Nyheter om Twitter


Ventet ikke med å sparke til etter avgjørende bunnkamp

I snart 20 år har Werder Bremen vært svært fornøyd med sin trener Florian Kohfeldt, han var som spiller en del av klubben og siden 2015 har han vært trener på diverse nivåer. – I 2017 rykket han opp til å bli manager, en jobb han har gjort utmerket frem til denne sesongen, hvor ting har gått tyngre. Florian Kohfeldt fikk søndag sparken som trener for den tyske fotballklubben Werder Bremen.
Les mer om:

Manchester United kan plukke en av verdens råeste midtstoppere på salg

Kalidou Koulibaly regnes som en av midtstopperne på aller øverste hylle. Den senegalesiske landslagsspilleren har blitt linket til Liverpool de siste sesongen, men med Napoli-eierens totalt urealistiske forventninger til overgangssum ble det aldri noen exit på midtstopperen. Denne sommeren er situasjonen en helt annen. Viruskaoset har tvunget Napoli-eieren til å stikke finger´n i jorda, Koulibaly runder snart 30 og interessen fra Liverpool har kjølnet.

Endelig var det Kasper Schmeichel sin tur!

Thomas Tuchel skulle ta sitt første trofé med Chelsea og fjerne all tvil om at han ikke bare kunne vinne kamper men også finaler. Schmeichel junior satte en stopper for planen. Bokstavelig talt. Nå er ikke Kasper Schmeichel lenger så junior, men vi kunne ikke dy oss. Youri Tielemans sørget for Leicester-scoringen som avgjorde FA Cupfinalen, men Schmeichel var en likeverdig matchvinner. Les: Tabbe av Tottenham å hente inn Rafael Benitez -Tielemans mål var som et gammeldags FA Cup-seiersmål, men også Schmeichels redninger var de du har bruk for i kamp, sier Rodgers til BBC.

Kvinne i 30-årene i trafikkuhell på Hansnes. Mistenkt for promille

Natt til søndag var det en mindre trafikkuhell mellom to biler på Hansnes i Karlsøy kommune. En kvinne i 30-årene mistenkes for å kjøring i ruspåvirket tilstand. Hun anmeldes og fremstilles for blodprøvetaking, melder Troms politidistrikt på Twitter. Politiet mottok tips om en mann i 30-årene som mistenkes for ruspåvirket kjøring. Også han framstilles for blodprøvetaking og anmeldes.

Arsenal sier nei takk til 20 milliarder kroner

Arsenal har avvist et konkret tilbud fra Spotify-grunnlegger Daniel Ek, som ønsket å kjøpe klubben og gi fans innflytelse i ledelsen. Spotify-grunnlegger Daniel Ek har tidligere sagt at han gjerne vil kjøpe Arsenal, og det har han tilsynelatende tatt ganske seriøst. Den svenske milliardæren fikk med seg klubblegendene Thierry Henry, Patrick Vieira og Dennis Bergkamp og hentet inn støtte fra managerlegende Arsene Wenger.

Vanvittig deilig med Leeds tilbake i Premier League!

Du trenger ikke å være tilhenger av Leeds for å la deg drives med av den offensive fotballen til Marcelo Bielsa. På lørdag var det arbeidgjengen til Sean Dyche som ikke skjønte hva som traff dem i andre omgang. Leeds jakter høyere plassering på tabellen, og hadde som vanlig bestemt seg for at en kamp ikke forsvares til seier. Les: Ikke en kjeft i Skottland har tatt Steven Gerrard og Rangers Det var nok av muligheter for Leeds i første omgang.

Ikke en kjeft i Skottland har tatt Steven Gerrard og Rangers

Seriemesterskapet var sikret for en god stund siden, men Rangers-spillerne vet at for Steven Gerrard er den ene kampen like viktig som den andre når du trer på deg klubbdrakta. Dermed stanset ikke Rangers-spillerne før det sto 4-0 mot Aberdeen på lørdag. Siste runde var unnagjort, og Rangers-supporterne kunne gå ballistic i sofaen. 32 seire, seks uavgjort og null (!!!) tap. Les: Manchester United har sin første signering Når det bare er ett år siden Celtic tok seriegullet, er dette en ektrem prestasjon.

Zlatan skal jobbe hardt for å rekke EM

Forrige søndag gikk AC Milan-spillerne av gressmatta i Torino etter en nådeløs 3-0 seier over Juventus. Det er disse øyeblikkene Zlatan lever for, men ble snytt for muligheten til å veksle noen trøstende ord med Ronaldo da han tidligere hadde forlatt banen med skade. Med AC Milan i kamp om 2., 3., 4. eller 5. plass er timingen elendig (som det pleier å være med skader). Zlatan er defintivt spilleren som kan lede medspillerne helt inn.

Manchester United har sin første signering

Nå er det fortsatt en god del uker til overgangsvinduet åpner i Premier League, men med utsiktene til å hente inn en gammel kjenning på free transfer, akter ikke United å vente. Sergio Romero forlater Old Trafford etter noen gode år og ett kaotisk siste år, som endte med at argentineren har vært del av United-treningen men ikke i kampdrakt. Også 3. keeper Lee Grant står uten kontrakt til sommeren. Les: RB Leizpig har sluppet Ibrahima Konaté Det er derfor en solid keeper-kapabal som skal gå opp i sommer, når fremtiden til David de Gea også skal avgjøres.

Norsk lag brøt Ungarn rundt

Det norske sykkellaget Uno-X får ikke fortsette Ungarn rundt etter en positiv koronatest hos «en ekstern medarbeider». Det oppgir laget selv via Twitter. Alle rytterne har avgitt negativ prøve, men det blir ikke mer sykling i etapperittet i Ungarn. «Vi er ute av Tour de Hongrie», står det i en av twittermeldingene fra laget. – Vi fikk vite om dette lørdag. Vi forberedte likevel laget som om vi skulle starte.
Les mer om:

RB Leizpig har sluppet Ibrahima Konaté

Klubben, som på torsdag tapte DFB-Pokalfinalen mot Haaland og gjengen, skal gjennom en stor omstilling. Til sommeren forsvinner Nagelsmann og Upamecano til rivalen Bayern, og det stopper ikke der. Upamecanas landsmann, Ibrahima Konaté har vært sterkt linket til Liverpool de siste månedene. Konaté, som «slapp» å bli ydmyket av Haaland, er tiltenkt en nøkkelrolle etter Upamecanos exit. Les: Jorge Mendes måtte ut og strupe Ronaldo-rykte Nå viser det seg at det ikke er opp til RB Leipzig. -Det er en utkjøpsklausul, så vi sitter ikke i førersetet.

Meldinger om bråk og uro fra russen i Innlandet – men tror du det gjaldt russen i Valdres?

Politiet opplyser på Twitter at de har mottatt en mengde klager på festbråk, høg musikk og støy fra russen natt til lørdag. Da avisa Valdres ringer operasjonssentralen, så er det ikke notert et eneste tilfelle av bråk eller uro i Valdres.
Les mer om:

Jorge Mendes måtte ut og strupe Ronaldo-rykte

Cristiano Ronaldo er og blir Sporting Lisboas største sønn. Det var her det hele startet i 2002, det var de som ga verden CR7. Så da mamma Ronaldo fortalte at hun jobbet med sønnen om en retur til Sporting, tok det av hos supporterne. Ryktene har gått i en stadig strøm om en Juventus-exit, der Manchester United og Real Madrid naturlig nok er linket til Ronaldo. Denne uken kom også ryktet om at Sporting Lisboa kunne være en destinasjon for portugiseren.

Scott Carson med historisk Premier League-comeback

Mai 2011 spilte West Bromvich-keeper Scott Carson sin siste Premier League-kamp. Det vil si, etter fredagen ikke lenger den siste. 3645 dager har gått siden 35-åringen spilte i verdens tøffeste liga. Mot Newcastle på fredag var han tilbake mellom stengene – for verdens beste klubb (vi tar City-seieren i CL på forskudd). Les: David Luiz er ferdig med Arsenal -Jeg er helt euforisk over å få sjansen. Det var en mulighet for at jeg kunne ha spilt forrige sesong, men Ederson gikk etter Golden Glove-prisen.

Forrykende kamp av Ferran Torres

Manchester City var allerede Premier League-mestere, Newcastle hadde Premier Leagues beste mangerer i april på sidelinjen. Dette ble en kamp der det virket som begge klubbene spilte som det skulle være deres siste. Gjengen til Steve Bruce var på god vei med å vinne over mesterne, for da klokka viste 62 minutter, ledet Newcastle 3-2 over Premier League-mesterne. Men så våknet Ferran Torres. Les: Steve Bruce lykkes etter 19 år! Spanjolen hadde scoret før pause, men da Newcastle gikk opp til 3-2 ledelse ved Joseph Willock, tok Torres over showet.

ESPN: PSG satser på Liverpool-stjerne hvis Mbappé glipper

Klaffer alt for PSG, er det ikke nødvendig med et kjøp av Liverpool-spiller, men Mauricio Pochettino er fortsatt ikke trygg på at Kylian Mbappé følger PSG neste sesong. Det jobbes med planen de håper skal slippe. For Mbappé er og blir førstevalget til Pochettino, noe annet ville også vært snodig.

Telemadrid: Zinedine Zidane gir seg

Etter at Chelsea henviste Real-spillerne til sofaen når Champions League-finalen spilles i slutten av mai, har La Liga vært planken som er skjøvet ut til Zidane. To poeng bak Atletico Madrid ligger styringen hos Diego Simeone. Ifølge en regional TV-stasjon har Zidane allerede bestemt seg. Zidane opparbeidet seg status som managerlegende hos Real etter at han sørget for at kongeklubben måtte bygge nytt premieskap til Champions League-trofeene som ikke sluttet å komme mellom 2016 og 2018.

Calhanoglu skal lures bort fra AC Milan for 50 millioner i årslønn

På søndag møter Jens Petter Hauge og gjengen Calgliari på hjemmebane. Seier sikrer Champions League-billett. For en tyrkisk midtbanespiller er ikke dette nok. Show me the money! Calhanoglu har kontraktutløp til sommeren, men er en spiller AC Milan definitivt ikke ønsker å slippe.

Bruno Fernandes allerede større en Frank Lampard

Vi vet tomater kastes i strie strømmer mot oss fra London, men i en enkeltstående sesong har den fortsatt rimelig ferske Premier League-spilleren hos United passert Big Frank. Fernandes fikk sikkert ikke med det da han måtte gå av gressmatta på Old Trafford med 3-2 tap mot erkerivalen Liverpool, men scoringen i det 10 minutt (godt assistert av Nat Phillips) sendte portugiseren opp i totalt 28 mål denne sesongen. Les: Åpner opp for at United kan bruke Jesse Lingard i byttehandel Rekorden for flest scoringer for en midtbanespiller i samme sesong var Frank Lampards med sine 27. Nå se

To personer evakuert etter brannen: - Full fyr i terrenget

Fredag formiddag meldte politiet i Nordland på Twitter om gress- og lyngbrann på Straumøya i Bodø. Nå mener nødetater at de har kontroll på situasjonen.

Buffon fikk telefon fra regjerende seriemestere

Denne uken gikk Buffon ut for andre gang i karrieren og informerte Juve-supporterne om at nok var nok. 43-åringen har likevel ingen planer om å gi seg.

Football-London vet nesten sikkert hvilken klubb Sander Berge velger

Da det ble klart at Sheffield United rykker ned, krysset vi fingrene for at Sander Berge ikke trenger å bli med gjennom kjellerdøra til Championship. Vi trengte ikke å bekymre oss. Vi digger Sheffield, men 23-åringen er ferdig med spill utenfor øverste divisjon.

To Premier League giganter i basketak om supertalent

Det er ikke noe vits i å vente med å lære seg navnet Abdallah Sima. – Den senegalesiske spissen som bare er 19 år gammel har fått en samlet fotballpresse i Tsjekkia til å finne frem de aller største superlativene. Abdallah Sima har et rykk som sammenlignes med en jaguar på jakt og et blikk som en falk i stup. Hyllesten som har blitt spisstalentet til del i sin første sesong på senior nivå for Slavia Praha har vekket interessen utenfor Tsjekkias grenser og etter han imponerte stort i Europaligaen startet basketaket storklubber imellom.

Liverpool dundrer på mot Champions League

Andpusten? Det er fornavnet for oss som satt og delvis sto i sofaen. Alt sto på spill for Liverpool, Manchester United skulle komme seg levende gjennom et kampprogram med fire kamper på åtte dager. Solskjær hadde for to dager siden «ofret» Leicester-kampen med å sette innpå «reservelaget».

Jesper Daland valgte bort Molde, ville heller til det store utland

Det siste året for Jesper Daland har vært særdeles bra, hans prestasjoner på banen for Start har ikke bare vekket interessen hos sølvmester Molde, men også klubber i det store utland. Cercle Brugge som med nød og neppe overlevde i den øverste Belgiske divisjonen satser ungt, (noe de må på grunn av økonomi) noe som passer den 21 år gamle forsvarsspilleren fra Kristiansand veldig godt. Til tross for sparemodus har Cercle Brugge klart å sende 10 millioner i retning av Start. «Jesper har en veldig god magefølelse på at dette er et godt og riktig valg.