Nyheter om Veteran


NM-gull til Hausken Nordberg (45)

Anne Margrethe Hausken Nordberg (45) tok sitt 21. NM-gull i orientering da hun vant langdistansen torsdag. Magne Dæhli vant mennenes løp. Nordberg tok sitt tredje NM-gull på en uke da hun vant langdistansen. Hun hadde til slutt 20 sekunder ned til en annen veteran, Marianne Andersen, mens Andrine Benjaminsen tok bronsen. – Jeg er kjempefornøyd med løpet. På slutten merket jeg at jeg måtte jobbe for å holde teknikken, men jeg klarte meg uten særlig tidstap, og da er jeg godt fornøyd, sa Nordberg etter NM-gullet i Kilebygda utenfor Porsgrunn. (NTB)

Fremtiden er lys for Manchester United floppen. -Ble akkurat lagkamerat med Gianluigi Buffon

Først lot Paris Saint-Germain seg imponere av talentet til Aliou Traore, så signerte Manchester United han på en proffavtale i januar 2018 etter at han sluttet i Paris Saint-Germain et år tidligere. Han skilte seg ut på U18 som en fysisk begavet ung spiller som ble sammenlignet med Paul Pogba. Les: ESPN: Lingard har satt press på Solskjær Traore klarte imidlertid klarte ikke å nå helt opp og ble overskygget av slike som James Garner og Dylan Levitt.- NÅ har Parma som har ambisjoner om å rykke opp til Serie A har signert med den 20 år gamle franske midtbanespilleren.

– Plutselig en dag legger du merke til at du blir omtalt som veteran

Havørn med hjemmeseier over Randaberg 2
Les mer om:

Sturla (41) tok rotta på konkurrentene: Veier du hundre gram for mye så er det ut

PORSGRUNN: Sturla Abrahamsen fra Oklungen dro hjem fra Romania med tre gullmedaljer etter veteran VM i styrkeløft i Romania.

Rafael Benítez legger inn bud på sin favoritt Longstaff bror

Det var en stor skuffelse for Pappa Longstaff da Matty og Sean valgte bort ishockey til fordel for fotball i ung alder. – Pipa fikk en annen lyd da de begge ble profesjonelle fotballspillere og tjente mer enn sin far på et år, enn han hadde dratt inn i løpet av hele sin karriere til tross for over 100 kamper med flagget på brystet. Sean Longstaff begynte sin karriere på ungdomslaget til Newcastle United (akkurat som Matty). Han flyttet på lån til den skotske klubben Kilmarnock i januar 2017, sammen med Callum Roberts og Freddie Woodman. Han signerte på lån for Blackpool i juli 2017.

Veteran bidro til å fjerne eksplosiver i Afghanistan: – Kan ikke si det var bortkastet

Forsvarets veterantjeneste har ikke innført noen ekstratiltak i forbindelse med situasjonen i Afghanistan. – Noen kan føle vi mislyktes, sier veteranleder.
Les mer om:

Veteran bidro til å fjerne eksplosiver i Afghanistan: – Kan ikke si det var bortkastet

Forsvarets veterantjeneste har ikke innført noen ekstratiltak i forbindelse med situasjonen i Afghanistan. – Noen kan føle vi mislyktes, sier veteranleder.
Les mer om:

Veteran bidro til å fjerne eksplosiver i Afghanistan: – Kan ikke si det var bortkastet

Forsvarets veterantjeneste har ikke innført noen ekstratiltak i forbindelse med situasjonen i Afghanistan. – Noen kan føle vi mislyktes, sier veteranleder.
Les mer om:

Veteran bidro til å fjerne eksplosiver i Afghanistan: – Kan ikke si det var bortkastet

Forsvarets veterantjeneste har ikke innført noen ekstratiltak i forbindelse med situasjonen i Afghanistan. – Noen kan føle vi mislyktes, sier veteranleder.
Les mer om:

Superveteran Hege (39) får med seg en ny veteran: – Gir meg ikke før Zlatan gir seg

Hege Pernille Thon debuterte i toppserien for kvinner for Asker som 16-åring i 1998, lenge før mange av dagens lagkamerater på Teies kvinnelag engang var født.
Les mer om:

Swingende evergreens loves i jazzklubben lørdag

Når Tønsberg Jazzklubb nå starter opp høstsesongen, er det med en virkelig veteran på scenen.
Les mer om:

Lyn lurer på om de har signert Norges beste venstrefot

Oslo-klubben Lyn som har et fantastisk anlegg i Nordre Aker har ikke vært en del av norsk toppfotball siden deres «suger daddy» Atle Brynestad gikk tom for penger. Med en imponerende underskog har Lyn tenkt å bevege seg oppover i seriesystemet igjen, første post på agendaen opprykk til PostNord-ligaen. – Endelig får det som kalles «breddefotballen» lov til å spille, kan hende korona-pausen har fått klubben til å ønske seg opp og frem slik at de prioriteres.

Jim gjør comeback i 4.-divisjon: Ny veteran til Landsås(pluss)

Jim Johansen (34) er klar for Landsås.
Les mer om:

Veteran tar overgang(pluss)

– Tilfører oss fotballforståelse, ferdigheter og gode holdninger.
Les mer om:

Takker Toby Alderweireld for alle minnene

Det er en ekte Tottenham veteran som nå reiser videre, belgiske Toby Alderweireld kom til London i 2015. Få andre Spurs-spillere har vært så lenge linket til en exit. Så når det nå først kommer for belgieren, overrasker det ingen. Kanskje bortsett fra valg av ny arbeidsgiver. Den 32 år gamle midtstopperen Toby Alderweireld er solgt til Al-Duhail i Qatar for 13 millioner euro. Les: Rodriguez kommer ikke akkurat til å få noe drahjelp av Benitez «Vi ønsker Toby alt det beste for framtiden.

Berge om argentinsk veteran: – Noen av de beste fintene som er der ute

Norge møter Argentina på onsdag og Christian Berge frykter en spesiell spiller: den argentinske veteranen Sebastian Simonet.

Vokser og vokser - bransjen jubler: 18 merker på «ett brett»

Stadig nye bilmerker er på vei inn. - Det er et fantastisk bilvarehus og det er vel snart bare Wartburg som ikke selges her, spøker bilbransjens veteran, Dag Runar Dyhre (68) som har fulgt utviklingen siden 1968.
Les mer om:

Heftig dominoeffekt hvis Mauro Icardi returnerer til Italia

Mauri Icardi, som har havnet litt i skyggen av Paris Saint-Germain sitt enorme stjernegalleri er start ønsket av Keiseren av Roma, Jose Mourinho. Spissen som har vært litt skadet sist sesong fikk bare med seg 11 starter og ønsker seg, etter kraftig påtrykk fra kone Wanda Nara, en retur til Italia. Hvis den 28 år gamle spissen returner til Italia vil det sette i gang en heftig dominoeffekt. Les: Football-Insider: Nagelsmann har blinket ut Lewandowski-erstatteren Italienske La Repubblica melder nå at Icardi og hans kone, også en agent, er i samtaler med Roma om et lån.

Lagkameratene om Tufte: – Jeg er en av få som tør å si nei til ham

Den norske dobbeltfireren med veteran Olaf Tufte i spissen er en forskjellig og sammensatt gruppe. Bare positivt, mener kvartetten på medaljejakt i Tokyo.
Les mer om:

Preget Myrhol om 22. juli: – En av de svarteste dagene i norsk historie

Håndballguttas veteran Bjarte Myrhol mintes de døde og etterlatte på 10-årsdagen for terroranslagene mot Oslo og Utøya.
Les mer om:

Kisa-kapteinen med tirade etter lokaloppgjøret: – Det var milevis under pari på alt som er nødvendig for å vinne en fotballkamp

(Ull/Kisa – Strømmen 0-0). Strømmen var nærmest å vinne lokaloppgjøret, mens Ull/Kisa skuffet kapitalt. Det likte lagets veteran særdeles dårlig.
Les mer om:

Vil overtale italiensk Liverpool flopp om England retur

Den 30 år gamle italienske venstrevingen Fabio Borini som opp igjennom har spilt i de fleste posisjoner fremover på banen startet ut i Chelsea. Da han fra Bolognia til London bare 16 år gammel sommeren 2007 ble han omtalt som en av Italias store fremtidshåp. Etter noen år, utlån og et par kamper for Chelsea bar det tilbake til Italia, han byttet noen ganger mellom Parma og Roma før Liverpool i 2012 hentet han til Anfield. Fabio Borini klarte ikke opprettholde den meget gode formen han viste frem i Roma.

Tom Heaton er lykkelig han har kommet hjem

Det er en svært fornøyd veteran som nå er tilbake der det hele startet! – Den 35 år gamle keeperveteranen Tom Heaton synes det er en ære å få komme tilbake til Old Trafford, selv om han vet han er reserve. Både Joel Castro Pereira og Sergio Romero forlenget ikke sine kontrakter da deres avtaler gikk ut på dato 30 juni, mens Lee Grant bestemte seg for å bli et år til. Tom Heaton og Lee Grant er reserve, mens Dean Henderson og David de Gea kjemper om om å bli Manchester Uniteds førstekeeper.

Jesse Lindgard tas imot med åpner armer og ny kontakt

Et halvt år på utlån hos West Ham gjorde alt bra igjen for Manchester United veteran Jesse Lingard. – Etter en vanskelig periode privat som igjen gikk ut over hans prestasjoner var oppholdet i London akkurat det han trengte. 28 år gamle Lingard som kom til Old Trafford i 2000 ar bare et år igjen av kontrakten med Manchester United. Les: EM er et fantastisk og høyst nødvendig utstillingsvindu for Xherdan Shaqiri Manchester United har mange å velge i på midtbanen, likevel velger de nå ifølge Star å tilby Jesse Lingard en ny treårskontrakt.

Demba Ba signerte med ny klubb dagen etter han hadde gitt opp

Har har vært noen svært usikre måneder for Demba Ba siden han forlot den tyrkiske klubben Istanbul Basaksehir for snart to måneder siden uten en ny klubb i sikte. – Den 36 år gamle spissen har en meget imponerende CV med spill for klubber som Besiktas, Newcastle, West Ham og Chelsea. – Han har vunnet både den tyrkiske serien og Europaliga og fått 16 kamper for Senegal. Demba Ba er klar for den sveitsiske FC Lugano Les: Luciano Spalletti vil hente både Sander Berge og Morten Thorsby Demba Ba è un nuovo giocatore bianconero!