Nyheter om Vanessa Hudgens


People’s Choice Awards: Ellen elsker sine ansatte, Demi Lovato spøker om bruddet

Ellen DeGeneres: Er hun fremdeles slem? Eller var hun aldri det? Under søndagens 46. utgave av People’s Choice Awards holdt hun en koselig takketale til sine ansatte. Tidligere i livets år 2020 ble The Ellen DeGeneres Show utsatt for en intern gransking Etterforskingen kommer i kjølevannet av en rekke klager fra personer som jobber for Ellen DeGeneres’ TV-produksjon. Du kan lese om «fryktkulturen» som spøker i gangene hos Warner Bros.

9 nostalgiske filmer og serier vi vil se på Disney+!

Den norske lanseringen av Disney+ nærmer seg med stormskritt, men hva kan man egentlig finne hos streamingtjenesten? Disney+ byr på nye produksjoner som Star Wars-serien The Mandalorian, men mesteparten av katalogen består naturlig nok av gammelt innhold. Så hvorfor ikke starte med noen favoritter fra barndommen? Nedenfor lister vi opp 9 nostalgiske favoritter vi regner med å finne hos Disney+.  Den norske versjonen av tjenesten skal, med noen få unntak, inneholde alt fra den amerikanske utgaven. Det vil si at vi får mer enn 7300 episoder og 500 filmer fra Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, Fox

Springbreakeren Brady Sluder beklager sine koronakommentarer

– Hvis jeg får korona, så får jeg korona. Jeg skal ikke la det stoppe meg. Den berusede Ohio-studenten som koste seg foran fjernsynskameraet på springbreak i Florida i forrige uke legger seg paddeflat. Snutten med Brady Sluder roterte tungt på TV og nettet over hele verdenen, og han ble i etterkant møtt med mye hat. Fra drapstrusler og til å bli kalt en terrorist. Nå beklager gutten via Instagram i et langt åpent brev, hvor han sier at han angrer og at han har lært.

Tekashi 6ix9ine ønsker å frisettes grunnet frykt for koronavirus

OPPDATERT: Dommer Paul A. Engelmayer sier at han nå ikke har myndighet til å la Tekashi 6ix9ine slippe ut tidligere, men at han har forståelse for at 69 ønsker å sone resten av straffen hjemme grunnet sin astma og COVID-19-trusselen. – Hadde retten som dømte Mr. Hernandez visst at de siste fire månedene av soningen i fengsel ville være risikabel for hans helse, ville retten ha satt disse fire månedene som hjemmesoning, skriver dommeren ifølge NBC. Dette er saken: 6ix9ine vil ikke ende opp som Harvey Weinstein. Artistens advokat Lance Lazzaro har skrevet et brev til dommeren Paul A.

Evangeline Lilly dropper korona-karantene, til tross for kreftsyk far

Koronaviruset lærer oss mye om folk. Noen er mer hensynsløs enn andre, men det er generelt mange kjendiser som trekkes frem i lyset nå. Mange tar nok dumme valg uten å dele det, men de som åpenlyst setter liv i fare får jaggu høre det. Sist ut er skuespilleren Evangeline Lilly.

Korona: Twitter slår ned på dumme og farlige tweets

Folk slutter ikke å være tulling selv om en pandemi pågår. Mye dumskap deles i sosiale medier, som falske nyheter, absurde utfordringer og «tips» som bare gjør ting verre. Se også: TikTok-tosk slikker dosete på fly Nå setter Twitter inn ekstra tiltak for å bekjempe farlige tweets.  Via bloggen og kontoen @TwitterSafety forteller Twitter at de jobber for å begrense innhold som kan føre til større spredning av COVID-19. Et av tiltakene er bruk av automatiserte søk som deaktiverer kontoer som ser ut til å dele skadelig innhold. Twitter understreker at utestengingen ikke vil være permanent, da rob

Koronavirus sender Jimmy Kimmel, Jimmy Fallon, Stephen Colbert og Trevor Noah hjem

Nye tider, men showet må fortsette. Før koronaviruset ble erklært en pandemi, kjørte de fleste TV-talkshowene sine daglige sendinger som normalt. Vel, dog uten publikum.

Såret Britney Spears snakker ut om bikinibilde-kritikken

Leave Britney alone! Britney Spears har fått nok av at følgerne som kritiserer det hun poster på Instagram, og hun slår nå tilbake mot trollene. «Toxic»-stjernen skriver at hun er veldig spent når hun deler bilder på Insta, men at hun nå får mange hatefulle kommentarer på bikinibildene sine. Dette sårer henne veldig. – NOBODY WATCHES YOU HARDER THAN THE PEOPLE THAT CAN’T STAND YOU, står det på 38-åringens bilde. På Insta forteller tobarnsmoren om den røde bakgrunnen hun har på de nyeste bildene, samt hvilken badedraktsfarge hun aldri har hatt før – Jeg har lest mange ting på nettet av folk

Korona-kommentar fra Vanessa Hudgens vekker oppsikt: – Ja, folk kommer til å dø, men…

Dr. Hudgens har uttalt seg. High School Musical-stjernen Vanessa Hudgens er folkekjær som få, men en kommentar om koronaviruset får folk til å rive seg i håret. Se snutten nedenfor. På Instagram Live snakker 31-åringen om hvor lenge pandemien kommer til å vare.  – Til juli? Det høres ut som bullshit, sier hun og svarer tilsynelatende på en kommentar. – Det er et virus, jeg skjønner det, jeg respekterer det, sier hun og retter på håret. – Men selv om alle får det… Liksom… Folk kommer til å dø, som er forferdelig, men liksom… Uunngåelig?

Tatt på fersken med ny mann

Alt tyder på at Vanessa Hudgens kan ha gått videre.
Les mer om:

Vanessa Hudgens og Zac Efron: Internettet ønsker seg en ny sjanse for High School Musical-paret

Zanessa for life? Eller ei? Det er HJERTESKJÆRENDE at det ni år lange forholdet til Vanessa Hudgens og Austin Butler er slutt… Ordet på Hollywood-gatene er – til og med – at paret nylig ble forlovet. View this post on Instagram Etter ni år er det nå slutt mellom Vanessa Hudgens og Austin Butler. Her er de avbildet på premieren til Once Upon A Time In Hollywood, hvor Tex – karakteren til Austin – får kjørt seg.

8 julefilmer du trygt kan holde deg unna

God jul! Når julefreden senker seg, er det få ting man heller vil enn å njute en koselig julefilm.

Første trailer til Bad Boys for Life er akkurat slik du tror

Etter 16 år med ekstremt mye frem og tilbake, ble Bad Boys III bekreftet i november. Tittelen er Bad Boys for Life, som snedig nok skrives Bad Boys for Lif3. Se den første, kliss nye traileren nedenfor. Dynamittduoen Martin Lawrence og Will Smith har blitt henholdsvis 54 og straks 51 år, og gjentar rollene som Miami-detektivene for tredje gang. Marcus (Martin) er nå politisjef, mens Mike (Will) sliter med midtlivskrise.

5 stjerneskudd som stjeler showet i Once Upon a Time In Hollywood

Fra birolle til hovedrolle? Quentin Tarantinos Once Upon a Time In Hollywood, som populært omtales som et kjærlighetsbrev til 60-tallets Hollywood, har blitt en smash. Regissørens første prosjekt uten hjelp fra #metoo-monsteret Harvey Weinstein fikk syv minutters stående applaus under verdenspremieren i Cannes i mai. Anmeldelsene som fulgte, gjenspeilet responsen. 730 rullet solid terningkast: Nostalgisk Quentin Tarantino gir fansen det de vil ha. Filmen omhandler i korte trekk livet til Rick Dalton, en semi-avdanket skuespiller portrettert av Leonardo DiCaprio (meta?).

Baz Luhrmann har funnet sin Elvis Presley

Stjerneregissøren Baz Luhrmann har endelig offentliggjort hvem som skal spille Elvis Presley i hans kommende portrettfilm om legenden. Det blir Austin Butler, som ellers er aktuell i Tarantinos «Once Upon a Time in Hollywood» og Jarmuschs «The Dead Don’t Die» denne sommeren. LES OGSÅ: Nordmann leker på Hollywood-lerretet. I en pressemelding, sitert av NME, uttaler Luhrmann: – Jeg visste at jeg ikke kunne lage denne filmen om castingen ikke var absolutt riktig, og vi lette grundig etter en skuespiller med evnen til å frembringe de naturlige bevegelsene og stemmemessige kvalitetene hos denne st

«High School Musical»-stjerne fikk bot etter instagrambilde

Skuespiller Vanessa Hudgens (27) måtte betale for seg da fansen avslørte at hun hadde gjort hærverk.
Les mer om:

Ny «High School Musical»-film på vei

10 år etter at Zac Efron og Vanessa Hudgens tok ungdommen med storm som syngende studenter, kommer nyheten om Disney-eventyret fortsetter.
Les mer om:

Ny «High School Musical»-film på vei

10 år etter at Zac Efron og Vanessa Hudgens tok ungdommen med storm som syngende studenter, kommer nyheten om Disney-eventyret fortsetter.
Les mer om:

Ny «High School Musical»-film på vei

10 år etter at Zac Efron og Vanessa Hudgens tok ungdommen med storm som syngende studenter, kommer nyheten om Disney-eventyret fortsetter.
Les mer om:

Stod på scenen ett døgn etter farens død

- Takk til alle som så på showet og som støttet meg i går, sier «High School Musical»-stjernen Vanessa Hudgens.
Les mer om:

Vanessa Hudgens mistet pappa – gikk rett på direkten

Disney-stjernen Vanessa Hudgens (27) skal ha levert en strålende «Grease»-fremføring til tross for sorgen som rammet henne bare timer før.
Les mer om: