Nyheter om Wolverhampton


West Bromwich nærmere nedrykk

Mbaye Diagnes scoring etter pause reddet 1-1 og ett poeng for West Bromwich i Premier League-oppgjøret mot Wolverhampton mandag. Det ene poenget er imidlertid ikke egnet til å blåse mye ekstra liv i sjansene West Bromwich har til å berge plassen på øverste hylle i engelsk fotball. Med fire kamper igjen å spille har mannskapet til Sam Allardyce ti poeng opp til Newcastle på trygg grunn. Dermed kan i teorien nedrykket være et faktum i neste runde.

«Den eneste måten å få meg bort er ved å gi meg sparken»

Sam Allardyce er nær nedrykk med West Bromwich, men det betyr ikke nødvendigvis at han forlater klubben i hvert fall ikke frivillig.

Chris Wood hamlet opp med hele ulveflokken

Få klubber fra midten av Premier League-tabellen er like tøffe å møte som Santo´s Wolverhampton. Det samme gjelder for Sean Dyche´s Burnely. Så når disse to klubbene skal møtes, kan alt skje. Og det som skjedde, var Chris Wood. Les: Higuain skapte historie i MLS Burnley har et presserende behov for å distansere seg fra nedrykksstriden, og Chris Wood tok Sean Dyches peptalk før kampen bokstavelig. It´s now and not tomorrow, lads. A job well done, Woody.

Nuno Espirito Santo peker på sin etterfølger

Akkurat som Siv Jensen da hun trakk seg som leder for det høyrepopulistiske partiet FRP pekte på kristenfanatiske Sylvi Listhaug som sin etterfølger har Wolverhampton manager Nuno Espirito Santo kommet med forslag til sine eiere i Fosun International (Kinesisk konglomerat) Det går troverdige rykter om at Nuno Espirito Santo slutter i klubben etter sesongen for å finne på noe annet, – flere tror at noe annet rett og slett er Tottenham.

Liverpool får servert supervingen de har ventet på

Etter forrige sesong pratet «alle» om det hurtiggående godstoget Adama Traoré. Denne sesongen har det blitt litt lenger mellom de mest spektakulære løpene, men en utvikling på Molineux kan igjen bringe 25-åringens navn inn i sommerens newscycle. Traoré sto bak assisten til William José på lørdag, som sendte Wolverhampton opp til en solid 12 plass i verdens tøffeste liga – og Sheffield United ut kjellerdøra til Championsship. Les: Bekreftet: United har siktet rettet mot den lyseblå delen av Manchester Football Insider hevder forhandlingene om forlengelse med Traoré har gått i stå.

Ber United velge Harry Kane foran jyplingen Haaland

Graeme Souness har vært med på det meste som fotballspiller og manager. Nå, uten den velpleide og karakteristiske barten, bruker den tidlige Liverpool-spilleren tiden sin på å synse om fotball. Da er ikke temaet Haaland til Premier League til å unngå for skotten. Men der Ferdinand, Rooney og resten av tidligere United-stjerner nesten krever at United må sikre seg 20-åringen, er Mr. Souness litt mer skeptisk. Les: Var medspiller til Sander Berge – skal knuse overgangsrekorden Verdens beste unge nr. 9 er for Souness akkurat det: Unge nr. 9.

Det var det, Sheffield United!

Selv verdens smarteste matematiskere klarer ikke å finne en mulighet for at Sheffield United blir værende i Premier League etter de på lørdag tapte 0 – 1 mot Wolverhampton. – Det kommer ikke som noe sjokk på noen poengsankingen startet dårlig og fortsatte dårlig. Sheffield United og Sander Berge (med mindre han blir solgt eller lånt ut) spiller neste sesong i Championship. – I sommer struttet Sheffield United av selvtillit, de hadde en start sesong bak seg, med en niendeplass i Premier League. – Men som vi ofte ser med nyopprykkede lag, sesong to er ofte den vanskeligste.

Willian José skjøt Sheffield United ned fra Premier League

Willian José scoret kampens eneste mål for Wolverhampton og slukket Sheffield Uniteds siste teoretiske håp om å berge plassen i Premier League.

Har sagt nei til jobben som Chelsea-manager seks ganger!

Nå tenker vi du ble like nysgjerrig som oss, første gang vi leste om det. Hvem er teit nok til å si nei til å lede en av verdens rikeste klubber, ikke bare én, men seks ganger?! For Pep Guardiola handler det lite om å være teit, men å være prinsippfast med sans for lojalitet og realle arbeidsforhold. Les: Chelsea gjør seg klar for Haaland – selger 6 spillere Det er The Athletic som hevder Roman Abramovich har vært besatt av tanken om å ha Guardiola på Stamford Bridge. En besettelse som har fått Chelsea-eieren til å nekte å akseptere nei fem ganger.

Wolverhampton håper Tottenham ikke utløser kjøpsopsjon

Den brasilianske spissen Carlos Vinicius var hoppende glad da Tottenham før denne sesongen bestemte seg for å låne han ut sesongen. – Det ble avtalt en kjøpsopsjon for 26 åringen som Daily Mail skriver at manager Jose Mourinho ikke ønsker klubben skal benytte seg av og dermed bærer det tilbake til Benfica i juli. Wolverhampton er i ferd med å avslutte en sesong midt på tabellen, noe som ikke er i nærheten av de ambisjoner som manager Nuno Espírito Santo har. Neste sesong skal/må bli bedre opp topp fem er målet.

Sander Berge tilbake på treningsfeltet

Tidenes dyreste Sheffield United spiller er tilbake på treningsfeltet etter å ha vært ute med skade i nesten fire måneder. – Returen kommer for sent til å kunne hjelpe klubben med å holde seg oppe i Premier League. Sheffield United har bare sanket 14 poeng denne sesongen og befinner seg helt nederst på tabellen. – Det har skjedd mye siden Berge måtte ut med skade i kampen mot Manchester United 17 desember. Ny midlertidig manager er på plass, U21 trener Paul Heckingbottom har tatt på seg oppgaven uten synlig suksess.

The Mirror: United har bestemt seg om Lingard

Mot Wolverhampton kom løpet og scoringen til Jesse Lingard som vil bli husket når sesongen oppsummeres. David Moyes kommer til å gjøre alt for å beholde leiesoldaten fra United, men den totale forvandlingen til 28-åringen fra benken til United kommer til å koste. Lingard har med sin «altfor» høye produktivitet foran mål, gjort West Hams forhandlinger med United tøffe. Moyes og gjengen er forbi punktet der de kan dra på det rundt forhandlingsbordet, og si: «Tja, ja… er ikke helt sikker på om Lingard er rett for oss.» Lingard spiller som han har Hammers-logoen tatovert på brøstet.

Neville: Jesse Lingard har en rolle hos United, men må akseptere realitetene

Vi satt gapende og så den første scoringen til West Ham mot Wolverhampton, som startet inne i egen sekstenmeter, 3 touch til midtstreken – og så tok Jesse Lingard seg av resten. Gary Neville var like imponert, og har innsett at Lingard fortsatt har en rolle på Old Trafford, men da må han vite hva han går til. -Han tar en utrolig mengde med løp. Det er hva han gjør. Hos Manchester United, fordi det er forventingene om hva du trenger å være som wide player, kommer han alltid til å ha et tøft press på seg.

Brennhet Lingard skjøt West Ham nærmere mesterligabillett

Jesse Lingard scorer på bestilling for West Ham og leverte en ny praktkamp da London-klubben slo Wolverhampton 3-2 i Premier League mandag.

23 åring forlater Arsenal etter 18 år

Ainsley Maitland-Niles kom til Arsenals akademi som liten gutt i 2003, allerede da var han rimelig allsidig, en egenskap han har tatt med seg inn på Arsenal sitt A lag. – Som oftest har Niles spilt midtstopper eller høyreback. De siste årene har det blitt lite spilletid og i vinter ble et utlån til West Bromwich organisert for å få mer tid på gresset. Maitland-Niles har kontrakt med Arsenal frem til sommeren 2023, men Daily Mirror skriver at han kommer til å dra videre allerede i sommer.

Bruno Fernandes skal friste landslagskollega

Wolverhampton har fått den 21 år gamle portugisiske venstrevingen Pedro Neto til å blomstre opp etter de kjøpte han fra Braga i 2019, hans prestasjoner har vekket interessen til Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær. Sjefene på Old Trafford har fått Bruno Fernandes til å bidra til å overtale sin landsmann om at de passer perfekt sammen i angrepet til Manchester United. – Men Pedro Neto kommer ikke billig, Wolverhampton har nettopp forlenget avtalen frem til sommeren 2015 og har slettes ikke lyst til å selge.

Football Insider: Lucas Ocampos skal hentes til Premier League

Sevilla gjør sakene sine under Julen Lopetegui, en suksess som også har fått Premier League-klubbene på døra hos den andalusiske klubben. Manchester United har sett United-materiale i Jules Koundé, nå har også Nuno Santo sett noe han liker og trenger hos La Liga-klubben. Lucas Ocampos ble hentet til Sevilla fra Marseille i 2019 for 13 millioner pund. På spansk jord og under Lopeteguis ledelse har argentineren fått virkelig fart på karrieren.

All verdens Liverpool-supporterne kan slutte å bite negler

Tidligere i mars bestemte Joachim Löw seg overraskende for å gi seg som tysk landslagstrener etter sommerens EM, ett år før tiden. For Liverpool-supporterne var dette alt annet en godt nytt. Alle vet at Jürgen Klopp er toppkandidaten hos det tyske fotballforbundet, og at han selv har pratet varmt om denne jobben. Etter noen virkelig seige måneder, har Mester Klopp den siste uken fått med seg Champions League-avansement og tre poeng på mandag mot Wolverhampton i Premier League.

Jota skjøt Liverpool tilbake på vinnersporet – Wolves-keeper ut med hodeskade

Diogo Jota scoret da Liverpool slo Wolverhampton 1-0 mandag. Wolves-keeper Rui Patrício måtte ut etter en hodesmell, men skal ha unngått en alvorlig skade.

Sikret poeng mot gamleklubben

Diogo Jota ble kampens eneste målskårer da Wolverhampton tok imot Liverpool mandag kveld. Med det sikret portugiseren tre poeng for rødtrøyene mot sin tidligere arbeidsgiver. Seieren var kjærkommen for Liverpool som kom fra fem tap på de seks siste seriekampene. Liverpool reiser fra Wolverhampton på 6. plass med 46 poeng, fem poeng bak den viktige fjerdeplassen. Wolverhampton holder seg på 13. plass med 35. Kampen ble avsluttet noe dramatisk da Rui Patrício måtte ut på båre etter å ha fått en smell. Det ble lagt til i underkant av 18 minutter i oppgjøret.

Målløst i West Midlands-derbyet

Begge lag kom til flere store sjanser, men det ble likevel 0-0 da Aston Villa tok imot Wolverhampton til et underholdende lokaloppgjør i Premier League lørdag. Wolverhampton hadde de største sjansene mot slutten av kampen, men Aston Villa hadde to baller i treverket i starten av oppgjøret. Likevel endte det målløst mellom lagene, i en kamp som aldri burde endt 0-0.

Det tok Gennaro Gattuso litt over et år å bli drittlei av Aureli De Laurentiis

Gjennom sitt klissete filmselskap Filmauro eier Aureli De Laurentiis den italienske storklubben Napoli hvor han har satt familiemedlemmer inn i flere viktige «roller» i klubben på samme måte som han har forsøkt å gjøre dem til filmstjerner i flere av den endeløse rekken av romantiske komedier han produserer. Det tar som regel mellom et og to år for de som starter i klubben å skjønne at det er akkurat så ille som de ble advart mot på forhånd. Manager legende Carlo Ancelotti som nå leder Everton røk ganske raskt uklar med sin eier, det samme har en rekke spillere gjort.

Forrykende sluttspurt berget Manchester Citys 21. strake seier

Manchester City fortsetter stormløpet mot Premier League-gullet og kanskje tre andre titler. Med 4-1 over Wolverhampton tok laget sin 21. seier på rad.

Forrykende sluttspurt berget Manchester Citys 21. strake seier

Manchester City fortsetter stormløpet mot Premier League-gullet og kanskje tre andre titler. Med 4-1 over Wolverhampton tok laget sin 21. seier på rad.

Forrykende sluttspurt berget Manchester Citys 21. strake seier

Manchester City fortsetter stormløpet mot Premier League-gullet og kanskje tre andre titler. Med 4-1 over Wolverhampton tok laget sin 21. seier på rad.