Nyheter om Ullevål


Jan Bøhler: Kjemper videre for Ullevål sykehus

I går kveld ble Jan Bøhler (Sp) valgt inn i styret for Redd Ullevål sykehus. Der skal han fortsette kampen for Ullevål.

Mann i 30-årene siktet for drapsforsøk etter knivstikking

En person ble fløyet til Ullevål sykehus med alvorlige skader etter at en mann knivstakk ham flere ganger på Rygge arbeidshotell på Halmstad fredag kveld.
Les mer om:

Mann i 30-årene knivstukket i Rygge - fløyet til Ullevål sykehus

Den fornærmede ble mildere skadet enn først antatt etter knivstikkingen i Rygge sentrum. En mann i 30-årene er siktet for drapsforsøk.
Les mer om:

Hardt skadd etter knivstikking

Politiet har pågrepet en antatt gjerningsperson etter en knivstikking i Rygge fredag kveld. Den fornærmede er fraktet til Ullevål sykehus med alvorlige skader.
Les mer om:

Jan Bøhler om framtida: Varsler kamp innad i Sp for å redde sykehuset

At Ap ville legge ned Ullevål sykehus var Jan Bøhlers fremste grunn til å melde overgang til Sp. Nå er begge partier med i en regjering som er for nedleggelse, men Bøhler vil ikke forlate sitt nye parti.

Arsenal legger et bud på bordet som er nesten det Club Brugge ønsker seg

Den 22 år gamle nederlandske venstrevingen Noa Lang har i lengre tid vært i søkelyset til sportsdirektører i klubber i større ligaer enn den belgiske. Lang, som nå er en rimelig fast del av landslaget var ikke med da Nederland spilte uavgjort mot Norge i VM kvalifiseringskampen på Ullevål stadion første september. Arsenal forbereder et bud på Noa Lang som har imponert for Club Brugge, denne sesongen har han notert for fire mål og fire assists på 13 kamper med den belgiske storklubben.

Bjørnar Moxnes reagerer på Ullevål sykehus-beslutning: – Et gigantisk løftebrudd

Rødt-leder Bjørnar Moxnes raser etter at det ble klart at Senterpartiet ikke klarte å få med Arbeiderpartiet på å forhindre nedleggelsen av Ullevål sykehus. 

Redder ikke Ullevål: – Ekstremt skuffa, lei meg og sint

Arbeiderpartiet og Senterpartiets nye regjeringsplattform inneholder ikke planer om å redde Ullevål sykehus. Det skaper sterke reaksjoner.

Senterpartiet tapte kampen om Ullevål sykehus

Hurdalsplattformen, Senterpartiet og Arbeiderpartiets regjeringserklæring, er offisielt lansert. Der gikk Senterpartiet på ett stort tap: Ullevål sykehus blir lagt ned. Likevel er Oslo Senterparti stort sett fornøyde.
Les mer om:

Jan Bøhler: Svært skuffet over Ullevål-beslutning i regjeringsplattformen

Jan Bøhler (Sp) er svært skuffet over at Senterpartiet ikke klarte å forhindre at Ullevål sykehus legges ned i den nye regjeringsplattformen.

Frp og Venstre i Oslo: Mener Sps Ullevål-kompromiss er «svik» og «mageplask»

– De har nærmest garantert videre drift av Ullevål sykehus i valgkampen, så dette kjennes ut som et stort mageplask, sier Aina Stenersen (Frp). Både Frp og Venstre i Oslo tordner mot at Senterpartiet har gitt slipp på valgløftet om nei til nedleggelse av Ullevål sykehus i regjeringsplattformen.
Les mer om:

Redder ikke Ullevål sykehus: – En krise for hele landet, Oslo og alle ansatte

Ullevål sykehus i Oslo skal legges ned som vedtatt, ifølge regjeringsplattformen til Arbeiderpartiet og Senterpartiet. Både Frp og Venstre går kraftig løs på Senterpartiet og Jan Bøhler.

Dette er den nye regjeringens politikk

Gratis skolemat, mer restriktiv rovdyrpolitikk, økning i CO2-avgiften og nei til å redde Ullevål sykehus. Det er blant tingene Ap og Sp er enige om.
Les mer om:

Dette er den nye regjeringens politikk

Gratis skolemat, mer restriktiv rovdyrpolitikk, økning i CO2-avgiften og nei til å redde Ullevål sykehus. Det er blant tingene Ap og Sp er enige om.
Les mer om:

Ap og Sp redder ikke Ullevål sykehus

Ullevål sykehus skal legges ned som vedtatt, ifølge regjeringsplattformen til Arbeiderpartiet og Senterpartiet.

Få oversikt: Slik vil Støre-regjeringen endre Norge

HURDAL (VG) Hverken Andøya flystasjon eller Ullevål sykehus reddes. Det skal fortsatt letes etter olje, elevene skal få gratis skolemat og dyre elbiler skal få momsavgift.
Les mer om:

Her er den nye regjeringens politikk

Unge kan glede seg over billigere tannlege, mens de som kjemper for Ullevål sykehus eller flystasjon på Andøya er svært skuffet. Se også hva den nye regjeringen sier om oljeleting, skatt og den vanskelige abortsaken.
Les mer om:

Mann fløyet til Ullevål sykehus etter bilulykke

En mann i 20-årene blir fløyet til Ullevål sykehus med alvorlige skader etter en bilulykke i Elverum.
Les mer om:

Mann i 40-årene til sykehus etter slagsmål – to pågrepet

En mann i 40-årene er sendt i ambulanse til Ullevål sykehus etter at han ble slått ned ved Holbergs plass i Oslo natt til søndag. To menn er pågrepet i saken.
Les mer om:

To pågrepet etter vold i Oslo – mann slått bevisstløs

En mann i 40-årene er sendt i ambulanse til Ullevål sykehus etter at han ble slått ned ved Holbergs plass i Oslo natt til søndag. To menn er pågrepet i saken.
Les mer om:

Tre menn skadd i slagsmål i Oslo – to pågrepet

Tre menn ble skadd i et slagsmål i en leilighet i Heimdalsgata på Tøyen i Oslo fredag kveld. To av dem er sendt til Ullevål sykehus med stikk- og hodeskader.
Les mer om:

Frivillige på Mortensrud har slått ring om den drepte mannens mor: – Det er en stor tragedie

Noen av Mangfoldsshusets frivillige var tilstede da den ungen mannen døde på Ullevål sykehus fredag ettermiddag. I kveld holder de åpent hus for alle som vil komme.
Les mer om:

Tilsynssak mot Helse Sør-Øst – Redningshelikoptre kan fortsatt ikke lande

Overleger ved Ullevål sykehus mener liv settes i fare fordi redningshelikoptre ikke kan lande der. Statsforvalteren har opprettet tilsynssak mot Helse Sør-Øst.

Tilsynssak mot Helse sør-øst – Redningshelikoptre kan fortsatt ikke lande

Overleger ved Ullevål sykehus mener liv settes i fare fordi redningshelikoptre ikke kan lande der. Statsforvalteren har opprettet tilsynssak mot Helse sør-øst.

Sjåføren var kritisk skadet etter den alvorlige ulykken – nå er han siktet for ruskjøring

To personer ble fraktet til Ullevål sykehus etter den alvorlige frontkollisjonen onsdag ettermiddag. Nå er én av sjåførene siktet for flere forhold, melder politiet.
Les mer om: