Nyheter om VIF


Dønnum sviktet i VIF-nedtur: – Elendig

VALLE (VG) (Vålerenga – Kristiansund 1–2) Da VIF fikk muligheten til å hente seg inn i kampen etter en begredelig times spill, bommet lagets store stjerne under kontroversielle omstendigheter.

Oldrup Jensen forlenger med VIF

Fredrik Oldrup Jensen (27) har skrevet under en ny avtale med Vålerenga som strekker seg ut 2023-sesongen. Det bekrefter Oslo-klubben på sine nettsider. Oldrup Jensen har startet begge kampene for de blå i starten av sesongen, og han har bundet seg for to nye år med klubben.
Les mer om:

Dønnum senket Brann

Vålerenga vant 3-0 på Stadion og får Brann-alarmen til å ule i Bergen. Aron Dønnum var dagens mann for VIF med to mål en målgivende. Osame Sahraoui scoret VIFs første.
Les mer om:

Uavgjort mellom RBK og VIF

Vålerenga ga Rosenborg trøbbel i første serierunde, men det endte 1-1 søndag. Even Hovland ga Vålerenga ledelsen da han satt ballen i eget nett. Kristoffer Zachariassen utlignet.

Høydepunkter VIF - LSK kvinner

Les mer om:

Fikk råd av Deila - slik har Fagermo gjort VIF til gullkandidat

Dag-Eilev Fagermo er tydelig på medaljeambisjonene i Vålerenga, men tror et annet lag er bedre rustet til å stikke av med gullet denne sesongen.
Les mer om:

VIF blant klubbene som jakter toppscoreren – ønsker seg til topplag

En rekke klubber er klare for å kjøpe Obosligaens toppscorer Henrik Udahl (24). Han sitter heller på benken hos et topplag enn å være førstevalg i bunnstriden.
Les mer om:

VIF røk ut av Champions League

Vålerenga røk ut av Champions League etter å tapt mot Brøndby etter straffesparkkonkurranse.

VIF-kampen i Danmark

Vålerenga skal spele sin 16-delsfinale i meisterligaen i fotball mot Brøndby i København, melder klubben sjølv på si nettside. Normalt skulle oppgjeret ha blitt spela over to kamper, i Oslo og København, men det har koronaepidemien sett stoppar for. Det var ei stund snakk om å spele kampen på nøytral bane på Kypros. Men fordi det er mogeleg å spele i Danmark, har VIF gått med på å spele kampen der, og la det bli med ein kamp.

Layouni til Vålerenga

Den tunisiske landslagsspilleren Amor Layouni (28) er klar for Vålerenga. Han vender dermed tilbake til norsk fotball etter et opphold i Egypt. Layouni spilte for Bodø/Glimt i 2019. Han kommer til Oslo-klubben fra klubben Pyramids og har signert en avtale som strekker seg ut 2023. Ifølge VGs opplysninger betaler VIF rundt tre millioner kroner (NTB).

Vålerenga-kapteinen forlenget

Vålerenga-kaptein og midtstopper Jonatan Tollås Nation (30) har skrevet under på en ettårig avtale med VIF. – Jeg elsker denne klubben, sier Tollås Nation.
Les mer om:

Oilers slo VIF

Stavanger Oilers lå under to ganger, men to mål av Brady Brassart ordnet 3-2-seier borte mot Vålerenga etter forlengning.
Les mer om:

Stortalentet (19) gjør helomvending – blir i VIF

Celin Bizet Ildhusøy var svært nær en overgang til utlandet.
Les mer om:

Vålerenga vurderer protest på 8-0 målet

(Stjernen – Vålerenga 8-1) Da Stjernen scoret 8-0-målet mot Vålerenga ble det store diskusjoner. Nå vurderer VIF protest.
Les mer om:

Abu avslutter VIF-kontrakten

Mohammed Abu kommer ikke tilbake til Vålerenga etter utlånet i USA. Klubb og spiller er enige om å avbryte avtalen. Ghaneseren hadde egentlig kontrakt med VIF ut 2022-sesongen.
Les mer om:

Thorsnes klar for Vålerenga

Fotballnomaden Elise Thorsnes (32) flytter til Oslo. Hun skal spille for Vålerenga de to neste sesongene, melder VG. VIF blir den sjette klubben Thorsnes spiller for i Toppserien. Fra før har hun vært innom Arna-Bjørnar, Røa, Stabæk, Avaldsnes og LSK Kvinner.

Historiske Vålerenga

Vålerenga senket LSK kvinner i ekstraomgangene på Ullevaal, og ble cupmesterne på kvinnesiden for første gang i klubbens historie. VIF vant kampen 2-0.
Les mer om:

Må stoppe Vålerenga-kamp

Vålerengas kamp mot Brøndby i 16.-delsfinalen i kvinnenes mesterliga i kveld er avlyst, melder VIF på sin hjemmeside. Årsaken er korona-smitte i den danske leiren. Beslutningen ble tatt av UEFA etter at norske myndigheter ved smittevernoverlegen i Oslo torsdag bekreftet at Brøndbys spillere er satt i karantene. Bakgrunnen til avlysningen er at en av Brøndbys spillere testet positivt for covid-19 etter trening mandag kveld. – Vi synes det naturligvis er trist at kampen ikke kan gjennomføres, men aksepterer selvsagt at dette ikke lar seg gjøre med dagens smittevernsregler, forteller daglig leder

Islamovic: - Ber om unnskyldning til lagkamerater

Dino Islamovic sitt åttende og niende gule kort i sin relativt korte RBK-karriere avgjørende da RBK gikk på sitt fjerde strake serietap mandag kveld mot VIF.
Les mer om:

Islamovic: - Ber om unnskyldning til lagkamerater

Dino Islamovic sitt åttende og niende gule kort i sin relativt korte RBK-karriere avgjørende da RBK gikk på sitt fjerde strake serietap mandag kveld mot VIF.
Les mer om:

RBK i medaljekrise etter verste tapsrekke på 15 år

Sølvet er tapt og bronsen henger i en tynn tråd etter at medaljerival VIF påførte RBK sitt fjerde strake tap.
Les mer om:

RBK i medaljekrise etter verste tapsrekke på 15 år

Sølvet er tapt og bronsen henger i en tynn tråd etter at medaljerival VIF påførte RBK sitt fjerde strake tap.
Les mer om:

Vålerenga med tak på medalje

Rosenborg måtte spille med ti mann i 2.omgang etter utvisning av Dino Islamovic, og Vålerenga utnyttet det. Aron Dønnum sikret 1-0-seier og VIF ligger nå seks poeng foran RBK.
Les mer om:

Molde nærmer seg sølv

Eliteseriens nummer to og tabelljumo møttes i Molde i kveld. Aalesund har allerede rykket ned, mens Molde kjemper om sølv i Eliteserien. Blåtrøyene tok ledelsen etter flott ball fra Leke James mot Magnus Wolff Eikrem. Han satte ballen enkelt i mål. Molde hadde mange sjanser, men det skulle ta tid før de økte ledelsen. Leke James satte 2-0 med ti minutter igjen å spille. Da det så ut som sluttresultatet var satt, fikk Aalesund straffe.

Toppserien går som oppsatt

Serieavslutningen i Toppserien spilles som oppsatt søndag, uten de tre danske Vålerenga-spillerne Rikke Madsen, Stine Ballisager Pedersen og Janni Thomsen. Det opplyser daglig leder Hege Jørgensen i Toppfotball Kvinner til TV 2. De danske spillerne har vært på landslagsoppdrag hvor det oppsto koronasmitte i troppen. – Vi skulle gjerne stilt med de tre som har spilt landskamp i kveld. På den annen side ser vi at vi skal klare å gjennomføre fire viktige kamper på elleve dager, så vi så at dette ble problematisk uansett hva vi gjorde, sier daglig leder i VIF Damer, Morten Grødahl, til NRK.