Nyheter om Vist


Nå kommer neste Liverpool-kompis til Villa Park

Philippe Coutinho har skapt alt annet enn engasjement hos Premier League-entusiastene det siste året brasilianeren var linket tilbake til balløya. Siden exiten fra Liverpool i 2018, har karrieren til ballmagikeren tatt en skikkelig u-sving. Da det ble Steven Gerrard som til slutt hentet inn Coutinho, trengte de to under en uke sammen for å vise at Coutinho er som skapt for Premier League.

Luis Suarez har avslått fire tilbud – styrer mot en spektakulær gjenforening med Steven Gerrard

Philippe Coutinho er tilbake i den trygge sfæren rundt Steven Gerrard. Forrige helg var brasilianeren også tilbake på banen som en gamechanger da Manchester Uniteds trygge ledelse på Villa Park ble snudd til poengdeling. Nå er det fler av den gamle Liverpool-gjengen som vil være del av Gerrards Premier League-prosjekt. Den danske sportdirektøren hos Villa, Johan Lange lyktes med å hente Philippe Coutinho til Aston Villa, nå ryktes neste tidligere Liverpool-stjerne til Villa Park.

Fagermo gir Vålerenga-juvelen ny rolle: – Et mye større ansvar

VALLE (VG) Klubber fra Europas beste ligaer har vist konkret interesse for Odin Thiago Holm (19). Men denne våren vil vi mest sannsynlig se tenåringen i ny midtbanerolle for Vålerenga.

Nav Oslo: Uendret arbeidsledighet etter lettelser av tiltak

Lettelsene i noen av smitteverntiltakene har hittil vist liten effekt i arbeidsledighetstallene, ifølge Nav Oslo. Tallene er uendret sammenlignet med forrige uke.
Les mer om:

Tre gode Manchester United-nyheter ble presentert på tirsdag

Selv om Kristoffer Ajer og Brentford ikke var i nærheten av poeng mot Liverpool på Anfield i 3-0 tapet på søndag, har nykommeren i Premier League vist at de på en god dag kan halme opp med de beste. For Ralf Rangnick betyr dette at han trenger de beste på banen på Brentford Community Stadium på onsdag. Det var derfor gode nyheter for United-supporterne Rangnick kom med på tirsdagens pressekonferanse. Les: Newcastle har skjønt at 800 millioner ikke er nok når du banker på hos Real Madrid og Monaco – Cristiano og Marcus (Rashford) trente i går og trener i dag.

Lexus med nye talenter

Lexus antydet en merkverdighet eller to på tampen av fjoråret. Nå er bilene vist på den alternative japanske bilutstillingen – Tokyo Auto Show.
Les mer om:

«Muskelminne» kan øke muskelmassen din i supertempo

En studie fant at muskelmassen økte dobbelt så fort. Undersøkelser på mus har vist seks-gangeren: – Det er veldig mye, kanskje ligger det et sted midt imellom for mennesker, sier forsker.
Les mer om:

Diego Costa mot et spektakulært comeback i Premier League!

Da Diego Costa og Ateltico Madrid ble enige i 2020 om at de skulle terminere kontrakten, forventet flere at Costa skulle trekke seg tilbake. Så kom linken til Benfica, før det ble signering for brasilianske Atletico Mineiro i august 2020. Her har senterforwarden fått en en skikkelig revitalisering. På mandag kom bekreftelsen på at noe større er i gjære. Costa hadde kontrakt med Mineiro til desember 2022, men har valgt å trekke seg (hadde sikkert bakt inn en klausul med muligheten).

ESPN: Everton har bestemt seg for manager

4-1 tapet mot Watford felte Ole Gunnar Solskjær hos Manchester United, Rafael Benitez møtte sin managerskjebne hos Everton etter 2-1 tapet mot Norwich. På søndag kom bekreftelsen på at spanjolen ikke var rett mann på Goodison Park. Minutter senere svirret ryktene om erstatteren. Ifølge ESPN går dette én vei. Spill på Premier League her Everton har halvveis inn i januarmåned 19 poeng på 19 Premier League kamper. Tjueseks poeng bak Jürgen Klopp og byrival Liverpool ble i overkant ydmykende for supporterne.

Phil Jagielka som pusher førti har akkurat signert med Stoke

Den 39 år gamle forsvarsspilleren Phil Jagielka har vist med all tydelighet han har mer å gi, men Derby som verken kan signere nye spillere eller forlenge eksisterende avtaler var ikke stedet for den mangeårige Everton-profilen å avslutte sin karriere. Phil Jagielka har signert på en kort kontrakt med Championship-klubben Stoke. Den tradisjonsrike klubben skal ha planer om å bruke Jagielka på annet vis etter hans tid som aktiv spiller er over.

Superveteranen ble dumpet hos Derby 14. januar – signerte for ny klubb dagen etter

Rutine, det er Phil Jagielka, det. Siden 2000 har midtstopperen sanket 300 kamper hos Sheffield United og 385 hos Everton. Det siste året har det blitt 21 kamper hos Wayne Rooney og Derby, men økonomisk rot sendte 39-åringen ut av klubben 14. januar. End of story for Jagielka? No way. Rooney ønsket å beholde superveteranen med 40 landskamper for England, men det økonomiske uføret hos Derby tvang manageren til å slippe Jagielka. For Stoke City ble dette en mulighet de ikke aktet å gå glipp av. Dagen etter var singnaturen til Jagielka på plass.

Skiskytternes smøresjef ute av isolasjon

Skiskytternes smøresjef Tobias Dahl Fenre er endelig ute av isolasjon og stiller på jobb foran morgendagens jaktstarter i Ruhpolding. – Det er deilig å kunne gå på jobb som normalt fra i morgen og kunne følge laget den siste uka inn mot avreise til Beijing. Ikke minst for å kunne holde tak i pakkingen av utstyret vårt, sier Fenre til NRK. Smøresjefen fikk korona i jula, men trodde han var klar for innsats og reiste til Ruhpolding denne uka. Der viste PCR-tester at det var for mye virus i kroppen, og Fenre ble igjen satt i isolasjon.
Les mer om:

Talksport: Over og ut for Rafael Benitez

Forrige sesong hersket optimismen hos Everton. Carlo Ancelotti hadde i perioder vist at den stolte klubben hadde all grunn til å være stolt. Så forsvant Ancelotti til tilbudet han ikke kunne takke nei til hos Real Madrid. Italieneren kjemper om La Liga -og Champions League-titlene, mens Everton-supporterne må svelge den ene skuffelsen etter den andre. Rafael Benitez har ikke mer tryllestøv å drysse over gjengen fra Goodison Park.

Hoster opp en milliard for å kapre RB Leipzig vidunder før Manchester United

Amadou Haidara har aldri vært vedre eller mer ettertraktet enn det han er akkurat nå. – Akkurat nå er han med det maliske flagget på brystet klar for å kjempe om ære og medaljer i Afrika-mesterskapet. Det Amadou Haidara har vist etter han «rykket opp» i Red Bull systemet for tre år siden er fenomenalt. Mange stilte spørsmål om 23 åringen ville fortsette å gjøre det bra etter han forlot RB Salzburg i Østerrike til den tyske storklubben RB Leipzig.

Dybala i samtaler som kan skape fotballjordskjelv hos Juventus

Denne uken skulle Juventus og Max Allegri vise hele Italia at plasseringen på sesongens Serie A tabell utenfor topp-fire er midlertidig. Supercoppa-finalen mot Inter Milan skulle vinnes og Juves kollektive selvtillit skulle økes. Det endte med et bittert 2-1 tap på San Siro, med scoring av Alexis Sanchez på overtid med kampens siste spark på ballen etter 121 minutter.

Bundesligas beste Patrik Schick drar fra Haaland

Selv om overskriftene ofte dreier seg om Lewandowski eller Haaland, har Bundesliga-entusiastene fått øynene opp for flere målmaskiner. På fredag kom bekreftelsen for en tsjekkisk landslagsspiller at han har levert på øverste hylle. Månedens beste Bundesliga-spiller i desember heter Patrik Schick. Forwarden ble hentet fra Roma til Bayer Leverkusen i 2020 etter å ha vist seg frem på utleie hos RB Leizpig 2019/20-sesongen.

Refser sikkerhetsvurderinger i Sporveien: – Kultur for at «Trikken skal gå»

Undersøkelser har vist at det var slitasje på skinnene som var årsaken til at en trikk sporet av på Frogner i nærheten av Slottsparken i januar 2021.
Les mer om:

Alexis Sanchez viste verden hva som skjer når du setter en chilensk løve i bur!

Historien til Alexis Sanchez er lang og brokete. Mens chilenerens sparekonto har vokst for hver uke, er den sportslige reisen av en helt annen karakter. Sanchez blir husket som superstjerne hos Arsenal, for lønnskostnaden hos United og for en god miks hos Inter Milan. På onsdag fikk 33-åringen nok en gang vist hvorfor Serie A-klubben ikke har gitt ham opp. 573 minutter på banen fordelt på 18 kamper så langt i sesongen er ikke så mye å skryte av. Heller ikke 4 scoringer og 3 assists.

Bowen helten i West Ham-seier

Jarrod Bowen ble tomålsscorer da West Ham slo Norwich 2-0 i den tidligere utsatte kampen i Premier League onsdag. Bowen har vist fin form den siste tiden, og mot tabelljumbo Norwich scoret han sitt fjerde og femte mål for sesongen. David Moyes' mannskap hoppet med det opp til 4.-plass i Premier League, to poeng foran Arsenal som har én kamp mindre spilt. (NTB)

Velde klar for polsk fotball

Den offensive midtbanespilleren Kristoffer Velde (22) er klar for Lech Poznan i Polen. Han har skrevet under på en fireårskontrakt. Det opplyser FK Haugesund på sin nettside. – Kristoffer har vist stor lojalitet til oss og får betalt for det nå. Underveis i denne prosessen har han også vært opptatt av klubbens beste, og i fjor forlenget han kontrakten for å posisjonere FK Haugesund best mulig i møte med interessen fra andre klubber, sier sportslig leder i Haugesund Eirik Opedal.

"Gyda" har startet sine herjinger rundt om i landet(pluss)

Ekstremværet Gyda har vist muskler over hele landet. Busser har blåst av veien, naust blitt tatt av flodbølger og skip grunnstøtt.
Les mer om:

Etter praten med Rangnick vet Dean Henderson at han har et skikkelig problem

Det har selvfølgelig vært diskusjoner om flere spilleres fremtid i United-troppen under Ole Gunnar Solskjær, men etter at «vår mann» ble fratatt nøkkelkortet til klubben, står spillere i kø foran exitdøra på Old Trafford. Forrige uke var engelsk media ute med katastrofeoverskriften om at minst 11 spillere presset på for bytte av klubb, noen dager senere bekreftet Rangnick at mange spillere var i bevegelse (les: Rangnick bekrefter det som må kunne kalles for massiv misnøye hos Manchester United). Dean Henderson er en av spillerne som ønsker å gjøre noe med situasjonen.

Klar for Vålerenga!

Vålerenga og SK Brann ble i dag enige om en overgang for Petter Strand. Den tidligere Sogndal, Molde, og Brann-spilleren har skrevet under på en avtale som strekker seg ut 2025, og er den tredje signeringen til Enga denne vinteren.   I følge Bergens Tidene er klubbene er enige om en overgang som gir Brann cirka fire millioner kroner. Dag-Eilev Fagermo er strålende fornøyd med å få bergenseren på plass i hovedstaden, og har klare planer for den anvendelige midtbanespilleren.  STRENG DOM: Tidligere Molde-spiller skyldig i kampfiksing – Petter skal spille indreløper hos oss.

Petter Strand slipper å bale rundt med Brann i OBOS-Ligaen

Årets OBOS-Liga sesong kommer til å bli tøff for Brann som rykket ned etter et kaotisk 2021. – Bergenslaget kommer til å kjempe mot Stabæk, Mjøndalen og Sogndal om opprykket, men det blir uten Petter Strand som tidligere i dag ble presentert som ny Vålerenga-spiller. Strand var Branns kaptein i store deler av fjorårssesongen, og er kjent for å være en som spiller med hjertet utenpå drakta.

Satser på ny koronastrategi: Vil behandle covid-19 som influensa

BRUSSEL (TV2): Spanias statsminister Pedro Sanchez vil ha slutt på nedstengninger , smittetall-oppdateringer og karantene fordi omikron har vist seg å være mindre dødlig. I flere uker har den spanske regjeringen jobbet med en ny koronaplan.