Nyheter om Twitter


Bild: Timo Werner jobbet for overgang til Manchester United

Forrige sesong ble fylt av mixed emotions for Timo Werner. Fra posisjon som superstjerne i Bundesliga til Stamford Bridge og en spesielt seig akklimatisering til engelsk fotball, men premiert med Champions League-tittel. Tyske Sport Bild hevder Werner selv hadde helt andre planer enn å ende opp hos Chelsea. Ifølge den tyske avisen senterforwarden hadde gitt agenten sin beskjed om at Old Trafford var førstevalget hans da han bestemte seg for å forlate RB Leipzig. Les: Donnarumma er fratatt VIP-kortet Som kjent ble det aldri noen Manchester tur på 25-åringen.

Solskjær anbefales å stanse van de Beek-behandling av Jadon Sancho

I Paris sitter en misfornøyd Donnarumma. Udiskutabel førstekeeper før han nådde 20 og EM-sluttspillets store konge. Etter overgangen til PSG har det derimot blitt mye sitting på keeperen. Superstjerna Jadon Sancho opplever tilsvarende situasjon på benken hos Manchester United. De største talentene som fortsatt befinner seg i første del av 20-årene er alt annet enn tålmodige. De har spilt førstelagsfotball siden de var sytten, og er hyllet som superstjerner.

Donnarumma er fratatt VIP-kortet

I sommer var agent Raiola i forhandlinger med Juventus for å gi klubben mulighet til å sikre seg Italias førstekeeper på free transfer. Den Gamle Dame likte ikke betingelsene, mens PSG ikke så rundt 120 millioner i årslønn pluss, pluss, som noe problem. Valget falgt på PSG, men nå spørs det om klienten klarer å nyte alle millionene som tikker inn på konto. Les: Helt vilt av Kristoffer Ajer og jyplingen Brentford! 22-åringen Donnarumma kom fra AC Milan med 251 seniorkamper bak seg og som den ubestridte førstekeeper.

Oppfylles to krav, kan det bli London på Coutinho i januar

Det er ikke lenger noen tvil: Coutinhos Barcelona-historie går mot en slutt, en nødvendig slutt. Barcelonas økonomidirektør renser troppen for spillere med de høyeste lønningene og Barca satser på de yngre spillerne. Men problemet er som tidligere, det finnes få klubber som er villig til å ta risikoen med Coutinho i forhold til den økonomiske belastningen det er å ha brasilianeren i troppen.

Helt vilt av Kristoffer Ajer og jyplingen Brentford!

Dette var kampen der Mohamed Salah nådde 100 scoringer for Liverpool. Kanonsterkt, men det var likevel jyplingen Brentford som stjal det meste av showet. Før kampen hadde Jürgen Klopp fortalt hvordan Brentford minnet ham om dagene som manager for Mainz. Små budsjetter ble kompensert med kreativitet, kløkt og vilje. Les: Mester Klopp digger Brentford Liverpool-manageren fikk mer rett enn han kunne ønske. Liverpool sto uten tap og hadde sluppet inn ett fattig mål på fem kamper.

Kometen Florian Wirtz har for alvor tatt over etter Havertz

Noen som husker Lukas Podolski? Den tyske landslagsspilleren hadde runder hos Bayern München og Arsenal, som i en alder av 18 år og 353 dager skrev seg inn i Bundesliga-historien. På lørdag ble Podolski passert av Florian Wirtz. Den unge Bayer Leverkusen-spilleren ble med matchvinnerscoringen mot Mainz den yngste spilleren som har nådd 10 Bundesliga-mål, 208 dager yngre enn Podolski. Les: Blytungt for Manchester United – har faktisk ikke skjedd siden 2009 På seks kamper denne sesongen er den offensive midtbanespilleren totalt oppe i 5 scoringer og 4 assists.

Blytungt for Manchester United – har faktisk ikke skjedd siden 2009

Manchester United gikk fra et ligacup-tap mot West Ham til møte mot Aston Villa uten Jack Grealish. Med et Old Trafford tapetsert i rødt, skulle dette være en kamp United skulle vinne. United hamret løs med 28 skudd, fire av dem traff mål, men ingen passerte målstreken. Aston Villa avfyrte totalt bare syv skudd, men fikk det ene avgjørende til å finne veien forbi David de Gea.

Klopp har funnet den «perfekte signering»

Det er lett å være enig med Liverpool manager Jürgen Klopp at Real Madrid høyreving Marco Asensio vil passe perfekt inn i angrepet sammen med Sadio Mané, Diogo Jota, Roberto Firmino og Mohamed Salah.

Daily Mail: Guardiola har fått klarsignal til å hente inn spilleren som hamrer inn 30-40 scoringer

Før Chelsea-kampen gikk Guardiola ut og fortalte at City ikke har en toppscorer på nivå med Lukaku, Ronaldo eller Kane, og forklarte at de må bruke laget. På lørdag var det laget som var best, neste sommer kan Guardiola få «sin Ronaldo». Chelsea hentet inn Lukaku, United hentet Ronaldo, Tottenham beholdt Harry Kane. Manchester City sendte Sergio Agüero til Barcelona, og satt «ribbet» tilbake da Kane-prosjektet gikk i vasken. Les: Tottenham står klare, hvis Barcelona vil På lørdag skulle de regjerende Champions League mesterne opp mot finaletaperen City.

Mushaga Bakenga leverer for sin nye klubb

Jeg skal innrømme at jeg trodde en spiller av Mushaga Bakenga sitt kaliber ville sikte høyere når han i sommer for tredje gang i sin karriere ville prøve lykken enn en klubb på kanten av stupet i Japan, men hvem vet, kan tenkes at 28 åringen har gjort et sjakktrekk. Mushaga Bakenga fikk sjansen fra start for første gang i sin japanske klubb Tokushima Vortis. Det endte med en etterlengtet seier. – Etter seks tap på rad ble det 1-0-seier over Vegalta Sendai lørdag.

Mester Klopp digger Brentford

Selv om Jürgen Klopp leder klubben med Champions League -og Premier League-trofeer fra de siste årene trygt forvart i skapet på Anfield, har ikke manageren glemt hvor han kommer fra. Brentford bringer gode minner tilbake. For det begynte i Mainz 05 ved tusenårsskiftet. Arbeidsforholdende var som fra en helt annen verden sammenlignet med den hos Dortmund og Liverpool. Ressursene var sterkt begrenset, noe som måtte kompenseres med kreativitet.

Real Madrids tremålsscorer har fått beskjeden som løser alt

De siste sesongene har Marco Asensio vært tidvis usynlig hos Real. Selv om det ble spill i i 48 kamper forrige sesong, har det vært trøblete for 25-åringen å etablere seg i førsteelleveren. I sommer åpnet høyrevingen døra for å vurdere alternativer, og ryktet om en exit i januar har svirret i spansk media. Så kom hattrick mot Mallorca. På onsdagens La Liga-kamp mot barndomsklubben til Asensio valgte Ancelotti endelig å sette spilleren på banen fra start. Real- manageren fikk full valuta for disponeringen, og Asensio gjorde seg igjen aktuell med hattrick´et.

Solskjær gir Klopp skylda

Vi minnes godt da Liverpool-manageren skulle opp mot Manchester United og brukte opptakten til kampen med å fortelle verden hvor mange straffespark United fikk tildelt i forhold til aaaaaalle andre. Nå er det Solskjærs tur til å svare. Først til hva Klopp delte med verden forrige sesong: -Jeg hører at Manchester United har fått flere straffespark på to år enn jeg har fått på femogetthalvt år. Jeg har ingen idé om det er min feil, eller hvordan dette kan skje, kom det fra Klopp i januar.

Haaland bør få med seg hva som skjer med Donnarumma

Mino Raiola har en klientliste som inkluderer Pogba, Zlatan, Donnarumma og Erling Haaland. Når du signerer kontrakt med den italienske agenten er du som spiller sikret en av de største haiene på markedet. Med i pakken har du også sikret en agent som lever av å prate med store bokstaver. Europamester Gigio Donnarumma er en av de desidert største keepertalentene på markedet, og er som 22-åring allerede en fullblods førstekeeper på høyeste nivå. 251 seniorkamper for AC Milan har keeperen under hanskene sine, i sommer kom overgangen til det som har blitt verdens mest stjernespekkede klubb.

Asensio styrer inn mot vinterens overgangsvindu

Forrige sesong ble det syv scoringer på 48 kamper for høyrevingen. På 6 kamper etter sommerferien har 25-åringen bare fire mål igjen før han tangerer dette. Hattrick mot Mallorca på tirsdag hjalp på statistikken. En spiller på vei opp? Ikke nødvendigvis. Asensio trenger nå å vite hvor han står. Høyrevingen har blitt sett på som en av de langsiktige brikkene til Real Madrid etter at han ble hentet i 2014 fra nettopp Mallorca. Likevel har spilleren møtt utfordringen som de fleste unge talentene på San Bernabeu: Veteranene og de største verdensstjernene tar det meste av spilletiden.

Klavan husker godt nesten-slåsskampen til Jürgen Klopp

Klopp er fotballpassion. Liverpool-supporterne elsker denne mannen, for spillerne har tyskeren vært lederen for de gode tider. Men veien mot suksess har ikke bare vært en dans på roser, som det så vakkert sies. Den estiske midtstopperen Ragnar Klaven spilte for Liverpool i perioden 2016-18 og fikk med en spesielt krevende periode for Jürgen Klopp – før resultatene av jobben hans hadde vist seg i troféskapet på Anfield.

Endelig har det snudd for Özil!

Forrige uke skulle Jens Petter Hauge og Eintracht Frankfurt sikre seg et en solid start i Europaligaen mot Fenerbahce. Ti minutter inn i kampen viste Mesut Özil at han har meldt seg på igjen etter noen triste sesonger. Den tidligere Arsenal-spillen dro på med scoring, og sendte Eintracht i dusjen med 1-1 og poengdeling. De første åtte månedene hos Fenerbahce var alt annet enn enkle for Özil. Forrige sesong ble det elleve kamper i Fenerbache-drakt pluss en ankelskade i mars.
Les mer om:

Sendte United ut av cupen, nå stenger West Ham-eierne døra for beilere

Det kretser nok av rikinger og inversteringsselskaper rundt fotballklubber som har lidd seg gjennom koronakrisen. Denne uken tok amerikanere over Italias eldste klubb, i London er det jobbet intenst for å overta West Ham. De siste sesongene har West Ham tatt den sportslige heisen oppover, samtidig som det har vært spekulasjoner om klubbens fremtidige eierskap. Les: Amerikanere overtar Italias eldste fotballklubb David Sulivan har siden 2010 eid en betydelig del av klubben og fungert som joint chairman.

Fonseca var godt i gang med planlegging av sesongen for Tottenham

Ryktene om Paulo Fonseca var så varme i sommer at engelsk media nærmest tok det for gitt at portugiseren ble den neste Spurs-manageren. Selv hadde den tidligere Roma-manageren begynt å planlegge pres-season i London. I løpet av noen kaotiske sommerdager endret alt seg for Fonseca. Les: Spansk media: James Rodriguez er ikke ferdig – planlegger å spille for verdens mest stjernespekkede klubb -Avtalen var på plass. Vi holdt på med å planlegge pre-season og Tottenham ønsket en offensiv manager, begynner Fonseca til Telegraph. Så kom Fabio Paratici til London i begynnelsen av juli.

Amerikanere overtar Italias eldste fotballklubb

De nye eierne av Serie A-klubben Genoa er tydelige på at de ikke skal inn og endevende alt i klubben som ble etablet i 1893. De vet godt at kommer de skjevt ut med supporterne, kan et opprør ligge latent til det en dag smeller. Vi har sett det i Premier League, det kan garantert komme i Italia. Investeringsselskapet 777 Partner sitter nå på 99,9 prosent av aksjene i Genoa, og varsler at frisk kapital skal inn i klubben. Forrige sesong endte Serie A-klubben på 11.

Spansk media: James Rodriguez er ikke ferdig – planlegger å spille for verdens mest stjernespekkede klubb

Da Al-Rayyan offentliggjorde at James Rodriguez var klar for signering, begynte engelsk presse å rakke ned på 30-åringen. Dette var det definitive lavmål. Den tidligere Real Madrid-spilleren viste at han hadde mer inn da Ancelotti hentet ham til verdens tøffeste liga, så forsvant Ancelotti, og Rodriguez tok avgjørelsen (godt pushet av Rafa Benitez) om Qatar som neste destinasjon. 6 scoringer på 23 Premier League-kamper ble status på balløya.

Matthijs de Ligt skal hentes til Premier League

Denne sommeren har noen av de beste midtstopperne vært på reise. Upamecano ble hentet av Bayern, PSG sikret seg Sergio Ramos, Liverpool fikk sin Ibrahima Konaté, United lyktes endelig med Raphael Varane. Hos Chelsea er planen for midtstopper-forsterkning flyttet til neste sommer, men da skal det også gjøres skikkelig. Denne sesongen ser det ut som Chelsea-supporterne slipper å bekymre seg for midtforsvaret. Med imponerende fem clean sheets på de første seks Premier League-kampene har Thomas Tuchel bygd opp en festning av et forsvar.

Cristiano Ronaldo har erstattet Lionel Messi som den best betalte fotballspilleren i verden

Alle var rimelig sjokkerte da verden fikk vite hvor mye Lionel Messi faktisk tjente i Barcelona, 71 millioner euro i lønn kan senke enhver klubb. – Cristiano Ronaldo har erstattet Lionel Messi som den best betalte fotballspilleren i verden denne sesongen.

Bekreftet: James Rodriguez skal spille for legenden Laurent Blanc

Vi har dratt regla før: Ancelotti hentet sin tidligere Real-elev til Everton, Ancelotti forlater Everton for Real, James Rodriguez befinner seg etterlatt og ikke spesielt ønsket av Rafael Benitez. Nå tar historien en helt annen retning. Med trykk på helt annen. Les: Vegard Forren fra fest på Brann stadion til en klubb langt utenfor allfarvei Al Rayyan SC presenterte onsdag Rodriguez som ny spiller. Den qatarske klubben har startet sesongen med to uavgjorte kamper og har skjønt de trenger forsterkning i angrepet. Forrige sesong endte klubben på 3.

Eurosport: United har gitt Anthony Martial det grønne lyset

Franskmannen sto bak syv scoringer på 36 kamper forrige sesong, så langt i sesongen har det blitt hundre minutter fordelt på fem kamper (uten å komme på scoringstavla). Nå skal Solskjær ha gitt 25-åringen mulighet til billett ut av Old Trafford. Det begynner å bli en stund siden Martial var en av de store i angrepet til United.