Nyheter om Venner


Hyll en venn: Hvem har betydd ekstra mye for deg under korona-pandemien?

Fredriksstad Blad ønsker å hylle venner, kolleger, kjærester, naboer, besteforeldre eller andre som har betydd litt ekstra mye for deg under pandemien. Vi trekker ut noen nominerte som får en overraskelse fra Fredriksstad Blad.
Les mer om:

Norge i festrus – 561 dager i koronamørke er over

Endelig kan det norske folk med god samvittighet gi venner er klem og nyte en fest uten å tenke på meter`n.
Les mer om:

Her gir Erna klarsignalet for gjenåpning – dette betyr det for deg

Har du savnet å klemme venner, danse på byen og reise på stappfulle konsertarenaer? Alt det kan igjen bli mulig allerede fra lørdag klokka 16.
Les mer om:

Anne Marie fyller 90 og inviterer til åpent hus. – Jeg er jo en sosial person

Lørdag runder Anne Marie Liljebjelke 90 år. Da håper den spreke Kråkerøy-damen å se gamle venner, bekjente og arbeidskollegaer i det lokale grendehuset.
Les mer om:

Patricia Heaton sluttet å drikke: – Det vanskeligste jeg har gjort

«Alle elsker Raymond»-stjernen Patricia Heaton (63) innså at hun hadde et problem da hun drakk seg snydens foran sønnene og deres venner.
Les mer om:

Henrik (23) fryktet konsekvensene og skjulte sykdommen

I fire år holdt Henrik Ratejczak sykdommen skjult fra venner og lagkamerater. Han fryktet at en avsløring ville påvirke laguttaket.
Les mer om:

Roar Anton Bruun til minne

– Han var opptatt av å holde kontakt med venner, skriver Erling Dittmann i dette minneordet.
Les mer om:

Sterkt beklagelig at Kongsten Forts venner er utelatt fra arbeidsgruppe

«I denne arbeidsgruppen er Kongsten Forts venner helt utelatt, det betyr at Fredrikstad kommune ikke vil høre /ikke tåler tekst og ord som taler for kulturminnet Kongsten Fort.»
Les mer om:

Denne gangen er det Lars Lagerbäck som skal hjelpe Perry

Per Joar Hansen, Perry blant venner har overtatt Östersund som er i virkelig trøbbel Allsvenskan. Så langt har han ledet laget i to kamper, den første mot Sirius til tap og den neste en imponerende 3 – 1 seier mot Elfsborg. – Nå har den tidligere landslagsassistenten hentet inn sin tidligere sjef. 73 år gamle Lars Lagerbäck har etter han sluttet som landslagssjef for Norge hatt en rådgiverrolle for Island sitt landslag. – Nå har i en felles innsats for å hjelpe Östersund fra å rykke ned byttet rollar.

Pedersen i dramatisk smell: – Alt rundt meg ble helt borte

Marcus Holmgren Pedersen (21) fikk telefonen full av meldinger fra bekymrede familiemedlemmer og venner. Derfor måtte han ta grep fra garderoben.
Les mer om:

Flyttet fra leilighet i Oslo til småbruk på bygda: – Ta sjansen, det er lettere enn man tror

Solvor og Erik Mowinckel Småkasin har realisert småbruksdrømmen i Sauland. Nå er de aktive bygdeambassadører overfor venner og bekjente.
Les mer om:

All inclusive alderdom

Drømmer du om å bo med venner når du blir eldre? Med yoga, vin, vertinne og lege? Flytt selv før andre flytter deg, råder boligekspertene.
Les mer om:

Gode venner vokser ikke på trær

Det er slett ingen selvfølge, og det siste man skal gjøre er å ta andre for gitt.
Les mer om:

Inngikk forlik etter rusletur på Moloen: – Vi er fornøyde

– Vi skilles som venner.
Les mer om:

Elisabeth har voksne barn, samboer og venner, men sliter med ensomhet: – Vi lever i en stresset verden hvor mange er for opptatt med sitt

Elisabeth Olsen har selv fått føle på kroppen hvilke konsekvenser ensomhet kan føre til. Nå bruker hun egne vonde erfaringer til å hjelpe både seg selv og andre.
Les mer om:

Smiths venner tas opp i Norges Kristne Råd

Etter to år med observatørstatus får Brunstad Christian Church (BCC), også kjent som Smiths venner, bli fullverdig medlem i Norges Kristne Råd.
Les mer om:

Dansk avis med klimastikk til Norge: – Våre danske venner har helt rett

Den danske avisen Information brukte hele første siden på en oppfordring til Norge og den nye regjeringen. «Kjære Norge: Hvis ikke dere med 12.000 oljemilliarder kan gjennomføre et raskt grønt skifte, så kan ingen»
Les mer om:

Smiths Venner inne i varmen

Med 21 mot 19 stemmer ble Brunstad Christian Church onsdag tatt opp som fullverdig medlem i Norges Kristne Råd.
Les mer om:

Venner og familie mintes Rune Gerhardsen

Samfunnssalen i Oslo var fylt med røde roser da venner og familie tok farvel med tidligere byrådsleder og Ap-politiker Rune Gerhardsen, som ble bisatt i dag.
Les mer om:

Foreldre mistet et barn. Og nære venner

Sterk digital framgang i Aftenbladet
Les mer om:

Supertrioen heier på Glimt i Europa: – Du skal ikke se bort fra at det ender med uavgjort eller seier borte i Italia denne gang

Supertrio på topp i Glimt-angrepet i gullsesongen 2020 følger fortsatt med sine gamle venner i helgult.
Les mer om:

– Dette kommer jeg til å huske resten av livet

Foran familie og venner løp Sigurd Tveit (21) fra KIF inn til NM-sølv på 800 meter på Kristiansand stadion søndag.
Les mer om:

Maks uflaks for Martin Braithwaite

Den danske landslagsspilleren måtte sto over kampene mot Skottland, Færøyene og Israel. Nå viser det seg at det kneskaden skaper problemer også for Barcelona. Den katalanske avisen Sport hevder kneskaden holder Braitwaite ute resten av 2021. For 30-åringen var dette elendig timing (som det alltid er med skader). Etter Messi og Griezmann exit, Sergio Agueros skade og Ansu Fatis gradvise retur, skulle dansken få sin store mulighet. Les: Der løste det seg for David Luiz 2 scoringer og 1 assist på de tre første La liga-kampene fortalte at Braitwaite var skikkelig på vei.

Disse eldreboligene er ikke som vanlige eldreboliger.

Elegante leiligheter, morgenkaffe i biblioteket, treningsrom, restaurant, drivhus og nye venner å være sammen med når du ønsker det. Dette er de nye eldreboligene.
Les mer om:

- Veldig spesielt

Joakim Kleven og Anniken Jørgensen har vært nære venner i mange år. Nå danser de også mot hverandre.
Les mer om: