Nyheter om Vist


Etterlengtet jubel for Strømmen: – Det har vært veldig tøft å ikke få det til

(Strømmen-Åsane 1-0). Matchvinner Youssef Chaib innrømmer at sesongstarten har vært tøff, men mot Åsane løsnet det for høyrekanten som endelig fikk vist hva han kan.
Les mer om:

Nå opplever mange ufin og farlig oppførsel fra bilistene

Blir kjeftet på og vist fingeren til.
Les mer om:

Nå opplever mange ufin og farlig oppførsel fra bilistene

Blir kjeftet på og vist fingeren til.
Les mer om:

Stråler i La Liga tilbake på radaren til Pep Guardiola

Det er en ekte Real Sociedad spiller som igjen har blitt en dela av Spanias landslag. Mikel Oyarzabal har teamet opp med Sveriges store håp Alexander Isak og fått en «ny vår» denne sesongen. – Manchester City manager Pep Guardiola har gjenoppdaget den 24 år gamle venstrevingen og skal ha satt i gang sitt apparat for å få til en overgang. Real Sociedad manager Imanol Alguacil har vært flittig til å bruke Mikel Oyarzabal, sist sesong ble det hele 43 kamper, noe som resulterte i 13 mål og 10 assister.

Tottenham klasket 250 millioner i bordet for fullblods argentinsk spiss

Vi vet fortsatt ikke hvem om skal styre skuta i London neste sesong, men blir Paulo Fonseca bekreftet som manager denne uken, kommer det ikke som noen overraskelse. Men om han har rukket å engasjere seg i prosessen med Stuttgart-spilleren, det tviler vi på. Daniel Levy og gjengen har allerede definert Nicolas Gonzalez som Spurs-materiale, og da ikke for et Spurs som ender på 7. plass i Premier League. Les: BBC: Første bud fra Roma og Mourinho avslått Den 23-årige argentinske landslagspilleren ble hentet til Europa av Bundesliga-klubben Stuttgart i 2018.

Aymeric Laporte nøyer seg ikke med å skifte landslag – presser på for overgang

For ikke altfor mange ukene siden gikk Aimeric Laporte inn en dør som fransk landslagsspiller og ut som spansk. I idrettens verden er dette et velkjent fenomen. Nå ser det ut som skiftet har gitt mersmak for midtstopperen. Barcelona har allerede hentet Sergio Aguero og Eric Garcia til Camp Nou fra City, ifølge spanske Sport jobber Laporte for å bli den tredje i sommer. Les: På tide at Pochettino gir Neymar en gul PSG-drakt Laporte jobbet seg opp gjennom B-laget til Atletic Club de Bilbao, før han med 222 kamper for førstelaget skapte seg et solid navn.

90 unge fra 6 år og oppover deltok i helgens golfturnering på Nes Verk

90 barn og unge fikk vist golf-ferdighetene sine på Nes Verk lørdag.
Les mer om:

Tidligere klubblege: Christian Eriksen har aldri vist tegn til hjerteproblemer

Christian Eriksens tidligere kardiolog ble forferdet da han så superstjernen kollapse på banen.
Les mer om:

Klarte ikke OL-kravet

Narve Gilje Nordås ble nummer sju på 5000-meteren i lørdagens OL-kvalifiseringsstevne i franske Nice på13.22,15. Dermed klarte han ikke OL-kravet på 13.13,50. Det var det faktisk heller ingen av de andre startende som gjorde. Nordås har forsatt mulighet til å komme til OL, enten ved å klare kravet eller ved å styrke sin posisjon på verdensrankingen. I øyeblikket ligger han helt på vippen på rankingen. 42 får delta på distansen i OL. Per Svela ble nummer 14 i løpet på 13.57,05.
Les mer om:

Ellevill vær-natt: Tordenvær og pøsregn i Vest-Finnmark, og tropenatt i Øst-Finnmark

Været i Finnmark har vist klare kontraster natt til lørdag.

Ellevill vær-natt: Tordenvær og pøsregn i vest, og tropenatt i øst

Været i Finnmark har vist klare kontraster natt til lørdag.
Les mer om:

– Hva med oss som ikke har smarttelefon?

Hvordan kan vi få vist frem vaksinesertifikatet vårt? spør en leser.
Les mer om:

Football-Insider: Pochettino har på plass sin andre Premier League-spiller

Det ble en tung uke i Liverpool da Wijnaldum avbildet i PSG-drakt fjernet det siste håpet om at nederlenderen skulle forlenge. Når vi vet hva vingen har betydd for Klopps suksess med Liverpool, skjønner vi vilken ekstrem seier på overgangsmarkedet Pochettino har fått med seg. Og det kommer mer. Nå er ikke Serge Aurier helt på Wijnaldum-nivå.

Nordheims «Stormen» avslutter Festspillene i Bergen

Arne Nordheims orkestersuite fra «Stormen» oppleves på scenen for 200 tilmålte publikummere i Bergen i kveld, men vil være på nett og NRK for resten av landet. Videokunstneren Sarah Derendinger ville lage verket som videoinstallasjon med orkester og som et «Gesamtkunstwerk». - Stumfilmer som blir vist med et orkester som spiller live har inspirert meg mye, sier hun. Innlegget Nordheims «Stormen» avslutter Festspillene i Bergen dukket først opp på ballade.no.
Les mer om:

Krise: Manchester United kan gå glipp av hele supertrioen Kane-Haaland-Grealish

Nå drives det aldri dank i «innkjøpsavdelingen» til United, for det er kontinuerlig over hundre spillere som linkes på en eller annen måte til de røde djevlene. Noen linker er bare oppspinn fra media, men når det kommer til Kane, Haaland og Jack Grealish, gjør United ingen forsøk på å skjule sin sterke interesse. Skulle bare mangle. United er alltid på jakt etter de beste spillerne på markedet – disse tre er definitivt dette.

Raymond Johansen vil forby russen å rulle i Oslo

Oslos byrådsleder begrunner forbudet med at det har vist seg å være vanskelig å overholde smittevernet under rulling og russefeiring.
Les mer om:

Solbakken om Haaland: – Litt for stillestående

MÁLAGA (VG) Dortmund-stjernen Erling Braut Haaland (20) har ikke vist seg fra sin beste side under Ståle Solbakken som landslagssjef foreløpig.

Støtten for OL øker

En ny spørreundersøkelse viser at halvparten av befolkningen i Japan støtter at OL blir avholdt i Tokyo i sommer. En undersøkelse gjort av avisen Yomiuri Shimbun, viser at 50 prosent av respondentene ønsker at OL blir holdt, mens 48 prosent vil ha det kansellert. En utsettelse var ikke et alternativ i denne spørreundersøkelsen. Nasjonale meningsmålinger har i vår vist at flertallet av respondentene har vært mot lekene og støttet enten utsettelse eller en avlysning. (NTB)
Les mer om:

Philippe Clement får kontrakten Pochettino, Mourinho og Pirlo bare kan drømme om

I fotballens verden kan alt skje – og det skjer. En Mauricio Pochettino kan lede Tottenham til en historisk Champions League-finale, få sparken noen måneder senere, for så å bli forsøkt hentet tilbake til London mindre enn to år senere. Hos Club Brugge har de skjønt at det må jobbes anderledes. Ikke at vi tror den belgiske klubben kommer til å lukke øynene for tabellplasseringer, men signalene den nye kontrakten med hovedtrener Philippe Clement gir, er interessante. Les: Sa nei takk til Haaland for 40 millioner kroner Gode ting tar tid.

FHI om veien videre: – Vi må være forberedt på både «mutert jul» og «gledelig jul»

Koronakrisen har vist hvor brått samfunnet og hverdagen kan endre seg. Nå vil FHI rette fokuset mot utfordringene som venter og pandemiens ringvirkninger.
Les mer om:

Gareth Bale har avtalt den Store praten

De har truffet hverandre denne sesongen i Premier League, men viktigere: De har sammen hevet Real Madrids 10. Champions League-trofé. Nå skal det prates. Det blir sikkert tid til litt mimring når Carlo Ancelotti og Gareth Bale møtes, men denne gangen dreier det seg om ren fotball business. Les: Mourinho kunne ikke dy seg: Sender et lyskespark i retning London Bale har vist han har mye inne, Ancelotti disponerer waliseren i troppen neste sesong – hvis han vil. -Ancelotti er en virkelig god trener. Vi har et godt forhold, og vi har hatt gode tider sammen før.

– Har vært kjempeviktig for turismen i byen

Mens gjestehavna i Kristiansand har gått for lut og kaldt vann, har man i Arendal satset hardt. – Det var vågalt, men har vist seg å være riktig.

Segmentets råeste fra Rimac

Kroatiske Rimac har endelig vist produksjonsutgaven av den bilen vi har ventet på i ti år. Det ser ut som den svarer til forhåndshypen.
Les mer om:

Sky Sports: Conte igang med forhandlinger

De siste ukene har Pochettino vært sterkt linket til Tottenham. Først hyllet som helt, tuppet ut halvveis i sesongen og så hentet tilbake. Ikke helt etter boka, men når desperasjonen i styrerommet dominerer, da styrer desperasjonen. Likevel, PSG er lite lystne på å slippe Pochettino, som ifølge Sky Sports Italia har ledet Spurs inn på det italienske sporet. Les: Gamlegutta er superhappy, men hva med Martin Ødegaard? Antonio Conte. Vinnerskallen over alle vinnerskaller. Sky Sports Italia hevder forhandlingene er i gang mellom Conte og Spurs.