Nyheter om Wright


- Jeg var livredd

Livet etter at Kevin André Wright (25) ble norgesmester i golf, har ikke blitt helt som han selv hadde sett for seg. - En jævlig prosess, sier han.
Les mer om:

PL-legendens beskjed til Solskjær og Klopp: – De må venne seg til det

Den tidligere Arsenal-stjernen Ian Wright er ikke i tvil. Han er klar på at engelsk toppfotball har forandret seg.
Les mer om:

Tett på Joseph Wright of Derby

Lørdag kan kunstinteresserte i Bodø bli nærmere kjent med maleren som foreviget objekter opplyst fra skjæret av stearinlys.
Les mer om:

«Black Panther»-stjernen skadet etter stunt

Letitia Wright (27) måtte på sykehus etter at hun pådro seg mindre skader under innspillingen av «Black Panther»-oppfølgeren.
Les mer om:

Sist gikk skoleguttens drøm bare delvis i oppfyllelse. 11 år senere spås det at han vil forvandle storklubben.

Søndag tar milliardkjøpet Romelu Lukaku fatt på sin andre periode i Chelsea. De tidligere toppspissene Alan Shearer og Ian Wright tror den kommer til å bli målrik.

Brentford tilbake til Premier League etter mer enn 70 år

Klubben som ble stiftet i 1889 har verdensrekord i å spille i sluttspillfinaler og ikke rykke opp. – men denne gangen skjedde det virkelig. – Det har vært en uvanlig land reise. Klubben ble i 2012 kjøpt av Matt Benham som har blitt styrtrik på betting. Brentford som var i League One på det tidspunktet stod i fare for å gå konkurs da Benham dukket opp og betalte gjelden på 500 000 pund og kjøpte klubben. – Etter det har eieren som er en tallfreak bygget opp klubben med matematisk nøyaktighet.

Hylles på Broadway

Samuel E. Wright (74) gikk bort for to dager siden, nå hylles skuespilleren på Broadway.
Les mer om:

Liverpool legende Robbie Fowler i sluttforhandlinger med kriseklubb

Det er ingen hvem som helst Swindon Town håper skal snu den negative trenden klubben er inne i. – De rykket ned fra League One i april etter en sesong og midlertidig manager Tommy Wright er allerede ute av døra, han overtok i april etter John Sheridan som bare var manager i fem måneder. Tidligere Liverpool og England-spiss Robbie Fowler er i samtaler med Swindon Town for å bli deres neste manager, melder BBC Radio Wiltshire. – Fowler som har en særdeles imponerende fotballkarriere bak seg har bare så vidt begynt på sin nye karriere som manager.

Trump-kandidat beskyldt for coronadrap på ektemannen

Susan Wright stiller til valg for å fylle ektemannens sete i Kongressen etter at han døde i av corona i februar. Nå anklages hun for å ha drept ham i en bisarr, automatisk telefonoppringning til velgere i distriktet.
Les mer om:

Gravferd for svart 20-åring som ble skutt og drept av politiet i Minneapolis

Afroamerikanske Daunte Wright (20) ble torsdag begravd ved Minneapolis. Familiens bistandsadvokat vil ha strengere siktelse mot politibetjenten som skjøt ham.
Les mer om:

Nye demonstrasjoner i Minneapolis

Tirsdag kveld var det nye demonstrasjoner i Minneapolis-forstaden Brooklyn Center etter at 20-åringen Daunte Wright søndag ble skutt og drept av politiet.
Les mer om:

Ny politiskyting vekker sinne i USA – politibetjent og politisjef sier opp

20 år gamle Daunte Wright ble skutt bak rattet i Minneapolis-forstaden Brooklyn Center. Politibetjenten som skjøt hevder det var et uhell.
Les mer om:

Nye demonstrasjoner

Tirsdag kveld var det nye demonstrasjoner i Minneapolis-forstaden Brooklyn Center etter at 20-åringen Daunte Wright søndag ble skutt og drept av politiet.
Les mer om:

Politivideo ryster USA

20 år gamle Daunte Wright ble stanset av en politipatrulje i Minneapolis-forstaden Brooklyn Center i helga. Det som skjedde etterpå har skapt voldsomme protester i delstaten.
Les mer om:

Arsenal-legende mener Ødegaard er for god for klubben

Arsenal-legenden Ian Wright (57) mener Martin Ødegaard (22) er akkurat det klubben trenger.

Legenden mener Ødegaard er for god for Arsenal

Ian Wright (57) mener Martin Ødegaard (22) er nøyaktig den spillertypen Arsenal trenger, men han frykter London-laget er for svakt til å signere nordmannen permanent.

Goal: Arsenal har alternativet klart hvis Ødegaard glipper

Ian Wright mener Martin Ødegaard er The One for Arsenal. Etter å ha sett hvilken påvirkning nordmannen har på hele laget, er nok Mikel Arteta av samme oppfatning. Men dessverre står London-klubben sjanseløse hvis Zidane og gjengen trykker på retur-nå-knappen til sommeren. Derfor er det ikke overaskende at Arsenal jobber med en Plan B der Ødegaard verken kan kjøpes for en halv milliard eller leies for kommende sesong.

Arsenal-legenden vil be til høyere makter: – Ødegaard er den rette for oss

Arsenal-legenden Ian Wright mener klubben må gjøre alt som står i sin makt for å hente Martin Ødegaard (22) på permanent basis fra Real Madrid.

Premier League-gjengen fikk svar på hvorfor Martin Ødegaard valgte vinterfotball på balløya

Ødegaard kom, så, spilte og vant. Arteta gliser, Supporterne har genierklært 22-åringen etter en håndfull kamper og Arsenal-legenden Ian Wright beskriver Ødegaard som The One for Arsenal.

Ian Burchnall ny hovedtrener for klassisk klubb nesten helt uten ambisjoner

Den tidligere Viking sjefen Ian Burchnall er kjent for både å ha ambisjoner og å være dyktig, derfor er hans nye jobb litt overraskende. – Nå tar han over som hovedtrener for en klassisk engelsk klubb helt nede på nivå fem. Ian Burchnall er Notts Countys nye hovedtrener, klubben ligger på 6.plass for øyeblikket i Conference National League.

ESPN: United overbevist om at de har funnet suksessoppskriften

Solskjær-kritikerne bare venter på muligheten til å rope ut: «Se, det ble ingen trofeer på United denne sesongen heller!». Ifølge ESPNs kilde skal kritikerne få skrike seg hese, Solskjær har allerede gjort jobben. Manchester City har begynt å inngravere navnet sitt i Premier League-trofeet, tapet mot Leicester i FA Cupen var surt, muligheten er der fortsatt i Europaligaen. Da vikar Solskjær signerte treårskontrakt med United i mars 2019, var tonen at det kom til å ta noen sesonger før troppen ville være i posisjon til å hente inn de største trofeene.

Ødegaard får Arsenal-legenden Ian Wright til å måpe

Da Martin Ødegaard ble hentet til Emirates Stadium, ble Arsenal-legenden Ian Wright spurt om hva han syntes om saken. Mannen med 151 scoringer på 253 Premier League-kamper ba om betenkningstid og mulighet til å se an 22-åringen.

Kongressmedlem fra Texas døde av covid-19

Kongressmedlemmet Ron Wright, som satt i Representantens hus, er død av covid-19. Han er den første sittende representanten som har mistet livet av sykdommen.
Les mer om:

Har sluttet å tvile på Solskjær

Ole Gunnar Solskjærs jobb har lenge vært et hett diskusjonstema. BBCs fotballekspert Ian Wright innrømmer nå at det ikke lenger er noen grunn til å sette spørsmålstegn til jobben Solskjær gjør i Manchester United.

Reddet kvinne fra å drukne

Mikey Wright satte seg selv i fare da en kvinne trengte hjelp i vannet.
Les mer om: