Nyheter om Wolverhampton


FC Midtjylland gjør det igjen: Denne gangen er det 4 Premier League-klubber som skraper på døra!

FC Midtjylland har såvidt rukket å selge Frank Onyeka til Brentford før fire nye klubber fra verdens tøffeste liga står foran porten til Superliga-klubben og tripper. Jens-Lys Cajuste. Den svenske landslagsspilleren ble hentet til FC Midtjylland fra Örgryte i 2018, som igjen viser at Superligaklubben har en ekstrem teft når det kommer til talenter. Solide 69 kamper har det blitt på den defensive midtbanespilleren for seniorlaget til Midtjylland.

Tar nettet med storm

Da Filozofe Mabete (17) skulle signere for Wolverhampton, var det faren som stjal showet.
Les mer om:

Burnley har gjort et aldri så lite keeper varp

Wayne Hennessey er ikke den først du kommer på når du skal ramse opp engelske keepere, men med 181 Premier League-kamper i kroppen får Sean Dyche og gjengen en solid forsterkning i 34-åringen. Hennessey startet som ung og lovende på akademiet til Manchester City, gikk over til Wolverhampton, før ulvene hentet keeperen opp til førstelaget fra 2006.

Tull og Jorge Mendes-fanteri om Braithwaite

Denne uken kom ryktet om at Jorge Mendes jobber i kulissene for å hente/sende Braithwaite til Wolverhampton. For danskens agent blir dette helt uforståelig. Barcelona må selge en haug med spillere for å rydde plass for en Messi-retur, der Braithwaite etter EMs utstillingsvindu kan skaffe Barca noen sårt trengte millioner euros. Ifølge den spanske avisen Sport, er Wolverhampton-venn og Ronaldo-agent, Jorge Mendes, på for å hente dansken til ulveflokken på Molineux.

Jose Sa ble nesten Premier League keeper for to år siden, nå er han ny Nr.1

Den portugisiske keeperen Jose Sa har som de fleste ander som kommer fra sydspissen av det europeiske kontinent et mye mer imponerende navn som vi nordboere gir opp før vi får prøvd oss. 28 år gamle José Pedro Malheiro de Sá var fryktelig nær en overgang fra Porto til Chelsea i 2018, men da den overgangen surnet av en eller annen grunn, ble også livet i Porto vanskelig. Utlån med kjøpsopsjon til greske Olympiakos ble den gangen redningen. Olympiakos kjøpte for 25 millioner kroner og i dag solgt videre til Wolverhampton for 80 millioner kroner.

Der fikk José Mourinho på plass keeperen som sender Robin Olsen ut i verden

Rui Patricio har egentlig ferie, men fikk tid til å svinge innom den italienske hovedstaden for å skrive kontrakt med sin landsmann Jose Mourinho. – Han har fått litt tid til å fordøye et slapt EM for Portugal og snart klar for oppkjøringen i Roma. Det er egentlig gode nyheter for svenske landslagsmålvakten Robin Olsen som nå 100% får avklart sitt forhold til Roma. – Det står ikke på friere, klubber i flere land er svært interessert i Olsen som har fått meget gode skussmål for sin opptreden i EM. Faktisk kan vi få en fotballversjon av stolleken.

Mourinhos første Roma-signering

José Mourinho har begynt å forsterke Roma-troppen foran portugiserens retur til Serie A. Tirsdag kveld ble landsmannen Rui Patrício klar for Mourinhos nye lag. Det bekrefter Roma på sitt nettsted. Patricio har signert en treårskontrakt og koster Roma 11,5 millioner euro, melder klubben. Det tilsvarer nærmere 119 millioner kroner. Portugals landslagskeeper har gjort sine saker svært bra i Premier League med Wolverhampton og er storfornøyd med å sikre seg en overgang til Roma.

Nå er det Nuno Tavares sin tur i Premier League

Vi har blitt så vant til at portugisiske spillere sklir rett inn i engelsk fotball og ikke nøyer seg med å klare seg bra. Denne gangen er det ikke den portugisiske kolonien hos Wolverhampton som får tilskuddet fra Benfica, det er Mikel Arteta og gjengen som har vært på talentjakt. Resultatet ble venstrebacken hos Benfica. 21-åringen er et rendyrket Benfica-produkt, der debuten på førstelaget kom allerede for tre år siden. Siden august 2019 har det blitt 25 førstelagskamper.

Starter tidenes ryddejobb for å redde Messi

Det er fem dager siden Lionel Messi sin avtale med Barcelona gikk ut på dato. – Det er 20 år siden unge Messi ankom Barcelona sitt ungdomsakademi La Masia. Resten er historie den lille «geita» nevnes i samme åndedrag som Diego Maradona og Pele, han er helt klar en av tidenes aller beste, den beste vil mange mene. Problemet for Barcelona er at han også hever en hinsides lønning, i år tjener han 71 millioner euro. ! – Det er mye for enhver klubb og spesielt mye for en klubb som skylder over 1,1 milliarder euro.

En strøm av klager etter Barcelona sender fløtepus til Premier League

Den 21 år gamle portugisiske høyrevingen Francisco Trincão sin Instagram profil renner over av gråtende fans, mest kvinner, etter det i går ble annonsert fra Barcelona at de låner ut klubbens kjæledegge og absolutte sexsymbol for unge jenter forsvinner fra Camp Nou. Det er langt til Premier League og Wolverhampton hvor Francisco Trincão skal spille hele neste sesong.

Tilbake: Ryan Mason takkes for innsatsen

Etter en periode som midlertidig manager er unge Ryan Mason nå tilbake på Tottenhams akademi, hvor han er ansatt som sjef for Player Development. Da Jose Mourinho fikk sparken i april, ble Ryan Mason hentet opp for å lede Tottenhams første lag. – Etter å ha brent igjennom det som finnes av aktuelle kandidater fikk Spurs endelig på plass en permanent manager. Les: Coutinhos agent akter å utnytte Inters ran hos Milan Nuno Espirito Santo som ikke forlenget med Wolverhampton signerte etter litt frem og tilbake med Tottenham og dermed var oppdraget til Ryan Mason over.

Endelig klarte Tottenham å signere en ny manager

Slik det så ut, bare for noen timer siden var vi sikkert på at London-klubben hadde kommet nå langt ned på lista at neste ut var den norske trenerlegenden Tom Nordlie. – Nå har de fått på plass en de kjenner godt, Nuno Espírito Santo som de har måttet bryne seg på i Premier League i fire år.

Espírito Santo tar over Tottenham

Nuno Espírito Santo er ny Tottenham-manager. Det bekrefter klubben på sine nettsider. Portugiseren ga seg i Wolverhampton etter den foregående sesongen, og nå skal han etterfølge José Mourinho. Tottenham har brukt 72 dager på å finne en Mourinho-erstatter. I mellomtiden har Ryan Mason vært midlertidig trener. Espírito Santo signerer en kontrakt som strekker seg til 2023.

Keiseren av Roma skaper kaos for Sveriges landslagskeeper Robin Olsen

Så langt har EM vert en suksess for våre naboer i øst Sverige. – De spilte uavgjort mot Spania og vant over Slovakia og Polen i gruppespillet og er med det klare for åttendedelsfinale. Den spilles på tirsdag mot Ukraina. Robin Olsen var på utlån hos Everton sist sesong og var tenkt tilbake til Roma etter sesongen, men mye har skjedd siden han reiste til fotballøya. Jose Mourinho har overtatt som manager og han insisterer på å rekruttere Portugals landslagskeeper.

Alexander Isak har spilt seg inn på blokka til Chelsea

Søta bror fosser videre i EM. Uavgjort mot Spania med ballbesittelse på 15 prosent, seier mot Slovakia. Man of the Match i fredagens kamp har ikke overraskende fått toppklubber til å sette ring rundt navnet hans. Alexander Isak. Svensken fikk det ikke til hos Dortmund, men har spilt til potensialet og utviklet seg hos Real Sociedad. Så langt i EM har 21-åringen vært en konstant offensiv trussel hos Sverige.

Rafael Benitez vil ha Wolverhampton kaptein som sin første signering

Sky sports er overbevist om at den tidligere Liverpool manageren som forlot Kina for noen måneder siden snart er tilbake i Premier League, to år etter et ublidt farvel til Newcastle. Etter at Nuno Espirito Santo sa opp i Wolverhampton var det samtaler om at han skulle overta managerjobben i Everton, men han ønsket heller å vente til det dukker opp noe spennende i Spania og har i prinsippet sagt nei takk. Det åpnet opp døren for Rafael Benitez som er litt usikker på om han skal gå til byrivalen til Liverpool.

Everton skal fikse to Wolverhampton-stjerner til Nuno Santo

Santo overlot Wolves-stolen til Bruno Lage, nå ser det ut til at Carlo Ancelotti har overlatt Everton stolen til Santo. Dette er sommeren som ikke bare vil bli husket for et avtagende viruskaos, overgangsmarkedet er denne gangen helt spesielt. For å være helt ærlig har vi mistet tallet på hvor mange managere som skrifter klubb.

Fabio Vieira skyter inn på stjernehimmelen

Porto kjemper om å bli den mest innflytelsesrike klubben i Portugal, den er også søkkrik de siste 12 årene har de solgt spillere for nesten ti milliarder kroner (786 millioner euro), bare ni klubber har solgt for mer enn dem i Europa. – Denne sommeren kommer det trolig en ny god slump med penger inn i klubbkassen. Fabio Vieira som nå er 21 år gammel er en fantastisk spiller som var med å vinne for Porto sitt ungdomslag 2018–19 UEFA Youth League og han var en av de aller beste spillerne i U21 EM hvor Portugal ble nummer to.

Forhandlinger brøt sammen – Frank Lampard tilbake som het managerkandidat

Forrige måned gikk det rykter om at Frank Lampard var ferdig med å slikke sårene og klar for neste jobb i Premier League. Crystal Place-jobben skulle fylles etter at den evigunge Roy Hodgson hadde gjort sitt på Selhurst Park. Lampard ble kalt inn til intervju. Så forsvant Lampard ut av regnestykket til Palace da det ble klart at Nuno Espirito Santo var ferdig hos Wolverhampton fire dager etter nasjonaldagen vår.

Rafael Benitez er tilbake fra Kina og klar til å snakke «shop»

Den 61 år gamle spanske manageren har de siste årene vært å grundig fylt bankkontoen på jobb for den kinesiske klubben Dalian Professional. Siden han reiste hjem i januar har han vært koblet til de fleste managerjobber som har dukket opp. – Fortsatt nevnes han i forbindelse med Tottenham, men mange mener han er en dårlig match. Nå skal han være aktuell for en retur til byen Liverpool. Han ledet The Reds fra 2004 til 2010. – Denne gangen er det Everton som plutselig ble sendt ut på managerjakt etter at Carlo Ancelotti overraskende ble manager i kongens klubb Real Madrid.

Ny manager i Wolverhampton

Tidligere Benfica-trener Bruno Lage (45) erstatter Nuno Espírito Santo som hovedtrener i Premier League-klubben Wolverhampton. Dermed blir det en portugiser som erstatter en portugiser i klubben som dessuten har ti portugisiske spillere i A-stallen. (NTB)
Les mer om:

Andrea Pirlo seiler opp som overraskende favoritt

Den italienske fotballegenden Andrea Pirlo fikk sparken i Juventus etter bare en sesong og er nå ledig på markedet. – Flere italienske klubber inkludert Sassuolo og Verona har tatt kontakt og ønsket seg Pirlo sine tjenester. Nå seiler han overraskende opp som en sannsynlig erstatter for Everton manager Carlo Ancelotti som ble hentet inn til å lede kongens klubb.

Liverpool og Manchester United kjemper om å hente flopp tilbake til Premier League

Wolverhampton må være rimelig forbanna på seg selv over at de ikke så det enorme potensialet som lå i den portugisiske midtbanespilleren Pedro Goncalves, vel de går glipp av i det miste 600 000 000 kroner som er verdien den konservative Transfermarkt har satt. Etter han returnerte til hjemlandet har han gjort kometkarriere og Sporting har satt en utkjøpsklausul på rundt 52 millioner pund i kontrakten til Goncalves rett etter det tok fullstendig av.

Everton har funnet den perfekte manageren

Zidane ble sendt på dør, Real Madrid holdt døra åpen for Carlo Ancelotti. Selv om det var en trist exit for Zidane, noe han delte i et åpent brev gjennom en spansk avis, er det Everton-supporterne vi syntes mest synd på. Noen timer etter at Ancelotti takket for seg, ser det likevel ut som det skal bli en god løsning for The Toffees. Nuno Espirito Santo. Få andre managere har skapt så mye trøbbel for toppklubbene i Premier League. Portugiseren har vist han kan bygge, bygge og levere underveis. 2017-2021 som leder for Wolverhampton.

Villig til å selge Santo favoritt

Før Nuno Espírito Santo ga beskjed om at han forlater Wolverhampton ville et salg av den portugisiske midtbanespilleren Ruben Neves vært tilnærmet umulig. – 8 dager etter Santo kom til England fra den portugisiske storklubben kom Ruben Neves etter. (1 og 8 juli 2017) 24 år gamle Ruben Neves har vært svært viktig for Wolverhampton sin retur til øverste divisjon og sentral etterpå.