Nyheter om West Ham


Solskjær peker på døra for fire store Manchester United stjerner

Andrea Perreira, Phil Jones og Juan Mata er allerede ute i kulda hos Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær så det er ikke de fire vi tenker på når vi skriver at fire store stjerner trolig forlater klubben i sommer. Det er selvsagt for å frigjøre penger salgene skal gjennomføres, men, sjefene på Old Trafford ville vente til fremtiden til Edinson Cavani ble avklart, det han bestemte seg for ville ha konsekvens for minst en av de på salgslista.

Tottenham har slettes ikke tenkt å la byrival kapre spissmål

Tottenham var «først» ute i å gjøre Besiktas-spissen Cyle Larin til sitt mål i sommer, de er fullstendig klar over at det er en god sjanse Harry Kane forlater klubben i sommer, spesielt etter sist ukes tap mot Leeds, noe som i praksis betyr at Champions League er utenfor rekkevidde. En annen god grunn for Tottenham å holde trykket oppe for spisserstattere er det faktum at de ikke har klart å avklare fremtiden til lånespiss Carlos Vinicius. – Det at Benfica fortsatt teller på knappene er et dårlig tegn.

West Hams mesterligahåp ute etter 1-1 mot Brighton

West Ham kan vinke farvel til drømmen om mesterligaspill neste sesong etter 1-1 i lørdagens bortekamp mot Brighton.
Les mer om:

West Hams mesterligahåp ute

West Ham kan vinke farvel til drømmen om mesterligaspill neste sesong etter 1-1 i lørdagens bortekamp mot Brighton. Laget kom under i det 84. minutt da Danny Welbeck kontret inn 1-0 for hjemmelaget, men Said Benrahmas skudd i returrommet tre minutter senere tente et nytt håp. Jakten på et vinnermål førte ikke fram, og dermed må David Moyes innse at det ikke blir mesterligaspill til høsten. Med to kamper igjen å spille er West Ham på 6.-plass. Det er fem poeng opp til Chelsea på den viktige 4.-plassen.
Les mer om:

Vanvittig deilig med Leeds tilbake i Premier League!

Du trenger ikke å være tilhenger av Leeds for å la deg drives med av den offensive fotballen til Marcelo Bielsa. På lørdag var det arbeidgjengen til Sean Dyche som ikke skjønte hva som traff dem i andre omgang. Leeds jakter høyere plassering på tabellen, og hadde som vanlig bestemt seg for at en kamp ikke forsvares til seier. Les: Ikke en kjeft i Skottland har tatt Steven Gerrard og Rangers Det var nok av muligheter for Leeds i første omgang.

Åpner opp for at United kan bruke Jesse Lingard i byttehandel

På torsdag lekte Jadon Sancho og Haaland seg med Dayot Upamecano og RB Leipzig-forsvaret. Til sommeren kan begge to være borte fra Dortmund. Skjer dette, er det store spørsmålet om hvordan Marco Rose skal fylle disse to kraterne. Dortmund er selv overbevist om at Haaland blir til utkjøpsklausulen blir aktiv neste sommer, mens klubben har innsett at Jadon Sancho forsvinner etter lang (nok) og tro tjeneste.

Arsenal utnyttet Chelsea-tabbe

Chelsea styrte banespillet, men misbrukte muligheten til mer eller mindre å sikre seg retten til spill i neste sesongs mesterliga etter 0-1-tapet for Arsenal. Chelsea ligger fortsatt plassert på 4.-plass selv om det ble null poeng, og det betyr at de også fortsatt ligger an til en plass Champions League kommende sesong selv om West Ham, Liverpool og Tottenham fortsatt har en teoretisk mulighet til å snappe den viktige 4.-plassen. Martin Ødegaard spilte hele kampen for Arsenal.

Det står mellom Barcelona og Manchester United

Denne sesongen har vært et mareritt for alle Tottenham fans og for klubbens stjernespillere, noen, som Gareth Bale og Son Heung-min har lyst til å være med videre uansett hvem som fast overtar etter sparket manager Jose Mourinho. Etter 3 – 1 tapet mot Leeds på lørdag blir avstanden opp til topp fire for stor, håpet er at midlertid manager Ryan Mason skal klare å sørge for nok drivkraft i laget slik at de klarer å kapre femteplassen som West Ham har og kvalifisere Tottenham til Europaligaen.

West Ham-nedtur

West Ham kunne krøpet opp i ryggen på 4.-plasserte Leicester med seier over Everton, men Dominic Calvert-Lewin ville det annerledes. Everton vant 1-0. For hadde West Ham tatt tre poeng søndag, hadde de bare vært to poeng bak Leicester om den viktige 4.-plassen, som gir mesterliga-gruppespill. Men tre poeng ble det ei, det ble ikke poeng engang, og det betyr at David Moyes og co. er nummer fem med 58 poeng.

Canadisk scoringsmaskin alternativ til både Lingard og Kane

For snart tre år siden hentet den tyrkiske storklubben Besiktas den canadiske spissen Cyle Larin i Orlando. – Etter en skuffende start og utlån til belgiske Zulte Waregem har store ting begynt å skje for 26 åringen. Besiktas topper Süper Lig med god margin og har Cyle Larin, med 19 mål på 35 kamper som den store helten. – Tottenham var interessert i vinter, men slo tanken fra seg. – Daværende manager Jose Mourinho var mer opptatt av å få ut Gareth Bale og bruke «pengene spart» på et stort navn.

Spansk media: 3 giganter kan utestenges fra Champions League

UEFA lovet at Super League-stuntet ville få etterspill. Aleksandar Ceferin viser nå at de ikke fyrer med løskrutt. På fredag kom det frem at UEFA har blitt enige med 9 av 12 klubber om en kontrakt som holder Arsenal, Chelsea, Atletico Madrid, AC Milan, Inter, Liverpool, Manchester City, Manchester United og Tottenham unna en lignende utbryterliga i fremtiden.

Newcastle sendte en lissepasning til Chelsea og West Ham

Tiden for de store overraskelsene i Premier League er ikke over før siste runde er spilt. Forrige sesong styrte Brendan Rodgers mot en Champins League-kvalikplass, men ble akterutseilt av United og Chelsea på tampen. Denne sesongen skulle Leicester holde presset helt inn. På fredag var Newcastle hinderet som skulle passeres for å sikre 3. plassen på tabellen. Med seier skulle Chelsea holdes unna på en armlengdes avstand.

ESPN: Ofrer tilbudet om fast spilletid i Premier League for å være andrekeeper hos Solskjær

Da vi skrev om United-linken til Sam Johnstone for to uker siden var det få som gadd å lese. For usannsynlig at en av verdens største klubber skal hente inn en keeper på vei ut av Premier League? Denne gangen henter vi inn ESPN som støtte. Johnstone var en del av Manchester United-akademiet i to år før han ble løftet opp til førstelaget som attenåring. Likevel ble det ikke ett eneste minutt i United-drakt i løpet av de neste ni årene. 28 åringen var Manchester United spiller fra 2011 til 2018, men huskes som spillerem som var konstant på utlån til engelske klubber.

Carragher skjønner ikke hva Manchester United skal med Jack Grealish

Den engelske landslagsspilleren har lenge vært linket til Manchester United. Roy Keane gikk så langt som å insistere på at klubben hans sørget for at Grealish blir del av United-troppen. På andre siden av Sky Sports-mikrofonen er Jamie Carragher mer kjøling til koblingen mellom Villa-stjernen og gjengen til Solskjær. Så hva er problemet, Carragher? Les: Steven Gerrard prater som en Liverpool-manager -Jeg mener han ikke passer inn på Old Trafford på grunn av spillerne de har, ikke på grunn av talentet hans.

Steven Gerrard prater som en Liverpool-manager

Jürgen Klopp er tvunget til å ta et hvileskjær denne sesongen. Etter to historiske sesonger er det de siste rundene i Premier League snakk om å redde ære – og inntekter fra spill i Europa. Selv om det ryktes at veien videre for Klopp i Liverpool ikke lenger er så forutsigbar, skal det mye til for at de røde slipper Mester Klopp på noen sesonger.

Moyes har gjort om West Ham til ei skute med vinnerskaller

Vi har latt oss imponere av hva David Moyes har fått til med West Ham denne sesongen. Fra 16. plass og en tå ned i Championship forrige sesong, til å holde følge med de beste, største og rikeste klubbene på balløya. Likevel har vi, som flere andre , ventet på at «nå er det vel slutt». Men David Moyes nekter å senke tempoet. Den tidligere United-manageren leder klubben som han skulle ha hatt ressursene på Old Trafford, og har lykkes med å holde tempoet oppe.

West Ham med i mesterligakampen

Michail Antonio scoret to ganger da West Ham slo Burnley 2-1 i Premier League mandag. Dermed kan London-klubben fortsatt drømme om mesterligaspill. Seieren sendte mannskapet til David Moyes opp på femteplass på tabellen, kun tre poeng bak Chelsea på den ettertraktede fjerdeplassen. Ned til Tottenham og Liverpool på plassene bak skiller det henholdsvis to og fire poeng.

Antonio-dobbel for West Ham

Michail Antonio scoret to ganger da West Ham slo Burnley 2-1 i Premier League mandag. Dermed kan London-klubben fortsatt drømme om Champions League-spill.

Antonio sørget for liv i kampen om topp fire – presset øker for Liverpool

(Burnley – West Ham 1–2) Chris Wood sendte Burnley i ledelsen, men så våknet West Ham-spiss Michail Antonio.
Les mer om:

Kaster seg inn i racet Solskjær trolig avlyser

Er det en ting Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær virkelig skjønner er det hvor kort avstand det er mellom fiasko og suksess. – Det som fortsatt finnes av kritikk er at den norske manageren bryr seg for mye og er for snill. De samme eksperter ropte høyt da Jesse Lingard i en vanskelig tid fikk sjanse etter sjanse og nå etter suksess hos West Ham roper de at han må komme tilbake, noe som faktisk var Ole Gunnar Solskjær sin plan hele tiden.

Kai Havertz suksess åpner opp for 500 millioner salg

Store ting har begynt å skje i Chelsea etter Thomas Tuchel overtok. Kai Havertz har funnet ut hvor målet står igjen og etter kveldens seier over Fulham hvor den tyske «nestenfloppen» scoret begge målene er topp fire i praksis i boks. (Og Fulham er på god vei ned i Championship). Det er nettopp suksessen til Kai Havertz som gjøre Chelsea mindre avhengig av en annen angrepsspiller nemlig Tammy Abraham. – 23 åringen kan bli solgt i sommer, men det bli ikke billig. Planen var å forlenge avtalen som går ut på dato sommeren 2023.

Når 10 mann er nok for å ødelegge kvelden for Brendan Rodgers

Solskjær og Guardiola innrømmer at spillerne er slitne etter kombinasjonen med spill på balløya og ute i Europa. Om to uker skal Leicester opp mot Chelsea i FA Cup-finalen, men Brendan Rodgers bør ikke ha noen unnskyldning for innsatsen på fredag. Når det står om Champions League-kvalikplass for Leicester, er det tynt å dele poeng med Southampton.

Manchester Uniteds ultimate tropp for 2021/22-sesongen

Både City og United ruler på balløya og i Europa, så lokalavisa Manchester Evening News har noen virkelig gode dager. Avisen følger hver minste bevegelse til klubbene i byen gjennom hele året, så vi har lært å lytte til det som kommer fra tastaturet til MEN. Nå drømmes det allerede mot sommerens overgangsvindu. Vi henger oss på lokalavisa, som legger stolthet i å ikke miste helt bakkekontakten.

Adam Armstrong vekker interesse etter kometsesong

Det blir lagt merke til, hvis du starter sesongen litt forsiktig og så for en klubb som sliter banker inn mål i stadig økende temp. Den 24 år gamle Blackburn-spissen Adam Armstrong har scoret hele 24 mål på 38 kamper i Championship denne sesongen. Adam Armstrong kom som en liten gutt til Newcastle, men så snart han ble «voksen» ble det en serie med utleie til diverse klubber, sist til Blackburn som i 2018 gjorde overgangen permanent. – Nå er han på vei tilbake til Premier League, selv om Blackburn definitivt ikke er det, i hvert fall ikke i år.

Vender Manchester United ryggen

Planen til Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær da utlånet til West Ham for Jesse Lingard ble arrangert i vinter var at han skulle finne tilbake til gleden ved fotball og vende tilbake til Old Trafford etter sesongen. Alle håpet at det skulle gå bra, med alt den sympatiske midtbanespilleren har gått igjennom de siste årene, ansvar for sine yngre brødre og mentalt syk mor, men at det skulle ta av slik som det har gjort har overrasket selv de mest optimistiske.