Nyheter om U23Sønnen til Samuel Eto’o følger i sin fars fotspor

Samuel Eto’o er en av gå som har spilt for både Real Madrid og Barcelona og fortsatt har helsa i behold. – Sant skal sies, det var mange år og klubber mellom de to rivaliserende klubbene. – Spissen fra Kamerun har også spilt for Chelsea, Everton og Inter Milan. 40 åringen er godt på vei med å lage et eget fotballag, nå er eldste av fem klar for å virkelig sparke i gang karrieren.

Program: VM U23 Zakopane

Program for U23-VM Zakopane 2022 i Polen som arrangeres i mars 2022. Arrangmentet går sammen med Junior-VM.
Les mer om:

Uttak til EM landevei for kvinner

Europamesterskapet i landeveissykling arrangeres i Italia fra 8.-12.

Disse sykler Tour de l'Avenir

Onsdag ble den norske landslagstroppen til Tour de l'Avenir, også kalt «ungdommens Tour de France», presentert. Med på laget i rittet som Tobias Foss vant i 2019 er regjerende U23 europamester Jonas Iversby Hvideberg, Johannes Staune-Mittet, Søren Wærenskjold, Tobias Halland Johannessen, Anders Halland Johannessen og Ådne Holter. – I sammendraget er det store forhåpninger til Tobias Halland Johannessen, som vist en solide klatreegenskaper i hele år.

Elias frå Ørsta fekk NM-sølv(pluss)

Elias Hovden Nilsen tok sølvmedalje i klassen U23 Menn Spyd med 62,50 meter på junior NM på Askøy.
Les mer om:

Gamleklubben til «bruttern» signerer Arsenal talent

Den belgiske førstedivisjonsklubben Oostende som Kåre «Bruttern» Ingebrigtsen var innom på vei til ferieøya Kypros (Etter Rosenborg og før Brann) er svært fornøyde med å ha signert tidligere Arsenal og Chelsea ungdomsspiller Zech Medley. 20 åringen som har etablert seg som en meget solid forsvarsspiller var på utlån i skotsk fotball før han ble tilbudt en langsiktig kontrakt av Oostende. Zech Medley var en del av Arsenals U23 lag og har også spilt på flere aldersbestemte engelske landslag.

Legende Steve Bould har fått sparken

Stephen Andrew «Steve» Bould har hatt ansvaret for U23 laget siden juni 2019 da han byttet jobb med Freddie Ljungberg som en del av en større omorganisering. – Nå har han fått sparken etter 30 år i klubben både som spiller og trener. Bould var en del av den legendariske backrekken med Lee Dixon, Tony Adams og Nigel Winterburn under ledelse av George Graham og Arsene Wenger.

Arsenal og Manchester United kaster seg inn i kampen om Everton-talent

Manchester United hentet klubbens toppscorer gjennom tidene fra Everton, Wayne Rooney, de to klubbene er nesten byrivaler og det er forholdsvis sjeldent en spiller ønsker å bytte internt i tvillingbyene Liverpool og Manchester. Arsenal frister Evertons meget talentfulle 16 år gamle venstreback Thierry Small, med livet i London og et utmerket opplegg for utvikling av spillere.

UTTAK: NORGES LANDSLAG SKISKYTING – KVINNER U23

Norges Skiskytterforbund har tatt ut utøvere til landslaget for Kvinner U23 sesongen 2021/2022.
Les mer om:

UTTAK: NORGES LANDSLAG SKISKYTING – MENN U23

Norges Skiskytterforbund har tatt ut utøvere til landslaget for Menn U23 sesongen 2021/2022.
Les mer om:

Luis Suarez sender en oppløftende melding til Solskjær og United-supporterne

Da Amad Diallo ble hentet til Manchester i januar ble han umiddelbart satt i arbeid. Først noen oppvarmingskamper på U23, så inn til førstelagskamper og for sin første scoring. 19-åringen Pellistri har fulgt en annen rute, utenfor den gedigne kameralinsen som til enhver tid rettes mot Uniteds kamper. Men heldigvis har vi Luis Suarez som sender oss en rapport. Solskjær har hele tiden sett at Pellistri trengte mer kamptrening før han blir kastet inn på førstelaget, og ble sendt på utleie til Alaves og La Liga. Og kamptrening har det blitt på urugayaneren.

19 år gamle Moises Caicedo kan være årets beste kjøp

I løpet av de siste 15 årene har en liten klubb fra utkanten av den ecuadorianske hovedstaden Quito etablert seg som et godt sted å hente talenter. – Midtbanespiller Moises Caicedo har vekket oppmerksomheten til en rekke klubber, først var Manchester United på ballen, uten at det ble noe, så dukket flere klubber i MLS opp hos Independiente del Valle og startet samtaler. Til slutt var det overraskende Brighton Hove og Albion som til slutt vant kappløpet om Moises Caicedo og det bare for den nette sum av 5 millioner euro.

På fredag fikk Solskjær bekreftelsen på at noe virkelig stort er på vei

Amad Diallo kom smilende til Manchester i januar. Ankomsten var planlagt siden sommeren, men Atalanta fikk akutt behov for å beholde vingen de skulle sende videre til Solskjær og gjengen. Hadde Diallo blitt, ville dette betydd at 18-åringen hadde fått flust med spilletid på øverste nivå. United takket høflig nei, og satte høyrevingen på flyet til Manchester. Selv om Solskjær har rost unggutten ved enhver anledning, er det til slutt ferdighetene og prestasjonene som skal overbevise.

Flere Kjelsås-løperne klare for VM!

Kjelsås-løperne Runa Ulvang, Sigrid Leseth Føyen og Edvard Sandvik er alle tatt ut til representere Norge i junior-VM i langrenn. I tillegg er Nora Sannes og Håvard Moseby tatt ut til U23.
Les mer om:

Kaospilot John Kitolano ombestemmer seg enda en gang

Til stor glede for Odd, som har fått tilbake en meget spennende spiller har John Kitolano ombestemt seg. Det som skulle være et springbrett ut i verden ser ut til å vente litt på seg. John Kitolano som signerte med ODD tilbake i 2016 er tilbake i klubben etter sitt andre utlån i Premier League klubben Wolverhampton.

BBC mener Joshua King vil erstatte rekordkjøp

Den nederlandske klubben Ajax satte nasjonal kjøpsrekord da de hentet franske Sébastien Haller tidligere i dag fra West Ham. – Premier League klubben på sin side satte klubbrekord da de i 2019 hentet han fra Bundesligaklubben Eintracht Frankfurt. West Ham fikk ikke tilbake sin investering på nesten 500 millioner kroner, de må nøye seg med halvparten. Sébastien Haller har ikke funnet seg til rette i England og har siden ankomsten bare scoret 14 mål.

Prøver å hindre etterlengtet ving å ankomme Old Trafford

I går kunne Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær fornøyd fortelle at det ikke var noen hindringer igjen for at Atalanta ving Amad Diallo kunne ta i bruk sitt eget garderobeskap på Old Trafford. Nå kommer det frem at Atalanta forsøker å forsinke ankomsten av den etterlengtede vingen. – Supertalentet som har blitt 18 år signerte med Manchester United i det sommervinduet ble lukket med tanke på å komme gjennomføre byttet i det øyeblikket arbeidstillatelse var oppnådd, noe som ble estimert å være på plass i januar.

Utrolig, men sant: Petr Cech og Danny Drinkwater spilte to av hovedrollene i Chelsea-kamp

U23-kampen mellom Chelsea og Tottenham går inn i historien som en av de særeste. Dette var dagen da en 38-åring fikk sitt comeback og en 30-åring ved navn Drinkwater sparket ned en 16-åring. Vi har ikke helt satt oss inn i hvordan to godt vokse menn får plass i en U23-kamp, men skitt au. Cech som la opp i 2019 er med i Premier League-troppen for Chelsea og ble hentet ned til U23 for å dekke opp for Lucas Bergstöm, som hadde spilt for U18-laget på lørdag og fikk beskjed av trenerne om å stå over tirsdagens kamp.

Fransk forsvarstalent ikke glad for å havne på Arsenals salgsliste

Da Arsenal sommeren 2019 var i Frankrike og hentet den franske forsvarsspilleren William Saliba var beskjeden krystallklart, et år til på Saint-Étienne og så når du har mer erfaring kommer du tilbake og blir en del av førstelaget. Saliba var glimrende i Frankrike, 19 åringen kom i sommer tilbake til London med stor selvtillit og klar for å spille ball med de store gutta. – Slik ble det ikke siden da har han bare spilt med Gunners U23 lag noe vi for en drøy måned siden skrev han var kraftig lei av.