Nyheter om Vennesla


Slik rammes trafikken på Sørlandet av sykkel-NM

Søndag starter sykkel-NM på Sørlandet. Det avholdes etapper i Vennesla, Evje og Kristiansand fram til neste søndag. Dermed kan det være lurt å planlegge turen godt.

Feiret innbygger nummer 15.000 i Vennesla

Torsdag feiret Vennesla kommune to uker gamle Elias Hægeland, som fikk æren av å bli innbygger nummer 15.000.
Les mer om:

Innbyggerne i Vennesla bes om å unngå Kristiansand-besøk

For å hindre reising fra Kristiansand til Vennesla stenges kommunens svømmehall og kino, og folk bes om å unngå besøk fra sørlandshovedstaden.
Les mer om:

Barn og unge utestengt fra idrettsanlegg

De unge håndballspillerne har ikke fått trent på én måned, og ikke spilt kamper siden i fjor. Før helga ble all barne- og ungdomsaktiviteter i Vennesla stoppet.
Les mer om:

Ba Kristiansands vurdere nedstenging av fritidsaktiviteter

FHI ba Kristiansand kommune vurdere innskrenkinger i idretts- og fritidsaktiviteter for barn og ungdom. Det ble ikke stans i Kristiansand. Det ble det derimot i Vennesla
Les mer om:

Stanser all barne- og ungdomsaktivitet i kommunen

Vennesla stenger ned aktivitet for barn og ungdom etter det som karakteriserer som en «smitteeksplosjon» i Kristiansand.

Tidligere Ap-politiker går til SV

Den profilerte lokalpolitikeren Geir Wehus i Vennesla har meldt seg inn i SV. Han har det siste året vært uavhengig kommunestyrerepresentant.
Les mer om:

Krever å få beholde vaksinedoser

Ordføreren i Vennesla har skrevet brev til helseministeren, der han krever at kommunen får beholde sine vaksinedoser.
Les mer om:

Røykla bygda i rødt, hvitt og blått

Årets 17. mai-stunt i Vennesla var av det luftige slaget. Yngvar Udø og Terje Berntsen fløy med hangglider og fargela himmelen i rødt, hvitt og blått.
Les mer om:

Nedringt av sinte øyboere: – Tror kanskje ikke alle setter pris på tradisjonen lenger

Bilentusiaster og ungdommer på mopeder har holdt innbyggerne på Flekkerøy våkne i natt. Det har politiet fått merke. De stoppet burning både der, i Vennesla og i Finsland.
Les mer om:

Ingen suksess for norsk Miss Universe-deltaker

Den norske deltakeren i årets Miss Universe-kåring, Sunniva Høiåsen Frigstad fra Vennesla, kom ikke med blant de 21 semifinalistene i USA søndag.
Les mer om:

Ingen suksess for norsk Miss Universe-deltaker

Den norske deltakeren i årets Miss Universe-kåring, Sunniva Høiasen Frigstad fra Vennesla, kom ikke med blant de 21 semifinalistene i USA søndag.
Les mer om:

Mener Kilden er skrekkelig

Arkitekturkritiker Mona Pahle Bjerke kaller Kilden et «skrekkeksempel» og Under «en togulykke». Men Vennesla bibliotek liker hun.
Les mer om:

Her blir det bilkortesje og her er de avlyst

I Lindesnes kommune er alle bilkortesjene avlyst på 17. mai på grunn av smittesituasjonen. I Kristiansand og i Vennesla blir det imidlertid bilkortesje som planlagt.

Ordfører frykter smitten øker

Ved 14-tiden onsdag fikk ordfører Nils Olav Larsen melding om tre nye smittetilfeller i Vennesla, men han frykter at det kommer flere.
Les mer om:

Seks russ koro­nasmittet i Vennesla

Tirsdag kveld testet seks russ positivt på koronaviruset i Vennesla. Testkapasiteten i bygda har vært på bristepunktet etter helga.
Les mer om:

Utbrudd blant russen i Vennesla: – Situasjonen er alvorlig

Seks russ – alle fra samme buss – er bekreftet smittet i Vennesla. Testkapasiteten i kommunen er i ferd med å bli sprengt.
Les mer om:

Russ smittet i Vennesla – stenger skole

Vennesla videregående skole holdes stengt onsdag etter at det er påvist smitte hos en russ.
Les mer om:

Vennesla strammer inn. Forbyr mer enn fem gjester, men råder deg til å kun ha to.

Politikerne i Vennesla forbyr deg å ha mer enn fem gjester, men råder deg til å ha besøk av maks to. Samtidig signaliseres det at nabolagstog er greit på nasjonaldagen.
Les mer om:

Mener kristne krefter styrer for mye i bygda

Ap mener at kristne krefter er i ferd med å få for stor innflytelse i Vennesla, og at det går utover kommunens interesser.
Les mer om:

Hadde kjempet i 16 år da marerittet inntraff: – Nå må noe skje

Lokalmiljøet i Vennesla er sterkt preget etter at ei ung jente ble påkjørt på vei til skolen. I mange år har rektor, foreldre og elevråd fryktet tragiske utfall, men Agder Fylkeskommune vil ikke sette inn strakstiltak.
Les mer om:

Rådmannen i Vennesla vil stramme inn

Det er registrert 18 nye smittetilfeller i Vennesla kommune gjennom helgen. Nå vil rådmannen stramme inn og fremmer forslag om ekstraordinær forskrift.
Les mer om:

Flyttet fra Lyngdal for å få bedre hjelp til barna

– Vennesla kommune hadde en helt annen holdning, sier Jeanett Larsen.
Les mer om:

Advarer mot skjult smitte i Vennesla

Den siste tiden er flere venndøler blitt smittet av det britiske muterte koronaviruset. Ordfører og kommuneoverlege advarer mot skjult smitte.
Les mer om:

Jente på sykkel påkjørt av bil i Vennesla – kjørt til sykehus

En jente i barneskolealder er kjørt til sykehuset i Kristiansand. Sykkelen hennes havnet ut i bilveien, og hun ble påkjørt av en bil i Vennesla.