Nyheter om Zinedine Zidane


Sitter som gjedda i sivet og venter

Skal vi bruke enda en dyrereferanse for Everton manager Carlo Ancelotti må det være ringrev. – I september i fjor hentet de James Rodríguez på en gratis overgang fra Real Madrid, nå vil gjøre det samme med enda en utlånt Real Madrid spiller. Før Tottenham manager Jose Mourinho fikk sparken var det umulig å tenke seg at klubben ville utløse kjøpsopsjonen på Gareth Bale, men nå som portugiseren er ute (og leder Roma) har Bale blomstret opp og returen til Real Madrid er langt fra sikker.

Daniel Levy vil ha en manager som ikke spiller trist, defensiv Mourinho fotball

Belgias landslagssjef Roberto Martinez er en del annen type enn Jose Mourinho, han krever underholdende og eksplosiv fotball samtidig som han regnes for å være litt «ustrategisk» i sin tilnærming. Tottenhams styreformann har Daniel Levy ikke lykkes enda med å hente inn en manager som passer både på tid og pris. Ved at de øverst på hans liste er utilgjengelige har han kommet ned til en kandidat vi i Sporten tror virkelig passer. – Blir Roberto Martinez ny manager vil vi uten tvil på mer underholdene fotball med noen spektakulære seiere, men trolig også noen pinlige tap.

Skal dempe presset Toni Kroos og Luka Modric

Martin Ødegaard trives i Arsenal og Arsenal trives med Martin Ødegaard, men alle gode ting går mot en slutt. Real Madrid har vært Martin Ødegaard sin arbeidsgiver siden 2015 i mesteparten av den tiden har han vært leid ut i en slags forberedende øvelser for å bli god nok for å spille på førstelaget. Det var tilfelle før sesongen hvor Real Madrid avsluttet låneavtale med Real Sociedad et år før tiden. – Det ble et halvt år med mye frustrasjon og benkesliting under manager Zinedine Zidane som heller satset på sine veteraner.

Zidane kan bli historisk: – Bør diskutere om han er verdens beste trener

Real Madrid-trener Zinedine Zidane har muligheten til å bli historisk dersom laget hans vinner Champions League denne sesongen, men i veien står en manager han aldri har klart å slå.

– Det ville vært absurd

Zinedine Zidane kan ikke se for seg Champions League uten Real Madrid involvert.

Opptur vekker interessen til Real Madrid, men samtidig blir det vanskeligere å kjøpe

Timo Werner var en gigantisk flopp helt frem til Thomas Tuchel overtok managerstolen til Frank Lampard. – Nå er det bedre, men lagt fra perfekt. Chelsea seg på fjerdeplassen i Premier League takket være gårsdagens seier mot West Ham på Londons olympiske park. Thomas Tuchel startet med Timo Werner som scoret det avgjørende målet i den meget viktige kampen om fjerdeplassen.

Raheem Sterling fristes av Real Madrid

Manchester City har hatt glede av Raheem Sterling siden de hentet han fra Liverpool i 2015 året etter han fikk «Golden Boy» prisen. Venstrevingen har ifølge de som sitter med statistikkverktøy fått litt mindre spilletid denne sesongen, spesielt i de aller viktigste kampene. Daily Star skriver at Real Madrid er interessert i Raheem Sterling og skal allerede kommet med et uvanlig løfte om godt med spilletid.

Zidane vet at det ikke er noen grunn for å bli hysterisk over semifinale

Mens Thomas Tuchel og Pep Guaridola gikk i fistel over å komme seg til semifinalen – som er en gedigen prestasjon – bruser det franske blodet til Zidane i roligere strømmer. Been there, won the trophy. Guardiola ledet City til sin 8. semifinale, men har ikke vunnet siden tiden med Barcelona 2010/11.

Real Madrid stjerne snakker ut om Premier League rykter

Da Real Madrid hentet superstjerne Eden Hazard fra Chelsea var tanken at han skulle regjere på venstre ving plass mens Lucas Vázquez skulle ta seg av høyre. – Det ikke ikke som planlagt, men det er definitivt ikke Lucas Vázquez som er svært ettertraktet. Vi har kunne lese i spansk presse at Lucas Vázquez, mens klubber som Manchester United, Chelsea, Arsenal og Tottenham banker på døra ikke ønsker å forlenge sin avtale. – Nå har vi imidlertid fått et svar. Til Goal forteller han følgende: «Det jeg konsentrerer meg om er nåtiden.

I går økte Vinicius Junior sin verdi med mange millioner

Det begynner å bli lenge siden Real Madrid har levert så underholdene fotball som i gårsdagens første kvartfinale på Estadio Alfredo Di Stefano mot Liverpool. Vinícius Júnior var fantastisk god og sørget for to mål. Det var en meget fornøyd Real Madrid manager Zinedine Zidane som etter kampen mener de er undervurdert: «Jeg tror dette laget er undervurdert. Til slutt fortjener vi å bli klarert. Dette teamet snur på tingene som blir sagt. Det er akkurat det denne klubben og dette laget kan gjøre.

Tause om Haaland

Managerne Ole Gunnar Solskjær, Thomas Tuchel og Zinedine Zidane ble fredag spurt om et kjøp av Erling Braut Haaland, men ingen av dem ville innrømme at de er interesserte.

Real Madrid har erstatteren til Zidane klar

Før jul gikk det knapt en uke uten at spansk media hevdet Real Madrid-ledelsen var centimenter fra å ta fra franskmannen nøkkelkortet. I begynnelsen av april er det ikke tvil om at Zinedine Zidane har reddet seg for sesongen. Dette betyr likevel ikke at det er en selvfølge at de to partene fortsetter fotballekteskapet etter sommeren. For det handler om å bygge opp et nytt Real Madrid. Da Cristiano Ronaldo forlot San Bernabeu, markerte dette også en skifte. Real var ikke lenger så dominerende i Champions League.

Gareth Bale sier en ting og Real Madrid noe helt annet!

Da Gareth Bale ble lånt ut til Tottenham før sesongen fra Real Madrid var manager Zinedine Zidane overlykkelig han slapp problemet med en spiller som ikke gadd å lære seg spansk engang og som dessuten var skadet hele tiden. Tidligere denne uken skapte Gareth Bale nesten like store bølger som da han veivet med banneret med påskriften «Wales, Golf Madrid in that order» da han fortalte verden at han planlegger å retur til Real Madrid når låneoppholdet i Tottenham er over.

Real Madrid dumper Eden Hazard!

Real Madrid tok frem det store sjekkheftet og sikret seg Mr Chelsea Eden Hazard for 115 millioner euro, en pris som av eksperter sommeren 2019 ble sett på som billig. – Konservative Transfermarkt hadde en verdivurdering på 150 millioner euro på det tidspunktet. Eden Hazard sin drømmeovergang ble til et fullstendig mareritt, det har vært en rekke skader, dårlig kommunikasjon med ledelsen i Real Madrid og medspillere og generelt elendig form. – Selv om leveransen på banen er dårlig er lønna fortsatt imponerende, den belgiske stjernen drar inn 13 millioner euro i året.

Zidane og Marcelo vil snu ved Cristiano Ronaldo retur

Juventus har lagt sin største stjerne ut på billigsalg, Cristiano Ronaldo ble hentet fra Real Madrid i 2017 for den nette sum av 117 millioner euro, nå må de som vil sikre seg den potugisiske stjernen ut med mindre enn en tredjedel. – Men det blir likevel ikke billig, Ronaldo har en heftig lønn. Det blir ganske sikkert et salg i sommer, men ekspertene er usikre på om det blir en retur til Real Madrid eller en retur Manchester United.

Achraf Hakimi er i ferd med å vinne Serie A og så fly første klasse til Premier League

Den 22 år gamle spansk marokkanske Achraf Hakimi midtbanespilleren startet som liten gutt i Real Madrid. – Bare syv år gammel i 2005 ble han en del av klubben og da han var gammel nok, fikk han litt spilletid, men ikke nok til at han klarte å bevise noe særlig.

Juventus betalte 117 millioner euro, nå blir det Ronaldoretur for en slikk og ingenting

Det er ikke noe gøy i Juventus om dagen for superstjerne Cristiano Ronaldo. – Istedenfor å bade i beundring fra fans og sponsorer er han «alene» på et lag som ikke fungerer som det skal. Juventus røk ut av Champions League etter å ha tapt 16-delsfinalen mot Porto over to kamper på bortemålsregelen og er såpass langt unna toppen av Serie A at det er urealistisk de klarer ta tittelen alle forventer av dem. Etter kampen har det vært mye spekulasjoner om Cristiano Ronaldos fremtid i Torino-klubben og blant annet har Paris Saint-Germain en uttalt interesse i Ronaldo.

Hazard med ny skade i comeback

Skademarerittet fortsetter for Real Madrid-stjernen Eden Hazard, som trolig står foran nye uker på sidelinjen med en muskelskade i bekkenet. Hazard kom inn som innbytter i ligamøtet med Elche lørdag. Det var belgierens første opptreden for Real Madrid siden i januar. Comebacket endte med en ny skade. Hvorfor Hazard til stadighet rammes av skader, har ikke Real Madrid-trener Zinedine Zidane noen gode svar på. – Det er ting jeg ikke kan forklare. Jeg forsøker som alltid å være positiv, og jeg håpet at det bare ville være en liten ting. Men noe har skjedd.

