Nyheter om Wilson


OL-vinner innlagt på sykehus

Madison Wilson (27) vant OL med Australia i sommer, men nå er hun innlagt på sykehus.

OL-vinner var fullvaksinert og tok alle forholdsregler – havnet på sykehus med covid-19 i Italia

OL-vinner Madison Wilson forteller at hun ble innlagt på sykehus, alvorlig syk med covid-19, under International Swimming League (ISL) i Italia.

Moi scoret sitt første PL-mål

Mohamed «Moi» Elyounoussi scoret sitt første Premier League-mål for Southampton i bortekampen mot Newcastle. Oppgjøret endte til slutt 2-2. Gjestene sløste med sjansene, og ti minutter inn i andre omgang sendte Callum Wilson hjemmelaget i føringen. Litt senere var det Elyounoussis tid til å skinne. Han avsluttet først rett på keeper, men returen gikk igjen via nordmannen og i mål. Akkurat i det kampen bikket over i overtiden satte Allan Saint-Maximin inn det som kunne blitt vinnermålet for Newcastle. Men den gang ei.

- En trist tid

Rebel Wilson deler en vond, men egen erfaring for å hjelpe fans.
Les mer om:

Åpen om depresjonen

Owen Wilson kom seg igjennom den mørkeste tiden i livet ved hjelp av broren Andrew.
Les mer om:

Solid siger for West Ham

West Ham hadde ein god sesong i fjor, og opna sterkt også denne sesongen, med 4-2 i ein underhaldande kamp borte mot Newcastle. Men det opna dårleg for London-laget. Callum Wilson gav Newcastle leinga etter fem minutt. Aaron Cresswell utlikna, men Jacob Murphy gav heimelaget 2-1 ved pause. Men så snudde West Ham kampen. Said Benrahma,, Tomas Soucek og Michail Antonio scora tre mål i løpet av 13 minutt i andre omgang.

Kjendis-sønnen vekker oppsikt

- Hvis noe ikke er ødelagt, ikke fiks det, mener sønnen til Tom Hanks og Rita Wilson.
Les mer om:

Tid for en ny sesong med Fantasy Premier League

I sesongens første episode av Unibets podkast Løperekka, starter Magnus Barstad med å fastslå at tiden går, men Løperekka består. I denne podkasten snakker han og partneren Magnus Carlsen om løst og fast i forbindelse med et det nærmer seg en ny sesong i Premier League, og hva det betyr med tanke på valg av spillere til ditt lag i Fantasy Premier League (FPL). FPL-spillerne er veldig opptatt av sitt eget lag Duoen kommer i løpet av en drøy time med råd og svarer på innsendte spørsmål fra lytterne.

Løp supertid – mister OL etter tidligere positiv dopingprøve

Alex Wilson (30) fra Sveits kan glemme OL. Han utestenges etter å ha testet positivt for anabole steroider.
Les mer om:

Utestengt etter supertider

Den sveitsiske sprinteren Alex Wilson leverte sjokkresultat i USA for en drøy uke siden da han plutselig løp 100 meter på 9.84. og 200 meter på 19.89 i samme stevnet. Nå har den jamaicanskfødte 30-åringen fått startnekt i OL, av den internasjonale voldgiftsretten CAS. Wilson testet positivt for det anabole steroidet trenbolon 15. mars i år. Den sveitsiske antidopingorganisasjonen valgte å ikke utestenge Wilson, men nå har CAS (Idrettens voldgiftsrett) overkjørt deres avgjørelse.
Les mer om:

Liverpool har sendt Harry Wilson videre

Mer enn 15 år hos Liverpool – som 24-åring. Da har klubben vært en viktig del av livet ditt. Wilson skulle bare ønske at Liverpool også hadde vært en større del av fotballivet. For uten Premier League-debut og to cupkamper som status, har det blitt mye lovord fra klubben om potensialet til Wilson – og tilsvarende mange utleieperioder. Crewe, Hull, Derby, Bournemouth og forrige sesong Cardiff. Les: The Telegraph: Tottenham casher inn på Toby Alderweireld Nå har Liverpool og Wilson bestemt seg for at tiden er inne for å sette sluttstrek.

Salgslisten til Liverpool inneholder 10 navn

Det er ikke alle ti på listen til Liverpool som kommer til å fylle opp klubbkassen. – En av de som faktisk kan bringe inn litt cash er den 24 år gamle høyrevingen Harry Wilson. Daily Mirror skriver at flere klubber har meldt sin interesse inkludert Brentford, West Bromwich og Benfica. Også midtstopper Nathaniel Phillips har friere, Burnley har allerede kontaktet sjefene på Anfield for å diskutere en overgang. Sveitsiske Xherdan Shaqiri som var imponerende i EM ønsker seg en klubb for han får spilt hver uke. Italienske Lazio skal være villig til å strekke seg langt.

Jan Åge Fjørtoft sier det kommer et «BIG» bud på Haaland

Viasat kommentator Jan Åge Fjørtoft som har gode kontakter i tysk fotball etter et par sesonger for Eintracht Frankfurt er overbevist om at budet som Chelsea forbereder for Erling Braut Haaland kommer til å bli godt mottatt av Borussia Dortmund. Vi vet alle det kommer til å koste å hente 20 åringen, men en eventuel overgang til Chelsea kommer ikke til å bli tidenes dyreste.

Cristiano Ronaldo har selvfølgelig gjort det igjen

Hele England har drømt om EM-tittel og fikk muligheten til å se trofeet på søndag. Men ikke røre. Det var Chiellini og gjengen som fikk rettighetene til å overøse EM-trofeet med fuktige kyss.

Harry Wilson på vei bort fra sin barndomsklubb Liverpool

Alt den 24 år gamle høyrevingen Harry Wilson drømte om siden han som liten gutt kom til Anfield i 2005 var å spille for Liverpool. Han ble en del av alle de aldersbestemte lagene og den dagen han 1 juli 2018 skrev under for selveste Liverpool trodde han drømmen var en realitet. – Slik gikk det ikke, det har blitt en rekke utlån, Derby, Bournemouth og nå sist Cardiff.

19-åring med supertid

Athing Mu seiler opp som klar OL-favoritt på 800 meter. 19-åringen vant det amerikanske mesterskapet mandag morgen på knallsterke 1.56,07. Det er årsbeste i verden, personlig rekord og mesterskapsrekord. Mu får med seg Raevyn Rogers (1.57,66) og Ajee' Wilson (1.58,39) på der amerikanske laget i Tokyo-OL. Fem løpere kom under 1.59 blank og ytterligere tre løpere under to blank i en meget sterk finale i Eugene, Oregon.
Les mer om:

Liverpool og Manchester United kjemper om samme midtbane-stjerne!

Liverpool som mister Georginio Wijnaldum gratis til PSG denne sommeren har økt behovet for ungt blod og forsterkninger på midtbanen, der Liverpool har en rekke nøkkelspillere i 30-årene. Liverpool har allerede styrket forsvaret ved å signere Ibrahima Konate i en overgang på 36 millioner pund fra RB Leipzig Med Konate signert har Liverpool fått på plass et av sine viktigste mål for sommeren. De kommer sannsynligvis til å gå glipp av midtbanespilleren Florian Neuhaus fra Borussia Monchengladbach, som er nærme en avtale med Bayern München for 2022.

Sagøy kvalifisert til Paralympics

Helle Sofie Sagøy (23) vant finalen i den siste kvalifiseringsturneringen i Spania og er dermed kvalifisert for badmintonturneringen i Paralympics. Det er første gang badminton er på programmet i Paralympics, og det blir altså med norsk deltakelse. Sagøy imponerte stort i turneringen i Cartagena. I semifinalen utklasset hun skotske Mary Wilson med 2-0 (21-5, 21-1). I søndagens finale møtte hun japanske Haruka Fujino, som tidligere har slått henne. Denne gang var Sagøy klart best og vant 2-0 (21-8, 21-7). Badmintonturneringen i Paralympics i Tokyo avvikles i tiden 1. til 5. september. (NTB)
Les mer om:

Newcastle sendte en lissepasning til Chelsea og West Ham

Tiden for de store overraskelsene i Premier League er ikke over før siste runde er spilt. Forrige sesong styrte Brendan Rodgers mot en Champins League-kvalikplass, men ble akterutseilt av United og Chelsea på tampen. Denne sesongen skulle Leicester holde presset helt inn. På fredag var Newcastle hinderet som skulle passeres for å sikre 3. plassen på tabellen. Med seier skulle Chelsea holdes unna på en armlengdes avstand.

Hjemmesmell for Leicester

Det ble en tung dag på hjemmebane for Leicester, som etter en iherdig sluttspurt likevel tapte 2-4 for Newcastle. For «the Foxes» røk viktige poeng i kampen om mesterligaplass, men det ble likevel en målfest i Leicester. Rett etter at Kasper Schmeichel vartet opp med en kjemperedning, satte Joseph Willock inn kampens første for Newcastle. Drøye ti minutter senere doblet Paul Dummett ledelsen. I andre omgang scoret Callum Wilson både det tredje og fjerde målet for gjestene. Med ti ordinære minutter igjen reduserte Marc Albrighton til 1-4, og tente et lite håp for hjemmelaget.

Reagerer etter slåsskamp: – En psykopat, steng han ute på livstid

Tom Wilson (27) er ingen populær mann etter å ha dunket motstanderens hode i isen. Nå krever New York Rangers at NHL-topp må gå av.
Les mer om:

Fortsatt ingen i verden som slår oppvarmingen til Diego Maradona

I september 2019 sto spillerne i den argentinske klubben Gimnasia og ventet på det store øyeblikket. For på søndagen hadde fotballgud og ny Gimnasia-trener Diego Maradona fortalt verden at han gledet seg til første trening på mandag. Og her sto de forventningsfulle spillerne og småtrippet mens de skuet bort mot parkeringsplassen. Ingen Maradona.

Casper Ruud er nå Nr. 22 i verden

To plasser opp siden forrige gang til tross for tap i semifinalen mot Nikoloz Basilashvii i ATP-turneringen i München lørdag. Georgieren vant den påfølgende finalekampen på søndag. Blant de 20 beste er det ingen forandringer. Serberen Novak Djokovic topper rankingen suverent foran spanske Rafael Nadal. Les: Liverpool MÅ kalle inn Harry Wilson! Denne uken deltar Casper Ruud i ATP-turneringen Madrid Open. Der skal Ruud opp mot 20. rankede Felix Auger-Aliassime fra Canada i 1. runde. Alt i alt har jeg hatt en bra uke, og jeg kom til semifinalen.

Liverpool MÅ kalle inn Harry Wilson!

Litt flåsete overskrift, men likevel. Når Liverpool-spiller på utlån dundrer til med hattrick mens målmaskinen Liverpool sliter med å score, da kunne vi ikke dy oss. Harry Wilson har bare to seniorkamper for Liverpool bak seg, men ble sendt til Wales for å slippes løs på banen. Vi kan ikke si noe annet enn at 24-åringen gjør dette – og så til de grader.

Skulle ikke vært mulig på Anfield!

Da Mohamed Salah scoret etter tre minutter mot Newcastle på lørdag, skrev egypteren seg inn i Liverpool-historien. Med Salah, Firmino, Mané og Diogo Jota på plass fra start, skulle dette bli en heidundranes angrepskamp som skulle vise hvorfor Liverpool fortjener en plass blant topp fire. Så begynte Liverpool å tulle.