Nyheter om Wold


Jordet til Svein Erik kan bli campingplass: – Slik tida er no, er vel ikkje akkurat gardsdrift det som er mest interessant

I førre kommunestyremøte vedtok politikarane i Sør-Aurdal den nye kommunedelplanen for Bagn. Det betyr blant anna at Svein Erik Wold kan leggje til rette for campingplass på jordet sitt.

Kjøpte drømmevilla for 19,9 mill. – Utsikten er helt fantastisk. Den er nok med på å løfte prisen

Terje Wold (57) har bladd opp 19,9 millioner kroner for denne praktvillaen på toppen av Tromsøya.
Les mer om:

Nora (24) startet bursdagsfeiringen i Romania

Nora Wold (24) og det norske laget på 4 X 400 meter leverte et sterkt løp under First League i rumenske Cluj-Napoca. De var kun tre sekunder fra den norske rekorden
Les mer om:

Nå kommer det nye smitteregler

GRENLAND: Torsdag utløper de lokale smittevernlegene. I Skien og Bamble går man over på nasjonale regler. I Porsgrunn er det nå vedtatt nye lokale regler av rådmann Per Wold.

Lar rådmannen bestemme i Porsgrunn

PORSGRUNN: Ordfører Robin Kåss overlater til rådmann Per Wold å eventuelt opprettholde lokale regler i Porsgrunn, innenfor de fullmakter rådmannen har. Men lettelser blir det etter torsdag.
Les mer om:

Kvinnelandslaget ydmyket av Nederland – Moe Wold med selvmål i avskjedskampen

Norges kvinnelandslag i fotball fikk en brutal realitetssjekk et år før det utsatte EM-sluttspillet da regjerende europamester Nederland vant 7-0.
Les mer om:

Norges landslag knust av Nederland

Norges landslag i fotball for kvinner gikk på en skikkelig smell i privatlandskampen mot regjerende europamester Nederland tirsdag. Nederlenderne slo Norge hele 7-0. Det er Norges styggeste tap noensinne. Fra før var 0-5 mot Sverige i 1985 og Kina i 1999 (VM-semifinale) resultatmessig bunnotering. Landskampen var for øvrig Ingrid Moe Wold (31) sin siste kamp på toppnivå. Hun var norsk kaptein i sin 78. og siste landskamp.

Iuel langt unna norsk rekord

Amalie Iuel sesongdebuterte på 400 meter hekk under Boysen Memorial på Bislett laurdag. Ho vann klart på tida 56,62. Men det er langt unna hennar norske rekord frå 2019 på 54,72. Nora Kollerød Wold blei nummer to med 58,03.
Les mer om:

Legger opp – slo testrekorder i de siste ukene: – Jeg kunne ikke «sippe» på styrketrening

Ingrid Moe Wold (31) vet det blir emosjonelt å gi seg som fotballspiller. Etter tårene er tørket skal hun tilrettelegge for framtidas idrettshelter.
Les mer om:

Fekk kvar si plante som skal fylgjast opp gjennom sumaren

Onsdag denne veka fekk Eventyrskogen barnehage i Etnedal besøk frå Etnedal bondelag. Arve Bergsbakken, Olav Agnar Wold og Inger Toril Holte Breien hadde med seg både planter og naturgjødsel.
Les mer om:

Tre strake sett for Ruud

Casper Ruud med varierende spill da han slo Kamil Majchrzak 3-0 i sett i andre runde av Roland-Garros i Paris onsdag ettermiddag. Til tross for noe slurv med servingen vant nordmannen de to første settene komfortabelt over den tre år eldre polakken. Første sett endte 6-3, andre sett endte 6-2. I det tredje settet ledet han på et tidspunkt 3-0, men Majchrzak giret opp og hentet inn hele ledelsen til Ruud. Settet endte 6-4 for Ruud som møter Davidovich Fokina eller Van De Zandschulp i tredje runde på fredag.

Jens Petter Wold (64) er død: – Fredag løper jeg for deg, pappa!

Friidrettsstjernen Nora Wold (23) er knust etter at faren, Jens Petter Wold brått døde lørdag. – Han har vært min viktigste støttespiller gjennom hele karrièren, sier hun sorgtung.
Les mer om:

Nervepirrende da Ruud gikk videre

Casper Ruud sto frem og knep seieren over franske Benoît Paire i den første runden i Roland-Garros, til tross for at det ikke var hans beste dag. – Det er en av de mest nervepirrende kampene jeg har sett, sier NRKs kommentator Carl Andreas Wold. Franskmannen åpnet glitrende og vant det første settet, men derfra og ut handlet det meste om nordmannen. Ruud vant tre sett på rad etter den svake starten, der det siste og avgjørende ble et tiebreak. Kampen var over etter litt over tre timers spill.
Les mer om:

IFIP SEC 2021

IFIP SEC 2021 går av stabelen digitalt 22.-23. juni. Dataforeningens styreleder Terje Wold deltar i paneldebatt under overskriften IFIP and National Computer Societies, med representanter fra Tyskland, Storbritannia og Sør-Afrika, moderert av Moira de Roche. Informasjon fra konferansens nettside: The SEC conferences are a series of well-established international conferences on Security and Privacy.

Høyre, dere tar feil om særaldersgrensene!

Høyres stortingskandidater Henning Wold og Tove Tangen skriver i Tønsbergs Blad om regjeringas plan for å fjerne særaldersgrensene i en rekke yrker. Det høres jammen enkelt og fint ut når Wold og Tangen, i likhet med partifelle og arbeidsminister Torbjørn Røe Isaksen, skriver at dette handler om å la folk som ønsker å jobbe lenger få lov til det.

Reiten-scoring i FA cup-kvarten

Guro Reiten scoret det første målet da Chelsea slo Everton 3-0 i FA-cupens kvartfinale og avsluttet sesongen i engelsk kvinnefotball. Sam Kerr scoret ett mål og la opp til de to andre. For Everton-spiller Ingrid Moe Wold var det karrierens siste kamp. Hun fikk applaus og gode klemmer da hun ble byttet ut på overtid. FA-cupen fortsetter til høsten.

Nytt styre

Fra øverst til venstre: Terje Wold fortsetter som styreleder, og styremedlemmer er Ingvild Berlin Kalleberg, Gisle Faukanger, Fiona Ring Østensvig, Lars Kalfoss, Terje Storvik, Eirik Kristiansen, Tanja Milicevic, David Aas Correia og Leon Eriksen Helgeland. Les mer om styrets arbeid og representantene her The post Nytt styre appeared first on Dataforeningen.

Landslagsspiller legger opp

Ingrid Moe Wold (31) legger opp etter sesongen. Backen spiller for Everton og har 59 landskamper for Norge siden debuten i 2012. – Jeg føler bare at tiden er inne nå. Jeg er 31, så det er ikke sånn at jeg er 25 og fortsatt har mange år på meg. Jeg har hatt en lang, god og innholdsrik karriere. Og i løpet av dette året her så har man fått tid til å tenke og føle på en del ting, så da bare følte jeg at tiden var inne, sier Wold til NRK. På spørsmål om koronaåret har hatt noe å si for avgjørelsen, svarer hun både óg.

Kirsti og Henning reagerer sterkt på at ideelt drevet sykehjem kan bli faset ut: – Vi må bygge ut flere plasser, ikke kvitte oss med de vi har

Kirsti Søyland (H) og Henning Wold (H) mener de rødgrønne skaper usikkerhet og unødvendig stress med sitt tilleggspunkt i saken om valg av sykehjem i Tønsberg fra 2022/23.
Les mer om:

Litt av en uke for Nora (23)

Nora Wold (23) fikk en flying start på utendørssesongen, og slo til med en sterk tid under Koronasprinten på Lambertseter.
Les mer om:

Nye innstramminger – vil redusere antallet som kan ta bussen

SKIEN: Kommunedirektøren i Skien vil legge restriksjoner på hvor mange som kan reise med kollektivtrafikken, buss, tog og båt. Kun halvparten av kapasiteten skal benyttes på bussene. Det samme vedtaket ble gjort av rådmann Per Wold i Porsgrunn lørdag. Også Bamble har vedtatt denne forskriften.

Frp-topp vil endre abortgrensen

Frps stortingsrepresentant Morten Wold foreslår å utvide selvbestemt abort til 14 uker, som et kompromiss i abortstriden. Han begrunner dette med NIPT-test og tidlig ultralyd.
Les mer om:

Porsgrunn kan følge etter Skien

PORSGRUNN: I utgangspunktet ønsker Porsgrunn statlig styring. Men, når det ikke går, så går rådmann Per Wold inn for å gjøre de samme innstramminger som det Skien gjorde onsdag.
Les mer om:

Trodde hun skulle på dugnad – men da fikk Nora (23) seg en overraskelse

– Og shit, dette ventet jeg meg ikke, sier friidrettsprofilen Nora Wold (23) da en planlagt dugnadsjobb i Østfoldhallen i stedet endte opp med 25.000 kroner til videre satsing.
Les mer om:

Frank vil ha slutt på dette: – Når jeg ser den samme traktoren ti år senere, da lurer jeg litt

Frank Pedersen og Henning Wold vil hjelpe kommunene i arbeidet med å fjerne villfyllinger.
Les mer om: