Nyheter om Wilson


Liverpool og Manchester United kjemper om samme midtbane-stjerne!

Liverpool som mister Georginio Wijnaldum gratis til PSG denne sommeren har økt behovet for ungt blod og forsterkninger på midtbanen, der Liverpool har en rekke nøkkelspillere i 30-årene. Liverpool har allerede styrket forsvaret ved å signere Ibrahima Konate i en overgang på 36 millioner pund fra RB Leipzig Med Konate signert har Liverpool fått på plass et av sine viktigste mål for sommeren. De kommer sannsynligvis til å gå glipp av midtbanespilleren Florian Neuhaus fra Borussia Monchengladbach, som er nærme en avtale med Bayern München for 2022.

Sagøy kvalifisert til Paralympics

Helle Sofie Sagøy (23) vant finalen i den siste kvalifiseringsturneringen i Spania og er dermed kvalifisert for badmintonturneringen i Paralympics. Det er første gang badminton er på programmet i Paralympics, og det blir altså med norsk deltakelse. Sagøy imponerte stort i turneringen i Cartagena. I semifinalen utklasset hun skotske Mary Wilson med 2-0 (21-5, 21-1). I søndagens finale møtte hun japanske Haruka Fujino, som tidligere har slått henne. Denne gang var Sagøy klart best og vant 2-0 (21-8, 21-7). Badmintonturneringen i Paralympics i Tokyo avvikles i tiden 1. til 5. september. (NTB)
Les mer om:

Newcastle sendte en lissepasning til Chelsea og West Ham

Tiden for de store overraskelsene i Premier League er ikke over før siste runde er spilt. Forrige sesong styrte Brendan Rodgers mot en Champins League-kvalikplass, men ble akterutseilt av United og Chelsea på tampen. Denne sesongen skulle Leicester holde presset helt inn. På fredag var Newcastle hinderet som skulle passeres for å sikre 3. plassen på tabellen. Med seier skulle Chelsea holdes unna på en armlengdes avstand.

Hjemmesmell for Leicester

Det ble en tung dag på hjemmebane for Leicester, som etter en iherdig sluttspurt likevel tapte 2-4 for Newcastle. For «the Foxes» røk viktige poeng i kampen om mesterligaplass, men det ble likevel en målfest i Leicester. Rett etter at Kasper Schmeichel vartet opp med en kjemperedning, satte Joseph Willock inn kampens første for Newcastle. Drøye ti minutter senere doblet Paul Dummett ledelsen. I andre omgang scoret Callum Wilson både det tredje og fjerde målet for gjestene. Med ti ordinære minutter igjen reduserte Marc Albrighton til 1-4, og tente et lite håp for hjemmelaget.

Reagerer etter slåsskamp: – En psykopat, steng han ute på livstid

Tom Wilson (27) er ingen populær mann etter å ha dunket motstanderens hode i isen. Nå krever New York Rangers at NHL-topp må gå av.
Les mer om:

Fortsatt ingen i verden som slår oppvarmingen til Diego Maradona

I september 2019 sto spillerne i den argentinske klubben Gimnasia og ventet på det store øyeblikket. For på søndagen hadde fotballgud og ny Gimnasia-trener Diego Maradona fortalt verden at han gledet seg til første trening på mandag. Og her sto de forventningsfulle spillerne og småtrippet mens de skuet bort mot parkeringsplassen. Ingen Maradona.

Casper Ruud er nå Nr. 22 i verden

To plasser opp siden forrige gang til tross for tap i semifinalen mot Nikoloz Basilashvii i ATP-turneringen i München lørdag. Georgieren vant den påfølgende finalekampen på søndag. Blant de 20 beste er det ingen forandringer. Serberen Novak Djokovic topper rankingen suverent foran spanske Rafael Nadal. Les: Liverpool MÅ kalle inn Harry Wilson! Denne uken deltar Casper Ruud i ATP-turneringen Madrid Open. Der skal Ruud opp mot 20. rankede Felix Auger-Aliassime fra Canada i 1. runde. Alt i alt har jeg hatt en bra uke, og jeg kom til semifinalen.

Liverpool MÅ kalle inn Harry Wilson!

Litt flåsete overskrift, men likevel. Når Liverpool-spiller på utlån dundrer til med hattrick mens målmaskinen Liverpool sliter med å score, da kunne vi ikke dy oss. Harry Wilson har bare to seniorkamper for Liverpool bak seg, men ble sendt til Wales for å slippes løs på banen. Vi kan ikke si noe annet enn at 24-åringen gjør dette – og så til de grader.

Skulle ikke vært mulig på Anfield!

Da Mohamed Salah scoret etter tre minutter mot Newcastle på lørdag, skrev egypteren seg inn i Liverpool-historien. Med Salah, Firmino, Mané og Diogo Jota på plass fra start, skulle dette bli en heidundranes angrepskamp som skulle vise hvorfor Liverpool fortjener en plass blant topp fire. Så begynte Liverpool å tulle.

Utrolig overtidsdrama: Liverpool snublet fem minutter på overtid

(Liverpool – Newcastle 1–1) Callum Wilson trodde han hadde kriget inn utligningen på overtid, men målet ble annullert for hands. Så dukket Joe Willock fem minutter på overtid og sørget for at det ble uavgjort.

Tilgitt? Daniel Sturridge på vei tilbake til Premier League

Spissen Daniel Sturridge som også kan spille ving hvis det kniper gjorde en stor tabbe da han ikke kunne holde kjeft om overganger ovenfor sine venner, de på sin side var ikke spesielt lojale ovenfor den tidligere Liverpool spilleren og løp så fort de kunne til sin lokale bookmaker. Fallhøyden var enorm, fra å være en integrert del av Liverpool og det Engelske landslaget til å bli utestengt fra den tyrkiske klubben Trabzonspor. 29 år gamle Daniel Sturridge har vært klubbløs siden mars i fjor på det som aldersmessig burde være høydepunktet i hans karriere.

Rebel Wilson tok en Meghan

Nysingle Rebel Wilson (40) valgte å kopiere kjolevalget til hertuginne Meghan (39).
Les mer om:

Rebel Wilson tok en Meghan

Nysingle Rebel Wilson (40) valgte å kopiere kjolevalget til hertuginne Meghan (39).
Les mer om:

Rebel Wilson tok en Meghan

Nysingle Rebel Wilson (40) valgte å kopiere kjolevalget til hertuginne Meghan (39).
Les mer om:

Mary Wilson er død

Den folkekjære artisten Mary Wilson ble 76 år gammel. 
Les mer om:

Satser på e-sport og ny trener

SKIEN: Nå har de unge fått et nytt tilbud og klubben har ansatt ny trener i Kristoffer Wilson. Det skjer mye positivt i Tollnes.
Les mer om:

Åpen om bakgrunnen for vekttapet

Skuespiller Rebel Wilson forteller om veien til sin nye livsstil.
Les mer om:

People’s Choice Awards: Ellen elsker sine ansatte, Demi Lovato spøker om bruddet

Ellen DeGeneres: Er hun fremdeles slem? Eller var hun aldri det? Under søndagens 46. utgave av People’s Choice Awards holdt hun en koselig takketale til sine ansatte. Tidligere i livets år 2020 ble The Ellen DeGeneres Show utsatt for en intern gransking Etterforskingen kommer i kjølevannet av en rekke klager fra personer som jobber for Ellen DeGeneres’ TV-produksjon. Du kan lese om «fryktkulturen» som spøker i gangene hos Warner Bros.

Newcastle drømmer om at han blir en ny Shearer

Tidenes Premier League-toppscorer Alan Shearer likte særdeles godt da Newcastle hentet Callum Wilson (28) i begynnelsen av september. Han fikk rett - Joshua Kings gamle rekkekamerat er blitt en hit.

Newcastle drømmer om at han blir en ny Shearer

Tidenes Premier League-toppscorer Alan Shearer likte særdeles godt da Newcastle hentet Callum Wilson (28) i begynnelsen av september. Han fikk rett - Joshua Kings gamle rekkekamerat er blitt en hit.

Everton rota bort moglegheita

Everton tapte bortekampen mot Newcastle 2-1. Blåtrøyene hadde med siger moglegheita til å ta over tabelltoppen frå byrivalen Liverpool, men dei må no nøye seg med å ligge på andreplass etter sju serierundar. Callum Wilson skåra måla for Newcastle og Dominic Calvert-Lewin skåra trøystemålet for Everton.

Adele x SNL: Synger, får latterkrampe og gjøner med vektnedgangen

Adele-fans er i ekstase etter at hun søndag morgen norsk tid var tilbake på skjermen via Saturday Night Live. Programmet ga henne et amerikansk gjennombrudd for 12 år siden. 32-åringen ledet det direktesendte humorshowet fra New York, mens Gabi Wilson alias H.E.R.

Ma Rainey’s Black Bottom: Den siste filmen til Chadwick Boseman

Ma Rainey’s Black Bottom blir den aller siste filmen til Chadwick Boseman. Skuespillerstjernen kjempet seg gjennom kreftdiagnosen da han spilte inn sine siste filmer, deriblant den mildt sagt krevende tittelrollen i Marvels Black Panther. Nesten ingen visste at han var alvorlig syk, ikke engang kollegaene. Som resten av verden fikk de vite det da familien bekreftet at han døde av tykktarmskreft i august.

Joshua King blir i Bournemouth

Bournemouth-manager Jason Tindall bekrefter at klubben har mottatt bud på Joshua King, men at de har vært for lave til å kunne godtas. Dermed blir han værende i Champiosship-klubben frem til januar. Overgangsvinduet for kjøp mellom Premier League-klubber stengte 5. oktober, men for kjøp fra lavere divisjoner holdes vinduet er nå stengt. Noe som betyr at Joshua King, blir i klubben.

Liverpool slipper å møte Premier Leagues råeste uten skadet trio

Nå er det ingen som har avskrevet Liverpool etter en nestenulykke mot Leeds og rett i autovernet mot Aston Villa, men når Carlo Ancelotti stiller opp sine elleve i Merseyside-derbyet, er det Everton som surfer på medvindsbølgen. Vi kunne derfor nesten høre Jürgen Klopp puste lettet ut da han kunne melde om at tre viktige spillere er tilbake etter skade. Les: Da er det offisielt: Liverpool har den beste troppen i verden! Thiago Alcantara, Sadio Mané og Joel Matip er alle tilbake i full trening, og skal være klare for farge byen rød.