Nyheter om Werner


Werner: – Det tok timer før ballen kom ned

Timo Werner scoret et svært etterlengtet mesterligamål og åpnet døra for Chelsea til finalen. Han la ikke skjul på for mye det betydde for ham.
Les mer om:

Chelsea ordnet helengelsk mesterligafinale: – Vi burde scoret fem

Timo Werner og Mason Mount scoret da Chelsea slo Real Madrid 2-0 og tok seg til mesterligafinalen i Istanbul. Det blir et engelsk oppgjør mot Manchester City.

Chelsea ordnet helengelsk mesterligafinale

Timo Werner og Mason Mount scoret da Chelsea slo Real Madrid 2-0 og tok seg til mesterligafinalen i Istanbul. Det blir et engelsk oppgjør mot Manchester City.

Hel-engelsk finale i Champions League: Chelsea-Manchester City

(Chelsea-Real Madrid 2–0, totalt 3–1) Storkjøpet Timo Werner (25) og egenproduserte Mason Mount (22) satte inn målene som ga Chelsea Champions League-finale for første gang siden 2012.

Tuchel i finalen to år på rad: – Vi vil gå hele veien

(Chelsea-Real Madrid 2–0, totalt 3–1) Storkjøpet Timo Werner (25) og egenproduserte Mason Mount (22) satte inn målene som ga Chelsea Champions League-finale for første gang siden 2012.
Les mer om:

Utskjelte Werner slo tilbake etter sjansesløseri – sendte Chelsea til mesterligafinalen

Real Madrid måtte score mål for å ta seg til mesterligafinalen. Isteden var det mannen som brant sjanser i det første oppgjøret, som fant veien til nettmaskene.
Les mer om:

– Hardt arbeid, mykje hardt arbeid. Det er oppskriften på et langt og godt liv

Det sier Werner Skjoldberg Jørgensen i Altevika på Sandsøy. Og han vet hva han snakker om.
Les mer om:

Zidane må klare seg uten Varane

I den første Champions League-semifinalen mellom Real Madrid og Chelsea kunne det gått begge veier. Pulisic satte standarden etter 14 minutter, Benzema utlignet kvarteret senere. Selv om Timo Werner måtte belage seg på en søvnløs natt etter missen fra fem meter, er dette to lag som matchet hverandre godt.

Dropper Haaland, men blar likevel opp milliarden for spiss

Ja, ja, The Sun er ikke akkurat verdens mest troverdige kilde, men selv tabloidavisen får rett i blant. Ryktet om Romelu Lukaku kjøper vi. Inter Milan har hatt ekstremt god nytte av den utstøtte United-spilleren siden 2019. Antonio Conte brukte ikke mange ukene før belgieren var tilbake i en fysisk form vi ikke har sett siden de beste dagene i Premier League. Så startet spissen å score, score – og fortsatte. 27 mål for Inter denne sesongen der Serie A-titlen venter rundt noen hjørner, er helt rått.

Werner jobbet i bedriften i 14 år, så ble avdelingen lagt ned. Nå leder han avdeling i ny satsing

Werner Jacobsen jobbet 14 år i Konica Minolta, før hans salgsavdeling ble lagt ned. Nå leder han det nye lokalkontoret til en familieeid bedrift i Bergen som satser i Haugesund.

Ny kjempebom av Werner: – Han er sint

Chelsea-manager Thomas Tuchel oppfordrer stjernespiss Timo Werner til å heve hodet.
Les mer om:

Chelsea i førersetet

Dette var en kamp mellom to giganter. Zidane har fått skikkelig fart på Real, Thomas Tuchel det samme med Chelsea. Det ble bydd opp til dans, der begge klubbene førte. Det var Christian Pulisic og Karim Benzema som begge konkurrerte om den beste scoringen. 1-1 i første omgang, resten av kampen var et taktisk spill der begge jorde jobben perfekt. Timo Werner er kanskje den eneste som ikke får sove så godt etter å ha misset sjansen han bør sette 9 av ti ganger. 1-1 og returkamp på Stamford Brdige onsdag om en uke.

Endelig skal PSG få maksimalt ut av Neymar

Etter at Tuchel ble sendt til London og Mauricio Pochettino tok over taktstokken i Paris, har Neymar levert 5 scoringer og 4 assists. Ikke akkurat så mye å skryte av, men så har brasilianeren stort sett vært ute med skade i denne perioden. Betyr dette at Pochettino peser på for at Neymar endelig skal levere varene? Ikke Pochettino. Argentineren har selv spilt med Ronaldinho, og vet hvordan man må behandle brasilianske kunstnere. Les: «Henke Jr» skyter inn på stjernehimmelen Vi husker hvordan Thomas Tuchel aldri fikk «kontroll» på Neymar.

Opptur vekker interessen til Real Madrid, men samtidig blir det vanskeligere å kjøpe

Timo Werner var en gigantisk flopp helt frem til Thomas Tuchel overtok managerstolen til Frank Lampard. – Nå er det bedre, men lagt fra perfekt. Chelsea seg på fjerdeplassen i Premier League takket være gårsdagens seier mot West Ham på Londons olympiske park. Thomas Tuchel startet med Timo Werner som scoret det avgjørende målet i den meget viktige kampen om fjerdeplassen.

Tuchel fikk på plass den siste brikken

Da Frank Lampard fikk peke på spillerne han trengte for å bygge opp trofé-grossisten de kommende årene, var Timo Werner en av de første som fikk telefon. Tyskeren var den skapte matchvinneren hos RB Leipzig i Bundesliga. 34 scoringer på 45 kamper. Overgangen til Premier League ble tøffere enn forventet. Werner fant aldri sin plass hos Lampard, og Big Frank fant aldri rytmen hos Chelsea. Les: Chelsea-spiller dønn ærlig om Frank Lampard Thomas Tuchel tok over tøylene, har ledet de blå til semifinale i Champions League og FA Cup-finale.

Rødt kort, krangel og Timo Werner-mål da Chelsea tok viktig steg mot Champions League

(West Ham-Chelsea 0–1) Timo Werner (25) ble hentet for å være en målgarantist for Chelsea. Det har han ikke maktet. Men lørdagens seiersmål kan være gull verdt.

Chelsea skaffet luke

Timo Werner (25) endte måltørken og sikret tre livsviktige poeng for Chelsea borte mot West Ham. Tyskeren ble matchvinner med sin 1-0-scoring like før pause.
Les mer om:

Her kommer kongeskipet Norge forbi Møllerodden

Kongeskipet gjestet Fredrikstad lørdag ettermiddag. Her kommer det forbi Møllerodden. Video: Bodil Werner

Tuchel har bestilt midtstopperen som skal gjøre Chelsea-forsvaret potte tett

Det skjer vanvittig mye i London denne mandagen i april. José Mourinho sparkes hos Tottenham – uken før han skulle lede Spurs i ligacupfinalen mot City. Så sprang fotballbomben om at Chelsea, Tottenham, Arsenal, City, Liverpool og United alle har meldt seg på til Super League. Men fotballivet går ellers som vanlig hos Chelsea. Forberedelsene gjøres foran tirsdagens ultraviktige PL-kamp mot Brighton – og planene legges for sommeren.

Ber United velge Harry Kane foran jyplingen Haaland

Graeme Souness har vært med på det meste som fotballspiller og manager. Nå, uten den velpleide og karakteristiske barten, bruker den tidlige Liverpool-spilleren tiden sin på å synse om fotball. Da er ikke temaet Haaland til Premier League til å unngå for skotten. Men der Ferdinand, Rooney og resten av tidligere United-stjerner nesten krever at United må sikre seg 20-åringen, er Mr. Souness litt mer skeptisk. Les: Var medspiller til Sander Berge – skal knuse overgangsrekorden Verdens beste unge nr. 9 er for Souness akkurat det: Unge nr. 9.

Politiet snur: Avviser at beslaglagt kunst skal destrueres

Politiet avviser at over 200 bilder av den fiktive kunstneren Werner Jensen skal ødelegges. Eksperter ser ikke bort fra at medieomtalen har gjort bildene mer verdt.

Havertz kan takke bråkebøtta Diego Costa for mye av elendigheten

Chelsea-supporterne digget Diego Costa da han var på høyden. 58 scoringer på 120 kamper – og alltid i bråk med motstanderne. Denne spillertypen går rett hjem i verdens tøffeste liga. Så ta småsjenerte Kai Havertz entret Stamford Bridge, var Costa målestokken. Ikke overraskende kom kritikken mot tyskeren allerede etter noen uker på balløya. For pinglete, vil ikke nok, for puslete.

Kritiske til at politiet vil destruere beslaglagt kunst: – Kan være straffbart

To av Norges fremste eksperter på ytringsfrihet mener politiet bryter loven hvis de ødelegger kunst laget av den bedragerisiktede gallerieieren John Erik Werner Jensen Hedemark.
Les mer om:

Italiensk media: Zlatan har allerede signert

Ingen har trodd at den svenske verdensborger og løve kommer til å gi seg med toppfotballen før… Ja, før hva? Da Zlatan igjen dro på seg den blågule drakten i en alder av 39 (er dette en: noen kjøper seg motorsykkel, andre returnerer til landslaget-greie?), skjønte vi hvor det bærer. Les: Chelsea har satt inn et ekstra gir i jakten på Timo Werner erstatter Når Zlatan i tillegg har fått Paulo Maldini og gjengen til å smile med sine 17 scoringer på 24 kamper, da lukter det mye vil ha mer.

Kasper Dolberg fikk endelig ristet hardt nok i ketchup-flaska

Da Ajax sin superdanske bestemte seg for å bruke Ligue 1 som springbrett i 2019, var forventningene store. Dansken skulle ta de neste stegene opp i stjernehimmelen, coachet av legenden Patrick Vieira. Det begynte sterkt med 11 scoringer på 23 Ligue 1-kamper. Så begynte Nice å slite, Vieira ble sendt på dør – og Dolberg gikk inn i en sesong med fotballmørke.