Nyheter om Werner


Ikke rart Thierry Henry satt på tribunen og gliste

Fotball er og blir ferskvare. Det du gjorde forrige måned på kamparenaen betyr mindre når dommeren igjen blåser til kamp. Tottenham startet best denne sesongen, men har nå tre tap på rad. Arsenal og Ødegaard valgte den motsatte varianten. På mandag filleristet Arsenal byrivalen med 3-1. Les: Aaron Ramsey savner engelsk fotball og engelsk fotball savner ham – Det var utrolig deilig. Det beviser hvor mye det betyr for fansen. Det har vært en spesiell dag, og det var deilig å kunne gi det her tilbake til fansen.

Bild: Timo Werner jobbet for overgang til Manchester United

Forrige sesong ble fylt av mixed emotions for Timo Werner. Fra posisjon som superstjerne i Bundesliga til Stamford Bridge og en spesielt seig akklimatisering til engelsk fotball, men premiert med Champions League-tittel. Tyske Sport Bild hevder Werner selv hadde helt andre planer enn å ende opp hos Chelsea. Ifølge den tyske avisen senterforwarden hadde gitt agenten sin beskjed om at Old Trafford var førstevalget hans da han bestemte seg for å forlate RB Leipzig. Les: Donnarumma er fratatt VIP-kortet Som kjent ble det aldri noen Manchester tur på 25-åringen.

Verdens beste vil ikke signere og er kraftig uenig i FIFA 22 sin «tempo vurdering» på 75

En av tidligere Chelsea manager Frank Lampard sine store feil var å sende Antonio Rüdiger på tørkeloftet. -Etter Thomas Tuchel har forsvarsspilleren blitt en av Chelsea sine aller viktigste spilleren. – Alle i tysk fotballpresse og stadig flere i England hevder nå at Antonio Rüdiger er verdens beste forsvarsspiller. Chelsea svetter litt om dagen, de har ikke lykkes å lande en forlengelse på hans kontrakt som går ut neste sommer. Les: Premier League gigant er interessert i Lewandowski Rudiger hjalp Blues til Champions League tittel og har startet hver eneste kamp denne sesongen.

Både Chelsea og Bayern München ivrer for en bytteavtale

Etter Chelsea rullet ut den røde løperen da de i sommer hentet tilbake Romelu Lukaku fra Inter Milan har sist sommers storkjøp Timo Werner fått skikkelig konkurranse om plassen. Werner spilte 90 minutter i ligapremieren, men måtte så nøye seg med et par minutters spill mot Arsenal og ble deretter på benken gjennom hele kampen mot Liverpool. Les: Dani Alves står plutselig uten klubb Todofichajes skriver at Werner kan være en del av en bytteavtale med Bayern München -stjernen Leroy Sané.

Sport 1: Bayern München håper på Haaland, men jobber med annet toppmål

Vi har såvidt hørt lyden av overgangsvinduet som ble smekket igjen 1. september, men det er ingen overraskelse at klubbene allerede jobber med neste sommers forsterkninger.

- Få han ut!

En Chelsea-supporter sa tydelig ifra om hva han synes om stjernespiss Timo Werner på en åpen trening onsdag.
Les mer om:

Bekreftet: Chelsea har solgt 1 senterforward og nesten Michy Batshuayi

Samme dag som Tammy Abraham avbildes med Romas drakt nr. 9, sendes en gledesmelding til Besiktas-supporterne. Nå er kanskje den tyrkiske klubben i overkant ivrige, for de nødvendige signaturene har fortsatt ikke truffet kjøpskontrakten på Michy Batshuayi. Les: Sky Sports: Barcelona går til Arsenal for å bytte bort Coutinho -Forhandlingene er startet med Chelsea om en overgang for Michy Batshauayi, kommer det kort i en pressemelding på Besiktas sin hjemmside (vi stoler på at Bold har fått seg riktig oversettelse).

Line og Audun har startet landets første alpakka-slakteri

Audun Kolstad var krimtekniker i Kripos, og har vært sentral i etterforskningen av en lang rekke alvorlige forbrytelser i Norge. Som pensjonist trodde han at han var ferdig med døden som daglig tema. Men nå har han og kona Line Werner Kolstad startet landets første alpakka-slakteri på Rolvsøy.

De stappet fire barn, en hund og akvariefisk inn på 82 kvadrat. Disse ti rådene gir et godt forhold til bonusbarna.

Det var litt av en kabal som skulle gå opp, da Marianne Frosterud Werner (34) og Kenneth Frostrud Werner (42) møtte hverandre.
Les mer om:

Fikk bud over prisantydning, trakk eiendommen fra markedet: Nå er gården lagt ut for salg igjen – til én million mindre

– Det er god interesse for gården, men mange drømmere, sier privatmegler Werner Holthe til Romerikes Blad.
Les mer om:

Kai Havertz har skumle planer

Nå er det slutt på ferien. Når Arsenal stiller med Lacazette, Tierney og Aubameyang, mens Chelsea har Havertz og Werner på topp, da nærmer det seg sesongstart. Og det ble faktisk en spennende treningskamp. Begge lagene hadde bestemt seg for å angripe, Chelsea lyktes først med Havertz-scoring. Firing us into the lead!

Football-Insider: Nagelsmann har blinket ut Lewandowski-erstatteren

Satt på spissen: For Timo Werner er hjem der Julian Nagelsmann befinner seg. Det var 34-åringen som la opp spillet rundt Werner i RB Leipzig og lot senterforwarden få optimale arbeidsbetingelser. Frank Lampard ble overbevist om at Werner var som skapt for Stamford Bridge, men den forrige sesongen endte med Lampard-exit og bob-bob for tyskeren. Les: The Telegraph: Tottenham casher inn på Toby Alderweireld Ingen skal ta fra Werner sine 12 scoringer og 15 assists, men fordelt på 52 kamper er ikke dette i nærheten av det han viste i Bundesliga før avreisen til Premier League.

Fryktet at de måtte kaste inn håndkleet: – Svært utfordrende

Etter en svært god innsalgsjobb klarte Bodø Volley og primus motor Werner Skaue å få «Norgestour-sirkuset» til å gjøre et ekstra stopp på turneen sin.
Les mer om:

Werner havnet midt i flommen – klatret ut bilvinduet

Pensjonisten Werner og kona måtte kjempe for livet da vannmassene kom stormende mot dem i nærheten av Blessem i Tyskland.
Les mer om:

Avslo Haaland-bud fra Chelsea

Dortmund skal ha avslått et bud fra Chelsea på Erling Braut Haaland, hevder Sky. London-klubben skal være blant de fremste kandidatene til å signere spissen. Chelsea skal ha tilbudt Callum Hudson-Odoi og Tammy Abraham i bytte mot Haaland, i tillegg til en uviss sum penger. Det skriver Sky Sports , som melder at infoen kommer fra Sky i Tyskland. Thomas Tuchels lag har lenge vært ryktet å legge inn bud på den norske stjernespissen.

Nå eier svenskene 91 prosent av Porsche Center Son

Espen Olsen og Werner Isaksen selger seg ned i Porsche Center i Son. Kråkerøy-mannen og kompanjongen i 911 Holding (tidligere Autotuning) har nå bare ni prosent av aksjene. Svenskenes andel har økt fra 51 til 91 prosent.

Nå er det bare én ting TRK trenger: - Ring meg, sier Vidar

Jarle Hagane er stevneleder, sikkerhetsansvarlig er Vidar Knutsen, Jan Werner Mathisen og Harald Halvorsen har styr på tidtaking og baneansvarlig er Erik Sundblad Johansen. TRK-leder Svein Henriksen har annonsert at bare en meteoritt som treffer jorda kan ødelegge regattaen nå.

Fotball er et enkelt spill! 22 menn jager en ball i 90 min, og til slutt vinner..

Vi kunne også laget overskriften fotballen har kommet hjem, eller forbannelsen er brutt, men tross alt – England har bare tatt seg videre til kvartfinalen i EM og det mot et tafatt Tysk lag som har en landslagssjef uten glød. Sitatet er av Gary Lineker: «Football is a simple game. Twenty-two men chase a ball for 90 minutes and at the end, the Germans always win». Raheem Sterling og Harry Kane scoret målene da England vant 2-0 over Tyskland. England hadde god støtte av å spille på «hjemmebane» på Wembley, kun 1800 av 40 000 tilskuere var fra Tyskland.

Timo Werners agent holder døra vidåpen for Nagelsmann

Julian Nagelsmann skapte optimale arbeidsforhold for Timo Werner hos RB Leipzig, Frank Lampard lyktes ikke med det samme. Selv om det tok seg opp for tyskeren på Stamford Bridge på slutten av sesongen, er det liten tvil om at Nagelsmann er manageren som har fått det beste ut av Werner. Neste sesong leder Nagelsmann det som i 2020 var verdens desidert beste klubb. Timo Werner er fortsatt ikke helt husvarm på Stamford Bridge.

For noen måneder siden skjønte ikke Chelsea-supporterne bæret – nå mener Lothar Matthäus klubben har skaffet seg en Zidane

Vi tør ikke å sammenligne de største legendene i fotballens verden med jyplingene som løper rundt på kamparenaen i dag. Det handler om respekt. Men når det gjelder Lothar Matthäus er han i en posisjon som tillater det. Det finnes bare én Zinedine Zidane. «Zizou» var selve symbolet på fotballeleganse og en ekstrem vinnerskalle.

Store profiler vrakes: Her er ekspertenes sammensatte ellever

Både Timo Werner og Kai Havertz er med. Det er ikke Mason Mount og John Stones.
Les mer om:

Comeback for Thomas Müller og Mats Hummels

Det var absolutt ingen som skjønte hva landslagssjef Joachim Löw tenkte på da han for to år siden kom med et tårevått farvel til to giganter innen tysk fotball. – Tyskland fikk et klart svar på banen, det har ikke gått bra!. Joachim Löw har i forkant av sitt siste mesterskap krøpet til korset og bedt Thomas Müller og Mats Hummels er med i den tyske troppen til sommerens EM-sluttspill i fotball. Til stor applaus gjør duoen landslagscomeback og med det rykker faktisk Tyskland opp som en favoritt.

Kampen om topp fire lever

Leicester hadde skjebnen i egne hender og kunne beholdt den med seier, men i stedet var det Chelsea som ledet an og vant 2–1. Det betyr at det fortsatt er åpent hvilke to lag av Chelsea, Leicester og Liverpool som sikrer seg mesterligaspill neste sesong. Det ble ordentlig høy temperatur på tampen av kampen. Antonio Rüdiger og Ricardo Pereira havnet i en skikkelig konfrontasjon etter at sistnevnte stemplet Ben Chilwell, og flere spillere melde seg på. Flere fra benken strømmet også til for å hjelpe til.

Chelsea vant generalprøven

Lørdag kveld var det feststemingn i Manchester. Vant City mot Chelsea, kunne den lyseblå delen av byen starte Premier League-tittel partyet. Chelsea fortsatte den gode steamen fra onsdagens Real Madrid-kamp og dominterte store deler av første omgangen, men så gikk det som planlagt for de feststemte City-supporterne. Les: Bayern München dropper Haaland Rett før pause tapte Andreas Christensen en duell mot Gabriel Jesus, som sendte ballen perfekt inn i boksen hvor Raheem Sterling scoret for første gang på 13 (!) kamper.

Tuchel har iverksatt planen for Havertz og Werner

Det er ikke alle som husker det, men Guardiolas Man, Kevin de Bruyne, løp rundt i Chelsea-drakt fra 2012. Det ble mindre med den blå drakten, for belgieren fant aldri den riktige døra inn i Chelsea-troppen og endte på utleie for han forsvant som en fotnote i klubbhistorien i 2014. Etter en sesong hos Wolfsburg bar det til Manchester. Hos Manchester City er det De Bruyne som har har tatt styringen. Nå er belgieren den ubestridte lederen i angrepet hos Premier Leagues beste klubb – og snart vinneren av CL-trofeet (tror nå vi).