Zidane gidder ikke å skjule at en Ronaldo-retur til Real Madrid kan skje

Jorge Mendes, agenten til Ronaldo, skal ifølge rykter ha tatt en prat med gjengen hos Real Madrid om en mulig retur til sommeren. Nå har Zidane fått direkte spørsmål om portugiseren, der svaret var overraskende klart. Vanligvis blir Real-manageren stum eller irritert når han blir forhørt om potensielle overganger. Denne gangen kom det faktisk et svar fra Zinedine Zidane. Les: Bild: Bayern München mot et kaotisk skifte av manager -Kanskje. Vi kjenner Cristiano, hvilken person han er og hva han gjorde her. Men han er Juventus-spiller.

Ren og skjær fotballgalskap å hente tilbake Cristiano Ronaldo

Det har vært en blytung uke for superduperstjernen Cristiano Ronaldo. Sist vi sjekket var fotball en lagsport, men portugiseren er blitt tildelt stor del av skylda for at Juventus forsvant ut av Champions League etter tap mot Porto. 27 scoringer på 32 kamper så langt i sesongen forteller historien om en 36-åring som fortsatt leverer, men når Juventus årlig sender over 300 millioner kroner fra lønnsbudsjettet til Ronaldos konto, da har spilleren selv lagt lista for leveransene.

Marca: Varane i gang med forhandlinger

Det har knapt gått en uke uten at det har kommet rykter som peker i retning av Raphael Varane-exit fra San Bernabeu. For første gang denne sesongen signaliseres det at det går andre veien for den ene av fire spillere i verden som har vunnet VM og Champions League i samme sesong. Manchester United har vært sterkest linket til 27-åringen som har vunnet alt. I november hevdet Manchester Evening News at United planla å utnytte at kontrakten til Varane som går ut i 2022 til å få realisert en overgang med den franske verdensmesteren.

Marca: Ødegaard kan miste manageren sin til sommeren

Rolig, det er ikke Zinedine Zidane det gjelder denne gangen. Franskmannen har fortsatt grep på utviklingen hos Real Madrid og er utenfor faresonen – igjen. Denne gangen er det manageren som uttalte en uke etter at Ødegaard kom til London at 22-åringen har potensialet til å bli en av verdens beste. Etter dette har Ødegaard levert enkeltstående prestasjoner på midtbanen hos Arsenal som har fått supporterne til å rope etter Ja til permanent overgang! Les: Og der tok Ancelotti igjen Jürgen Klopp I motsetning til Zidane, har Arteta troen på Ødegaard som en kreativ kraft som kan avgjøre.

Klopp vil Liverpool endelig skal lande brasiliansk ving priset til 500 millioner

Det er opplest og vedtatt at Liverpool i år ikke klarer å forsvare sin Premier League tittel, for tiden ligger de 19.poeng bak ledende Manchester City. – Det tar man ikke igjen, spesielt ikke når City bare vinner. Manager Jürgen Klopp opplever at angrepet, som ikke har de skadeproblemene som du ser i forsvaret er langt mindre effektive enn før og sliter med nøyaktigheten. Vi vet allerede at Liverpool kommer til å gjøre betydelige investeringer i bakerste rekke i sommer, men flere medier peker på at angrepet også trenger å fikses på.

Er egentlig helt rått at Real Madrid leverer på dette nivået

Zinedine Zidane var ikke immun mot koronaviruset. Real Madrid har definitert ikke vært «immune» mot skader. Når vi ser på skadestatistikken i La Liga, forteller det hvorfor Madrid-klubben er en av de største i verden. For på La Liga-tabellen ligger gjengen til Zidane fortsatt på en foreløpig andreplass. Ganske imponerende når vi ser på hva som ligger bak tallene. Les: RBKs tidligere superdanske fikk sin første scoring! Det begynte før jul, de to siste ukene har det blitt prekært.

Presser Verane og snur Ramos

Sergio Ramos sine kontraktsforhandlinger og misnøye med lønnskutt har dominert fotballmedia i Spania den siste tiden. Det har vært en opplest sannhet at Real Madrid sin kaptein er på vei ut døra og samtidig enda en nøkkelspiller manager Zinedine Zidane nødig vil miste. Raphael Varanes avtale som binder han til Estadio Santiago Bernabeu løper frem til juni 2022. Den franske VM vinneren er slettes ikke overbevist om at han burde forlenge den avtalen.