Nyheter om Twilight


Fanmio: Så mye koster digital meet & greet med kjendiser

Verdens største artister og skuespillere tar seg ofte godt betalt for meet & greet med fansen. Et raskt bilde backstage kan koste alt fra noen hundrelapper til flere titalls tusen, alt etter hvor kjent eller skamløs vedkommende er. Men hva gjør du hvis personen du elsker befinner seg på andre siden av jorden? Denne uken har mange oppdaget tjenesten Fanmio via en populær TikTok Den kanadiske TikTok-eren Maxime alias @maxmstyles viser hvordan hun pratet med Ed Westwick alias Chuck Bass i Gossip Girl via videochat. Snutten har mer enn 5 millioner visninger – og omtrent like mange spørsmål. @max

Halloween 2020: Trenger du inspirasjon til kostyme? Vi har deg :)

Halloween er rett rundt hjørnet. Sliter du med å finne kostyme til allehelgensaften? Frykt ei! 730.no har samlet sammen litt kjendis-inspirasjon fra de tidligere feiringene. Det er godt at mange kjendiser er glade i å kle seg ut. Og ikke minst gode til det. Da kjører vi i gang! Kevin Hart som Dwayne «The Rock» Johnson anno 90-tallet. Dersom du vil la deg inspirere av dette kostymet, krever det lite. Handlelisten går som følger: Turtleneck, jeans, rumpetaske og halskjede.

Anmeldelse: Tenet har sterke ideer, men skuffer der det teller

Tenet er et teknisk mesterverk, men holder det? Christopher Nolans nye storfilm, Tenet, er av mange ansett som en av årets største filmbegivenheter. Milliard-innspillingen skulle egentlig hatt kinopremiere 17. juli, men ble utsatt – heldigvis ikke lenge. I hovedrollen møter vi en hemmelig agent spilt av John David Washington (HBO-serien Ballers, Spike Lees BlacKkKlansman) som plutselig sitter med den enorme oppgaven: Å redde verden fra tilintetgjørelse.

Robert Pattinson: Filmene rangert fra verst til best

Hvilke Robert Pattinson-filmer bør du se, og hvilke kan du skippe? Tenet er spådd som årets største film, og ikke uten grunn. Når Christopher Nolan (Inception, Dunkirk) teamer opp med noen av verdens beste skuespillere og filmer i Norge (!) må jo resultatet bli bra? Vi kan bare håper for nå. Men, selv om det er mindre enn en uke til vi (endelig) får se R-Patz på skjermen, så kan ventetiden være hard.

The Batman: Se første trailer med Robert Pattinson

The Batman har fått sin første ordentlige trailer. Selv om den nesten to og et halv minutt lange snutten kalles teaser. Britiske Robert Pattinson har nå – kanskje like greit – tatt over rollen som Batman fra Ben Affleck. Smakesnutten viser at det fortsatt mørkt, dystert i Gotham City. Og voldelig. I traileren etterlater Edward Nashton alias superskurken Riddler gåtefulle beskjeder til politisjef Gordon, spilt av henholdsvis Paul Dano (12 Years a Slave, Prisoners) og Jeffrey Wright (The Hunger Games, Westworld). Det blir også et par glimt av Zoë Kravitz (X-Men: First Class, Big Little Lies) i r

Midnight Sun er her – se fansens reaksjoner på den nye Twilight-versjonen

Twilight 4 life + afterlife! Etter mye om og men har Stephenie Meyer klart å lire av seg enda en Twilight-historie. Selv om hun kun serverer en gammel fortelling på nytt. Vi har allerede fått oppfølgerbøkene New Moon, Eclipse og Breaking Dawn. Midnight Sun er en ny vri på den første romanen. Den originale historien om tenåringen Isabella «Bella» Swan – som forelsker seg i den 104 år gamle vegetar-vampyren Edward Cullen – fortelles via Bella. I Midnight Sun, som kom ut i går, gjenfortelles historien fra Edwards perspektiv. Boken er i skrivende stund nummer 1 hos Amazon, hvor den har 4 av 5 stje

Naya Rivera savnet etter badeulykke

Naya Rivera ble i dag tidlig meldt savnet etter en badeulykke. Ulykken skal ha funnet sted på Lake Piru i California, en time utenfor Los Angeles. Politiet skriver at de etterforsker saken og frykter at skuespilleren kan ha druknet. Den 4 år gamle sønnen til Naya Rivera ble funnet alene i et båt som Naya har leid. The missing person at Lake Puru has been identified as Naya Rivera, 33, of Los Angeles. SAR operation will continue at first light. @VCAirUnit @fillmoresheriff @Cal_OES pic.twitter.com/bC3qaZS3Ra — Ventura Co.

Ny Twilight-roman sett fra Edwards perspektiv

Twilight kan ikke dø. 12 år etter at romanserien avsluttet med Breaking Dawn, bekrefter Stephenie Meyer at hun kommer med en ny bok. Den originale historien om Isabella «Bella» Swan som forelsker seg i den 104 år gamle vegetar-vampyren Edward Cullen, fortelles via Bella. I den nye Twilight-romanen Midnight Sun gjenfortelles historien fra Edwards perspektiv. Boken beskrives om en «episk roman om dypsindige nytelser og destruktive konsekvenser av udødelig kjærlighet. – Jeg gleder til å endelig, endelig kunne annonsere utgivelsen av Midnight Sun 4.

Se Tom Hardy som Al Capone i den biografiske filmen Capone

Tom Hardy som den ikoniske gangsteren Al Capone. Den første traileren til Capone viser Tom Hardy som en utslitt 47 år gammel mann med demens og syfilis. Etter mer enn 10 år i fengsel plages han av minner fra sin voldelige fortid. Litt á la The Irishman. I motsetning til Martin Scorsese-giganten, har det dog vært labert buzz rundt Capone – som opprinnelig het Fonzo. Ikke Venom 2: Tom Hardy som Capone (Vertical) Britiske Tom Hardy i Capone ligner ikke mye på gangsteren?

Fra Riverdale til Netflix-thriller: Når arv bare byr på baluba

Denne filmen blir nok ikke Oscar-nominert. Men gjør det noe? Netflix vet å pøse ut innhold som får timene til å gå, noe som aldri har vært mer kjærkomment.
Les mer om:

HBOs neste Big Little Lies?

HBO ser ut til å servere oss rikelig med kvalitet også i 2020. Å spille i en skikkelig god serie har vist seg å være et lurt karrieretrekk for mang en skuespiller som hovedsakelig har gjort filmer tidligere. Big Little Lies ga oss det kanskje aller største stjernegalleriet med Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern, Alexander Skarsgård, Adam Scott, Zoë Kravitz og Meryl Streep. Nå er Nicole Kidman snart aktuell i nok en HBO-serie, også denne gangen med en veteran som motspiller.

Anmeldelse: Greta Gerwig med mesterlig tolking av klassikeren Little Women

Greta Gerwigs Little Women gir fortellingen slutten den fortjener. Da Louisa May Alcott satte penn til papir i 1868, hadde hun neppe trodd at historien fortsatt ville bli fortalt over 150 år senere. Vi følger den ambisiøse tomboyen Jo March og søstrene hennes på reisen fra unge frøkner til voksne kvinner. Den semi-selvbiografiske fortellingen har nok av drama, varme og hjertesorg.

Bli med 730.no på førvisning av Waves: En av årets mest gripende filmer

Vond og vakker. Waves er en hjerteskjærende og empatisk beretning som viser hvordan gode og dårlige valg kan ha store konsekvenser. Nå inviterer 730.no til en eksklusiv visning i Oslo i forkant av norgespremieren. Meld deg på nedenfor. Filmen følger en afrikansk-amerikansk familie som prøver å navigere forstadslivet i Sør-Florida. Eldste sønn i huset er et lovende brytertalent (Kelvin Harrison Jr.), og sammen med skolens drømmejente (spilt av den nye Euphoria-stjernen Alexa Demie). Kelvin Harrison Jr.

Anmeldelse: The Grudge (2020) er vemmelig, men en tam versjon av originalen

The Grudge er ingenting annet enn en smertefull affære. Den amerikanske filmskaperen Nicolas Pesce har gitt et nytt liv (prøver i alle fall) til The Grudge fra tidlig 2000-tallet. Filmserien er opprinnelig japansk, men tok for alvor av i Nord-Amerika og Europa da den amerikanske versjonen ble lansert i 2004. Som vi skrev i fjor er nye The Grudge en slags kombinasjon av oppfølger og reboot.

Anmeldelse: Robert Pattinsons nye film The Lighthouse er sykere enn Twilight

The Lighthouse er filmpris-sesongens sorte får, og er om mulig enda mer skrudd enn du skulle tro. Den psykologiske thrilleren er løst basert på en fortelling av Edgar Allan Poe, men selv om historiene har lite til felles, ligger likevel poetens mørke latent i filmen til Robert Eggers (The Witch). The Lighthouse er satt på 1890-tallet og handler om to menn som ankommer et fyrtårn for et fire uker langt skift som fyrvoktere.

Kristen Stewart om Charlie’s Angels-flausen: – Jeg er ikke skuffet

Det gikk ikke så bra for årets engler. De første filmene om Charlie’s Angels nådde toppen av suksess på 00-tallet, da med Cameron Diaz, Drew Barrymore og Lucy Liu som englene. Filmenes popularitet ser dog ut til å ha falmet betraktelig med årene, jamfør årets flopp med Kristen Stewart, Naomi Scott og Ella Balinska. Fåfengte forsøk på å skape engasjement og et solid soundtrack hjalp ei. Charlie’s Angels måtte nøye seg med 3.

Se Charlie’s Angels’ stjernespekkede soundtrack

Det er ingen ringere enn Ariana Grande som har satt sammen soundtracket til den kommende Charlie’s Angel-rebooten. Vil lydsporet få mer oppmerksomhet enn selve filmen? Det er i så fall ikke så rart ettersom Ari har fått med seg en haug av store navn, blant andre Nicki Minaj og Normani. Den kliss nye singelen «Bad For You» ble teaset tidligere denne uken og leverer absolutt opp til forventningene. Låten kombinerer det beste fra de tre artistene og resultatet er lit the @CharliesAngels soundtrack is out now it’s been an honor co-producing this with u @Savan_Kotecha, ilya, max.

Robert Pattinson forteller om «vill runkescene»

Skuespiller Robert Pattinson er ikke fremmed for rare roller. Likevel er hans opptreden i The Lighthouse noe spesielt. Siden Twilight har stjernen vært lidenskapelig opptatt av å fremme en mer seriøs skuespillerkarriere. Kanskje litt for lidenskapelig? I et intervju med New York Times går skuespilleren i detalj om sin seneste rolle, hvor han blant annet har en intim scene med en leirfigur av en havfrue. Ja, en leirfigur av en havfrue. – Det er alltid fint å gjøre noe massivt for åpningsscenen.

Jubileumskonsert fra Twilight/Steam/Inferno

30 år etter at Twilight vant den landsomfattende konkurransen LO-rock, bød Kristiansand-bandet på en storartet jubileumskonsert.
Les mer om:

Robert Pattinson er i Oslo

Finn Edward! 730 ble for få minutter siden tilsendt et bilde av en dresskledd herremann på Tjuvholmen i Oslo. Mannen skal være ingen ringere enn skuespilleren Robert Pattinson, kjent fra filmer som Twilight, Harry Potter og Good Time. Rob er trolig i Norge for å filme Tenet – regissør Christopher Nolan (The Dark Knight-trilogien, Inception) er nemlig også på plass i hovedstaden. I den kommende actionfilmen ser vi også Michael Caine, Aaron Taylor-Johnson, Kenneth Branagh (Dunkirk) og franske Clémence Poésy (Harry Potter). Handlingen er fortsatt hemmelig, men det loves episk, internasjonal spion

Netflix gir oss Timothée Chalamet med bolleklipp og Robert Pattinson med langt hår

Netflix serverer den episk spillefilmen The King, basert på flere historiske skuespill av William Shakespeare som dramatiserer regimet til kong Henrik V av England. Det kan lyde tungt. Men de lokker med Robert Pattinson og Timothée Chalamet i hovedrollen. Førstnevnte er kanskje ekstra forlokkende grunnet sine – for anledningen – lange lokker. Trolig en parykk, men lell. Man skal dog ikke kimse av bolleklippen til Timothée, som her spiller Prince Hal alias Henry V, som forlater tronen etter at faren dør. R-Patz, som er nye Batman, spiller bad guy. Begge hovedrolleinnehaverne er solide i sine fa

Charlie’s Angels er tilbake – med bidrag fra Ariana Grande, Miley Cyrus og Lana Del Rey

Charlies bad-ass engler er tilbake. I hovedrollene som privatdetektivene finner vi nå Kristen Stewart (Twilight), Naomi Scott (Jasmine i nye Aladdin) og den litt mer ferske 22 år gamle London-jenta Ella Balinska (Sky-serien The Athena). Netflix’ romcom-fav Noah Centineo og The Hunger Games-duoen Elizabeth Banks (Effie Trinket) og Sam Claflin (Finnick Odair) dukker opp i mindre roller.

Disse konsertene kan du ikke gå glipp av på Bergenfest

Et sikkert sommertegn i Vestlandets hovedstad er at byens mange portrom blir dekorert av årets Bergenfest-plakat, en plakat som byr på et bredt sammensatt program som bør tilfredsstille de fleste: Øverst finner man Bon Iver, Madrugada, Tove Lo og Robert Plant, men om man ser litt lengre ned glimter norske artister som Unge Ferrari, Razika og Pom Poko, som det er vel verdt å låne et øre til, frem.

Har Netflix’ Black Mirror tapt seg?

I dag er den britiske antologiserien endelig tilbake med ny sesong. Når den opp til forventningene? Black Mirror er en britisk sci-fi thriller skapt av forfatter, satiriker og journalist Charlie Brooker. Serien ble først vist på britiske Channel 4, før Netflix tok over i 2016. Alle episodene er frittstående og tar for seg fremtidens teknologiske utvikling. Vi, i likhet med mange andre, elsket de tidligere sesongene av Black Mirror. Spørsmålet nå er om sesong 5 er like bra som de fire første?

Robert Pattinson blir nye Batman og folk er skuffet – se reaksjoner

Ordet på bransjegatene i Hollywood er at vi har fått en ny Batman. Ifølge Variety er Robert Pattinson i avsluttende forhandlinger med DC Comics og Warner Bros om hovedrollen i kommende The Batman. Det er forventet at den 33 år gamle London-gutten snart blir bekreftet som flaggermusmannen. Filmen regisseres, skrives og produseres av Matt Reeves, som står bak de to seneste, kritikerroste Planet of the Apes. Ben Affleck skulle opprinnelig gjenta rollen som Batman, samt stå for filmens regi og manus. I fjor fullførte 46-åringen sin tredje runde med rehab. Ben Affleck fortsetter ikke som Batman (DC