Nyheter om TV3


Mål mot Nederland og Serbia og briljant spill i overkjøringen mot Chelsea har vekket både Conte og Rangnick

Nå kan Brentford, som er i Premier League for første gang andre på de ikke tok sjansen og skrev under på en laaaaaang kontrakt med Christian Eriksen. – Kan tenkes det beste som var mulig å få til var en kontrakt på en halv sesong. Christian Eriksen er tilbake med inn operert hjertestarter og en tydeligvis fandenivoldsk holdning til spillet. – Sist uke var utrolig og noe av det beste vi har sett av den danske superstjernen. Brentford, som har snust på nedrykksstreken valset over Chelsea til og med på bortebane, 1 – 4 med Christian Eriksen i storform og som målscorer.

Uka som topper det meste

Uke 13 blir stående som helt spesiell for en danske som er fulgt av en helt fotballverden siden forrige sommer. Det usannsynlige comebacket på det danske landslaget, den usannsynlige storseieren på Stamford Bridge mot de regjerende Champions League-mesterne. På lørdag kom Eriksens tredje kamp på rad med scoring (1 mot Nederland, 1 Serbia) med 1-2 scoringen mot Chelsea.

Harry Maguire er ikke i tvil om hvem som er den rette kapteinen for Manchester United

Harry Maguire er en type du enten digger eller misliker. Når det går feil retning for Manchester United kommer gjerne den siste skaren frem med kommentarer. 29-åringen har stått i diverse stormer det siste året, exiten fra Champions League etter 0-1 på Old Trafford er ikke nok å få Maguire til å tvile på seg selv som leder. Maguire etablerte seg som en av de virkelige forsvarslederne i Premier League. I 2017-18 sesongen spilte Maguire nitti minutter i hver eneste ligakamp for Leicester.

Jarl Magnus Riiber ble historisk

Jarl Magnus Riiber tok søndag sin 49. verdenscupseier, ble tidenes mestvinnende kombinertutøver og vant sin fjerde strake sammentlagttittel i verdenscupen. – Det er utrolig. Jeg håpet at dette skulle skje, nå leder jeg verdenscupen og nærmer meg rekorden alene, sa Riiber til TV3 etter triumfen. – Det var spennende fra start til slutt, både hopprennet og langrennet. Det var treigt føre, og jeg skjønte tidlig at jeg måtte begynne å fokusere på avslutningen. Jeg slapp ham innpå for å ha noe å gå med på siste runden, sa Riiber. Det skjedde likevel ikke uten dramatikk.

Sverige seiret i sprinten – målfoto mellom Norges to lag

Sverige med Jonna Sundling og Calle Halfvarsson var suverene på søndagens lagsprint i Falun på hjemmebane. Svenskene kom i mål ti sekunder før Norge på den 12 kilometer lange distansen. Det ble målfoto mellom Norges to lag. Martin Løwstrøm Nyenget hadde den lengste tåa, og sikret andreplass for Norge 2 sammen med Tiril Udnes Weng. – Det kostet, det tror jeg var tydelig å se på spurten der, sier Nyenget til NRK. – Vi synes det gikk for fort rett og slett. Jeg synes ikke det var defensivt.

Skøyter: Norsk VM-gull i lagsprint

Håvard Holmefjord Lorentzen gikk Norge inn til VM-gull på lagsprint i skøyter. Han hadde med seg Bjørn Magnussen og Henrik Fagerli Rukke på isen i Vikingskipet på Hamar. Det norske laget var en klar medaljekandidat foran konkurransen, og med et godt gjennomført løp sikret de edelt metall. Magnussen gikk den første runden for Norge, mens Rukke og Lorentzen fulgte deretter. På siste runde var det jevnt på tiden, men Lorentzen leverte og sikret seieren. Bergenseren tok bronse i sprint-VM fredag. – Det var spennende. Det er så gøy med teamsprint, det går så fort.

Granerud tok sin 13. verdenscupseier

Halvor Egner Granerud (25) tok sin 13. verdenscupseier i Lahti søndag. Med like mange poeng som Ryoyu Kobayashi fra Japan på 278 delte de to seieren. – Dette var digg og veldig deilig.

Tok sin første slalåmseier på ett år

Henrik Kristoffersen tok sin første slalåmseier på ett år i Garmisch-Partenkirchen lørdag formiddag. Kristoffersen lå på andreplass etter førsteomgangen, bare syv hundredeler bak dagens overraskelsesmann sveitsiske Tanguy Nef. I en av de første kurvene fikk Kristoffersen et skikkelig slag, men nedover bakken kjørte han seg kraftig opp og tok ledelsen med 14 hundredeler. – Det er en trolig opphenting. Han blir disiplinert og kjører skikkelig med tempo i nedre del, kommenterer Kjetil André Aamodt hos TV3. Nef kjørte ut og dermed ble det norsk seier.

Slik spilles Norges kamper i håndball-EM:

Norge spiller sine tre første kamper i Slovakia mot vertsnasjonen, Russland og Litauen. Alle oppgjørene er lagt til Kosice. Norge spiller også en eventuell hovedrunde i Slovakia, men de kampene går i Bratislava. 13.01 Norge – Slovakia 15.01 Norge – Russland 17.01 Litauen – Norge 28.01 spilles det semifinaler og den 30.01 er det duket for bronsekamp og finale i Budapest. Kampene sendes på NRK Sport på radio, og på TV3.
Les mer om:

Senkamp for de norske håndballhåpene i VM

Norges VM-semifinale i håndball er lagt til beste sendetid og starter 20.30 fredag. Vertsnasjon Spania er motstander. Danmark og Frankrike møttes tre timer tidligere. TV3 har snust på milliontall for de siste norske kampene i mesterskapet. Norge slo Russlands håndballforbund 34-28 i kvartfinalen. Medaljekampene spilles søndag. (NTB)

Barcelona president Juan Laporta: «Dembélé er bedre enn Mbappe»

Barcelona-president Joan Laporta mener at Ousmane Dembele er en bedre spiller enn Real Madrid sitt sommermål Kylian Mbappe, dette er en uttalelse han definitivt ikke ville kommet med hvis ikke han regnet med en forlengelse. Det tar lengre tid enn presidenten håpet på noe han fortalte til Cope-journalisten Víctor Navarro: «Det går saktere en vi hadde trodd, men vi jobber med dette fortsatt.

Så mye falt seertallene for langrenn

Som ventet synker seertallene for langrenn markant etter overgangen fra NRK til TV3.
Les mer om:

Xavi får Martin Braithwaite til å smile bredt

Den danske landslagspilleren fikk med seg tre Barca-kamper i august, og har siden vært satt ut med kneskade. Dermed har 30-åringen fått med seg de siste månedenes turbulens fra avstand. Det spilleren har sett av Xavi og hørt fra Barca-manageren lover virkelig godt. Xavi har gitt signalene Braithwaite håpet å få, etter å ha vært halvveis ut av porten på Camp Nou det siste halve året. Les: Vi skjønner ikke helt hvem som skal stanse Chelsea -Det handler om å komme tilbake, men jeg får en virkelig stor rolle når jeg kommer tilbake.

Fra TV3 til TV 2

Silje Sandmæl, kjent fra «I lomma på Silje» på TV3 går nå til TV 2. – Vi gleder oss til å trekke veksler på Siljes kompetanse sier programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen.
Les mer om:

To tidligere landslagsløpere skal bidra under TV3 sine verdenscupsendinger i langrenn.

Jørn Sundby blir sjefen for et team på totalt fire kommentatorer for verdenscupen i langrenn kommende vinter. 
Les mer om:

To tidligere landslagsløpere skal bidra under TV3 sine verdenscupsendinger i langrenn.

Jørn Sundby blir sjefen for et team på totalt fire kommentatorer for verdenscupen i langrenn kommende vinter. 
Les mer om:

VIP-boksen gjøres klar for Christian Eriksen

Christian Eriksen startet i EM, men fikk aldri fullført. Nå ønsker UEFA å vise at spilleren er velkommen til å få med seg avslutningen av mesterskapet. Etter at hjertet til Eriksen sluttet å jobbe og fotballverden satt i sjokk foran skjermen, har det allerede gått noen uker. Vi husker bildene med gru, der de danske spillerne sto i ring rundt lagkameraten sin og minutter virket som en halv evighet. Les: Leeds har Junior Firpo i hus på Elland Road Men heldigvis, legene gjorde sitt. Eriksen er tilbake på beina, og selv om fotballkarrieren er usikker for 29-åringen, er livet reddet.

Først kom sjokkmeldingen – nå kommer gladmeldingen til 500.000 tv-abonnenter

Telia og Viasat-eier Nent Group enige om ny avtale som sikrer over én million norske TV-seere tilgang til TV3, V4, TV6 og en rekke andre kanaler.
Les mer om:

Så mange fulgte intervjuet

- TV3 burde være fornøyde, mener TV-ekspert.
Les mer om:

Nent: Ingen forhandlinger med Telia

Det er ingen ny kontakt eller forhandlinger med Telia, opplyser Nent etter at TV3, Viasat 4 og Viaplay forsvant for Telia-kunder tidligere i uka.
Les mer om:

– Telia må være ærlige med kundene

TV3, Viasat 4 og Viaplay forsvant for Telia-kunder denne uken. Nå er det strid rundt forhandlingene med distributøren.
Les mer om:

I dag mister mange disse tv-kanalene

Er du tv-kunde hos Telia? Da forsvinner tilgangen til kanaler som TV3, V4 og TV6 fra i dag.
Les mer om:

I dag mister mange disse tv-kanalene

Er du tv-kunde hos Telia? Da forsvinner tilgangen til kanaler som TV3, V4 og TV6 fra i dag.
Les mer om:

Brudd mellom Nent og Telia – 470.000 kunder mister kanaler og strømmetjenester

Nent Group og Telia har ikke blitt enige om en ny distribusjonsavtale. Dermed mister om lag 470.000 kunder tilgangen til kanaler som TV3, V4 og TV6 fra mandag.
Les mer om:

Brudd mellom Nent og Telia – 470.000 kunder mister kanaler og strømmetjenester

Nent Group og Telia har ikke blitt enige om en ny distribusjonsavtale. Dermed mister om lag 470.000 kunder tilgangen til kanaler som TV3, V4 og TV6 fra mandag.
Les mer om:

Mest lest siste uke