Nyheter om Williams


Thiago må stå over

Den tidligere Bayern-spilleren ble hentet til Liverpool som midtbanedirigent. Omstillingen forrige sesong beskrev Thiago selv som krevende, nå har 30-åringen for alvor begynt å dirigere. Det er derfor synd for Liverpool at Thiago blir ute hele uken. Liverpool vandt lørdag 3-0 over Crystal Palace, der Sadio Mané tok en ny rekord i Premier League (les: Sadio Mané fosset forbi van Persie).

Måtte forklare bilde for fansen

Det ble skrevet side opp og side ned om rivaliseringen mellom Maria Sjarapova og Serena Williams da de var aktive. Derfor sperret mange opp øynene i kjølvannet av en galla.
Les mer om:

Nekter å vaksineres

ESPN-reporter Allison Williams (37) bekrefter at hun ikke vil ta covid-19-vaksinen.
Les mer om:

I delt ledelse etter hole-in-one

Marianne Skarpnord spilte en meget god førsterunde i Sveits torsdag. Åtte slag under par, etter blant annet en hole-in-one, gjør at hun er i delt ledelse. Skarpnord åpnet bra i europatourturneringen og hadde notert seg for fire birdies og ingen bogeyer på de første åtte hullene. Deretter gikk hun hull ni, ti og elleve på par, før det ble en ny birdie på hull 12. Par på hull 13 og 14 ble etterfulgt av en hole-in-one på det 15. hullet, et par-tre hull. Det var hennes andre hole-in-one denne sesongen.
Les mer om:

Albon gjør Formel 1-comeback

Alex Albon vender tilbake til formel 1-sirkuset neste sesong, og erstatter George Russel i Williams-laget. Williams måtte på førerjakt etter at det ble kjent at Russel ville slutte seg til Mercedes fra neste sesong. Der blir han lagkamerat med legenden Lewis Hamilton. Russels erstatter blir Alex Albon. 25-åringen vender tilbake til formel 1-sirkuset etter et år på sidelinjen der han har kjørt i den tyske DTM-serien. Albon har 38 formel 1-løp for Scuderia Toro Rosso og Red Bull. Han har to pallplasseringer fra løp og en sjuende- og åttendeplass i VM-sammendraget. (NTB)
Les mer om:

Russell klar for Mercedes

George Russell er klar for Mercedes fra neste sesong. Det bekrefter Formel 1-laget på Twitter. Det britiske stortalentet har imponert stort for Williams i inneværende sesong. Han kapret sin første pallplass da han ble nummer to i Belgias Grand Prix for ni dager siden. Der ble resultatene fra kvalifiseringen tellende etter uvær. Russell overtar plassen til finske Valtteri Bottas. Finnen ble mandag meldt klar for Alfa Romeo. V Sport-ekspert Atle Gulbrandsen mener det kan være grunn til bekymring for Mercedes-stjernen Lewis Hamilton. – Det kan hende at Russell er bedre enn Hamilton.

Wire-skuespiller Michael K. Williams er død

Skuespilleren Michael K. Williams, kjent for sin rolle som Omar i TV-serien «The Wire», er funnet død i sin leilighet i Brooklyn i New York.
Les mer om:

The Wire-skuespiller Michael K. Williams er død

Skuespilleren Michael K. Williams, kjent for sin rolle som Omar i TV-serien «The Wire», er funnet død i sin leilighet i Brooklyn i New York.
Les mer om:

Skuespiller Michael K. Williams er død

Den kritikerroste skuespilleren Michael K. Williams, som blant annet er kjent fra TV-klassikeren «The Wire» og «Boardwalk Empire», er død, melder flere medier.
Les mer om:

Skuespilleren Michael K. Williams er død

«The Wire» og «Boardwalk Empire»-stjerne ble funnet død i sin egen leilighet i New York. Han ble 54 år gammel.
Les mer om:

Solskjær sender unggutt på lån

Venstrebacken Brandon Williams går på lån fra Manchester United til Premier League-kollega Norwich. 20-åringen har vært en av ungguttene som har fått mye tillit av manager Ole Gunnar Solskjær, men går nå på lån for å få mer spilletid. Han har med seg erfaring fra Premier League, Champions League og spill for Englands U21-lag når han nå skal hjelpe Norwich i comebacket på øverste nivå. – Det er første gang jeg spiller for en annen klubb, men jeg er veldig spent på å få møtt alle og komme i gang med sesongen. Det er en stor klubb og jeg liker måten de spiller på, sier Williams. (NTB)

Noa (19) ble sjokkert da han kom til Fredrikstad

Noa Williams (19) er FFKs dyreste spillerkjøp på lenge. Men noe ekstra press på sine skuldre av den grunn føler ikke 19-åringen.
Les mer om:

En epoke er over

8.januar 2017 skrev Martin Ødegaard sensasjonelt under med drømmeklubben Real Madrid. – Planen var å gradvis fase den norske unggutten inn til å bli en sentral del av laget gjennom utlån i gradvis tøffere ligaer. Det startet i den nederlandske bakgårdsklubben Heerenveen, så videre til Vitesse som er hakket kvassere, men det var først på utlån hos Real Sociedad hans klubb gjenoppdaget de kvalitetene som Martin Ødegaard faktisk har.

Har spilt 80 kamper for klubben til Pelé – nå blir det spill med Ronaldo for Kaio Jorge

De har vært varslet lenge, nå har brasilianske Santos og Juventus blitt enige om ordningen for et av brasils stortalenter. Spissen går en annen vei enn Pelé, som ga Santos store deler av sitt fotball-liv. Jorge forlater klubben etter 80 kamper med 17 scoringer og 4 assists, som er imponerende i seg selv for en 19-åring. Nå venter stepstone Juventus. Les: Brentford har gjort det igjen – henter sølvvinner fra OL På tirsdag ble overgangen offisiell, nå skal Juventus forvalte det brasilianske talentet frem til 2026.

Tottenham og Arsenal slipper å lure – Manuel Locatelli har tatt den medisinske testen

Sassoulo-presidenten bekreftet for noen uker siden at to Premier League-klubber sto og trippet foran døra. Manuel Locatelli hadde gitt hakeslepp hos mang en sportsdirektør under EM-sluttspillet, nå var det tid for neste steg for den defensive midtbanespilleren.

Brentford har gjort det igjen – henter sølvvinner fra OL

Brentford har allerede suksess med spanjolen David Raya. Første kamp i Premier League endte i tillegg med clean sheet for keeperen. Nå har Thomas Frank bestemt seg for å ha få inn mer spansk keeperblod. På onsdag kom bekreftelsen på at Brentford henter inn Alvaro Fernandez. 23-åringen kjempet i 22 La Liga-kamper for Huesca forrige sesong, men kunne ikke hindre nedrykk. Les: Harry Kane er fly forbanna Fernandez har likevel ingen planer om å spille på nestøverste nivå.

Manchester United velger en annen strategi for Brandon Williams

I vinter var både Newcastle og Southampton svært ivrige etter å låne den meget talentfulle høyrebacken Brandon Williams, men det var helt uaktuelt for manager Ole Gunnar Solskjær som krevde å ha 20 åringen i bakhånd. Resultat: bare 19 kamper forrige sesong og et brennende behov for å spille mer. Les: «Har aldri overveid Ronaldo» Situasjonen på Old Trafford er en helt annen nå, Manchester United er mer robust og kan tillate seg et utlån. Sky Sports melder at Manchester United har langt med å lange en låneavtale Norwich.

ESPN: 9 Manchester United spillere foruten Paul Pogba til salgs

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær vet veldig godt det kreves mer av han og laget fremover. – Salgslisten som ESPN presenterer er et tydelig tegn på at det blir kommer flere store signeringer nå i sommer og i fremtidige vinduer. Sommerens vindu ser allerede veldig bra ut og mye bedre enn sist sommer, Jadon Sancho er endelig på plass og Raphael Varane er på vei.

FB erfarer: Dette er FFKs nyeste signering

Etter hva Fredriksstad Blad erfarer skal 19 år gamle Noa Williams være FFKs nye signering.
Les mer om:

Ozan Kabak forlater neppe Premier League

Ozan Kabak har ikke akkurat hatt noen drømmesesong. Schalke 04s reise mot Bundesliga 2, utlån til Liverpool, men ingen permanent overgang, uten spilletid for Tyrkia i EM. Likevel, 21-åringen brukte tiden i Premier League godt nok til at Brendan Rodgers skal være overbevist.

Mister OL på grunn av koronasmitte

Den amerikanske tennisspilleren Coco Gauff (17), som er ranket som nummer 25 i verden, trekker seg fra Tokyo-OL. Hun har testet positivt på koronaviruset. Den talentfulle tennisspilleren forteller selv nyheten på Twitter. – Jeg er så skuffet over å meddele at jeg har testet positivt for covid-19, og ikke kommer til å delta i OL.

Salgslisten til Liverpool inneholder 10 navn

Det er ikke alle ti på listen til Liverpool som kommer til å fylle opp klubbkassen. – En av de som faktisk kan bringe inn litt cash er den 24 år gamle høyrevingen Harry Wilson. Daily Mirror skriver at flere klubber har meldt sin interesse inkludert Brentford, West Bromwich og Benfica. Også midtstopper Nathaniel Phillips har friere, Burnley har allerede kontaktet sjefene på Anfield for å diskutere en overgang. Sveitsiske Xherdan Shaqiri som var imponerende i EM ønsker seg en klubb for han får spilt hver uke. Italienske Lazio skal være villig til å strekke seg langt.

Skadet Williams ute av Wimbledon

Serena Williams måtte trekke seg midtveis ut i andre sett i sin kamp mot hviterussiske Aleksandra Sasnovitsj. Det sto 3-1 til amerikaneren da hun skled på gresset og skadet ankelen. Hun prøvde seg litt til etter legetilsyn, men kastet inn håndkleet da Sasnovitsj utlignet til 3-3. Dermed er hun ute av årets Wimbledon allerede i første runde. Hun har spilt turneringen 19 ganger og vunnet den sju ganger i single og seks ganger i double. Søster Venus Williams tok seg derimot videre til annen runde da hun beseiret rumenske Mihaela Buzarnescu 2-1 i sett. I 2. runde møter hun tunisiske Ons Jabeur.
Les mer om:

Serena Williams droppar OL

Tennislegenda Serena Williams kjem ikkje til å reise til Tokyo for å jakte på fleire OL-medaljar. Amerikanaren har vunne fire OL-gull, men på pressekonferansen før Wimbledon-turneringa stadfesta ho at ho ikkje kjem til å forsøke å vinne sitt femte gull til sommaren. – Det e mange grunnar til at eg har teke denne avgjersla, men eg føler ikkje for å snakke om dei i dag, sa Williams.
Les mer om:

Regjerende mester melder forfall

Tennisstjernen Simona Halep er regjerende Wimbledon-vinner, men får ikke med seg årets turnering i London på grunn av en skade i leggen. Det melder arrangøren fredag. Fjorårets Wimbledon ble avlyst, men Halep vant i 2019 ette rå ha slått Serena Williams i finalen.
Les mer om: