Nyheter om Vist


Trodde han kjøpte 110 gram kokain - så tok politiet en nærmere sjekk av stoffet

SKIEN: En 29 år gammel porsgrunnsmann trodde at han hadde kjøpt 110 gram kokain, noe som var med på å sende ham i fengsel i ett år. Men nå har det vist seg at han hadde kjøpt natron isteden – noe som er en god nyhet når man sitter i fengsel.

Tok seier nummer 100 i regndrama

Lewis Hamilton nådde en enorm milepæl i formel 1-sirkuset søndag. Da tok Mercedes-føreren sin seier nummer 100. – Herlig innsats, jeg er så takknemlig for de hundre, sa Hamilton på lagets radio like etter at han kjørte over målstreken etter et kjempedrama i Sotsji. For det som så ut til å bli en helt ordinær kamp om seieren mellom Hamilton og McLarens Lando Norris, ble i stedet noe helt annet. Med få runder igjen begynte det nemlig å regne. Forholdene ble nær umulige med dekkene førerne brukte. Etter hvert tok Hamilton turen til pit stop for å bytte dekk.
Les mer om:

Vist vekk frå sentrum og arrestert

Les mer om:

«Unggutan» er i ferd med å bli voksen: – Helt rått å se den utviklingen

August (20) og Niklas (22) ble tungen på vektskålen, mens Casper (21) endelig fikk vist seg frem.
Les mer om:

De Gea: – Det mentale er viktigere enn å være i topp fysisk form

David de Gea har vist sin mentale styrke og kjempet seg tilbake som Manchester Uniteds førstevalg mellom stengene.
Les mer om:

Klavan husker godt nesten-slåsskampen til Jürgen Klopp

Klopp er fotballpassion. Liverpool-supporterne elsker denne mannen, for spillerne har tyskeren vært lederen for de gode tider. Men veien mot suksess har ikke bare vært en dans på roser, som det så vakkert sies. Den estiske midtstopperen Ragnar Klaven spilte for Liverpool i perioden 2016-18 og fikk med en spesielt krevende periode for Jürgen Klopp – før resultatene av jobben hans hadde vist seg i troféskapet på Anfield.

Britisk luksus-taxi

Det fins mange flotte biler i taxinæringen, men den som nylig ble vist frem på en engelsk bilutstilling er nok blant de mest luksuriøse.
Les mer om:

Svensker imponerer: - Bedre enn Johaug

Frida Karlsson og Ebba Andersson har vist seg som to av Therese Johaugs tøffeste rivaler i skisporet. Nå viser svenskene at de kan gi Johaug real konkurranse også på løpebanen.

Kraftig vind over Tjeldsundbrua – 27 meter i sekundet(pluss)

Onsdag kveld er det kraftig vind på Tjeldsundbrua. Ved 18-tiden har målingene vist at vinden måler opp til 27 meter i sekundet.
Les mer om:

Avlyser torsdagens forestilling som følge av sykdom

Torsdag 23. september skulle «Detektivbyrå nr. 2: Operasjon Teater» blitt vist i kulturhuset på Fagernes. Slik blir det ikke.
Les mer om:

Supertalentet fra City Scene: – Responsen har vært helt enorm

Sigurd Heckmann Hagen (17) hadde aldri stått på en scene før. Han ble publikumsfavoritt under talentmønstringen på City Scene. Men det er på fotballbanen han hittil har vist sitt talent.
Les mer om:

Valgdekning stopper landskampen

Norges VM-kvalifiseringskamp mot Kosovo blir ikke vist på TV i kveld. Årsaken er at alle TV-selskapene er opptatt med valget i landet.
Les mer om:

Ikke sikkert at VM-kvaliken blir vist på norsk TV

Norges kvinnelandslag i fotball spiller borte mot Kosovo i VM-kvalifiseringen tirsdag, men kampen ligger ikke an til…
Les mer om:

Kulturminneplanen på høyring: «Øystre Slidre kommune har dei siste åra dessverre vist dårleg bevisstheit rundt verdiane som ligg i eksisterande bygningar»

Kommunestyret i Øystre Slidre kommune vedtok i mars 2020 å utarbeide ein kulturminneplan. No har den vore ute på høyring. «Øystre Slidre kommune har dei siste åra dessverre vist dårleg bevisstheit rundt verdiane som ligg i eksisterande bygningar», står det i innspelet frå Verna-Vøla, som er lokallaget i Valdres til Fortidsminneforeningen.
Les mer om:

TV-drama i norsk VM-jakt: Uvisst om fotballkvinnenes kamp mot Kosovo blir vist

Norges kvinnelandslag i fotball spiller borte mot Kosovo i VM-kvalifiseringen tirsdag, men kampen ligger ikke an til å bli sendt på NRK.
Les mer om:

Kontrabeskjed like før kampstart: VM-kvalik blir vist på TV

Tirsdag morgen fikk NRK beskjed om at VM-kvalifiseringskampen mellom Norge og Kosovo ikke blir TV-produsert, men tett opptil kampstart kom gladmeldingen fra Priština.
Les mer om:

Tok ikke mange timene før det ble ampert i rettssalen: – Er det et problem her, bror?

SKIEN: Bevæpnet politi vokter både inngangen til tingretten og dørene til rettssalen, og det tok ikke mange timene før det ble amper stemning i retten. Den tiltalte 38-åringen hevdet motparten hadde vist han fingeren i retten.
Les mer om:

Grunnarbeidet vil lønne seg til slutt: «Å møte Sir Alex Ferguson var prikken over i’en»

Alt arbeidet som Manchester United la ned i forkant av Jude Bellingham sin overgang til Borussia Dortmund kan meget vel lønne seg til slutt. – 18 åringen har virkelig etablert seg på stjernehimmelen etter å ha fått sitt gjennombrudd for Birmingham. Han feiret bursdagen sin så sent som i juni, men ser ut til å være et sikkert kort for England til VM i 2022.

Første borteseier siden mai

Det har vært godt med ferier i mellomtiden så krisen til Ronny Deila og New York City er ikke total, dessuten gjør de det godt hjemme på Yankee Stadium. Men frem til å natt var det godt med slitasje å merke. New York City vant til 2-1 etter å ha gjennomført en en snuoperasjon mot Cincinnati. Det stoppet lagets rekke på sju bortekamper uten å vinne. Et hodestøt fra Keaton Parks og Valentin Castellanos’ straffemål ga Deilas menn en kjærkommen trepoenger.

Anja (27) og samboeren har vært på leting etter boligtomt i 2 år: – Jeg syns det er en dårlig trend her

Det var en kar som dro Anja Hjortland (27) fra Fagernes heim til Valdres, da hun var ferdig med studier. Nå bor paret på Bagn, mens de leter etter boligtomt i Reinli. Det har imidlertid vist seg vanskelig å finne, forteller hun.
Les mer om:

Emil (18) imponerte blant de store i USA

Emil Gangfløt (18) fikk i Atlantic City i New Jersey vist at han kan hevde seg mot verdens beste biljardspillere i US Open.

United la fram milliardtap

Manchester United hadde et nettotap på 1,1 milliard kroner i regnskapsåret som ble avsluttet 30. juni. Under framleggelsen av regnskapstallene for 2020/21 beskrev United-direktør Ed Woodward det siste året som spesielt krevende. – De siste tolv månedene har vært blant de mest utfordrende i Manchester Uniteds historie. Alle i klubben kan være stolt over motstandsdyktigheten vi har vist i denne svært krevende tiden, sa Woodward. Av tapet på 92,2 millioner pund knyttes 36,9 millioner direkte til klubbdriften, ifølge Sky Sports.

VoxLab: Flerdimensjonell stemmefest – del 2

Gjennom festivalen har VoxLAB vist at de demokratiserer stemmen, og at alle har en stemme, skriver musikkviter, vokalist og skribent Karoline Ruderaas Jerve etter VoxLAB Vårfest med stemmekunsten i sentrum. Innlegget VoxLab: Flerdimensjonell stemmefest – del 2 dukket først opp på ballade.no.
Les mer om:

Steinar (86) selger denne øyperla til millionpris: – Det er en tid for alt

Mange har allerede vist sin interesse for øya som ligger i Rødøy.
Les mer om:

For første gang i Dybala-forhandlingene er det ikke helt mørkt

Argentineren ble hentet til Torino i 2015. Etter noen kaostiske siste sesonger der det helt tydelig har vært gnisninger mellom klubb og spiller, ser det nå ut til at det endelig skal roe seg. Chiellini var først ute denne uken og pekte ut Dybala til lederposisjonen i angrepet etter at Ronaldo forlot dem. Les: Sander Berge med tunnel i comebacket -Det vil bli Paulo Dybalas lag. Over de siste par årene har han senket gjennomsnittet sitt for scoringer på grunn av Ronaldos tilstedeværelse, men han er en nøkkelspiller for dette laget, det er anerkjent av alle, sa Chiellini ifølge DAZN.