Nyheter om Wolverhampton


«Jeg har en følelsesmessig tilknytning til Newcastle på grunn av Sir Bobby Robson»

Roma under Jose Mourinho sin ledelse kjemper om topp fire og Champions League kvalifisering. – På pressemøte før dagens kamp mot Juventus på fikk manager som har sittet i sjefsstolen for Chelsea, Manchester United og Tottenham spørsmål om den presumptivt ledige jobben i Newcastle.

Holdt ikke denne gangen for Hauge og Eintracht

Eintracht Frankfurt hadde slått Bayern 2-1 i München og ønsket Hertha Berlin velkommen til den tyske finanshovedstaden, stinne av selvtillit. Det viste seg at dette ble en helt annen kamp for Jens Petter hauge og gjengen. Den norske landslagsspilleren var på banen fra start, men måtte sammen med resten av Eintracht-spillerne akseptere at Hertha ved Marco Richter fikk en pangstart. Syv minutter inn i kampen sto det 0-1. Les: Dani Alves klar for å redde Barcelona Etter dette var Eintracht bakpå og kunne ikke hindre at Berlin-laget tok full poengpott med 1-2 seier.

Vill opphenting av Wolverhampton!

Da det gjenstod ti minutter igjen av kampen mot Aston Villa hadde Wolverhampton-supporterne begynt å forberede seg på den tunge veien hjem fra Birmingham. 2-0 ledelsen til Villa så ut til å gi nok et poengtap for Ulvene. Så kom en en avslutning som matchet Leicesters siste minutter mot United. Til pause sto det 0-0, men Aston Villa startet andre omgang i et forrykende tempo og sto med scoring av Danny Ings og John McGinn før halvtimen var spilt. Les: Dani Alves klar for å redde Barcelona Så løsnet det for Wolverhampton ti minutter før slutt.

Bekrefter Liverpool interesse: «Kan ikke lyve om det»

Det er en selvsikker kar som snakker med den nederlandske TV-kanaler NOS. – De følger opp tidligere Ajax spillere og nå var turen kommet til Lille forsvarer Sven Botman. 21 åringen kom til Lille fra Ajax i fjor sommer og var der da laget overraskende vant Ligue 1 foran storfavoritten Paris Saint-Germain i vår. Les: Real Madrid håpefull på plass i Molde Den nederlandske backen vakte raskt interesse fra klubber som Liverpool, Wolverhampton og Sevilla. Nå bekrefter Botman at de nevnte klubbene var interessert i sommer og at «noe» snart kommer til å skje.

Newcastle sikter seg inn mot svensk 22-åring som første signering

Med fire Premier League-klubber på døra hos FC Midtjylland i sommer var det varslet at Jens-Lys Cajuste var historie i Dansk Superliga. FC Midtjylland hadde såvidt rukket å selge Frank Onyeka til Brentford, nå skulle også den svenske landslagsspilleren fylle klubbkassa. Les: Hentes fra bilbransjen – skal nå holde styr på Mourinho og AS Roma Svenske Expressen hevdet Wolverhampton, Leeds, Crystal Palace og Newcastle alle var på med konkret interesse, franske RMC hevdet Rennes så svensken som erstatter for Real Madrid-målet Camavinga.

Premier League risikerer smittebølger

Wolverhampton skal ha fullvaksinert sin tropp og kan gå høsten «trygt» i møte. Hos Liverpool er det så og si det samme resultatet, men tall fra resten av Premier Leauge-klubbene skaper uro for unødvendig risiko de kommende månedene.

Hwang-dobbel sikret Wolves-seier

Hee-chan Hwang scoret begge målene da Wolverhampton tok sesongens tredje seier mot Newcastle. Sør-Koreaneren sendte ulvene i ledelsen etter 20 minutter, mens Jeff Hendrick utliknet for gjestene. Hwang avgjorde kampen etter en times spill.

Tottenham står klare, hvis Barcelona vil

Tottenham sin portugisiske manager Nuno Espírito Santo har i mange år vært fan av Philippe Coutinho, som alle andre portugisere heier de på «sitt andre hjemland» Brasil hvis ikke Portugal er aktuelle. – Santo var så vidt ankommet Premier League som Wolverhampton manager forholdet mellom Liverpool fans og Coutinho gikk opp i flammer.

Chelsea videre etter straffer

Både Chelsea og Tottenham trengte straffer for å komme seg videre til ligacupens fjerde runde. Chelsea slo Aston Villa 4-3 på straffer, mens Tottenham slo Wolverhampton 3-2. Øvrige resultater: Brighton-Swansea 2-0, Arsenal-Wimbledon 3-0, Manchester United-West Ham 0-1 og Millwall-Leicester 0-2.

Slipper ikke Ruben Neves uten kamp

Det er fullt forståelig Wolverhamptons midtbanespiller Ruben Neves er ettertraktet, siden han kom til klubben i 2017 fra Porto for bare 17,5 millioner euro har hans prestasjoner blitt sterkere og sterkere. -Spesielt Manchester United er full av anger de ikke slo til på tilbudet de fikk den gangen. De hadde fortsatt tro på Paul Pogba ville dominere midtbanen og at det ikke var nødvendig med forsterkninger. Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær har fått lovord fra landslagskollega Bruno Fernandes, han har også med selvsyn sett hvilken viktig rolle han spiller for Wolverhampton.

Er jo nesten dønn umulig å score på Ajer og Brentford

Forrige sesong var Ulvene med Nuno Santo skikkelig ugreie å møte. Denne sesongen har Brentford overtatt rollen. Forrige uke kom første tap for Ajer og gjengen, på lørdag var Premier League-jyplingen tilbake med seier og clean sheet. Seieren mot Arsenal i sesongåpningen ble sett som en gedigen overraskelse. Da flere sterke kamper fulgte, var det ikke lenger noen som lenger tør undervurdere Thomas Frank og Brentford.

Ajer og Brentford vant med ti mann

Nyopprykkede Brentford har startet Premier League-sesongen friskt, og borte mot Wolverhampton sikret de sesongens andre seier. Ivan Toney sendte gjestene opp i ledelsen etter 28 minutter, før han også serverte Bryan Mbeumbo til 2-0 noen få minutter senere. Brentford gikk til pause med ledelse, men etter 64 minutter gikk de på en smell. Shandon Baptiste dro på seg sitt andre gule kort og måtte gå i garderoben. Men gjestene holdt unna ut kampen. Kristoffer Ajer spilte hele kampen for Brentford og hadde flere viktige defensive innvolveringer mot slutten av kampen.
Les mer om:

Solskjær har rollen til Ronaldo klar

19-åringen Mason Greenwood bestemte seg for å gjøre jobben selv mot Wolverhampton på søndag. I åtti minutter hadde United-angrepet stanget mot ulvenes forsvar uten suksess. Så dro Greenwood seg løs og dundret til, ikke ulikt det en viss portugiser pleide å gjøre for rundt fjorten år siden. For oss ble dette et statement fra neste generasjon senterforward hos United om at Ronaldo skal få kjempe om spilletiden. Les: Ronaldo skal få kjempe hardt for å slippe til hos United For Solskjær er luksusproblemet med en tropp proppfull av angrepsstjerner bare luksus – ikke et problem.

United-spillerne hyller Ronaldo etter comeback-nyheten

(Wolverhampton - Manchester United 0–1) Mens Paul Pogba og David de Gea var fra seg av beundring for den hjemvendende Cristiano Ronaldo, forklarte Ole Gunnar Solskjær hvor 36-åringen kommer til å spille på banen.

Solskjærs United smadret Premier League-rekord – spilt 28 bortekamper uten tap

Manchester United er alene om å ha gått 28 strake bortekamper i Premier League uten nederlag. Bragden ble satt i en strevsom 1-0-seier over Wolverhampton.

Manchester United overlevde Wolves-kanonade og tok borterekord

(Wolverhampton – Manchester United 0–1) Mason Greenwood sikret seier og Manchester United sikret rekord, men Wolverhampton mener førstnevnte aldri burde fått godkjent sin scoring.

Frustrasjon etter duell med Pogba: – Alle så det. Han traff leggen

Ole Gunnar Solskjær hadde opptil flere grunner til å juble etter seieren mot Wolverhampton. Det hadde ikke Ruben Neves, som var svært misfornøyd etter et møte med knottene til Paul Pogba.

Nuno Santo går tre ganger rundt Mourinho

Når optimismen stiger i Tottenham-leiren er det er enkelte som minner om at Mourinho også hadde en sterk start, så bare vent… Vi trenger ikke å vente lenger for å fastslå at Nuno Santo er rett mann for Spurs. På søndag kom det tredje hakket i skjeftet til portugiseren. Joshua King var med fra start for Watford, men fikk ikke akkurat de beste arbeidsforholdene. Watford hadde kontroll på ballen i 42 prosent av kampen, men med to fattige skudd på mål vinnes ikke kamper.

Bekreftet: Harry Kane blir hos Tottenham!

Manchester City har gjort sitt for å «redde» Harry Kane ut av London. Tottenham skal ha skjøvet budet på over 1,5 milliard kroner tilbake over bordet og stått på sitt: Harry stays. På onsdag fikk Spurs-supporterne bekreftelsen på at det ikke bare er styreleder Daniel Levy som ønsker at Kane blir. For ingenting er bedre enn å få det fra hovedpersonen selv:   It was incredible to see the reception from the Spurs fans on Sunday and to read some of the messages of support I’ve had in the last few weeks.

Kane skriv at han blir i Tottenham

Harry Kane skriv på sin eigen Twitter-konto at han blir i Tottenham. Det har vore mykje rykter om at spissen ønskte seg vekk frå klubben i sommar, og Manchester City har visstnok vore interessert. Kane møtte ikkje opp på avtalt tid til Tottenham sin første trening etter sommaren, og var heller ikkje involvert i ligaopninga mot Manchester City. Han blei bytta inn i den andre serierunden mot Wolverhampton.

Tottenham stjal seieren mot Wolves – Kane møtt med applaus i returen

Nuno Espirito Santos' Tottenham vant 1-0 over trenerens gamleklubb Wolverhampton i Premier League søndag. Tottenham-fansen klappet da Harry Kane kom inn.

Dele Alli fikset ny Spurs-seier

Dele Alli scoret kampens eneste mål på straffespark da Tottenham slo Wolverhampton 1-0 søndag. Harry Kane ble byttet inn til sine første minutter etter sommerens overgangsbråk.
Les mer om:

Kane tilbake i Spurs-troppen

Harry Kane er med i Tottenhams kamptropp, men starter søndagens Premier League-oppgjør mot Wolverhampton på innbytterbenken. Det ble klart da Tottenham offentliggjorde sine elleve utvalgte en time før kampstart. Kane er ønsket i Manchester City, men Tottenham skal ikke være villig til å slippe superspissen i sommerens overgangsvindu. Den engelske landslagsprofilen var ikke med i kamptroppen da Tottenham innledet ligasesongen med å slå nettopp City 1–0 sist helg. Det ga spekulasjonene om et mulig klubbskifte ytterligere næring. (NTB)

Rafa Mir, spilleren som aldri ble god nok for Premier League – nå venter toppen av La Liga

Alle spillere er ikke meislet ut for Premier League. Den spanske spissen ble hentet til Wolverhampton av Nuno Santo fra Valencia i 2018. Da hadde Mir 8 kamper på seniorlaget bak seg, med potensialet for mer. Trodde Wolverhampton-gjengen. Fire kamper i ulvedrakten og tre utleieopphold senere har Premier League-klubben bestemt å slippe Mir. Les: Koeman tvangssender sitt største talent på ferie (fra wikepedia) Sevilla har tydeligvis likt det de så av Mir hos Huesca med hans 16 scoringer på 39 kamper.

Tottenham, West Ham og Wolverhampton banket på døra, men Nikola Milenkovic sa nei takk

Det var i prinsippet klart, i hver fall for engelske presse at neste stoppested for den 23 år gamle Fiorentina forsvareren Nikola Milenkovic var Premier League. – Det var bare et spørsmål om hvilken klubb som ville trekke det lengste strået. Det skal ha stått imellom Tottenham, West Ham og Wolverhampton, men de fikk alle et høflig nei takk. Nikola Milenkovic ønsker ikke å forlate sin «familie» i den italienske klubben.