Nyheter om Valget


Klart for ny regional regjering i Catalonia

Over tre måneder etter valget i Catalonia er regionens to største separatistpartier blitt enige om å danne regjering sammen.
Les mer om:

David Beckham har klart å friste enda en superstjerne

Willian angrer som en hund han dro til Arsenal før denne sesongen, men etter syv år i Chelsea var det vel på tide å komme seg videre. – Athletic skrev for noen dager siden at David Luiz forlater Arsenal etter sesongen, så ser det ut til at Willian kommer til å gjøre det samme. Det er flere klubber som er interesserte i den brasilianske vingen, men det er en som skiller seg ut. David Beckham var nærme å hente Willian i fjor sommer da valget falt på Arsenal. – Inter Miami var for «nye» og alt var litt for usikkert. Backham har brukt tiden godt og har klart å friste Willian.

Røe Isaksen advarer mot coronaarroganse: – Vi vinner ikke fordi folk er takknemlige

Valget til høsten blir mer spennende enn folk tror, mener arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen. Han tror og håper på drahjelp fra borgerlige venner.

Boligen var nedslitt og forfallen. Men én ting fristet til kjøp.

I dag er paret lykkelige for at de tok det vågale valget.
Les mer om:

Etiopia utsetter valget

Valget i Etiopia blir utsatt på ubestemt tid, opplyser landets valgkommisjon.
Les mer om:

Etiopia utsetter valget

Valget i Etiopia blir utsatt på ubestemt tid, opplyser landets valgkommisjon.
Les mer om:

Snakk om å gi Fredrikstad og Sarpsborg et slag i trynet

Fire måneder før valget gjør sentrale politikere sitt beste for å provosere innbyggerne i Fredrikstad og Sarpsborg. Hvor mye mer skal vi stilltiende akseptere?

Høyre gjør det best i krise – kan love dårlig for valget

THON HOTEL OPERA (VG) Internt i Høyre håper man på at vaksinering og gjenåpning av samfunnet vil gi vind i seilene frem til stortingsvalget. Men målingene tyder på det motsatte.
Les mer om:

Erna Solberg varsler ungdomsskolereform

Statsminister Erna Solberg lover en helhetlig ungdomsskolereform hvis Høyre beholder regjeringsmakten etter valget.

Football-London vet nesten sikkert hvilken klubb Sander Berge velger

Da det ble klart at Sheffield United rykker ned, krysset vi fingrene for at Sander Berge ikke trenger å bli med gjennom kjellerdøra til Championship. Vi trengte ikke å bekymre oss. Vi digger Sheffield, men 23-åringen er ferdig med spill utenfor øverste divisjon.

Selger gård som har vært i familien i ti generasjoner

Per Einbu på Lesja tok det vanskelige valget etter mange års tankeprosess. – Det har blitt mer akseptert å selge, mener forsker.
Les mer om:

Telegraph: Frank Lampard toppkandidat til Premier League-jobb

Lampard er for tiden hjemme på en slags pappaperm, men vet at neste valg av jobb vil definere ham. Innser han at han ikke var oppgaven voksen nok i Premier League og sklir tilbake til Championship, eller? Ifølge The Telegraph har Crystal Palace ingen planer om å slippe Lampard ut av verdens tøffeste liga. Les: Bodø/Glimt leker med de store gutta, byr tosifret millionbeløp for dansk angriper Med Roy Hodgson på kontrakt som løper ut i sommer, jobbes det intenst med veien videre for den stolte London-klubben. Hodgson og Palace har til tider rystet toppklubbene denne sesongen, men 13.

Venter med å sparke Andrea Pirlo til de har fått på plass Zinedine Zidane eller..

Det virker stadig mer sannsynlig at Andrea Pirlo blir avskjediget som Juventus manager når sesongen er over, men slik flere italienske medier skriver, den gamle dame ønsker ikke å offentliggjøre noe som helst før de har en spektakulær erstatter på plass. Få om noen kan matche Real Madrid manager Zinedine Zidane sin nyhetsverdi i det minste. Zinedine Zidane den neste sjefen i Torino. Franskmannen spilte for Bianconeri fra 1996 til 2001 før han gikk over til Los Blancos, som han representerte til han ble pensjonist i 2006.

Høyre overlater abort til stortingsgruppen

Høyre lar diskusjonen om abortnemndene ligge på landsmøtet til helgen. I stedet overlates saken til stortingsgruppen etter valget.
Les mer om:

Bekreftet: Andes Iniesta nekter å gi seg

Andres Iniesta var ikke ferdig med fotballen da han tok avskjed med sitt Barcelona. Likevel ville alt ha blitt en nedtur hvis den spillende legenden skulle matche tiden hos Barca i en annen europeisk toppklubb. Valget falt på Japan. Siden 2018 har det blitt 77 kamper på Iniesta hos Vissel Kobe (eid av Barca-sponsor Rakuten). 16 scoringer og 18 assist tyder på at 37-åringen fortsatt gjør nytte for seg.

Slik kan du forhåndsstemme i Kvæfjord før valget(pluss)

Valgstyret i kommunen har vedtatt at årets ordinære forhåndsstemmegivning legges til Kvæfjord rådhus, mandag-fredag kl. 10:00-15:00 i tidsrommet tirsdag 10.august-fredag 10.september.
Les mer om:

Støtter MDG-uttalelse om å skrote E 39 Rogfast: – Relevant å spørre hvor trafikken vil gå

Mandag uttalte nestleder i Miljøpartiet de Grønne (MDG) Arild Hermstad til VG at tiden for å bygge store motorveier er slutt, hvis de får makten etter valget.
Les mer om:

Supporteralliansen vil «kuppe» Qatar-avstemning – NFF reagerer kraftig

20. juni sier norsk fotball ja eller nei til deltagelse i Qatar-VM. Norsk Supporterallianse tar nå grep for at alle breddeklubber skal få stemt ved valget. NFF er alt annet enn imponert.
Les mer om:

Varsler stopp i hele landet: Her er veiprosjektene MDG vil skrote

Hvis MDG får makt etter valget, lover partiet omkamp om Nasjonal transportplan (NTP). Partiet vil skrote eller nedskalere 36 veiprosjekter over hele landet – og heller bygge mer tog.
Les mer om:

Dette er Erna Solbergs plan for å vinne valget

– Vi har absolutt ikke gitt opp. Vi har tenkt å kjempe til stemmelokalene stenger, sier statsminister og Høyre-leder Erna Solberg.

USA-ekspert: Partiet har blitt en personkult for Trump

WYOMING/OSLO (VG) En av de høyest rangerte republikanerne i Kongressen har våget å si høyt at hun ikke tror Donald Trump tapte valget i fjor på grunn av juks. Det er i ferd med å straffe seg.

Skotske nasjonalister vant valget

Det skotske nasjonalistpartiet SNP klarte akkurat ikke å få rent flertall i valget. Leder Nicola Sturgeon lover å fortsette kampen for en ny folkeavstemning.
Les mer om:

Selvstendighetspartier sikret flertall i Skottland

Det skotske nasjonalistpartiet SNP klarte akkurat ikke å få rent flertall i valget. Leder Nicola Sturgeon lover å fortsette kampen for en ny folkeavstemning.
Les mer om:

Skotske nasjonalister vant valget: Vil kjempe for ny folkeavstemning

Det skotske nasjonalistpartiet SNP får ikke rent flertall i valget. Nicola Sturgeon lover likevel å fortsette kampen for en ny folkeavstemning om uavhengighet.
Les mer om:

Selvstendighetspartier sikret flertall i Skottland

Det skotske nasjonalistpartiet SNP klarte akkurat ikke å få rent flertall i valget. Leder Nicola Sturgeon lover å fortsette kampen for en ny folkeavstemning.
Les mer om: