Nyheter om West Ham


Aaron Ramsey savner engelsk fotball og engelsk fotball savner ham

Arsenal var pottesure da Aaron Ramsey, en spiller verdt 40 millioner euro, ikke ønsket å forlenge sin avtale og gikk gratis til Juventus for to år siden. – Han fikk en avtale med torinoklubben som var høy ikke bare fordi midtbanespilleren er ettertraktet, men også fordi han kom gratis. Nå har lønna blitt et problem for Juventus som visstnok sparer til noe stort. – President Andrea Agnelli er en særdeles misfornøyd kar om dagen, han er fortsatt sur Superliga prosjektet ble torpedert og han trives ikke på 9.plass i Serie A (dagens seier mot Sampdoria sørget for at de klatret tre passer).

Blytungt for Manchester United – har faktisk ikke skjedd siden 2009

Manchester United gikk fra et ligacup-tap mot West Ham til møte mot Aston Villa uten Jack Grealish. Med et Old Trafford tapetsert i rødt, skulle dette være en kamp United skulle vinne. United hamret løs med 28 skudd, fire av dem traff mål, men ingen passerte målstreken. Aston Villa avfyrte totalt bare syv skudd, men fikk det ene avgjørende til å finne veien forbi David de Gea.

Kan ikke ta både Declan Rice og Erling Braut Haaland

Vi har en stund vært klar over Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær sitt ønske om å hente inn West Ham stjerne Declan Rice. – Det gikk ikke i sommer, istedenfor hentet Manchester United den sentrale forsvarspilleren Raphaël Varane fra Real Madrid. ESPN melder at interessen er synkende, men ikke fordi de allerede har skaffet seg en meget kompetent spiller i Declan Rice sin posisjon. Manchester United er fortsatt ute etter å styrke forsvaret, men de trenger å spare penger for å hente Erling Braut Haaland, de vet det norske måldyret kommer til å koste.

Liverpool jakter fortsatt på West Ham -stjerne

Liverpool var tett på en overgang for West Hams 24 år gamle høyrevingen Jarrod Bowen, etter mye frem og tilbake endte det i ingenting. Bowen kom til West Ham fra Hull vinteren 2020 og har siden vært svært imponerende. Forrige sesong scoret han åtte mål og fem assists på 38 Premier League kamper, mens han denne sesongen gjorde en assist på syv opptredener. Les: Endelig har det snudd for Özil! Liverpool Echo skriver at Liverpool fortsatt er interessert i engelskmannen, som er verdsatt til 20 millioner pund, drøyt 236 millioner kroner.

Sendte United ut av cupen, nå stenger West Ham-eierne døra for beilere

Det kretser nok av rikinger og inversteringsselskaper rundt fotballklubber som har lidd seg gjennom koronakrisen. Denne uken tok amerikanere over Italias eldste klubb, i London er det jobbet intenst for å overta West Ham. De siste sesongene har West Ham tatt den sportslige heisen oppover, samtidig som det har vært spekulasjoner om klubbens fremtidige eierskap. Les: Amerikanere overtar Italias eldste fotballklubb David Sulivan har siden 2010 eid en betydelig del av klubben og fungert som joint chairman.

Langer ut mot Martial etter cupfiaskoen: – Provoserende å se på

Den franske spissen Anthony Martial (25) er nok en gang offer for kritikk etter en svak prestasjon mot West Ham. Han forsvares av manager Ole Gunnar Solskjær.

Solskjær mislyktes for 12. gang: – Setter seg selv under mer press

Med tapet for West Ham forsvant Ole Gunnar Solskjærs 12. mulighet til å vinne en pokal med Manchester United. Det blir ikke sett på som noen sportslig katastrofe, men trykket øker på den norske manageren.

En tittelmulighet borte for Solskjær: – De ga det et forsøk

Manchester United-sjef støttet spillerne sine etter 0-1-nederlaget mot West Ham i tredje runde av ligacupen.
Les mer om:

Solskjærs B-lag slått ut av ligacupen

Manuel Lanzini ga West Ham 1-0-seier over Manchester United i en B-preget ligacupkamp onsdag kveld.

Cupfiasko for Solskjær: Slått ut av ligacupen

(Manchester United – West Ham 0–1) For første gang vant David Moyes en kamp som manager for bortelaget på Old Trafford og tok seg videre til fjerde runde i ligacupen.

Cupfiasko for Solskjær: Slått ut av ligacupen

(Manchester United – West Ham 0–1) For første gang vant David Moyes en kamp som manager for bortelaget på Old Trafford. West Ham tok seg videre til fjerde runde i ligacupen.

Manchester United slått ut

Manchester United ble slått ut i tredje runde av ligacupen. Ole Gunnar Solskjærs elever ble slått 0-1 av West Ham på Old Trafford etter mål av Manuel Lanzini.

Manchester United ute av ligacupen – ekspertene mener de ble snytt

West Ham sendte «ugjenkjennelige» Manchester United ut av ligacupen med 1–0 på Old Trafford. Nok en gang ble det ropt på straffespark – uten hell.

Da Winston Reid satte ned foten fikk han ikke det resultatet han ønsket

Den dansk/newzealandske midtstopperen Winston Reid var en «big deal» da han for 11 år siden ble plukket opp av West Ham. FC Midtjylland var fornøyde de fikk 3,5 millioner euro, noe som var veldig mye for klubben på den tiden. Det var superbra en stund, men etter at David Moyes overtok klubben for første gang i november 2017 har Winston Reid havnet langt bak i køen.

United-seieren som hadde alt

David Moyes var klar for å skape problemer for Solskjær, som i sommer hindret Jesse Lingard fra overgang til West Ham. Litt tynn inngang til et kampreferat, men når samme Lingard ender som matchvinner for United, da blir det en historie. United skulle reise seg etter glippen i Bern tidligere i uken, West Ham skulle fortsette den gode steamen etter den sterke 2-0 seieren på bortebane mot Dinamo Zagrep. Les: Dani Alves har fått tilbudet han takker ja til London-laget startet best, og spesielt Jarrod Bowen presset på til sjanser.

Solskjær jublet etter dramatisk slutt – de Gea reddet straffe

(West Ham – Manchester United 1–2) Manchester United-keeper David de Gea (30) stoppet straffe, for første ganger på fem år, fra West Ham-kaptein Mark Noble (34) på overtid. Manager Ole Gunnar Solskjær (48) løp rett bort til målvakten for å feire seieren.

Man. United vant etter drama

To minutter før slutt limte Jesse Lingard ballen i krysset og Man. United gikk opp til 2-1. Så fikk West Ham straffespark, men David de Gea reddet. Dermed vant Man. United 2-1.
Les mer om:

Solskjær jublet etter dramatisk slutt – de Gea reddet straffe

(West Ham – Manchester United 1–2) Manchester United-keeper David de Gea (30) og Jesse Lingard ble heltene i høydramatiske sluttminutter i London.

Manchester United klar for ryddesjau

Det er ingen hemmelighet Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær ønsker å signere Declan Rice fra West Ham. – Det skjedde ikke i sommer, men Daily Mail mener det meget godt kan skje allerede i januar. Dette krever en skikkelig rensing av den nåværende troppen. Hele sju spillere risikerer å forlate Old Trafford. Les: Sadio Mané fosset forbi van Persie Det handler om Anthony Martial, Jesse Lingard, Donny van de Beek, Phil Jones, Eric Bailly, Diogo Dalot og Alex Telles som sannsynligvis kommer seg rundt til nye klubber.

Moyes skjønte kjapt han måtte gi opp Jesse Lingard, men tidene har endret seg

Søndag er det duket for oppgjøret David Moyes sikkert gleder seg til hver eneste sesong. Dette er kampen han får mulighet til å minne United-supporterne om at han har det inne som manager. En annen interessant duell kan bli den mellom Lingard og bandmedlemmene hans hos West Ham.

Carlo Ancelotti var svært engasjert for å hente David Luiz til Real Madrid

Den brasilianske midtstopperen David Luiz hadde et uformelt tilbud fra Real Madrid-manager Carlo Ancelotti før han valgte å returnere til Brasil med Flamengo. Etter kontrakten med Arsenal gikk ut på dato i sommer var klubber som Benfica og Adana Demirspor (som har hentet tidligere Rosenborg midtbanespiller Jonas Svensson) ute med konkrete tilbud, men til slutt bestemte 34-åringen seg til slutt for å dra tilbake til hjemlandet og slutte seg til Flamengo. Les: Cristiano Ronaldo nektes å skifte lyspærer And the newcomer, @DavidLuiz_4 was already getting some work in.

Manchester United må slippe løs Ronaldo

United-supporterne svevde på vei inn i første kamp i Champions League. CR7 var tilbake i troppen, og kom direkte på måltavla med to scoringer mot Newcastle. Young Boys har reven David Wagner, som i sin tid lagde trøbbel for United og de andre Premier League-klubbene da han ledet Huddersfield. Likevel skulle dette være grei skuring for United. Den definitive vinneren på overgangsmarkedet hadde raket med seg Jadon Sancho og Raphael Varane, med Ronaldo som den overraskende prikken over i´en. Så smalt det i Bern.

Solskjær svarer etter kritikken

Kritikken har haglet mot Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær etter tirsdagens mesterligafadese. – Vi forventer mer av oss selv, innrømmer Solskjær på pressekonferansen før helgens Premier League-runde. Manchester United returnerte tomhendt fra gruppespillets første kamp i Sveits, etter å ha blitt senket fem minutter på overtid av Young Boys' Jordan Siebatcheu. Jesse Lingard tabbet seg ut med et svakt tilbakespill, men kritikken ble først og fremst rettet mot storklubbens norske manager etter 1–2-tapet. – I media blir man ofte dømt på oppførsel og utfall, heller enn intensjonen.

Bild: Chelsea vet nå hva de må gjøre for å beholde Rudiger

Den tyske landslagsspilleren har vokst under Thomas Tuchels ledelse. Nå kan dette sende Rudiger ut av klubben. Litt enkel konklusjon, men med mindre enn året igjen av kontrakten med Chelsea, står 28-åringen fritt til å forhandle med Chelseas rivaler i Europa fra nyttår.

Demba Ba fant ut han var for gammel

Til tross for at Dembe Ba i sommer skrev under for FC Lugano fant han nå ut, noen få uker senere at nok var nok. 36 åringen takker alle for den vidunderlige reisen som han har fått være med på og alle han har møtt på veien. Senegaleseren som har en meget imponerende CV med klubber som West Ham, Newcastle, Besiktas og Chelsea forteller ikke hva han har tenkt til å gjøre nå.