Nyheter om VisteBBC peker på en som kan fylle vakuumet etter Sergio Agüero

Det spekuleres flittig om hvem som skal erstatte Sergio Agüero en av de aller viktigste spillerne til Manchester City de siste ti årene. – Alt fra Romelu Lukaku til vår egen Erling Braut Haaland blir foreslått. BBC spiller spørsmålet: Kan høyrevingen Ferran Torres være erstatning for spissen Sergio Aguero? – (Og svarer nesten umiddelbart) Les: Sergio Agüero signerer for spansk gigant etter Champions League-finalenFerran Torres kom til Manchester City for 21 millioner euro fra Valencia i august 2020 og er ifølge Transfermarkt verdt ca 50 millioner euro nå.

Sola tok ledelsen. Så viste Vipers klasse og sikret NM-gull

Sola holdt følge med Vipers før pause. Men i andre omgang avgjorde Vipers cupfinalen, og tok dermed sin fjerde strake NM-tittel.
Les mer om:

Erling Braut Haaland gir sitt lengste seiers intervju så langt

Det er to ting som det «norske dyret» er kjent for å Europa. Han er en ekstremt fokusert, brutalt effektiv målscorer og det er langt mellom de fulle setningene i seiersintervjuer. Det kan virke som om det er vanskeligere for Erling Braut Haaland å gjennomføre et intervju enn det er å score hat-trick i Champions League. – Etter Borussia Dortmunds cupfinaleseier torsdag kveld var den en annen og smilende, til dels snakkesalig målscorer som avslørte han faktisk har en personlighet.

Forrykende kamp av Ferran Torres

Manchester City var allerede Premier League-mestere, Newcastle hadde Premier Leagues beste mangerer i april på sidelinjen. Dette ble en kamp der det virket som begge klubbene spilte som det skulle være deres siste. Gjengen til Steve Bruce var på god vei med å vinne over mesterne, for da klokka viste 62 minutter, ledet Newcastle 3-2 over Premier League-mesterne. Men så våknet Ferran Torres. Les: Steve Bruce lykkes etter 19 år! Spanjolen hadde scoret før pause, men da Newcastle gikk opp til 3-2 ledelse ved Joseph Willock, tok Torres over showet.

Testa 500 Vard-arbeidarar – så mange var smitta

Berre ein av dei 500 prøvene viste seg å innehalde virus, og den smitta sat allereie i karantene.
Les mer om:

David Luiz er ferdig med Arsenal

Og skal vi fortsette setningen må det være at Arsenal er ferdig med David Luiz også. Da den brasilianske midtstopperen kom tilbake til Chelsea i 2016 etter to år i Paris Saint-Germain var det fordi han savnet livet på Stamford Bridge. – Han var med å finne Premier League og FA Cupen før han overraskende meldte overgang til Arsenal i 2019. Les: Steve Bruce lykkes etter 19 år! Det viste seg å være en tabbe, for det første er ikke overganger mellom byrivalene særlig populære i noen av leirene og David Luiz kom virkelig til en klubb som var i oppløsning.

Foss med sterk Giro-dag

15.-plassen til Tobias Foss ble lyspunktet for Jumbo-Visma-laget i Giro d'Italia torsdag. Etterpå fikk nordmannen rosende omtale av lagets sportsdirektør. Foss var i mål 40 sekunder bak den sveitsiske etappevinneren Gino Mäder, som holdt unna for forfølgerne og sikret karrierens største triumf etter en lang dag i brudd. Torsdagens etappe ble ikke slik Jumbo-Visma hadde håpet på. Sammenlagthåpet George Bennett sviktet og greide ikke å henge med hovedfeltet. – Det Tobias viste, var en god prestasjon.
Les mer om:

Netanyahus talsmann la ut falske videoer

Benjamin Netanyahus talsmann la ut videoer som angivelig viste Hamas som avfyrte raketter fra et boligområde på Gazastripen. Videoene var gamle og fra Syria.

Kinesiske forskere viste at urtemedisin virker mot covid-19, men fortalte ikke om interesse­konflikter

Forskerne avviser at tilknytningen deres til legemiddelfirmaet har påvirket studien.
Les mer om:

Kjøperne tok båten - men pengene kom aldri på konto

Da kjøperne hentet båten på Notodden 7. mai, viste de frem at kjøpesummen ble overført via nettbank. Nå står selger tilbake uten både båt og penger.
Les mer om:

Israelsk TV viste «lynsjing» av arabisk mann på direkten

Bilder av en høyreekstreme israelere som gikk til angrep på en mann de mente var arabisk ble sendt direkte på israelsk TV onsdag kveld. Konflikten har nå spredt seg til gatenivå.
Les mer om:

Milan nærmere mesterligaspill

Jens Petter Hauge ble værende på benken da Milan viste kjempeform og slo Torino 7–0 i Serie A onsdag. De tre siste målene var signert Ante Rebic. Med to runder igjen av Serie A ser mulighetene for å sikre mesterligaspill neste sesong gode ut for Milan. De ligger på 3.-plass med like mange poeng som Atalanta, som de møter i siste serierunde, på 2.-plass. 4.-plasserte Napoli er to poeng bak, mens Juventus er tre poeng bak på 5.-plass.
Les mer om:

Groruddalsdebatt: Feil om byrådets bilpolitikk

I Akers Avis Groruddalen 23. april oppfordret jeg Senterpartiet til å begynne å snakke sant om byrådets bilpolitikk. Det så jeg meg nødt til etter at Trygve Slagsvold Vedum og kommunikasjonsrådgivere i Senterpartiet hadde laget kreative og usanne fortellinger om bilpolitikken i Oslo. Oppfordringen min viste seg å ha lite for seg: Bare en uke senere brukte Senterpartiets stortingskandidat Tor-Erik Røberg-Larsen noen spalter i Akers Avis Groruddalen til å spre usannheter.

Her demonstrerer bøndene i Manndalen(pluss)

Tirsdag var det kolonnekjøring gjennom Manndalen, hvor bøndene viste sin misnøye mot regjeringens tilbud til landets bønder.
Les mer om:

Politiet var livredde for lekkasjer – «tipset» selv VG om forsvinningen

Det ble slått full alarm hos politiet da VG ringte telefonen til Anne-Elisabeth Hagen kort tid etter forsvinningen. Men det hele viste seg å være en misforståelse.
Les mer om:

Tveter til Sandefjord

Angriperen Alexander Ruud Tveter (30) har skrevet under med eliteserieklubben Sandefjord ut sesongen. Tveter har bakgrunn fra både Follo, Fredrikstad, Halmstad og Sarpsborg. Han har trent med Sandefjord i de siste dagene, og klubben melder at han allerede er spilleklar. – Da Sandefjord viste interesse, var det en perfekt mulighet for meg. Jeg fikk komme hit og trene, og på få dager har jeg fått et veldig godt inntrykk av klubben. Jeg er veldig glad for å være på plass, sier Tveter. (NTB)

Italiensk media: Juventus gir Andrea Pirlo sparken

All futt ser ut til å ha gått ut av Juventus-spillerne og manager Pirlo. Hvis det ikke var nok å forsvinne ut av Champions League mot Porto, har Serie A-motstanderne sørget for at heller ikke hjemme er bra. På søndag viste AC Milan ingen nåde mot Juventus i Torino. Jens Petter Hauge opplevde kampen fra benken, men fikk gleden av å se lagkameratene kjøre over Ronaldo og gjengen med 3-0. Les: Kan bli den Store testen for United-forsvaret For Andrea Pirlo var det absolutt ingenting å glede seg over.

Beklageligvis for Sam Allardyce hadde Arsenal tatt turen opp fra kjelleren

Sam Allardyce har i løpet av 30 år aldri opplevd å rykke ned fra øverste divisjon før, men på lørdag sørget Arsenal for at én gang må bli den første. Selv for Big Sam. Flere var spente på om Arsenal-spillerne fortsatt satt nede i mørket etter det sure nederlaget i Europaligaen mot Villareal. Når London-klubben i tillegg skulle opp mot en motstander som kjemper med alle midler for å ikke forsvinne ut kjellerdøra i Premier League, blir det ekstra tøft.

Sterkt comeback av Rai Benjamin

Karsten Warholms største rival imponerte da han løp sin første 400 meter hekk siden VM-finalen i 2019 i USATF Golden Games søndag kveld. Han vant på 47,13. Kyron McMaster viste også at han kan gjøre en bedre sesong enn i fjor med 47.50
Les mer om:

Manchester United kaster seg inn i en dragkamp mot sin tidligere keeper Edwin van der Sar

Den danske superligaklubben FC Nordsjælland har et talent utenom det vanlige den 19 år gamle høyrevingen Kamaldeen Sulemana. Det tok ikke lang tid etter han landet i Danmark han viste frem sine ekstreme ferdigheter; fart og teknikk i verdensklasse. Hovedtrener Flemming Steen Pedersen vet de har noe unikt, noe han så lenge før interessen fra klubber over hele Europa startet å strømme inn.

Måtte vente i flere dager på koronatest – så kom de på noe lurt

SKIEN: Da kompisgjengen ble satt i karantene viste det seg at de ikke fikk time for å teste seg på flere dager. Da fikk de en god idé.
Les mer om:

Frykten som du føler nå er rasjonell

Kommentar: Mange føler en nagende frykt i øyeblikket. Søndag kunne NRK melde om 90 nye smittede i Grenland. Det var basert på FHI-tall. Andre tall viste færre og man kan bli forvirret av ulike tall.
Les mer om:

Tok med verkstedet for å jobbe fra Rauma(pluss)

Elektronikkingeniør Torje Stenkjær (34) har jobbet i det samme trønderfirmaet i 15 år. Etter et halvt år med korona og hjemmekontor, viste det seg at det var fullt mulig å ta med jobben til drømmestedet.
Les mer om:

Reisen til den ikoniske nr. 7-drakta hos Manchester United

For supporterne er og blir 7-tallet bak på en United-drakt ikonisk. Edinson Cavani bærer nummeret med stolthet, og har de siste månedene skutt og headet seg inn i historien som en av de fortjente bærerne av drakten. For det er ikke mange som har fått æren av å dra på seg drakt med dette nummeret. Siden de offisielle nummerne ble intodusert i 1993-94 sesongen har ni spillere båret 7-tallet. Les: Jerry Jones er den stolte eier av verdens mest verdifulle klubb Selv om 7 har blitt ikonisk på Old Trafford, har tallet ikke bragt alle bærerne lykke.