Nyheter om Tyskland


Det haster for Barcelona

Barcelona kjemper fortsatt mot klokka. Katalanerne er desperate etter å bli kvitt en rekke spillere i sommer for å kutte lønnskostnadene, men de ønskede resultatene viser seg å være vanskelig å oppnå. -Og for å gjøre saken verre starter La Liga om bare 14 dager. Rust i skruknottene! Varmen i Spania har drevet laget til Tyskland i en uke, hvor de kan gjøre doble økter i et mer behagelig klima. Manager Ronald Koeman håper å få mest mulig ut av oppholdet for å få spillerne opp i tempo og ha dem på topp fysisk til sesong start.

Stadig flere afghanske asylsøkere får bli i Tyskland

Afghanske asylsøkere lykkes stadig oftere i retten med å få bli i Tyskland i stedet for å bli sendt ut.
Les mer om:

Håndballgutta fikk «blåse ut» etter OL-smell: – Det var ærlig, brutalt ærlig

Sander Sagosen og håndballgutta tømte hodet for frustrasjoner etter OL-tapet mot Tyskland. Søndag kommer skjebnekampen mot Frankrike.

Meteorologer: Tyskland ble rammet av «århundrets regnvær»

Ekstremregnet i Tyskland i midten av juli var historisk, fastslår meteorologer. Naturkatastrofen var den verste som har rammet Tyskland siden 1960-tallet.
Les mer om:

Slik er OL-veien videre for Norge etter stortap

Håndballgutta har kniven på strupen etter fredagens tap mot Tyskland. TV 2s håndballekspert er tydelig på hva som kreves for seier mot Frankrike.
Les mer om:

Reginiussen gjør comeback

To måneder etter at han ga seg som fotballspiller, er Tore Reginussen klar for ungdomsklubben Alta i 2. divisjon. 10. mai opplyste Reginiussen på Instagram at han ville avslutte sin innholdsrike karriere etter inneværende sesong. Finnmarkingen fikk ikke fortsette i Rosenborg etter forrige sesong, til tross for at han ønsket seg en ny avtale. I stedet gikk ferden til St. Pauli i Tyskland. Det ble med halv sesong i klubben. Nå er han altså derimot klar for å spill i Alta og får sin debut allerede mot Tromsø i 2. cuprunde på søndag. (NTB)

Nådeløst utbrudd

Sander Sagosen var mektig irritert etter Norges tap mot Tyskland. Nå lever OL-drømmen farlig.
Les mer om:

Alvorlig bussulykke i Tyskland

Ni personer skal være alvorlig skadd i en alvorlig bussulykke utenfor Berlin. Flere svensker skal ha vært om bord i bussen, som skal ha vært på vei fra Ungarn til Sverige.

Norsk håndballnedtur i OL: Tyskland vant 28-23

De norske håndballgutta lever svært farlig i OL etter 23-28-tapet mot Tyskland. Sander Sagosen og de andre trøblet stort sett hele veien.
Les mer om:

Norges elendige tall: – Møkk lei, sier Sagosen

TOKYO (Aftenposten): Norge bommer og bommer i OL. Det ble avgjørende mot Tyskland.
Les mer om:

Sagosens knallharde dom etter blytungt tap: – Må vise at vi er mannfolk utpå der og «steppe» opp

TOKYO/OSLO (NRK): Bomskuddene florerte da Norge med Sander Sagosen i spissen skulle sikre kvartfinaleplass. Istedet ble det tap mot Tyskland – som fører til en nervepirrende avslutning på gruppespillet.

Stor irritasjon etter nytt OL-tap: – Jeg er skuffet og frustrert

TOKYO/OSLO (VG) (Tyskland – Norge 28–23) Norge kunne sikret kvartfinaleplassen, men fikk en tung åpning og hentet seg aldri inn mot Tyskland. Fortvilelsen lyste av håndballgutta etter OL-tap nummer to.
Les mer om:

Folkebørsen: Spilt skjorta av fra start

TOKYO (VG) (Tyskland - Norge 28–23) De ble kjørt over fra start og klarte aldri å reise seg. Christian O’Sullivan og håndballgutta leverte en svak kamp og røk på OL-tap nummer to.
Les mer om:

Gruppeseieren røk for Norge – gikk på smell mot Tyskland

De norske håndballherrene tok ikke vare på sjansene sine, og tapte mot Tyskland fredag.
Les mer om:

Tap. Går mot mareritt-motstand

Norge gikk på en ny smell mot Tyskland. Nå trenger laget hjelp for å unngå storfavoritt Danmark, men trener Christian Berge advarer.
Les mer om:

Følg håndballgutta mot Tyskland her!

Sander Sagosen og resten av håndballgutta møter Tyskland til dyst i OL! Følg kampen under!
Les mer om:

Bryter egne regler i Karim Benzema forhandlinger

For noen minutter siden tok den franske superstjernen farvel med sin gode venn Raphael Varane på sosiale medier. – De to er meget gode venner, både hos Real Madrid i en årrekke ( 10 år) og nå etter at Karim Benzema ble tilgitt av landslagssjef Didier Deschamps også på det franske landslaget. De er begge tilbake på Real Madrid etter å ha spilt i EM, et EM som startet bra med seier over Tyskland og som overraskende endte tidlig i åttendedelsfinalen mot Sveits på straffespark.

Prestisjekamp mot Tyskland: – Den desiderte viktigste

TOKYO (Aftenposten): Over halvparten av Norges tropp bor i Tyskland. Men det gir ingen fordel, mener landslagstrener Christian Berge.
Les mer om:

Blant Europas flotteste spa: Tyske kursteder på UNESCOs verdensarvliste

Den internasjonale oppfatningen av Tyskland som Europas kulturreisemål nummer én får nye impulser gjennom aktuelle utmerkelser fra UNESCOs verdensarvskomité.
Les mer om:

Sendes ikke på lineær TV – Discovery får kritikk

Når Håndballgutta møter Tyskland fredag går ikke sendingen på noen av Eurosport sine lineære kanaler. De blir sendt eksklusivt på Discovery sin strømmetjeneste. Det får mange til å reagere.
Les mer om:

Sterke reaksjoner på Discoverys TV-nekt

Discoverys avgjørelse om å verken sende Karsten Warholm forsøksheat eller håndballguttas kamp mot Tyskland på lineær-tv, har skapte reaksjoner.
Les mer om:

Warholm og håndballherrene vises ikke på lineær TV

Karsten Warholms forsøksheat på 400 meter hekk sendes ikke på de lineære TV-kanalene TVNorge eller Eurosport Norge. Det gjør heller ikke håndballherrenes kamp mot Tyskland fredag. De sendes derimot gratis på strømmetjenesten Discovery+.

Viser ikke Warholm på åpen kanal

Rettighetshaver til OL, Discovery, har besluttet å vise både friidretten og håndballgutta på deres strømmetjeneste Discovery+ fredag. Det skriver VG. Karsten Warholm skal løpe forsøksheat på 400 meter hekk klokken 04.30 i natt.

Carvajal forlenger med Madrid

Den spanske backen Dani Carvajal forlenger sin kontrakt med Real Madrid fram til 2025, opplyser storklubben torsdag. 29-åringen kom opp gjennom Madrids akademi før han fikk et opphold i Bayer Leverkusen i Tyskland. Siden er det blitt fire Champions League-titler og to La Liga-gull på Carvajal i Real Madrid. Torsdag forlenget han kontrakten sin til å gjelde fram til 2025. Dermed blir iallfall en brikke i Real Madrid-forsvaret værende. (NTB)
Les mer om:

Tysk kvinne vant 343 millioner i lotto – gikk uvitende i flere uker

En kvinne fra Tyskland bar på en vinnende kupong i vesken sin i flere uker uten å innse at den var verdt 33 millioner euro, om lag 343 millioner kroner.
Les mer om: