatan, vi hoppas att få se dig på fotbollsplanen snart igen!

Gerd Müller er ikke lenger Bundesligas største

Robert Lewandowski har gjennom siste del av sesongen jaktet en umulig rekord som ble satt av ikonet Gerd Müller på 1970-tallet. Karl-Heinz Rummenigge ga denne helgen klar beskjed om at exit-ryktene for Nr. 9 var grunnløse. Alt annet ville ha vært galskap, kom det fra Bayern-direktøren. Og på lørdag scoret Lewandowski seg opp på siden av Gerd Müller. Bundesliga-mål nr. 40 denne sesongen kom mot Freiburg (2-2). Les: Zlatan skal jobbe hardt for å rekke EM Med én runde igjen av serien er det nesten utenkelig at Lewandowski ikke passerer Müller. Nr.

Zlatan mister EM

Det svenske landslaget bekrefter at Zlatan Ibrahimovic (39) mister sommerens EM på grunn av kneskaden han pådro seg forrige helg. Milan-spissen gjorde comeback for Sverige i mars.

Zlatan Ibrahimović mister EM

Overtidsscoring reddet seieren for Ranheim
Les mer om:

Zlatan Ibrahimović mister EM

Svenskene fortviler for at AC Milan-spiss Zlatan Ibrahimović (39) går glipp av EM på grunn av en kneskade.
Les mer om:

Zlatan mister EM

Zlatan Ibrahimovic slipper operasjon, men må han pleie kneet i halvannen måned framover. Ifølge Sveriges landslagssjef Janne Andersson mister han EM. I en pressemelding opplyser Milan at Ibrahimovic må gjennomgå en «konservativ behandling» i seks uker. Serie A-klubben utdyper ikke hva den legger i det begrepet. – Han har dessverre meddelt at skaden stopper ham fra å delta i EM. Det er jo trist både for Zlatan og oss. Jeg snakket med Zlatan i dag (lørdag). Jeg håper han snart er tilbake på banen igjen, sier Andersson ifølge Aftonbladet og Expressen. Sverige starter EM mot Spania 14. juni.

Zlatan skal jobbe hardt for å rekke EM

Forrige søndag gikk AC Milan-spillerne av gressmatta i Torino etter en nådeløs 3-0 seier over Juventus. Det er disse øyeblikkene Zlatan lever for, men ble snytt for muligheten til å veksle noen trøstende ord med Ronaldo da han tidligere hadde forlatt banen med skade. Med AC Milan i kamp om 2., 3., 4. eller 5. plass er timingen elendig (som det pleier å være med skader). Zlatan er defintivt spilleren som kan lede medspillerne helt inn.

Avis: Zlatan kan miste EM-åpningen

Zlatan Ibrahimovic sliter med en kneskade. Ifølge italienske Gazzetta dello Sport kan svensken komme til å gå glipp av åpningskampen i sommerens EM-sluttspill. På en pressekonferanse tirsdag opplyste Milan-trener Stefano Pioli at klubbens svenske målmaskin ikke er aktuell for spill denne uken. Han håpet samtidig at Ibrahimovic kunne bli klarert for spill til den siste seriekampen mot Atalanta i neste uke. Svensken fikk en vridning i kneet i storkampen mot Juventus søndag og måtte forlate banen. Onsdag skriver Gazzetta dello Sport at svensken kan bli borte fra banen noe lengre.

Hegerberg på spørsmål om landslaget: – Zlatan kom tilbake som 39-åring. I'll leave it with that

Sandnes støtter ikke foreslått svekking av båttilbudet i Lysefjorden
Les mer om:

Hegerberg på spørsmål om landslaget: – Zlatan kom tilbake som 39-åring. I'll leave it with that

I en fersk podkast med den svenske journalisten Olof Lundh forteller Ada Hegerberg om skademarerittet. Hun svarer også på spørsmål om hun savner landslaget.
Les mer om:

Milan-seier sendte Juventus ute av mesterligaplass – Zlatan ut med skade

Milan overkjørte Juventus og vant hele 3-0 på bortebane i serie A søndag kveld.
Les mer om:

Zlatan ut med skade i Milan-seier

Milan kjørte over Juventus og vant hele 3-0 på bortebane i Serie A søndag kveld. Brahim Díaz sendte Milan i ledelsen på overtid i første omgang. Deretter var det to kjappe mål i det 78. og 82. minutt av Ante Rebic og Fikayo Tomori som sørget for at resultatet ble 3-0. Det betyr at Milan inntok tredjeplassen på tabellen med 72 poeng tre serierunder før slutt. Juventus er nede på femteplass med 69 poeng, og dermed utenfor mesterligaplass. Zlatan Ibrahimovic måtte ut med skade i det venstre kneet i andre omgang, en det er uvisst hvor alvorlig skaden er.

Forteller han lærte italiensk mens han spilte for Manchester United og sannheten om Ibrahimovic

Man skjønner hvorfor seriemester med Inter Milan Romelu Lukaku virket litt umotivert den siste tiden på Old Trafford. – Han var mektig og toppscorer hos Everton frem til han ble en del av Manchester United i 2017. Den belgiske kraftspissen var heller middelmådig i sine to år, først under Jose Mourinho og så under Ole Gunnar Solskjær sin ledelse. Salget til Inter Milan var ikke en overraskelse for noen.

Sky Sports: Aguero i forhandlinger

Da Ronald Koeman kom inn hos Barcelona forrige sommer ble Luis Suarez definert som has been. Opprydningen skulle begynne med gamlegutta (bortsett fra fredede Messi og Pique). Exiten ble høylydt, sår – og kostbar for Barcelona. Nå har tydeligvis holdingen til hva som fortsatt kan bo i veteraner, endret seg på Camp Nou. Sergio Aguero forlater Etihad Stadium til sommeren på free transfer (forhåpentligvis med CL-tittel i samlingen). Hadde exiten skjedd forrige sommer, ville trolig Barca-ledelsen plassert argentineren i samme bås som Suarez.

Dette kan avgjøre stjernekeeperens fremtid

Om bare to måneder utløper Gianluigi Donnarummas kontrakt med AC Milan, men nå skal den 22 år gamle stjernekeeperen ha satt forhandlingene med forskjellige beilere på pause. AC Milan er interessert i å forlenge avtalen, mens erkerivalen Juventus også er ute etter å signere keeperen. Det er imidlertid ingen av klubbene som er sikre på å spille i Champions League neste sesong, og det er nettopp det som nå får Gianluigi Donnarumma til å sette kontraktsforhandlingene på pause.

Dropper Haaland, men blar likevel opp milliarden for spiss

Ja, ja, The Sun er ikke akkurat verdens mest troverdige kilde, men selv tabloidavisen får rett i blant. Ryktet om Romelu Lukaku kjøper vi. Inter Milan har hatt ekstremt god nytte av den utstøtte United-spilleren siden 2019. Antonio Conte brukte ikke mange ukene før belgieren var tilbake i en fysisk form vi ikke har sett siden de beste dagene i Premier League. Så startet spissen å score, score – og fortsatte. 27 mål for Inter denne sesongen der Serie A-titlen venter rundt noen hjørner, er helt rått.

Enten får Stefano Pioli eller Andrea Pirlo sparken (eller muligens begge)

Tre lag har samme poengsum nær toppen av Serie A, ingen av dem kjemper om mesterskapet for det ror Inter Milan lett i havn. – På tredje finner du Napoli, på fjerde Juventus og på femte AC Milan alle har 66 poeng etter 33 kamper. To kjappe tap setter jobben til AC Milan manager Stefani Pioli i fare, tapene førte til at både Napoli og Juventus gikk forbi dem på tabellen. Gazetta dello Sport skriver at manageren får sparken hvis de ikke klarer å kvalifisere seg til Champions League.

Senket av Lazio - AC Milan lever Champions League-farlig

(Lazio-AC Milan 3–0/Torino-Napoli 0–2) Med fem kamper igjen å spille står Cristiano Ronaldos Juventus og Zlatan Ibrahimovic’ AC Milan i fare for ikke å kvalifisere seg for neste sesongs Champions League.

Zlatan etterforskes av UEFA

Zlatan Ibrahimovic etterforskes for å ha økonomiske interesser i bettingselskap samtidig som han spiller for landslaget, noe som strider mot UEFAs regelverk.

Ceferin om Florentino Perez: ‘President of nothing’

Real Madrid presidenten Florentino Perez får ikke mye sympati for hans pådriverrolle i forbindelse med Superligaen. prosjektet er skutt ned av fans og ligger i følge Perez på is i påvente av «bedre tider».

Zlatan: «The Saga Continues»

Gleden er enorm i den italienske storklubben AC Milan etter deres største stjerne Zlatan Ibrahimovic bestemte seg for å bli en sesong til. – Det ble i kveld arrangert et forlengelsesintervju og som vanlig om dagen ble det gjennomført i passende avstand.

Ibrahimovic forlenger med Milan

Zlatan Ibrahimovic (39) blir i AC Milan minst én sesong til. Klubben bekreftet torsdag kveld at den svenske veteranen har signert en kontrakt som vil løpe til sommeren 2022.

Evighetsmaskinen Zlatan Ibrahimovic

39 år gamle Zlatan Ibrahimovic har ingen planer om å senke tempoet, ikke bare er han tilbake på det svenske landslaget i god tid før sommerens fotball EM, nå har kan i følge Sky Sports Italia forlenget sin avtale med AC Milan. Etter å ha levert en fantastisk sesong hadde alle lyst til å fortsette, forlengelsen skal presenteres før helgen. Les: Bekreftet: Zidane satser på Modric Ryktene har pekt på en forlengelse med AC Milan en stund, og endelig skal det være på plass en forlengelse på et år.