Nyheter om Tveita


Fra Karl Johan til Erlends vei: Barnetog på Tveita

For å kunne gjennomføre barnetoget på en korona-vennlig måte gikk flaggborgen fra Tveita skole én runde med hvert trinn, inndelt i flere kohorter.
Les mer om:

Tveita skole: – Trodde ikke jeg skulle savne lærerne og skolen

På Tveita skole sitter elevene igjen med forskjellige inntrykk etter en måned med hjemmeskole. En ting er de imidlertid enig i; det er deilig å være tilbake på skolebenken igjen.
Les mer om:

Prishopp for leiligheter i Lohøgda

Leilighetene i Lohøgda borettslag på Tveita har i snitt steget med 200.000 kroner fra 2019 til 2020.
Les mer om:

To biler brant på Tveita

Les mer om:

To biler brant på Tveita i Oslo

Brannvesenet rykket tidlig søndag morgen ut for å slokke en bilbrann på Tveita i Oslo. To parkerte biler fikk brannskader.
Les mer om:

14 smittet i nytt barnehageutbrudd i Oslo

14 personer tilknyttet en barnehage på Tveita i Oslo, deriblant åtte barn, har siden 18. februar fått påvist koronasmitte.
Les mer om:

Tatt i bruk alle kriker og kroker på Tveita

De nye koronatiltakene gjør at også barneskolene i byen må operere på rødt nivå for første gang siden før sommeren. På Tveita skole har de klart å finne plass til alle på skolen, og rektor Siw Anita Johnsen er godt fornøyd med løsningen.
Les mer om:

Forventer opp mot halvering i besøk denne uka / – Får flashback til mars

Kun 16 av Tveita senters 63 butikker holder åpent denne uka. Senterleder Mona Bråten tror besøkstallet vil synke med 40 prosent, og legger til at det er noe hun er fornøyd med.
Les mer om:

Olav er på «feil» side av raset: – Har heldigvis mykje mat i frysaren

Olav Tveita er ein av dei som er innesperra av steinraset som gjekk i Røldal måndag. Han meiner det må eit større rasoverbygg til for at det skal vere trygt langs Odlandsvegen.
Les mer om:

Stabæk herjet – Brann slo Odd

Stabæk herjet med Strømsgodset i Drammen i de siste ti minuttene av kampen. Gjestene slo Godset 0–4. Kornelius Normann Hansen åpnet showet da han sendte Stabæk i ledelsen like før pause. Lars-Jørgen Salvesen hadde mulighet til å utligne på straffespark etter 67 minutter, men skuddet ble reddet av Marcus Sandberg. Med cirka 10 minutter igjen av kampen skrudde Stabæk på tempoet. Darren Maatsen scoret to, mens målshowet ble avsluttet av Kosuke Konishita. I Bergen avsluttet Kåre «Bruttern» Ingebrigtsen sesongen med stil da Brann slo Odd.

Tveita senter: Norges første kjøpesenter med overbygg jubilerer med 50 år

Boligmangelen var enorm i Oslo i etterkrigstiden og på 60-tallet ble derfor byutviklingen i Oslo skjøvet ut til jordene og åkrene på Tveita. Her ble det bygd skoler, kontorer og t-bane. 10 år senere kom Norges første kjøpesenter med overbygg, og i morgen er det 50 års-jubileum på Tveita senter.
Les mer om:

God tilrettelegging på Tveita senter

Det at personer med HC-kort på bilen nå har god tilgang til Tveita senter, mener rådet for personer med funksjonsnedsettelse i Bydel Alna fortjener en liten oppmerksomhet.
Les mer om:

Meny Tveita åpner torsdag: – Ikke ideelt tidspunkt

En etterlengtet modernisering av butikklokalene er snart kommet i mål. Torsdag ønsker Thomas Atlar kundene velkommen tilbake, men kake og snorklipping er erstattet av antibac og meter-påminnelser.
Les mer om:

NRK: PST vil utvise iransk imam i Oslo-moské

PST mener ifølge NRK at Iran bruker moskeer for etterretning og overvåking. Nå vil de utvise en iransk imam som holder til på Tveita i Oslo, melder kanalen.
Les mer om:

Tveita senter er klar for ny dugnad: – Vår oppgave blir å hele tiden informere kundene

Etter dagens pressekonferanse ble det klart at butikker og kjøpesenter må sikre at kundene kan ha to meters avstand, og sørge for nødvendig vakthold. Vi tok en telefon til senterleder Mona Bråten for å høre hvordan det blir på Tveita fremover.
Les mer om:

Slik var Eliteserierunden : – Glimt festet posisjonen som Norge beste lag

Her er høydepunktene fra søndagens runde i Eliteserien. Slik gikk det i søndagens runde i Eliteserien fotball.Kristiansund – Bodø/Glimt 2-3 (1-2)* Amahl Pellegrino fortsetter å score på bestilling for Kristiansund. Søndag brukte han sju minutter på å sette inn sitt 20. mål for sesongen. Det ble feiret med en spesiallaget t-skjorte som publikum fikk se etter scoringen. Feiringen kostet spissen et gult kort.* Serieleder Glimt slo tilbake etter Pellegrinos tidlige mål og snudde kampen. Kasper Junker scoret sitt 15.

NM-klar med nytt stipend

Med et flunkende nytt stipend fra Lions Club Tveita/Vålerenga er skøyteløper Allan Dahl Johansson klar for NM til helgen.

Tveita senter dropper Black Friday og fremskyver julehandelen

Det samme gjelder for de øvrige OBOS-sentrene.
Les mer om:

Denne spesialist-bedriften har hatt suksess i over 40 år

Pentex AS på Rolvsøy har i 44 år jobbet med vann og rør. Nå fullfører ti ansatte to jobber der energien skal utnyttes bedre. Ombygginger i Torshov kirke og Tveita senter i Oslo gir bedre energiutnyttelse med moderne hjelpemidler.
Les mer om:

Brann med sender innpå «to» nykommere i kampen mot Mjøndalen

CONSTO ARENA: (SPORTEN) Det er to lag som begge trenger tre poeng i jakten på et «skikkelig-bust»på årets serie.Mjøndalen begynner å få kniven på strupen med tanke på nedrykk og kan tangere tidenes tapsrekke med sju tap på rad. Rekorden ble satt tidligere denne sesongen. Sist Mjøndalen tok poeng, var nettopp mot dagens motstander Brann, da de vant 1-0 i Bergen etter en sen scoring.

Politiet undersøker bilbrann i Oslo

En personbil brant natt til mandag på Tveita i Oslo. Det er uklart hvordan brannen startet.
Les mer om:

Bredtvet; lokalhistorisk perle eller et fengsel?: Nytt Oslo Fengsel må bygges et annet sted

Bredtvet, den breie tveita (breie jordstykke) mellom Veitvet, Rødtvet og Kalbakken trues nå av en stor utbygging.
Les mer om:

Lions Tveita er 50 år: En givende hånd til Tveita skole

Lions Tveita og Vålerenga lot startskuddet for 50-årsjubileet være en stordonasjon til Tveita skole. Skolen fikk blant annet et bordtennisbord og klassekasser med lekeutstyr.
Les mer om:

Spennende utskiftinger på Tveita senter

Sentret går en spennende høst i vente med nye butikker og klare ambisjoner for tiden fremover.
Les mer om: