Nyheter om Tveter


Ingeborg ble frastjålet posten sin: – Håper tyven likte lesestoffet de fant

Etter helgens erfaring skal Ingeborg Tveter Thoresen låse postkassa. Nå anbefaler hun flere å gjøre det samme.
Les mer om:

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Herman (38) og Henrik (33) starter nytt begravelsesbyrå i Fredrikstad

Nykommeren Verd begravelsesbyrå har etablert seg i Fredrikstad. – Vi skal gjøre det enkelt for de pårørende, sier daglig leder Henrik Tveter (33).
Les mer om:

Ingeborg ber om tettere samarbeid mellom barnehage, skole og SFO: – Leken er truet!

Ingeborg Tveter Thoresen advarer mot å la barnet utvikling og utfoldelse forsvinne i læringsmål og resultater. – La barn være barn, sier hun.
Les mer om:

Dramatisk redningsaksjon da Malenes hest forsvant - måtte reddes opp av gjørmegrop, men skadene var for store

I godt over tolv timer var Malene Finstad vært på leting etter hesten sin Hi Star (26), som rømte fra Tveter gård natt til onsdag. Hesten ble funnet, men måtte avlives på grunn av skadene.
Les mer om:

Ga egentlig opp i 2013: – Jeg vet ikke om dette har gått opp for meg ennå

Tirsdag kunne president Jack Tveter i Eight Amcar Club (EAC) se at gravemaskinen sto klar.
Les mer om:

Her holder det på å gå skikkelig galt på E16: – Blir litt oppskaket

Jørn Tveter har tidligere fått både en bil og en elg i fronten. Denne gangen klarte han så vidt å berge seg unna et løpsk dekk.
Les mer om:

Elevene må gå i årevis i nedlagt skole. FAU-leder: Et svik

Både elever og ansatte ved Råkollen skole utsettes for et svik når de stadig blir oversett og nedprioritert. Det mener FAU-leder Evy Beate Tveter. Nå pågår undersøkelser, etter at ansatte har meldt om helseproblemer.
Les mer om:

Sarpsborg 08 forlenger med langtidsskadet angrepsspiller

Det er bare å ta en raskt titt på alle spillere som Sarpsborg 08 har solgt dyrt de siste årene for å skjønne at klubben er ekstremt dyktige til å bygge opp under sine spillere. – Det viser de også på nyårets første arbeidsdag når de forlenger med langtidsskadde Alexander Ruud Tveter (28) som ikke har spilt siden i sommer.  Dog bør Sarpsborg 08 bli litt mindre flinke til å selge, hvis de har planer om å klatre på tabellen igjen. Les: Bekreftet: Tidenes nest dyreste svenske solgt til Juventus «Det er ikke sånn at det er noen selvfølge at man får ny kontrakt når man er midt i en langtidsskade.

Magnhild (91) måtte sitte ti timer i kø på akuttmottaket på Kalnes

Søstrene Bjørg og Grete Tveter fortviler etter at deres 91 år gamle mor ble sittende i kø i hele 10 timer på akuttmottaket på Kalnes.
Les mer om:

Tveters innlegg gjør det tydelig at vi fortsatt trenger Pride

Aleksander Eide er glad de fleste har en langt mer positivt syn på lgbt-mennesker enn Kjell Tveter som skrev at Pride-bevegelsen er en følge av kulturmarxismen og var kritisk til at kristen seksualmoral settes til side.
Les mer om:

Hva er tankebygningene bak organisasjonen FRI og Pride-bevegelsen?

Kjell Tveter: – Den store synden i dag er å mene at ens eget syn er bedre. Vi bør vi ikke bli overrasket om vi selv i Norge snart vil kunne bli lovbrytere ved å argumentere for kristen etikk og seksualmoral.
Les mer om:

Ruud Tveter senket Kråkerøy

(Kråkerøy – Sarpsborg 08 2 0-3) Et sterkt Sarpsborg 08 2-lag tok alle tre poengene mot Kråkerøy tirsdag. – Det er mye som er bra, oppsummerte Kråkerøy-trener Bjørnar Johannessen. (Se høydepunkter i vinduet over)

Strickland fortsetter i Haslum

Kantspiller Nikolai Tveter Strickland spiller i rødt også til høsten.
Les mer om:

Svar til Kjell J. Tveter om Israel-boikott: Når utgangspunktet er galest...

– Ingen FN-resolusjoner kan erklæres ugyldige etter Tveters eller andres personlige forgodtbefinnende, skriver Rødt Fredrikstad i dette svaret til Kjell J. Tveter, og mener Tveter har helt feil utgangspunkt i debatten om boikott av varer fra områder Israel okkuperer.
Les mer om:

– Jeg kjente det ble vått i øyekroken da frifinnelsen kom

Pappa Trond Barth Andersen løfter koppen med te mot sønnen Christian Tveter, som svarer med et smil over kaffekoppen. Slik foregår feiringen av seieren i Vestfold tingrett, der de selv og Basa-Huset AS ble frifunnet for krav på flere titalls millioner kroner.

Israel må hele tiden gjøre det som er nødvendig for å overleve som nasjon

Kjell J. Tveter svarer Hannah Berg at jødene i dag må kjempe for livet for å kunne bo i ca 12 prosent av det landområdet som ble tildelt dem i 1920. Han mener britene svek jødene ved å gi bort land og tillate ukontrollert arabisk innvandring i daværende Palestina.
Les mer om:

– Jeg har faktisk begynt å selge noen bilder etter at jeg vant sist

– Da jeg så fuglen lande på det gamle militærtaket, jublet jeg, forteller Britt Tveter, som er månedens fotovinner.
Les mer om:

Leona (16) turte ikke søke yrkesfag – etter ett år på videregående ombestemte hun seg

Ida Sofie Nilsen (17) og Leona Klethagen Tveter (16) turte ikke å velge såkalte guttelinjer.
Les mer om:

Selvfølgelig skal vi være stolte av Pride!

Maria D. Imrik til Kjell Tveter: – Som du selv skriver så har FRI som motto at alle former for seksualitet er likeverdige, og skal leves fullt ut. Å se hvordan du prøver å vri dette om til noe negativt er skuffende lesning.
Les mer om:

Skal vi være stolte av Pride?

Kjell Tveter: – FRI hevder at det er en mangfoldighet av kjønn – selv om jordmødre flest tar mot enten en jente eller en gutt.
Les mer om:

Nye aktører utfordrer de etablerte begravelsesbyråene: – Vi ønsker å utfordre bransjen på måten å prise en begravelse på, sier Henrik Tveter i Verd.

I snitt bestiller hver og en av oss en begravelse to ganger i livet, og midt i sorgen velger de fleste et byrå de kjenner navnet på og overlater planlegging og bestillinger til gravferdskonsulenten. Nå oppfordres vi av nyetablerte begravelsesbyråer og andre i bransjen til å undersøke priser og vilkår i god tid før vi dør.
Les mer om:

En eventyrlig fiskesommer

Aldri har det vært meldt inn mer fisk til Romerikes Blads fiskekonkurranse. Det gleder Geir Tveter.
Les mer om:

Finn Tveter er død

Tidligere direktør i Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF) Finn Tveter er død, 70 år gammel.
Les mer om:

– Jeg burde ha scoret på minst én av sjansene

Nysigneringen Alexander Ruud Tveter leverte en god debut for Strømmen. Likevel måtte han se sitt nye lag gå tapende av banen igjen.
Les mer om: