Nyheter om Wigan


Tidligere Liverpool-spiller Bobby Duncan har reist til Danmark

Det var sikkert litt kult i starten å fortelle at: Sure, I´m Stevens Gerrards cousin. Hos Liverpool hadde dette etterhvert liten effekt. 20-åringen har allerede rukket å bli en slags fotballnomade. Spissen har vært innom ungdomssatsingen til Wigan, akademiet hos Manchester City og Liverpool, og del av Liverpools førstelag i 2019 på treningsleir.

VM helt Andreas Granqvist har spilt fotball hele livet, men nå går det ikke lenger

Det er en av Sveriges aller største helter som nå avslutter sin karriere som aktivt fotballspiller. Andreas Granqvist er 36 år gammel og ønsket egentlig å fortsette i klubben det hele startet Helsingborg i noen år til. Til Helsingborgs Dagblad forteller han om avgjørelsen: «Hodet vil, men kroppen vil ikke. For HIFs skyld er det unødvendig å forsinke avgjørelsen» Takk Granen Helten fra VM i 2018 spilte bare fem kamper i Superettan denne sesongen, skader har holdt han utenfor store deler av sesongen og skader setter en stopper for karrieren som spiller.

Ex Manchester United kaptein Antonio Valencia takker for seg

Den 35 år gamle fotballspilleren Antonio Valencia har en utrolig karriere å se tilbake på. – Nå har han bestemt seg for at det er på tide å hvile på laurbærene en stund, før han om et år eller to tar fatt på neste fase av sitt virke.

Alle snakker om supertalent James Carragher unntatt pappa som snakker om absolutt alt

Liverpool legende og Sky Sports kommentator Jamie Carragher vet absolutt alt om alle og slenger med leppa hver eneste dag.- Er du noe som helt i engelsk fotball har du fått passet ditt påskrevet. Pappa Carragher spilte absolutt hele sin karriere for Liverpool og kunne ikke tenke seg noe annet, derfor ble det litt oppstuss rundt bordet på søndagsmiddagen da sønn og forsvars-talent James Carragher for noen år siden forlot Liverpool sitt akademi. Som fjortenåring bestemte James Carragher å gå sine egne veier og byttet til League One-klubben Wigan.

Daniel Levy vil ha en manager som ikke spiller trist, defensiv Mourinho fotball

Belgias landslagssjef Roberto Martinez er en del annen type enn Jose Mourinho, han krever underholdende og eksplosiv fotball samtidig som han regnes for å være litt «ustrategisk» i sin tilnærming. Tottenhams styreformann har Daniel Levy ikke lykkes enda med å hente inn en manager som passer både på tid og pris. Ved at de øverst på hans liste er utilgjengelige har han kommet ned til en kandidat vi i Sporten tror virkelig passer. – Blir Roberto Martinez ny manager vil vi uten tvil på mer underholdene fotball med noen spektakulære seiere, men trolig også noen pinlige tap.

To landslagstrenere har kommet på blokka til Tottenham

Til sommeren er det EM-sluttspill. Nå ryktes det at én av to landslagstrenere kan gå direkte fra sluttspillet til sesongoppkjøring i Premier League. Det har bare gått fire dager siden José Mourinho måtte gi fra seg nøkkelkortet hos Spurs, men siden mandag har det allerede kommet rykter om to drømmekandidater som skal bearbeides: Julian Nagelsmann og Brendan Rodgers. På torsdag kom to nye navn inn på ryktebørsen. Ryan Mason stablet Tottenham-laget på beina til onsdagens Southampton-kamp, der Gareth Bale kunne sende en hilsen til Mourinho med scoring og 2-1 seier.

Den norske 18-åringen ble historisk for Wigan

Norske Thelo Aasgaard ble historisk  da han scoret Wigans 2500. mål i Football League for én måned siden. Lørdag jakter han sesongens tredje scoring for den engelske klubben mot Ipswich.
Les mer om:

Sander Berge har overbevist Emile Heskey

Som vi husker Emile Heskey i Liverpool-drakt ved årtusenskiftet. Etter Anfield ble det vandring gjennom engelsk fotballkultur: Birmingham, Wigan, Aston Villa, Newcastle og Bolton Wanderers. Nå har 43-åringen sendt et tips til gamleklubben Villa: Se mot Sheffield United. -Jeg har sett en del av Sander Berge, og han virker veldig teknisk. Han driver bra med ballen. Jeg har ikke bestemt meg om han er en sitting midfielder, en nr. 8 eller nr.

Skrekkblandet fryd: Joey Barton er tilbake!

Den beste beskrivelsen jeg kan komme på av Joey Barton er Petter Northug på speed. Han fantastisk god, men har stor adferdsproblemet, men hva kan man forvente egentlig av broren til en øksemorder. Vi regner med at Joey, som har vært borti det meste, har rast i fra seg og kan benytte sin lange fartstid som midtbanespiller på toppnivå i sin nye jobb.

Wigan sender beiler på dør etter skambud

Den tradisjonsrike klubben Wigan Athletic har over lang tid bygget opp noen alvorlige økonomiske problemer. – I Sommer kom den heldige konsekvensen av overforbruket ved att de ble satt under administrasjon, fratatt 12 poeng som var nok til å rykke ned fra Championship og det som må kalles en spillerflukt. Siden da har de forhandlet med potensielle nye eiere og for å si det forsiktig, kaoset har fortsatt. Wigan ligger på 22 plass i League One med et poeng opp til sikker plass.

Steve Bruce klar for leie av Manchester United-spiller

Det har lenge vært kjent at Brandon Williams må ut fra Old Trafford og stjæle spilletid. Seks minutter i verdens tøffeste liga holder ikke for 20-åringen som har vokst seg ut av spill i Premier League 2. Steve Bruce spiller nå på kontaktene sine hos United og skal ha en pakke på plass for Williams. Det er Shields Gazette som hevder The Magpies er i pole position for å lande en leieavtale med 20-åringen. Det grønne lyset er skrudd på hos Solskjær for utleie av venstrebacken, og rammen for avtalen med Newcastle skal være på plass. Williams kom selv med en tåkete Instagram melding på 1.

Stolte Wigan Athletic skulle reddes i helgen, så kom det spanske mildværet

Wigan ble stiftet i 1932 og invitert inn i Football League i 1978. Den stolte klubben måtte ned i økonomisk knestående i sommer og ble satt under administrasjon. Staffen for å ikke ha hatt orden på økonomien førte til dumping fra Championship etter en straff på 12 minuspoeng. I helgen skulle en spansk redningsmann kjøpe klubben. Felipe Moreno eier fra før Segunda Division-klubben Leganes, klubben som ligger åtte poeng fra toppen og potensielt opprykk til La Liga. I helgen satt investoren i forhandlinger med Wigan om et kjøp av klubben.

15 United-spillere fikk fyken av Mourinho – her spiller de nå

José Mourinho hadde planene om å gjøre United great again da portugiseren entret Old Trafford i 2016. To og et halvt år senere hadde United vært gjennom en periode med nesten-suksess og kaos i skjønn forening. Ingen skal kunne si at det var kjedelig med Mourinho ved roret. Selv om portugiseren selv hevder han ikke fikk spillere han trengte, var aktiviteten på salgssiden hvertfall høy under Mourinho. Hele 15 spiller ble solgt i perioden (pluss de som gikk på free transfer). Teamtalk har tatt jobben med å sjekke hvor det har blitt av spillerne Mourinho kvittet seg med.

Chelsea leier ut Victor Moses for sjette gang

Det er bare et år igjen av Victor Moses sin avtale med Chelsea, vingen som har over 100 kamper for klubben har trolig ingen interesse av år forlenge. Victor Moses erstatter Chelsea med Spartak Moskva på en leieavtale som løper til sommeren 2021.

Alle fullførte overganger i Premier League så langt i sommer

Det er bare å holde seg fast for her kommer info tett som hagl. Les: Bekreftet: Matic takker nei, har nå bare ett fokus ArsenalInn: Pablo Mari (Flamengo 8 millioner euro), Cedric Soares (gratis, Southampton).

Hyper milliardær lykkes endelig med å kjøpe engelsk fotballkubb

Thomas Sandgaard ser ut som en rolig og sindig kar, men når du har vært inne i en kjøpsprosess av fem ulike klubber, da fortjener du merkelappen hyper. Den danske forretningsmannen er god for sine milliarder gjennom salg av medisinsk utstyr. Nå hevder han at kun noen formaliteter skal på plass før han kan skaffe seg en Charlton-drakt. Les: Mottok fax med mystisk bud på 3,5 milliarder Det var i et intervju med Radio 4 at han delte sin entusiasme for kjøpet av kriserammede Charlton og hevdet at handelen er i boks om en uke eller to.

Football Insider: Leeds har signert med spilleren som har vært på radaren til Liverpool, Everton, Celtic og Rangers

Den engelske u-landslagsspilleren Joe Gelhardt har vokst opp innenfor de trygge rammene til Wigan, plassert sånn halvveis mellom Liverpool og Manchester. Nå ser det ut som den unge angrepsspilleren er klar for å flytte hjemmeifra. Gelhardt er ikke så ofte omtalt her i Norge, men ifølge Goal har 18-åringen vært på radaren til Liverpool, Everton, Celtic og Rangers. Han skyter med venstre, spiller som oftest som spiss, men kan benyttes i de fleste offensive posisjoner som gir ham muligheten til å score.

Elendig nyhet for Wigan

Denne sesongen har vært helt på det jevne for Championship klubben Wigan, hvor de uten tildelt poengstraff for dårlig økonomi ville endt på 13.plass. Wigan må belage seg på spill på nivå tre etter at anken mot poengstraffen for å settes under administrasjon ble avvist. – Klubben ble satt under administrasjon i begynnelsen av juni og idømt 12 minuspoeng. Årsak, klubbens nye Hongkong eiere hadde gapt over for mye og var ikke istand til å møte klubbens økonomiske forpliktelser.

Wigan-anke avslått

Den engelske fotballklubben Wigan rykker ned til nivå tre etter at anken mot poengstraffen for å settes under administrasjon ble avvist.
Les mer om:

Wigan-anke avslått, blir nedrykk

Den engelske fotballklubben Wigan må belage seg på spill på nivå tre etter at anken mot poengstraffen for å settes under administrasjon ble avvist. Wigan ville på sine sportslige resultater ha berget plassen i mesterskapsserien med klar margin, men klubben ble idømt 12 minuspoeng etter å ha blitt satt under administrasjon i begynnelsen av juni da de nye eierne fra Hongkong medga at de ikke greide å overholde klubbens økonomiske forpliktelser. Uten straffen ville Wigan endt på 13.-plass, men med straffen havnet klubben nest sist og rykker ned i League One. (NTB)

Leeds, Aston Villa, Newcastle og West Ham i race om samme midtbanespiller

Det er en meget rutinert spiller som flere klubber ønsker seg i sommer, Crystal Palace-midtbanespiller James McCarthy har erfaring fra både Wigan Athletic og Everton. 29 åringen kom til Crystal Palace i fjor sommer fra Everton for 8 millioner pund. – Sist sommer var både West Ham manager David Moyes and Newcastle United boss Steve Brice svært opptatt av James McCarthy, men de var tydeligvis ikke i posisjon til å gjøre en avtale.

Wigan er i fritt fall: – Eierne har aldri vært i byen

Wigan Athletic rykket ned til League One etter at klubben ble trukket tolv poeng i Championship.
Les mer om:

West Bromwich rykket opp

West Bromwich avsluttet sesongen med 2-2 mot Queens Park Rangers, og følger med det Leeds direkte opp i Premier League. Stefan Johansens Fulham spilte 1-1 mot Wigan i siste serierunde, og endte på fjerdeplass. Sammen med Brentford, Cardiff og Swansea er de klare for kvalifiseringsspill. Barnsley, Charlton og Hull ligger på de tre nedrykksplassene etter endt serie. Barnsley kan likevel berge plassen, fordi Wigan havner under streken hvis poengtrekket som klubben er ilagt, på 12 poeng, opprettholdes.

Wigan knuste Hull 8-0(!)

Wigan latterliggjorde Hull med hele 8-0, etter 7-0 til pause i engelsk 1. divisjon tirsdag. Samtidig spilte Stefan Johansens Fulham 0-0 mot West Bormwich. Dermed Kan Johansens lag fortsatt rykke opp til Premier League. De har fem poeng opp til West Bromwich med to kamper igjen å spille.

Utrolig kamp på nivå to i England: Ledet med syv (!) mål til pause

Wigan har store problemer utenfor banen, men det ser ikke ut til å påvirke laget på banen. Tirsdag ledet Championship-klubben 7–0 over Hull etter første omgang.
Les mer om: