Nyheter om Ullern


Start G16 til kvartfinale i NM

Start G16 er klare for kvartfinalen i NM etter 3-2-seier over Ullern søndag ettermiddag.
Les mer om:

Coronadødsfall og smitteutbrudd på helsehus i Oslo

En coronasmittet pasient på Ullern helsehus i Oslo har dødd, opplyser Oslo kommune. I tillegg har 18 pasienter blitt smittet siden 19. august.
Les mer om:

Politiet søker vitner etter voldshendelse på Ullern i Oslo

Den antatte gjerningspersonen er en kvinne.
Les mer om:

Vålerenga slo Ullern fra nivå fire etter ekstraomganger - Molde avgjorde på overtid

Vålerenga stanget og stanget mot Ullern, og trengte ekstraomganger for å ta seg videre i cupen med 3-1-seier. Også Viking, Lillestrøm og Molde slet seg videre.

Flere topplag slapp med skrekken

Lillestrøm unngikk cupbombe da Thomas Lehne Olsen sikret 2-1-seier over Skeid i ekstraomgangene på Nordre Åsen. Det var en kjapp scoring fra hvert av lagene etter snau time spilt som gjorde at det stod 1-1 etter 90 minutter spilt. Lillestrøm presset på tampen av ordinær tid og inn i ekstraomgangene. Sånn sett var det ikke ute av det blå at gultrøyene tok ledelsen og vant til slutt. Molde slapp også med skrekken da de møtte Hødd i andre runde av cupen.

Dette er fotball-NM runde 2

Den første runden i NM var nå i helgen og det var Stort som stod for årets cupbombe. – De sendte Haugesund ut av cupen, alle de andre 15. Eliteserieklubbene er med videre, selv Brann uten hovedtrener. Kampdagene er lørdag 31. juli og søndag 1. august. Mange av kampene er satt opp 1. august, og det gjelder i hovedsak lagene som spiller E-cup eller seriekamper i midtuken. Kampene som står uten dato er ennå ikke fastsatt. Klubbene kan selv bli enige om lørdag eller søndag.

Ny vestkantmotstand for Vålerenga

Vålerenga hadde få problemer med å ta seg av Lyn i første runde av cupen søndag. I andre runde venter en ny motstander fra tredjedivisjon når Dag-Eilev Fagermo tar med seg laget sitt til Ullern. Regjerende cupmester Viking er satt opp mot Djerv 1919 i fotball-NMs 2. runde.

Ber om tips etter vold på sti

Politiet ber om hjelp fra publikum etter at en kvinne ble utsatt for vold på en sti i Mærradalen på Ullern fredag kveld. Hendelsen skal ha skjedd mellom klokken 18.30-19.15.
Les mer om:

Et lokalmiljø i sorg: – En stor sorg og et stort savn

Rektor ved Ullern VGS forteller skolen er i sorg etter nyheten om at deres elev Benedicte Myrset (18) omkom i Møre og Romsdal søndag. Også Heming idrettslag sørger over de tragiske dødsfallene.
Les mer om:

Lyn mot Vålerenga i cupen

Norges Fotballforbund offentliggjorde fredag oppsettet for åpningsrunden i cupen. Der får vi blant annet en godbit når Lyn tar imot Vålerenga til en sjelden kamp mellom de to rivalene. Det er første gang siden 2014 at de to tradisjonelt sterkeste Oslo-lagene møtes til en offisiell kamp. Den gang var det også snakk om cupen da Vålerenga slo Lyn 5–2 på Ullevaal. Kampene spilles i utgangspunktet 24. juli.

Her spiller de endelig fotballkamp igjen: – Vi har ingen tid å miste

Fredag kom den etterlengtede beskjeden: Breddefotballen åpner. 3.-divisjonsklubbene Lokomotiv Oslo og Ullern kastet seg rundt i samme sekund som beskjeden kom.
Les mer om:

128 nye koronasmittede i Oslo – flest i vest etter russefest

Det er fortsatt de fire vestlige bydelene som har flest smittede etter utbruddet tilknyttet russefeiringen ved tre skoler i Nordre Aker, Vestre Aker og Ullern. Nå er 170 russ bekreftet smittet.
Les mer om:

Aner ikke hva som skjer med vitnemål for streikerammede elever

Til sammen 115 lærere på Nydalen og Ullern videregående skoler er tatt ut i streik. For avgangselevene kan det gi forsinket vitnemål. Kunnskapsministeren er kjent med problemet, men kan ikke si noe om hvordan det skal løses.
Les mer om:

Smitteutviklingen: Nå rykker Ullern fra Nordre Aker

Smittetrykket i Nordre Aker er svakt økende de siste dagene. Bydelen med færrest smittede, Ullern, fortsetter nedgangen.
Les mer om:

Nordre Aker ikke lenger nedest – smittetrykket er størst hos naboen

Etter svært lave tall søndag, er det registrert 166 nye smittede i Oslo det siste døgnet. Nordre Aker er forbigått av Ullern som bydelen med lavest smittetrykk, mens det er naboen Bjerke i øst som har det høyeste smittetrykket nå.
Les mer om:

Tor Kjærvik bisatt i Ullern kirke

Med familie, kolleger og venner til stede ble den kjente forsvarsadvokaten Tor Kjærvik torsdag stedt til hvile i Ullern kirke i Oslo.
Les mer om:

Tor Kjærvik begravet: Den fineste man kunne tenke seg

Den profilerte advokaten ble torsdag bisatt fra Ullern kirke.
Les mer om:

Over halvparten sier nei til vaksine i påsken

I bydel Bjerke har rundt halvparten takket nei til vaksine i påsken. I bydel Stovner ser man ikke samme tendens. Beboere i Ullern reiser hjem fra hytta for å få vaksine - og i Vestre Aker endret responsen seg da folk fikk vite at de ble satt bak i køen om de takket nei til vaksine nå.
Les mer om:

Uoversiktlig smittesituasjon på Ullern videregående skole i Oslo – stenges ut uken

Ullern videregående skole holder stengt ut uken på grunn av det som omtales som en uoversiktlig smittesituasjon.
Les mer om:

Mer enn åtte ganger så høyt smittetrykk på Stovner sammenlignet med Ullern

Det er den yngre delen av befolkningen som står for brorparten av smittetilfellene.
Les mer om:

Groruddalen står for nesten en tredjedel av Oslos nye smittetilfeller

Alle Groruddals-bydelene, med unntak av Grorud, har passert 400 smittede pr. 100.000 innbyggere. I Alna har det de 14 siste dagene blitt påvist nesten fire ganger flere tilfeller enn i Bydel Ullern.
Les mer om:

To 13-åringer ranet i Oslo

To gutter i 13-årsalderen har blitt ranet av to ungdommer, som fulgte etter 13-åringene av T-banen ved Ullern i Oslo.
Les mer om:

Hvordan har denne båten fått navnet "Arvid av Valdres"?

Porsgrunns Dagblad skriver om kompisgjengen Robin, Thomas, Jonas og Eirik fra Ullern og Bærum som er på Norgesferie. Ferien foregår i en 38 år gammel båt som har det klingende navnet "Arvid av Valdres". Hvordan båten som for øyeblikket ligger til kai i Porsgrunnselva og har fartet rundt i Tønsberg´s Skjærgård har fått akkurat det navnet er foreløpig et mysterium.
Les mer om:

Svein Arne Hansen bisatt fra Ullern kirke

BISLETT STADION (VG) Svein Arne Hansen ble bisatt fra Ullern Kirke i dag. Senere var det minnestund i hans gamle lekegrind - Bislett Stadion.
Les mer om:

Coe: – Mistet en av de største

President i Det europeiske friidrettsforbundet, Svein Arne Hansen, ble onsdag bisatt fra Ullern kirke. En rekke friidrettsutøvere og -ledere var til stede nder bisettelsen og minnestunden. Deriblant tidligere løpestjerne Sebastian Coe, som nå er president i Det internasjonale friidrettsforbundet. – Det er en blanding av tristhet og feiring. Tristhet fordi vi har mistet en av de største i vår idrett. For meg er det et personlig tap fordi jeg har kjent ham i over 40 år. Det er riktig å være her. Jeg ville gått hit, smiler Coe til NRK.
Les mer om: