Nyheter om Walstad


Brann berget ett poeng på overtid

Brann så ut til å gå poengløse fra kampen mot Mjøndalen på Brann stadion. Men en scoring av Daouda Bamba nesten seks minutter på overtid, berget i hvert fall 1-1 og ett poeng for laget. Mjøndalen og Nikolas Walstad satte inn 1-0 bare noen minutter før. Dermed kom alle scoringene i kampen på overtid. – Det er en juniorfeil i forsvaret vårt som gjør at de får sjansen, sa en skuffet Vegard Hansen om 1-1-målet, som kostet dem to poeng. Mjøndalen-spøkelset fortsetter dermed for Brann.

Nytt poengtap for Brann

Tabelljumbo Brann gikk på et nytt poengtap hjemme mot Mjøndalen søndag. På overtid sendte Nikolas Walstad gjestene i ledelsen, men Daoda Bamba reddet ett poeng for bergenserne.
Les mer om:

Sørli-dobbel sendte Glimt til topps

Bodø/Glimt kjempet mot Mjøndalen-muren i nesten en hel omgang. Så utnyttet Sondre Sørli en gratissjanse på vei mot 2-0-seier i Eliteserien. I forkant av 1-0 gjorde nemlig Nikolas Walstad en grov feilvurdering som ryddet vei for Sørli. Ulrik Saltnes sto bak Sørlis andre mål for kvelden. Et frispark fant Sørli som kontant overlistet Makani.

Bråstopp for Norges seiersrekke i curling-VM – Tyskland overrasket

Etter fem strake seirer ble det tap for Steffen Walstad og resten av det norske laget i curling-VM mandag. Tyskland ble for sterke med 8-6.
Les mer om:

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Mjøndalen henter ny Kisa-back fra Rælingen: – Vårt førstevalg

Nikolas Walstad (23) går gratis fra Ull/Kisa til Mjøndalen. I eliteserieklubben erstatter han LSK-klare Vetle Dragsnes.
Les mer om:

Bernt og Henrik har planene klare for Dampskipsbrygga!

Før jul kan Bernt Sørlie og Henrik Walstad ønske nye leietagere velkommen til over 1.000 kvadratmeter med kontorer på Dampskipsbrygga. Blant leietagerne er Isegran Eiendom og Fredrikstad Næringsforening.

Lagoppstilingene er klar: Ull/Kisa – Stjørdals-Blink. En rekke endringer

Jessheim (Sporten) Ullensaker /Kisa – Stjørdals-Blink. Vi er klar for runde 10 av Obos-ligaen, kampen mellom Ull/Kisa og overraskelseslaget Stjørdals-Blink. Før kampen ligger begge lagene på kvalifiseringsplass i 1. divisjon, men de færreste forventet at Ull/Kisa skulle ligge på 14.-plassen som gir nedrykkskvalik og Stjørdals-Blink på sjetteplassen som gir opprykkskvalik. Ull/Kisa har skuffet stort og står med fattige sju poeng etter ni serierunder (1-4-4), mens nyopprykkede Stjørdals-Blink har sanket imponerende 14 poeng (4-2-3) på like mange runder, en kontrast i seg selv.

Studio Obos etter LSK-Ull/Kisa

Geir Bakke, Trond Fredriksen, Magnus Knudsen, Nikolas Walstad og Stian Ringstad er med i sendingen sammen med Kjetil Rydje og Morten Svesengen.

Ull/kisa berget uavgjort på eget gress mot KFUM

Det ble med uavgjort 1-1 mellom Ull/Kisa – KFUM, etter scoring fra hjemmelaget på overtid Ull / Kisa lå under 0-1, men klarte 1-1 mot KFUM etter en sen utligning i 1. divisjon i fotball for menn. Juba Moula ga KFUM ledelsen etter 16 minutter. Fire minutter på overtid scoret Espen Garnås for Ull / Kisa.Kisas Stian Ringstad, Erik Rosland og Christian Aas fikk gult kort.

Kisas «LSK-trio» gleder seg til møtene med gamleklubben : – De ser veldig sterke ut nå

Selv om sesongen har 30 seriekamper, er det to som står med stort kryss i kalenderen til Nikolas Walstad (23), Henrik Loholt Kristiansen (21) og Sindre Engja Rindal (19).
Les mer om:

Ranger: – Jeg trenger ikke å si så mye. Han vet

(LSK – Ull/Kisa 3-0). Lars Ranger synes det var deilig å gni det litt ekstra inn hos Nikolas Walstad med en scoring mot gamleklubben.
Les mer om:

Inviterte byens løse fugler på sin store dag: – Daniel hjalp meg ut av rusen, jeg får tårer i øya av å være her

Da Daniel Walstad og Katrine Lysholm bestemte at de skulle gifte seg inviterte de alle i bryllupet. Enten man var rusavhengig eller tørrlagt. Eller helt A4. Knapt ett øye var tørt i Bragernes kirke lørdag.
Les mer om:

– Var aldri aktuelt å gi opp(pluss)

– Vi er utrolig letta. Vi ser fram til å endelig kunne slappe av. Slippe å få angst hver gang det begynner å regne, sier Gunn Walstad Sogge til Romsdals Budstikke.
Les mer om:

– Vi er så glade. Vi hoppet og huiet!(pluss)

– Vi hadde nesten mistet trua på at raset fra Veslemannen ville komme. Vi var litt mismotig. Men så skjedde det. Vi er så glad at vi hoppet og hoiet. Nå skal vi få tilbake hverdagene våre. Uten journalister, sier Gunn Walstad Sogge som sammen med mannen Jørgen Sogge belager seg påp å få flytte heim til gården på Lyngheim igjen.
Les mer om:

Mannen-evakuert: – Vi har dansa sigersdans

Gunn Walstad Sogge, som er ein av dei evakuerte under fjellpartiet Veslemannen, seier til NRK at dei er svært glade for at ein stor del av Veslemannen no har rasa ut.
Les mer om:

Fikk en fryktelig start – nå slakter de egen innsats

(Sandnes Ulf – Ull/Kisa 2-0). Nikolas Walstad var ikke nådig med Ull/Kisas innsats i første omgang i Sandnes.
Les mer om:

Nederlaget som gjorde ekstra vondt

(Ull/Kisa – Rosenborg 1-2 e.e.o.). Nikolas Walstad (22) var få centimeter unna å sende Rosenborg ut av cupen. Møtet med en RBK-albue gjorde ikke cuptapet noe mindre smertefullt.
Les mer om:

Innledet curling-VM med stortap

Norge tapte 4-10 mot Sveits i første kamp under curling-VM i Canada natt til søndag norsk tid. VM-laget består av Magnus Ramsfjell, Michael Mellemseter, Jørgen Myran, Andreas Hårstad og Steffen Walstad. De møter Japan i neste oppgjør søndag kveld.

Forsvarsspiller på lån fra Lillestrøm

Lars Ranger bytter ut gult og sort med gult og grønt i 2019. Lars Ranger har signert utlånsavtalen som gjør han til Ull/Kisa-spiller i 2019. – Jeg gleder meg til å komme i gang her. Veldig fornøyd med å spille i Ull/Kisa dette året. Jeg kjenner både Henrik (Kristiansen) og Nikolas (Walstad) fra før, og de har fortalt mye positivt om både spillergruppa og klubben, sier Ranger. Les: Chelsea tapte første runde mot FIFA Forsvarsspilleren, som kan bekle både en back og midtstopperrolle, gjennomførte sin første treningsøkt med nye lagkamerater samme dag, og kommer altså på lån fra Lillestrøm.

Duket for fargerikt drama i Kuleisen

Team Ulsrud mot Team Walstad. Det brygger opp til drama, superduell og kule bukser i Kuleisen i helgen.
Les mer om:

Julefred på Dikemark

Jeg vet ikke om det var en tilfeldighet at det var nettopp på julaften Kristin Walstad fra Nye Asker KrF fikk publisert sitt innspill under tittelen «Julefred for asylsøkere».
Les mer om:

Sidsel Walstad tar harpen til folket

Hun er ikke en vanlig harpist, men hva betyr egentlig det?
Les mer om:

Kan møte gamleklubben LSK i avgjørende kvalifiseringskamper: Drøm og mareritt

Nikolas Walstad (21) håper på en måte på et skikkelig kvalifiserings- drama mot LSK. På den andre siden ønsker han gamleklubben alt godt.
Les mer om:

Tap og seier i curling-EM

Mandag vant det norske landslaget begge sine kamper i curling-EM, men tirsdag gikk det litt mer opp og ned for Steffen Walstad & co. Mot Sverige røk Norge på et 4-5-tap, men mot Finland slo de sterkt tilbake med 6-2. I morgen møter Norge Russland.