Nyheter om Vist


Hamret inn 49 scoringer forrige sesong – ikke rart Aston Villa måtte sikre seg Rory Wilson

De siste fem årene i fotballsirkuset har vist oss at en tenåring ikke lenger trenger å være en spiller du såvidt legger merke til før han rundt 20. Sancho, Vinicius jr., Haaland, Bellingham, Pedri, alle gutta spilte seg inn på stjernehimmelen som tenåringer. Vi velger derfor å ta med en overgang for en skotsk 16-åring. Når du har 49 scoringer forrige sesong, da har du potensialet inne.

I rekordfart har Joachim vist seg å være blant de beste i Norge - nå er han klar for dette

Kommende helg arrangeres Gatebil Rudskogen, Norges største event.
Les mer om:

HamKam stanset Moldes superrekke – målløst på Briskeby

HamKam fortsetter den gode trenden i sin første sesong tilbake i eliteserien siden 2008. Søndag holdt de unna til 0-0 mot topplaget Molde. HamKam kom til kampen etter tre strake seire i eliteserien, blant annet mot serieleder Lillestrøm. Det nyopprykkede laget har dermed virkelig vist at de hører hjemme på øverste nivå i norsk fotball. For Molde betyr det at det nå er fire poeng opp til serieleder Lillestrøm, men romsdalingene har en kamp til gode. Laget hadde ikke avgitt poeng siden 7. mai før søndagens kamp.

Tar av friske milliarder for å sikre Frenkie de Jong

Den nederlandske midtbanestjernen Frenkie de Jong har tryglet, grått, bedt på sine knær om å få lov til å bli i Barcelona, men klubben som fortsatt har store økonomiske problemer vil selge og fylle opp bankkontoen med omtrent en milliard. Gjelden er fortsatt på 13 milliarder kroner, men for noen dager siden fikk klubben på plass finansiering som gjør at de får litt større handlingsrom.

Sterk digital vekst i Fædrelandsvennen

– Pandemien har vist hvilken viktig rolle Fædrelandsvennen har som informasjonskanal for innbyggerne i regionen.
Les mer om:

– For mange er sommerfuglene erstattet med en klump i magen

Kirkens Bymisjon har i mange år gitt bort og lånt ut sport og fritidsutstyr til barn og unge. Med tiden har det vist seg at det også er behov for andre ting enn utstyr til fritidsaktiviteter.
Les mer om:

Andreas Pereira returnerer til Manchester United

Både Flamengo og Andreas Pereira ønsket at utlånet fra Manchester United skulle forlenges, men det har ikke så langt vist seg mulig på grunn av svært vanskelig økonomi. – Det er ikke bare klubben, men også landet som sliter, Brasil har nemlig en av verdens største idioter som president i Jair Bolsonaro. Flamengo jobber med å skrape sammen penger til en permanent opphold, men det går trått og Andreas Pereira sin tid i klubben er nå bekreftet over og flybillett «hjem» til England er bestilt.

Manchester United har bestemt seg: Klar med bud på den beste midtstopperen

Klubbene som stikker av med de største trofeene har også de beste midtstopperne. En forenkling av fotballvirkeligheten, men noe managerne er fullstendig klar over. Når midtforsvaret ikke holder tett, er hele forsvaret svekket. Manchester United-manager Erik ten Hag har tenkt å gjøre noe med det. Men der Chelsea jobber med fire midtstopper-alternativer som kommer til å koste flesk, har United en annen tilnærming. Ten hag er ikke ute etter nok en midtstopper med stjernestatus på papiret, han trenger en som fungerer i spillet United skal levere fremover.

Telegraph: Tottenham har funnet ut de trenger Jesse Lingard

West Ham har ikke overraskende sendt over et tilbud til free agent Lingard, mer overraskende er det at Tottenham vurderer å gjøre det samme. På fredag kom bekreftelsen på at Richarlison har signert for Spurs, denne toppsigneringen kommer i tillegg til Ivan Perisic, Fraser Forster og Yves Bissouma. Ifølge The Telepgraph ønsker Conte og direktør Fabio Paratici mer kreativitet på midtbanen. For Brexit-landet teller et britisk pass i tillegg mye.

Talibans leder viste seg offentlig for første gang på et år

Talibans tilbaketrukne leder Haibatullah Akhundzada deltok på et toppmøte i Kabul fredag. Han har ikke vist seg offentlig siden Taliban tok makten.
Les mer om:

En stor dag i London: Tottenham har signert med Richarlison

Det har vært varslet den siste uken, nå kom signeringen som får Antonio Conte til å smile. Han måtte se Romelu Lukaku forsvinne ut av Premier League på utleie til Inter, Tottenham sikrer seg senterforwarden som scorer 10 i PL for en klubb som har slitt med absolutt alt forrige sesong. En stor seier for Tottenham – og direktør Fabio Paratici. Richarlison fikk gjennombruddet hos Everton og sender en stor takk til klubben.

Hauger vil fortsette seierstrenden på Silverstone

Dennis Hauger håper han kan fortsette den gode formen han har vist i Formel 2-mesterskapet den siste tiden foran den sjuende runden på Silverstone.
Les mer om:

Skal signere både Marcelo og Dani Alves!

Det var noe sårt da Real Madrids mestvinnende spiller ever ikke fikk forlengelse med klubben han hadde tjent i seksten år. Alt har sin slutt, men 34-åringen hadde et sterkt ønske og tro på at han skulle avslutte karrieren på San Bernabeu. Landsmann Dani Alves ble hentet inn av kompis Xavi før jul i fjor for å hjelpe Barca tilbake på det sportslige sporet. Brasilianeren gjorde jobben, men måtte se forlengelsestilbudet aldri komme. De to spillerne har vist at de på sine beste kampdager fortsatt kan matche de beste forsvarsspillerne, i tillegg har begge kroppen proppfull av offensive gener.

Manchester Uniteds forsøk på å signere Frenkie de Jong kan være over!

Forhandlingene i årets største transfer-saga i Manchester har kommet langt og partene virker å være svært nær en avtale, men i dag kommer det signaler fra Spania om at det hele kan være over. Det er sterke rykter i Spania om at Frenkie de Jong har fortalt begge klubbene at han ikke ønsker å forlate Barcelona, skriver TeamTalk. United-sjef Erik ten Hag har gjort jakten på sin landsmann til sin største prioritet denne sommeren.

Proffsvømmer står fram som homofil: – Vil være det forbildet

Walisiske Daniel Jervis åpner opp om sin seksuelle legning og forteller at han gjør det for å kunne være et godt forbilde. – Det tok 24 år å være den jeg var, men nå er jeg glad. Jeg ser meg i speilet og liker den jeg er, sier Jervis til BBCs LGBT Sport Podcast. Briten forteller i podkasten at han tror at han alltid har vist det, men at han har vært usikker på om han var homofil eller bifil. – Det påvirket ikke svømmingen min, men meg som menneske. Det høres ganske drastisk ut, men jeg nøt ikke livet mitt.
Les mer om:

Ble hyllet av Haaland som en av de største i verden – er nå i skikkelig clinch med Dortmund

Erling Haaland er historie hos Dortmund, den nye sportsdirektøren Sebastian Kehl har handlet i et voldsomt tempo for å sikre at krateret etter 21-åringen ikke står der og gaper. 83 scoringer på 87 kamper skal matches. To angrepsspillere hentes inn før ny sesong, men dette betyr samtidig at en 17-åring som trodde han satt med alle kort i forhandlingene skvises ut. Youssoufa Moukoko regnes som et av de største angrepstalentene i tysk fotball, Haaland var ikke sen med å peke på senterforwarden som den neste store.

Goal: Tottenham klar med bud på Harry Kane-erstatter

Få om ingen i Premier League kan matche Harry Kane på sitt beste. 2020/21-sesongen var Big Harry på topp med assists og scoringer. Forrige sesong ga overgangs-kaoset forrige sommer måltørke de første månedene, 27 scoringer (17 i Premier League) viser likevel at 28-åringen fortsatt har magiske evner foran motstandernes mål. Spurs-direktørene vet likevel at det nærmer seg en slutt på arbeidsforholdet. Sadio Mané trengte nye utfordringer etter seks år hos Liverpool og gir seg på topp. Robert Lewandowski trygler om å slippe unna Bayern etter å ha levert 344 scoringer for klubben.

Nok en dårlig nyhet for Manchester United!

24-åringen hadde blitt koblet til en rekke klubber, inkludert Chelsea og Manchester United, men har valgt å forplikte seg til Bundesliga-klubben. RB Leipzig-spissen Christopher Nkunku har signert en toårig kontraktsforlengelse som varer til 2026 med den tyske klubben. SISTE: Manchester City veldig nær ny signering Nkunku ble kåret til sesongens Bundesliga-spiller og hjalp Leipzig med å vinne den tyske cupen i mai. «Jeg er glad for å fortsette å bruke RB Leipzig-drakten,» sa han. Christopher Nkundu «Etter vår store prestasjon med å vinne DFB-Pokalen (tysk cup), forble det kla

Skulle hentes til Manchester United – Bundesligas beste har skjønt dette løpet er kjørt

I januar var Ralf Rangnick fortsatt sjefen for det som skulle skje i kulissene hos Manchester United fremover. I tillegg til å være supervikaren som skulle «rette opp alle feile» etter Ole Gunnar Solskjær til suksess i Premier League og Champions League, hadde tyskeren forhandlet seg til en rådgiverrolle som ville gi ham myndighet til å påvirke valget av permanent manager og spillerkjøp/salg. Christpher Nkunku var ikke overraskende sterkt linket til Old Trafford. Den franske angrepsspilleren ble hentet til RB Leipzig av sportsdirektør Ralf Rangnick i 2019.

Manchester United snakker med Dean Henderson erstatter

Det er ikke 100% avgjort at Dean Henderson forlater Old Trafford denne sommeren, men det vil overraske stort om den 27 år gamle keeperen velger å vente en sesong til på at David de Gea skal fjernes fra keepertronen i Manchester United. Nyopprykkede Nottingham Forest forhandler akkurat med Manchester United om en låneavtale med kjøpsopsjon.

Dette har hun aldri vist frem før

- Jeg håper dette kan være til ekstra hjelp for andre.
Les mer om:

Viser fram beinet: - Noen har tvilt

Den svenske parastjerna Ebba Årsjö (21) deler noe hun aldri har vist offentlig før.
Les mer om:

Lewandowski, Raphinha, Bernardo – Barcelonas overgangsvindu rakner

Barcelona har noen svært dyre og ambisiøse planer for sommeren, men det ser ut til at også denne sommeren blir en skikkelig berg og dalbane. – Økonomien er fortsatt skrall, et tydelig tegn på det er at klubbens nesten helt i boks avtaler med slike som Robert Lewandowski, Bernardo Silva og Raphinha drøyer. Samtidig som opptil 300 millioner euro skal brukes i sommer jobber Barcelona fortsatt rimelig desperat med å restrukturere økonomien. – Det har kommet mange positive meldinger, men fortsatt er klubben under strenge regler fra La Liga.

Dette er gullheltenes neste mål

Verdensmesterne Anders Mol og Christian Sørum var tirsdag ettermiddag tilbake på norsk jord. Nå vil duoen som har vunnet «alt» få vist seg frem for det norske folk.
Les mer om:

Marca: Tilbyr superstjerne 400 millioner i årslønn for å droppe Real Madrid!

Real Madrid forsøkte i det lengste å overbevise Kylian Mbappé om at han trengte å skifte beite. Det gikk så langt at «halve Spania» forventet at 23-åringen var en del av La Liga fra sesongstart. Så snudde Mbappé etter at PSG valgte å gi ham absolutt alt han pekte på. I sommer har PSG kjørt en offensiv som går andre veien. Vinicius Jr. har holdt igjen på kontraktsforlengelsen med Real Madrid, og står fortsatt med utløp i 2024. 21-åringen ble hentet i 2019 fra Flamengo, og har denne sesongen vist han er fullblods tittelmester-spiller.