Nyheter om Twitter


Bekrefter at det jobbes for Balotelli-comeback i Premier League!

Vi måtte gni oss i øynene da vi leste uttalelsen til klubbpresidenten hos Adana Demirspor. Vår tidligere favoritt i Premier League, urokråka Mario Balotelli på vei tilbake til balløya?! De som tror Balotelli er helt ute etter at han har brukt de siste årene til å rote rundt i klubber som Brescia, Monza og nå senest Jonas Svenssons tyrkiske klubb, må tro igjen.

Rosenborg-legenden Nils Arne Eggen er død 80 år gammel

En bauta innen norsk fotball er død. Nils Arne sovnet natt til onsdag stille inn med sin nærmeste familie ved sin side. Det var med sorg Rosenborg i dag mottok budskapet om at klubbens aller største legende er død, klubben som var det meste av hans liv har lagt ut en kondolanseprotokoll. Det kommer inn kondolanser fra fjern og nær, vi har plukket ut noen få.

Nå kommer neste Liverpool-kompis til Villa Park

Philippe Coutinho har skapt alt annet enn engasjement hos Premier League-entusiastene det siste året brasilianeren var linket tilbake til balløya. Siden exiten fra Liverpool i 2018, har karrieren til ballmagikeren tatt en skikkelig u-sving. Da det ble Steven Gerrard som til slutt hentet inn Coutinho, trengte de to under en uke sammen for å vise at Coutinho er som skapt for Premier League.

Luis Suarez har avslått fire tilbud – styrer mot en spektakulær gjenforening med Steven Gerrard

Philippe Coutinho er tilbake i den trygge sfæren rundt Steven Gerrard. Forrige helg var brasilianeren også tilbake på banen som en gamechanger da Manchester Uniteds trygge ledelse på Villa Park ble snudd til poengdeling. Nå er det fler av den gamle Liverpool-gjengen som vil være del av Gerrards Premier League-prosjekt. Den danske sportdirektøren hos Villa, Johan Lange lyktes med å hente Philippe Coutinho til Aston Villa, nå ryktes neste tidligere Liverpool-stjerne til Villa Park.

Arsenal har solgt fra overskuddslageret

Da Arsenal hentet Sead Kolasinac fra Schalke 04 i 2017 var den tyske klubben fortsatt en av de store, mens Arsenal var i en vanskelig periode. – Drømmen om Premier League hentet venstrebacken til Arsenal og det var bra en stund. Olympique de Marseille henter Sead Kolasinac fra det som best kan beskrives som Arsenal sitt overskuddslager. Venstrebacken har signert kontrakt ut 2023 med Ligue 1 klubben. Les: Etter å ha «parkert» Haaland er Bruno Fernandes i fokus Sead Kolašinac est Olympien !

Offisielt: Robin Olsen er på plass i Premier League – Klar til å stoppe alt!

Det er en ekstremt kampvillig keeper som nå endelig er på plass et sted han føler seg hjemme. Robin Olsen ble kontakt sendt ut i kulden i Roma av manager Jose Mourinho etter klubben valgte å satse på landsmann Rui Patrício istedenfor. En god stund har vi hørt at Aston Villa var svært interessert i å hente den svenske landslagskeeperen og nå i dag er det offisielt. Roma var først ute med å bekrefte leiekontrakten som også inneholder en kjøpsopsjon.

Gjør grepene som sender Coutinho tilbake til topps i Premier League

På lørdag var det Manchester United som ble de første til å kjenne på Coutinhos retur til Premier League. Den tidligere Liverpool-spilleren gjorde sakene sine ekstremt bra på Villa Park, involvert i de to scoringene som tvang Ralf Rangnick og gjengen til poengdeling. Dette er garantert bare starten. Vi husker hvordan James Rodriguez fikk umiddelbar suksess hos Everton da Carlo Ancelotti hentet sin tidligere læregutt hos Real Madrid til Goodison Park. Rodriguez leverte fra debuten, men klarte ikke å holde trøkket opp gjennom hele sesongen.

Tre gode Manchester United-nyheter ble presentert på tirsdag

Selv om Kristoffer Ajer og Brentford ikke var i nærheten av poeng mot Liverpool på Anfield i 3-0 tapet på søndag, har nykommeren i Premier League vist at de på en god dag kan halme opp med de beste. For Ralf Rangnick betyr dette at han trenger de beste på banen på Brentford Community Stadium på onsdag. Det var derfor gode nyheter for United-supporterne Rangnick kom med på tirsdagens pressekonferanse. Les: Newcastle har skjønt at 800 millioner ikke er nok når du banker på hos Real Madrid og Monaco – Cristiano og Marcus (Rashford) trente i går og trener i dag.

Ronaldo og Rashford tilbake i trening – kan bli aktuelle mot Brentford

Manchester United-manager Ralf Rangnick kan glede seg over at trioen Cristiano Ronaldo, Marcus Rashford og Paul Pogba er tilbake i trening. Det avslørte et bilde Ronaldo publiserte på Twitter mandag. Rangnick snakket om troppen på en pressekonferanse foran onsdagens møte med Brentford, og han hadde følgende å si om de tre stjernespillerne: – Cristiano og Marcus trente i går og trener i dag. Vi må vente til etter dagens trening for å se om de er klare.

Newcastle har skjønt at 800 millioner ikke er nok når du banker på hos Real Madrid og Monaco

Kieran Trippier valgte Nordøst-England og en historisk saftig lønnspakke, Eddie Howe har flere store navn på vei inn. Likevel skjønner Newcastle eierne at forventningene er skyhøye når «verdens potensielt rikeste klubb» er ute på shoppingtur. Ifølge L’ Equipe har Monaco sendt forhandlerne til Newcastle ut av forhandlingsrommet.

Wolverhampton har signert den neste store portugisiske angrepsspilleren i Premier League

Da Nuno Santo ble hentet til Wolverhampton fra Porto i 2017, ble dette starten på en strøm av portugisiske spillere til Molineux Stadium.

PSV har jobbet hardt for å gi Ajax en skikkelig nesestyver

PSV og Ajax har vært og er bitre rivaler i Eredivisie. De to klubben lar heller ikke en mulighet gå fra seg til å gi den andre et smekk hvis mulig. Ifølge De Telegraaf har PSV jobbet hardt for å hente inn en av Ajax sine store sønner. Nå har Christian Eriksen bare såvidt begynt å trene igjen etter kollapsen forrige sommer, men når dansken selv har satt som mål at han skal spille i VM i Qatar om elleve måneder, tyder det på at helsa og viljen tillater 29-åringen å dra på med trening fremover.

Tidligere Liverpool-talent Jordan Ibe har endelig funnet seg ny klubb

Det er ikke alle fotballtalenter som starter som ekstremt lovende og tar den strake veien inn i stjernenes himmel. Faktisk er det majoriteten av talenter som aldri når til topps, det er bare det at vi så sjelden hører om historiene. Jordan Ibe er en 26-åring som hadde fotballverden for sine føtter, nå har han signert med en klubb langt unna glamouren. Ibe står notert med 58 førstelagskamper for Liverpool (2012-16), i en periode der han også ble hentet inn til det engelske U21-landslaget.

Diego Costa mot et spektakulært comeback i Premier League!

Da Diego Costa og Ateltico Madrid ble enige i 2020 om at de skulle terminere kontrakten, forventet flere at Costa skulle trekke seg tilbake. Så kom linken til Benfica, før det ble signering for brasilianske Atletico Mineiro i august 2020. Her har senterforwarden fått en en skikkelig revitalisering. På mandag kom bekreftelsen på at noe større er i gjære. Costa hadde kontrakt med Mineiro til desember 2022, men har valgt å trekke seg (hadde sikkert bakt inn en klausul med muligheten).

Diego Costa trekker seg etter å ha vunnet The Double

Sorry, vi kunne ikke dy oss, måtte bare bruke dette bildet ultramancho-mannen Costa selv la ut han forrig gang da han var på jakt etter ny klubb. Etter et halvt års tid er det igjen tid for den tidligere Chelsea-stjerna å hente frem det motoriserte kjøretøyet. Da Costa ble hentet til brasilianske Mineiro i august 2021, hadde han ikke spilt kamper siden desember 2020 da spilleren og Atletico Madrid ble enige om å terminere kontrakten.

Svaret på Quizen var en forsvarsspiller fra «Jupiler Pro League»

Aalesund kapret direkte opprykk fra OBOS-Ligaen sist sesong etter HamKam og nå er målet å ikke rykke ned igjen fra en Eliteserie som virker sterkere enn på veldig lenge. – Da klubben for noen dager siden la ut en quiz og hint i sosiale medier skjønte vi at noe stort var på gang. Nå har vi fått svaret AaFK har hentet den 27 år gamle serbiske forsvarsspilleren Petar Golubovic. Sist spilte han for den belgiske toppklubben Kortrijk, hvor han var lagkamerat med Pape Habib Gueye.

ESPN: Ny vending i Martial-saken

I helgen ga Manchester United fra seg en 0-2 ledelse på Villa Park til poengdeling. Etter kampen var det en tydelig irritert United-manager som hadde behov for å slippe ut litt steam. Da spørsmålet kom om hvorfor Martial ikke var del av troppen mot Aston Villa, kom det fra Rangnick at franskmannen hadde nektet å spille. Det tok ikke mange minuttene før Martial hadde gitt sin side av saken på Instagram.

Varsler snøskuteroppsyn på Twitter

Alle resultater fra Statens naturoppsyns kontroll med motorferdsel vil i vinter publiseres på Twitter med hashtagen #skuterkontroll.
Les mer om:

Flere trær har veltet i Agder og Trøndelag

Politiet i Agder og politiet i Trøndelag melder på Twitter at det er flere trær som har veltet gjennom natten.

Bygg overtent på Smøla

Møre og Romsdal brannvesen melder på Twitter at et bygg er overtent på Smøla.

Leo Hjelde dro til i historisk Premier League-debut

Få Premier League-klubber stikker av med tre poeng mot David Moyes og West Ham. Søndag ble derfor en helt spesiell dag for pressede Leeds og Bielsa. For 18-åringen Leo Hjelde ble dagen i tillegg historisk. Forrige helg spilte Hjelde hele FA Cup-kampen mot samme West Ham, denne helgen kom muligheten da en skade halvveis inn i første omgang fikk Bielsa til å sende Hjelde utpå mot Premier Leagues 4. beste klubb.

The Telegraph: José Mourinho fikk denne helgen tilbud om retur til Premier League

Noen som ikke skjønte hvilken klubb det dreier seg om? Everton, selvfølgelig.

Ryddes vei for Wayne Rooney på Goodison Park

Sesongens minst overraskende pressemelding der Everton ga Benitez sparken er ute på sosiale medier. Med 16. plass på tabellen etter 19 kamper har ikke Everton råd til en halvløsning på trenersiden. Ifølge The Telegraph har klubben store sønn, Wayne Rooney rykket opp i pole position. Også Roberto Martinez (ledet Everton 2013-16) er linket til jobben, men den belgiske landslagssjefen er neppe særlig lysten på jobben i det som har blitt et skikkelig vepsebol på Goodison Park. Rooney er garantert interessert, og har trolig kofferten klar.

Coutinho trengte noen minutter med Steven Gerrard for å være tilbake i verdensklasse

Det er få ting i denne verden Liverpool-legende Gerrard misliker mer enn å tape mot erkerivalen Manchester United. Med under tjue minutter igjen på klokka og 0-2 på måltavla, så det ut til at det gikk mot nettopp dette. Redningen ble en tidligere lagkompis fra Anfield. Philippe Coutinho hadde såvidt landet på balløya før det bar ut i kamp mot United.

Martial og Rangnick i clinch

Med 0-2 ledelse mot Aston Villa med tretten minutter igjen av kampen skulle Manchester United sikre seg en sterk borteseier mot brysomme Steven Gerrard. Det endte med poengdeling etter noe så usannsynlig som en Coutinho-scoring ni minutter før slutt. Ralf Rangnick hadde en lite lystig stund foran mikrofonene etter kampen.