Nyheter om Viste


Viste frem slagord i retten: – En rasistisk konspirasjonsteori

Den drapsdømte terroristen Anders Behring Breivik tok med slagord i rettssalen da han begjærte seg prøveløslatt. Budskapet brukes av høyreekstreme i propaganda.
Les mer om:

Kom i gang med hjemmetreningen

Et nytt år betyr nye muligheter, og mange har planer om å komme i bedre form. Dette er kanskje det mest klassiske nyttårsforsettet, som ofte kan være litt vanskelig å gjennomføre. Trikset her er å finne ut hvordan det er enklest for deg å holde deg til treningen, og for mange kan en mulig løsning være hjemmetrening. Nå har treningssentrene åpnet igjen, men de siste to årene viste oss at man også kan få gjort mye trening hjemmefra.
Les mer om:

Tre gode Manchester United-nyheter ble presentert på tirsdag

Selv om Kristoffer Ajer og Brentford ikke var i nærheten av poeng mot Liverpool på Anfield i 3-0 tapet på søndag, har nykommeren i Premier League vist at de på en god dag kan halme opp med de beste. For Ralf Rangnick betyr dette at han trenger de beste på banen på Brentford Community Stadium på onsdag. Det var derfor gode nyheter for United-supporterne Rangnick kom med på tirsdagens pressekonferanse. Les: Newcastle har skjønt at 800 millioner ikke er nok når du banker på hos Real Madrid og Monaco – Cristiano og Marcus (Rashford) trente i går og trener i dag.

Ronaldo og Rashford tilbake i trening – kan bli aktuelle mot Brentford

Manchester United-manager Ralf Rangnick kan glede seg over at trioen Cristiano Ronaldo, Marcus Rashford og Paul Pogba er tilbake i trening. Det avslørte et bilde Ronaldo publiserte på Twitter mandag. Rangnick snakket om troppen på en pressekonferanse foran onsdagens møte med Brentford, og han hadde følgende å si om de tre stjernespillerne: – Cristiano og Marcus trente i går og trener i dag. Vi må vente til etter dagens trening for å se om de er klare.

Wolverhampton har signert den neste store portugisiske angrepsspilleren i Premier League

Da Nuno Santo ble hentet til Wolverhampton fra Porto i 2017, ble dette starten på en strøm av portugisiske spillere til Molineux Stadium.

- Ingen angrende synder

Sekunder etter at Anders Behring Breivik ankom retten, viste han sin nazihilsen.
Les mer om:

Hadde med store mengder propaganda og viste nazihilsen til dommerne

SKIEN FENGSEL (TV 2): På vei inn i rettssalen i Skien fengsel spredte Anders Behring Breivik (42) propaganda og viste nazihilsen både til pressen og dommerne.
Les mer om:

Breivik på plass i retten. Gjorde nazihilsen til dommeren og viste frem plakater.

Nazihilsen, plakater og med et høyreekstremt budskap på dressen. I dag kom Anders Behring Breivik igjen inn i norsk offentlighet.
Les mer om:

Flause under svensk prisutdeling: – Jeg har ikke gått bort!

Skulle hedre avdød travlegende - viste bilde av feil mann.
Les mer om:

Sa han hadde drukket - sjåfør var også ruset på MDMA, kokain og hasj

SKIEN: Sjåføren var både sløv og forvirret da politiet stoppet han. Det viste seg å ha en forklaring.
Les mer om:

Wijnaldum skadet, noen uker før Champions League-kampen mot Real Madrid

Kylian Mbappé og Thilo Kehrer sørget for 2-0 seier mot 13. plasserte Brest. To forventende poeng for Pochettino og gjengen, men for Georginio Wijnaldum ble kampen døra inn på rehabilitering. Den tidligere Liverpool-spilleren måtte gå av banen, med det som senere viste seg å være en forstuet anke. Etter en treg start og mye frustrasjon for nederlenderen har det blitt 18 Ligue 1-kamper med 1 scoring og 2 assists. Nå venter tre uker med hvile og rehabilitering.

Etterlengtet ligaseier for Liverpool mot Brentford

Liverpool hadde god kontroll mot Kristoffer Ajer og Brentford og vant 3-0 i Premier League søndag. Det var de rødkleddes første ligaseier på én måned. Liverpool hadde før søndagens oppgjør ikke vunnet i ligaen siden 3-1-kampen mot Newcastle 16. desember. Etterpå har det blitt ett tap og to uavgjorte for de rødkledde. Mot Brentford viste de bedre takter. Fabinho satte inn ledermålet like før pause, før Alex Oxlade-Chamberlain doblet etter halvspilt annen omgang. Takumi Minamino la på til 3-0 med kvarteret igjen. Kristoffer Ajer gjorde sin andre ligastart på rad, hans to første siden september.

Ny jaktstarttriumf for Røiseland

Marte Olsbu Røiseland viste igjen sin styrke på jaktstart. Hun knuste svenskene og vant i suveren stil i tyske Ruhpolding søndag. Mer på TV2.no/sport
Les mer om:

Her kan vegvesenet få en utfordring

Hvis BMW realiserer løsningen de viste på CES, kan Statens vegvesen få en utfordring. Hvilken farge skal de sette i vognkortet?
Les mer om:

Coutinho trengte noen minutter med Steven Gerrard for å være tilbake i verdensklasse

Det er få ting i denne verden Liverpool-legende Gerrard misliker mer enn å tape mot erkerivalen Manchester United. Med under tjue minutter igjen på klokka og 0-2 på måltavla, så det ut til at det gikk mot nettopp dette. Redningen ble en tidligere lagkompis fra Anfield. Philippe Coutinho hadde såvidt landet på balløya før det bar ut i kamp mot United.

Manchester United kjenner på kroppen Philippe Coutinho er tilbake i Premier League

Philippe Coutinho debuterte for Aston Villa med assist og et mål i kampens siste kvarter snudde Manchester Uniteds 2-0-ledelse til uavgjort 2-2 på Villa Park. – Man kan godt si det var en hevn fra for fem dager siden da de røde djevlene sendte Villa ut av FA-cupen, men mye mer er det en reintroduksjon av tidenes mest spennende spillere i Premier League. To Liverpool legender (der den ene har definitivt ikke fått den gullnøkkel til Anfield) er sammen igjen.

Siril testet negativt flere ganger – plutselig fikk hun seg en overraskelse

Hvor gode er egentlig hurtigtestene for covid-19, og er det best å teste i nesen eller munnen? Da Siril fikk korona, viste prøvene helt forskjellig resultat.
Les mer om:

Skiskytternes smøresjef ute av isolasjon

Skiskytternes smøresjef Tobias Dahl Fenre er endelig ute av isolasjon og stiller på jobb foran morgendagens jaktstarter i Ruhpolding. – Det er deilig å kunne gå på jobb som normalt fra i morgen og kunne følge laget den siste uka inn mot avreise til Beijing. Ikke minst for å kunne holde tak i pakkingen av utstyret vårt, sier Fenre til NRK. Smøresjefen fikk korona i jula, men trodde han var klar for innsats og reiste til Ruhpolding denne uka. Der viste PCR-tester at det var for mye virus i kroppen, og Fenre ble igjen satt i isolasjon.
Les mer om:

Matchvinner de Bruyne senket Chelsea – var mest opptatt av å være bekymret for Liverpool

Thomas Tuchel ble hentet fra ledigang for snart ett år siden for å plassere Chelsea øverst på tronen. Første del av etappen ble kronet med Champions League-tittel, denne sesongen skulle tyskeren med Romelu Lukaku også lede til topps på balløya. På lørdag fikk Marina Granovskaia og gjengen bekreftelsen på at det fortsatt er et stykke igjen å være best i verdens tøffeste liga.

Robert Lewandowski er med i 300 klubben

Filmen 300 fra 2006 regissert av Zack Snyder er ettersom jeg husker en dokumentar som tar for seg slaget ved Thermopylene i år 480 f.Kr. For en uke siden passerte Karim Benzema 300 mål for Real Madrid da ble filmen nyttig for grafikere som har lyst til å poengtere milepælen. Slike milepæler skjer ikke ofte, derfor er det litt imellom hver gang vi får slik grafikk. Robert Lewandowski har en enda mer imponerende milepæl for han har nå passert 300 mål i Bundesliga. Det er bare en som har scoret flere mål, Gerd Müller som var Bayern München spiller 1964-1979, har 365 mål i Bundesliga.

Storhamar halte i land seier i Europa

Storhamar tok sine første poeng i europaligaens gruppespill med 34-29 over russiske Lada Togliatti, mye takket være en forrykende avslutning i begge omganger. Betina Riegelhuth var god og effektiv med seks mål på like mange avslutninger. Anniken Obaidli scoret også seks mål, men hun gjorde også fem tekniske feil. Emilie Hovden scoret fem ganger. Storhamar tapte den første gruppekampen mot Magura Cisnadie i Romania, men viste lørdag at laget vil være med å kjempe om avansement fra sin europaligagruppe. Om en uke kommer danske Herning-Ikast på besøk.
Les mer om:

Manchester City strammet grepet om ligatittelen

Kevin De Bruyne ga Manchester City 1-0 i kampen mot tabelltoer Chelsea i Premier League lørdag. Det ga de lyseblå en 13 poengs luke i toppen. Pep Guardiola og hans Manchester City har dermed et solid grep i kampen om ligatittelen. Chelseas tittelhåp er nesten helt borte, mens Liverpool ligger ett poeng bak London-laget. Merseyside-klubben har imidlertid to kamper til gode på rivalene. Sist sommers dyreste kjøp på hvert av lagene, Chelseas Romelu Lukaku og Manchester Citys Jack Grealish, misset på store sjanser i løpet av kampen.

Kommentar: Har tillitt til alle, bortsett fra oss på Svalbard

Regjeringens pressekonferanse viste nok en gang fram dårlig kjennskap til Svalbard.
Les mer om:

Pirates of the Caribbean-sangen hjalp Stina Nilsson i kampen om OL-billett

De norske reservene viste seg frem med en sjuendeplass på fredagens stafett, men ble distansert av et svekket svensk lag på andreplass. Blant annet presterte Stina Nilsson strålende med hjelp av favorittlåten på stadion.
Les mer om:

Trodde de hadde hatt besøk av fugler på balkongen – viste seg å være noe helt annet

All snøen som har kommet den siste tiden er ifølge skadesjef i Anticimex en fordel for skadedyrene, men et enkelt mobiltriks kan hjelpe boligeiere med å sikre hus og hytter.
Les mer om: