Nyheter om Williams


«Grey’s Anatomy»-stjerne kaster klærne på Broadway

Jesse Williams (39) går fra sykehusserien til verdens mest berømte teaterscene.
Les mer om:

Williams ute av Roland-Garros

Favorittene ryker ut en etter én i kvinneklassen i Roland-Garros-turneringen i tennis. Den siste som er ferdigspilt er 39 år gamle Serena Williams. Williams tapte 3-6, 5-7 for 21.-seedede Jelena Rybakina (21) fra Kasakhstan i søndagens åttedelsfinale. Serena Williams har ikke tatt seg forbi 4. runde i Roland-Garros siden 2016. Da tapte hun i finalen. Russiskfødte Rykakina er på sin side i sin første kvartfinale i en Grand Slam-turnering. Serena Williams jakter fortsatt sin 24. seier i en Grand Slam-turnering.
Les mer om:

«Hele» PL vil løfte talentfull Liverpoolgutt ut av Trent Alexander-Arnolds skygge

20 år gamle Neco Williams som er født i Wrexham som er en liten industriby i det nordlige Wales, regnes som en ekte Liverpoolgutt i og med han flyttet til byen før han kunne lese og skrive og fikk sin første kamp i Liverpool drakt for 13 år siden. Den meget talentfulle høyrebacken har allerede et dusin landskamper for Wales og er spådd en strålende karriere. – Denne sesongen har det blitt 14 kamper for Liverpool i alle turneringer, det ville sikkert blitt flere, men Neco Williams store forbilde og mentor Trent Alexander-Arnold er rimelig selvskreven på høyreback-plassen.

Nok en stjerne ut av Roland-Garros

Nesten alle de toppseedede spillerne i kvinnenes Roland-Garros har røket ut i første uke. Det åpner for Grand Slam-tittel nummer 24 for Serena Williams (39). Williams var naturlig nok en av de heteste kandidatene også før turneringen, men etter at nesten samtlige rivaler har røket ut, er amerikaneren storfavoritt selv om hun er seedet som nummer sju. Lørdag røk femteseedede Elina Svitolina ut med tap i strake sett (3-6, 2-6) mot tsjekkiske Barbora Krejcikova. Amerikanske Sofia Kenin, rangert som nummer fire, er den høyest seedede spilleren som er igjen i turneringen. (NTB)
Les mer om:

Bomma på straffe i comebacket

I sitt landlags-comeback brende Karim Benzema sitt tredje straffespark. Men det gjorde ikkje så mykje. Frankrike slo Wales med 3-0. Han fekk sjansen frå 11-meteren på 0-0 midt i første omgang, men straffen var dårleg og keeper redda. Men Neco Williams blei utvist for handsen som gav straffen, og det gjorde resten av kampen lettare for Frankrike. Kylian Mbappé scora før pause, Antoine Griezmann like etter, og Ousmane Dembélé 12 minutt før slutt.

Ny sjokkmåling for Meghan

Harry og Williams planlagte Diana-hyllest kan ende i forferdelse.
Les mer om:

– Vi skal bli landets største og beste!

De er omtrent like lavmælte og beskjedne som en bergenser. Driftssjef Jon Vidar Sveum er ikke blunkesky, og sier at Perry & Williams Caravan i Råde skal bli et stort caravansenter med den beste butikken i landet. Nå har de stablet om hele butikken på 600 kvadratmeter med 2.500 vareslag.
Les mer om:

Byron (60) gikk ikke videre «The Voice»

For Selbak-mannen Byron Williams stoppet «The Voice»- eventyret i kveld. – Jeg er veldig stolt og imponert over deg, sa mentor Yosef Wolde-Mariam under direktesendingen.
Les mer om:

I kveld synger Byron (60) på direkten: – Jeg er litt nervøs

I kveld skal Byron Williams synge «You're The First, The Last, My Everything» på direktesendingen i «The Voice».
Les mer om:

Manchester Uniteds ultimate tropp for 2021/22-sesongen

Både City og United ruler på balløya og i Europa, så lokalavisa Manchester Evening News har noen virkelig gode dager. Avisen følger hver minste bevegelse til klubbene i byen gjennom hele året, så vi har lært å lytte til det som kommer fra tastaturet til MEN. Nå drømmes det allerede mot sommerens overgangsvindu. Vi henger oss på lokalavisa, som legger stolthet i å ikke miste helt bakkekontakten.

Fetisha (25) vant «Camp Kulinaris»: – Jeg bestilte takeaway en hel uke etterpå

Fetisha Williams ante ikke at hun hadde konkurranseinstinkt før «Camp Kulinaris». – Det var faktisk helt krise. Jeg ville bare vinne.
Les mer om:

Mester Klopp får kritikk fra «egen hule»

Jürgen Klopp er vant til å få kritikk ved det minste svakhetstegnet hos Liverpool. Jo høyere de henger, jo hardere faller de, osv. Klopp har løftet Liverpool himmelhøyt de to siste sesongene. Men når kritikken kommer fra «egen hule», da sender det noen signaler. Lokalavisa Liverpool Echo følger alt som foregår på og utenfor banen hos de røde (og blå), og har surfet på Liverpools sportslige opptur og lojalt hyllet Mester Klopp.

Byron videre til direktesendingen: – Det hadde jeg aldri trodd

Byron Williams (60) har sunget seg til direktesendingen i «The Voice». – Jeg hadde aldri trodd jeg skulle komme så langt, ler sangeren.
Les mer om:

Både far og datter vil slå knockout på konkurrentene: – Det er helt crazy og veldig moro

Fredag er Byron Williams (60) tilbake i «The Voice» på TV 2 – samtidig som hans eldste datter, Fetisha (27), er klar for finaleuken i «Camp Kulinaris». – Det er helt crazy.
Les mer om:

Trenerlegenden Roy Williams legger opp – hylles av Michael Jordan

Basketballtreneren Roy Williams, som har ledet noen av USAs mest legendariske collegelag, pensjonerer seg etter en 33 år lang karriere.
Les mer om:

Herlig Maisie Williams i kul krimkomedie

Norsk Qatar-markering vekker oppsikt: – En klar beskjed
Les mer om:

Tennisstjernen selger luksusvilla for 65 millioner kroner

Serena Williams selger «hytten» sin for enorme summer.
Les mer om:

Byron (60) skal i «The Voice»- duell: – Jeg måtte bare kjøre på

I kveld skal Byron Williams (60) fra Selbak ut i duell med en låt han aldri hadde hørt før. – Det var virkelig en utfordring. 
Les mer om:

Tennisstjerner vil ha omstridt legende ned fra tronen: – En rasist og en homofob

En Serena Williams på rekordjakt er blitt håpet til de som håper å felle en tennislegende med en imponerende karriere, men svært omstridte synspunkter.
Les mer om:

Ingen finale for Williams

Det ble ingen ny finale i Australian Open for Serena Williams. Hun tapte i strake sett for Naomi Osaka i semifinalen. Tredjeseede Osaka vant 6-3, 6-4 over den amerikanske veteranen. Williams blir dermed fortsatt stående med 23 Grand Slam-titler. I finalen venter amerikanske Jennifer Brady for Osaka. Hun slo ut tsjekkiske Karolina Muchova med 6-4, 3-6 og 6-4. Den amerikanske spilleren misbrukte fire matchballer i egen serve før hun satte den femte. Finalen spilles lørdag.

United-troppen klar: Tre ute med skade, to usikre kort

Da er troppen for møtet mot Real Sociedad klar. To spillere må stå over med skade etter at de har samlet opp litt for mange trøkker, mens Pogba driver med eget opplegg. Både Edinson Cavani og Donny van de Beek må holde seg hjemme på balløya når de 22 utvalgte reiser til Torino og hjemmebanen til Ronaldo. Les: Sky: Manchester United har en knallsterk backupløsning hvis Haaland glipper Skikkelig surt for de to – og Solskjær. Og det kommer mer. Solskjær melder at både Martial og McTominay er usikre selv om de er med til Italia.

Dette sier Fetisha Williams om puppe-kritikken: – Gamle, sure, tannløse kjerringer

Enkelte tv-seere har reagert kraftig i kommentarfelt i sosiale medier.
Les mer om:

– Jeg er ikke flau over hvor mange jeg har ligget med. Jeg er flau over kvaliteten

Fetisha Williams (25) utdyper hennes aller største interesse: Menn.
Les mer om:

«The Voice»-deltager Byron Williams (60): – Hver eneste sang jeg synger er fra hjertet

Han vokste opp med gospel og soul i USA, men også med gateopptøyer og uroligheter i kjølvannet av drapet på Martin Luther King i 1968. Jeg var bare var åtte år gammel, men ble med ut i gatene for å protesterte mens militæret brukte tåregass på oss, forteller Byron Williams.
Les mer om:

En normalt skuffende beskjed kommer fra Solskjær

I sommer var det et salig hylekor i den røde delen av Manchester og fra fotballsynsere som Gary Neville, Rio Ferdinand og gjengen. Van de Beek, Cavani og to no names på vingen! Alex Telles skapte antydning til entusiasme, men ikke mer. Resten av høsten fortsatte kritikken mot Uniteds udugelighet på overgangsmarkedet. I januar blir det enda tynnere. Skal vi tro Solskjær.