Nyheter om Wales


Australia lokker med åpne puber hvis mange nok vaksinerer seg

Befolkningen i den nedstengte delstaten New South Wales skal få gå på pub igjen så snart 70 prosent har latt seg vaksinere mot koronavirus, lover myndighetene.
Les mer om:

Gareth Bale er så til de grader tilbake!

Tottenham oppholdet var ingen ubetinget suksess for den hjemvendte Spurs-sønnen, men har tydeligvis satt i gang en positiv spiral. Spilletid fører til mer spilletid, som fører til færre skader. Etter at Carlo Ancelotti ble hentet til Real Madrid har det egentlig bare gått én vei for Bale. På banen i samtlige 3 La Liga-kamper, 1 scoring produsert. Vi husker godt 19/20-sesongen, da høyrevingen fikk 16 La Liga-kamper totalt, med 2 scoringer.

Gareth Bale gav Wales siger

Tre mål av Garteh Bale gav Wales bortesiger med 3-2 over Kviterussland i VM-kvalifiaeringa søndag. Han innleia med å gi Wales leiinga på straffe etter berre 6 minutt. Men det såg ikkje ut til å hjelpe stort, for heimelaget snudde kampen i løpet av 92 sekund etter rundt halvtimen, og leia 2-1 ved pause. Bale utlikna på ny straffe etter 69 minutt, og sette inn sigersmålet tre minutt på overtid. Wales har 6 poeng på 3 kampar. Det er fire poeng bak leiande Belgia, som har spela ein kamp meir.
Les mer om:

Britisk granskingskommisjon: Trossamfunnene svikter overgrepsutsatte barn

38 trossamfunn har blitt gransket i England og Wales, og konklusjonen er svikt i håndtering av overgrep mot barn på tvers av religionene. Jehovas vitner får spesiell kritikk for sin «to-vitner-regel».
Les mer om:

Smittetopp for andre dag på rad i Australia

Den australske delstaten New South Wales har for andre dag på rad registrert ny smittetopp. Siste døgn har 1.533 personer fått påvist koronasmitte.
Les mer om:

Smittetopp i Australia

Delstaten New South Wales i Australia har registrert rekordmange nye koronatilfeller det siste døgnet.
Les mer om:

Spilleren som fikk André Villas-Boas fly forbanna er klar for Championship

Nå er ikke Olivier Ntcham selv ansvarlig for at André Villas-Boas ble sendt på dør i Marseille i januar, men må slite med koblingen til disse kaotiske dagene i havnebyen for rundt syv måneder siden. 2. februar kalte Marseille-manageren inn til pressekonferanse der han ga beskjed om at han hadde sendt oppsigelse til styret.

Ny smitterekord i Australia – over 1.000 tilfeller på ett døgn

For første gang er det registrert over 1.000 tilfeller av lokal smitte i løpet av ett døgn i Australia. Brorparten ble påvist i delstaten New South Wales.
Les mer om:

Valper skutt grunnet corona-restriksjoner

Flere hunder har blitt skutt av lokale myndigheter i New South Wales i Australia, for å hindre brudd på corona-restriksjonene.
Les mer om:

Ny smittetopp i Australia

Den australske delstaten New South Wales, som har vært nedstengt i åtte uker, sto lørdag for 832 nye smittetilfeller. Det er ny nasjonal toppnotering.
Les mer om:

Leicester-spiller forlenger

23 år gamle Harvey Barnes blir å se i Leicester i fire år til. Han har skrevet under på en langtidsavtale med barndomsklubben. Barnes har spilt i Leicester nesten hele livet. Han ble en del av Leicester-akademiet da han var ni år og sa torsdag at det var en selvfølge at han skulle forlenge. – Det var ikke noen tvil. Selvfølgelig vil jeg bli værende her, sier han til klubben. Han har forlenget til juni 2025.
Les mer om:

Ny smittetopp i Australia

For andre dag på rad er det registrert ny smittetopp i de australske delstatene New South Wales og Victoria.
Les mer om:

Smitterekord i australsk delstat

Delstaten New South Wales i Australia har registrert 633 nye smittetilfeller, det høyeste døgntallet til nå, opplyste myndighetene onsdag.
Les mer om:

Østigård scoret i Stoke-seier

Leo Skiri Østigård sto for det tredje målet da Stoke slo Swansea 3-1 i den engelske mesterskapsserien i fotball tirsdag. Den norske forsvarsspilleren var våkent framme på returen da lagkamerat Harry Souttar headet ballen i stolpen etter et hjørnespark. Da var det spilt 60 minutter. – Det betyr utrolig mye å få et mål tidlig i sesongen. Det var veldig deilig, så jeg håper på flere nå, sier Østigård til NTB. Tidligere i kampen hadde Nick Powell og Sam Clucas satt inn Stokes to første scoringer. Joël Piroe sto bak reduseringen til hjemmelaget Swansea i Wales. (NTB)
Les mer om:

Enda strengere smitteverntiltak i Sydney

I Sydney skjerpes koronatiltakene ytterligere etter en ny smitterekord. 466 tilfeller ble registrert på ett døgn i den australske delstaten New South Wales.
Les mer om:

Alarmerende tall - får reise til Norge

Storbritannia har registrert 146 dødsfall det siste døgnet. Det er det høyeste dødstallet i Storbritannia siden mars. Samtidig vil Norge godta coronasertifikat fra England og Wales fra 12. august.

Norge vil godta coronasertifikat fra England og Wales fra 12. august

Fra klokken 15 den 12. august vil coronasertifikater fra England og Wales godkjennes ved innreise til Norge.
Les mer om:

Norge åpner for coronapass fra England og Wales

I løpet av neste uke kan personer med gyldig coronapass fra England og Wales fritt reise til Norge, skriver VG.
Les mer om:

Nå åpner Norge for engelske coronapass

I løpet av neste uke vil coronapass fra England og Wales kunne brukes på lik linje med EUs, bekrefter utenriksministeren til VG.
Les mer om:

Tre personer mistenkt for drap på femåring i Wales

En fem år gammel gutt ble nylig funnet død i en elv i Wales. Tre personer, blant dem en 13 år gammel gutt, er mistenkt for drap. 
Les mer om:

Bildet går verden rundt

Den utrolige redningsaksjonen av spekkhoggeren på Prince of Wales Island har fått stor oppmerksomhet.
Les mer om:

Salvatore Sirigu surfer rett fra EM-tittel til overgang

Torino-spilleren var en av heltene som bragte EM-trofeet hjem som en gigantisk energikilde for koronatrøtte italienere. Etter mesterskapet var det rett hjem for å få opphevet kontrakten med Torino for å fortsette videre. Nå ble det bare et lynraskt innbytte i 1-0 kampen mot Wales, men likevel en del av et mesterlag. For når du er keeper med italiensk pass, blir det nødvendigvis smått om spilletid. Først Buffon, nå Donnarumma. Les: Donny van de Beek har trent på seg muskler med et mål for øyet Sirigu ble hentet til Torino i 2017 etter 190 kamper for PSG med solide 84 clean sheets.

Dødsfall ryster lokalsamfunnet

En død femåring ble lørdag hentet opp av ei elv sør i Wales. Tre personer er pågrepet, mistenkt for drap.
Les mer om:

Mann, kvinne og tenåring pågrepet for drap på 5-åring

En mann, en kvinne og en gutt er arrestert og mistenkt for drap, etter at politiet i Wales gjorde et grusomt funn i en elv.
Les mer om:

Smitterekord i nedstengt Sydney

New South Wales registrerte 239 nye smittetilfeller det siste døgnet, det høyeste tallet som er registrert så langt i delstaten med Australias største by.
Les mer om: