Nyheter om Viste


Mann bar våpen over skulderen på vei til butikk: – Han gjør nok ikke det flere ganger

Flere ble bekymret da de observerte en mann med et gevær over skulderen i Lillestrøm fredag ettermiddag. Det viste seg å være mindre farlig enn fryktet.
Les mer om:

Klavan husker godt nesten-slåsskampen til Jürgen Klopp

Klopp er fotballpassion. Liverpool-supporterne elsker denne mannen, for spillerne har tyskeren vært lederen for de gode tider. Men veien mot suksess har ikke bare vært en dans på roser, som det så vakkert sies. Den estiske midtstopperen Ragnar Klaven spilte for Liverpool i perioden 2016-18 og fikk med en spesielt krevende periode for Jürgen Klopp – før resultatene av jobben hans hadde vist seg i troféskapet på Anfield.

Endelig har det snudd for Özil!

Forrige uke skulle Jens Petter Hauge og Eintracht Frankfurt sikre seg et en solid start i Europaligaen mot Fenerbahce. Ti minutter inn i kampen viste Mesut Özil at han har meldt seg på igjen etter noen triste sesonger. Den tidligere Arsenal-spillen dro på med scoring, og sendte Eintracht i dusjen med 1-1 og poengdeling. De første åtte månedene hos Fenerbahce var alt annet enn enkle for Özil. Forrige sesong ble det elleve kamper i Fenerbache-drakt pluss en ankelskade i mars.
Les mer om:

Marc Anthony viste frem ny kjæreste

Det er ikke bare Jennifer Lopez (52) som er nyforelsket. Eksmannen Marc Anthony (53) kom med ny dame til Billboard Latin Music Awards torsdag.
Les mer om:

Marc Anthony viste frem ny kjæreste

Det er ikke bare Jennifer Lopez (52) som er nyforelsket. Eksmannen Marc Anthony (53) kom med ny dame til Billboard Latin Music Awards torsdag.
Les mer om:

Marc Anthony viste frem ny kjæreste

Det er ikke bare Jennifer Lopez (52) som er nyforelsket. Eksmannen Marc Anthony (53) kom med ny dame til Billboard Latin Music Awards torsdag.
Les mer om:

Full fart på båtmessen i Cannes

Azimut viste frem hele 18 båter på messen i Cannes. Fire av dem er nye.
Les mer om:

Fikk telefon fra akuttmottaket om at sønnen var død – viste seg å være en feil

I nesten én time trodde familien at sønnen var død. Sykehuset beklager på det sterkeste.
Les mer om:

Spansk media: James Rodriguez er ikke ferdig – planlegger å spille for verdens mest stjernespekkede klubb

Da Al-Rayyan offentliggjorde at James Rodriguez var klar for signering, begynte engelsk presse å rakke ned på 30-åringen. Dette var det definitive lavmål. Den tidligere Real Madrid-spilleren viste at han hadde mer inn da Ancelotti hentet ham til verdens tøffeste liga, så forsvant Ancelotti, og Rodriguez tok avgjørelsen (godt pushet av Rafa Benitez) om Qatar som neste destinasjon. 6 scoringer på 23 Premier League-kamper ble status på balløya.

Politiet ble nedringt om kidnappingsforsøk på Nordstrand: Viste seg å være håndverkere – og ungdom som ville tulle

På sosiale medier har en del foreldre nærmest slått fast at barnet deres har blitt forsøkt kidnappet. Det har skapt en irrasjonell frykt på Nordstrand, forteller politiet.
Les mer om:

Første møte med Fredrikstad: – Jeg fikk elbil, den vil jeg ha med hjem til Canada!

Tyler Coulter (25) – mannen med gullhjelmen i Stjernen – viste ingenting om Fredrikstad, Stjernen eller norsk hockey. Men én telefon gjorde valget enkelt.

Elverum-tap i mesterligaen

Elverum holdt storlaget Kiel til 20-20 til pause i mesterligaen onsdag, men i 2. omgang viste Kiel hvem som var det beste laget. På hjemmebane vant Kiel til slutt 41-36. Den norse landslagsspilleren Harald Reinkind ble Kiels toppscorer med syv mål. Eric Johansson scoret like mange, og ble Elverums mestscorende.
Les mer om:

Skuffet etter nok et tap: – Vi kan ikke møte opp til kamp og tro at 80 prosent er nok

(Fjellhammer-Nærbø 25-29). Fjellhammers håndballherrer viste nok en gang at de har noe på øverste nivå å gjøre, men nok en gang bikket en tett kamp motstanders vei til slutt.
Les mer om:

Minutter unna cupbombe på Grorud: Lillestrøm slapp med skrekken

Groruds ILs fotballherrer viste seg fra sin beste side da eliteserielaget Lillestrøm kom på besøk for å spille den tredje runden i NM i kveld. Groruddølene snudde kampen i løpet av første omgang, og ledet 2-1 før kanarifuglene fant utlikningen minuttet før full tid. I ekstraomgangene hadde gjestene både kreftene og flaksen med seg...
Les mer om:

Blodprøven viste 2,36 i promille. To stillbilder ble sentral for å anslå promillenivået

Kjørte fra Vinmonopolet og hjem. Så kom politiet på døra.
Les mer om:

Skal granske pisking av haitiske migranter: – Forferdet

Det hvite hus kritiserer amerikanske grensevakter etter bilder viste at de tilsynelatende pisker haitiske migranter ved Mexico-grensen. Nå krever også Senatets leder at president Biden stanser deporteringen av haitiere.

16-årig debutant da Liverpool gikk videre

(Norwich-Liverpool 0–3) Jürgen Klopp viste frem flere av sine største talenter, og Kaide Gordon (16) ble den sjette yngste til å debutere for Liverpool gjennom tidene i ligacupen mot Norwich.
Les mer om:

Groruddalsdebatt: Ammerudhjemmet - hva nå? En utfordring til Kirkens Bymisjon og Bydel Grorud!

Kampen om sykehjemsplassene ser ut til å være tapt. Beboere er flyttet ut og ansatte finner nye jobber. Men Ammerudhjemmet er mye mer enn bare et sykehjem. Det viste ikke minst det store engasjementet som i sommer kom til uttrykk mot nedleggingen.  
Les mer om:

Regjerende Serie A mestre ønsker å sende den chilenske stafettpinnen videre

Da Ole Gunnar Solskjær overtok som midlertidig manager høsten 2018 arvet han nyinnkjøpt superstjerne Alexis Sanchez som i flere år hadde vært genial for Arsenal. – Lønna var gigantisk og resultatene, vel de var så dårlige at etter Manchester United fikk ordnet med et utlån til Inter Milan ba han fansen om unnskyldning. Nå er det ifølge InterLive regjerende Serie A mestre som ønsker å sende den chilenske stafettpinnen videre, eller som de skriver: «Håper å kvitte seg med Alexis Sanchez».

15-åringen fikk sjokk da hun skjønte hvem hun chattet med: – Jeg ble livredd da han var på vei til skolen

SKIEN: Det startet helt uskyldig. 15-åringen ble lagt til på snap av det hun trodde var en jevnaldret. Men så kom ekle meldinger og bilder som viste at det slettes ikke var en jevnaldret på den andre siden av snapchat. Jenta ble livredd da hun fikk melding om at han var på vei til skolen for å treffe henne. Da slo politiet til.
Les mer om:

Slapp jubelen løs etter sesongens første seier: – Dette var så sinnsykt deilig

(Romerike Ravens-Follo 32-26). Etter å ha slitt innledningsvis i sesongen viste Romerike Ravens seg fra sin aller beste side hjemme i Skedsmohallen søndag, og knuste bunnrival Follo.
Les mer om:

Danny Welbeck tilbake som matchvinner

Forrige sesong viste Brighton seg som vanskelig å slå på en spesielt god dag. Brendan Rodgers skjønte raskt at søndagen kom til å bli en av disse. Leicester kom fra torsdagens europaligakamp mot Napoli med poengdeling etter at de med 2-0 ledelse hadde full kontroll frem til tyve minutter igen av kampen. På lørdag var det Brighton som på tross av begrenset ballbesittelse kontrollerte kampen med 2-0 frem til 30 minutter igjen av kampen.

Benitez er i klemme før United-kampen

Rafael Benitez hadde sørget for at Everton-spillerne var klar for sesongen fra første runde. Tre seire og én uavgjort sørget for at klubben holdt følge med toppen av Premier League. På lørdag kom den første nedturen. All honnør til Aston Villa. Tre scoringer i andre omgang, der også Leon Baily meldte seg på, sørget for en overbevisende seier over et skadeskutt Toffees. Les: Martin Ødegaard viste Ronaldo hvordan det gjøres i Premier League Etter kampen var det ikke bare poengtapet som tynget for Benitez.

Juventus på kollisjonskurs med Matthijs de Ligt

Mino Raiola. Denne uken har agenten slengt rundt seg med kommentarer om klientene Pogba og Donnarumma, og avslutter med å rase over hvor nær Matthijs de Ligt er en exit fra Torino. Mange trodde tidligere i sommer at dette ville være sesongen der 22-åringen inntar lederrollen i Juventus forsvaret. Europamester Chiellinis kontraktforlengelse uteble, og tiden skulle være klar for et generasjonsskifte.

Slipper ikke Ruben Neves uten kamp

Det er fullt forståelig Wolverhamptons midtbanespiller Ruben Neves er ettertraktet, siden han kom til klubben i 2017 fra Porto for bare 17,5 millioner euro har hans prestasjoner blitt sterkere og sterkere. -Spesielt Manchester United er full av anger de ikke slo til på tilbudet de fikk den gangen. De hadde fortsatt tro på Paul Pogba ville dominere midtbanen og at det ikke var nødvendig med forsterkninger. Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær har fått lovord fra landslagskollega Bruno Fernandes, han har også med selvsyn sett hvilken viktig rolle han spiller for Wolverhampton.