Nyheter om TV


Mener Høyre kopierer Ap-politikk

Høyre vil erstatte dyre enmannsfengsler for prøveløslatte med sikkerhetshjem. – Hyggelig at de lar seg inspirere av vårt partiprogram, sier Aps justispolitiske talsperson til TV 2.
Les mer om:

HamKam-stopper med beskjed til TV 2 fra båren: – Jeg kommer sterkere tilbake

Julian Dunn (21) ble båret av banen med en kneskade mot Viking.
Les mer om:

TV 2-direktør: – På tide å si det som det er

I flere uker har Altibox jobbet iherdig for å skape et inntrykk av at TV 2 ikke forstår seerne sine, at vi er en grådig aktør som heller driver med spill enn konstruktive forhandlinger. Det er ikke sant.
Les mer om:

Så Bråthen i øynene: – Han lagde en dyrisk knurrelyd

HOKKSUND TINGHUS (TV 2): Naboene i Hyttegata forteller om kaoset som oppstod da de hørte dødsskrik og stormet ut for å se hva som foregikk.
Les mer om:

TV 2 med ny norsk rekord i svarte TV-skjermer: – Krise for oss

Aldri før har norske TV-seere opplevd en så lang periode med svarte skjermer som i konflikten mellom TV 2 og Altibox.
Les mer om:

Salah får kritikk i Real Madrid: – Det er nedverdigende

MADRID (TV 2): Liverpool-stjernens åpenhjertige utspill om finalemotstanderen har skapt reaksjoner i den spanske hovedstaden.
Les mer om:

Ser kanskje ut som naboens elbil – men dette er et råskinn

BERLIN (Broom/TV 2): Vi tester nye helt BMW iX M60.
Les mer om:

Bråthen forklarer seg igjen: – Skulle ønske de jeg drepte var i live

HOKKSUND TINGHUS (TV 2): Etter å ha vært taus i nesten en uke vil Espen Andersen Bråthen (38) fortsette å forklare seg om drapene i Hyttegata.
Les mer om:

Til TV 2: Kjelling har fått nei – Wille ønsket som ny landslagssjef

Kristian Kjelling har fått nei på søknaden og Jonas Wille er ønsket som ny landslagssjef.

Real Madrid-stjernene svarer om Haaland: – Vi har de beste spillerne

MADRID (TV 2): Tiden da ingen fremadstormende superstjerner klarte å si nei til Real Madrid, virker å være over.
Les mer om:

Markus Solbakken: – Det ønsker vi ikke å snakke om

STAVANGER (TV 2): Markus Solbakken hylles for sine prestasjoner i sesongstarten for Viking. Men én ting vil Joe Bells erstatter ikke høre snakk om. Foreløpig.

Er dette virkelig?

«Ethvert sted som kan gi meg en god natts søvn, er et hjem for meg», skriver ukrainske Aleksandra Marchenko. På oppdrag for TV 2 skriver hun dagbok om et liv preget av krig.
Les mer om:

Lunde i storform stoppet Storhamar

Anført av Katrine Lunde hadde Vipers full kontroll fra første stund og slo Storhamar 29-23 i den første av finalene i håndballsluttspillet for kvinner tirsdag. Dermed har mannskapet til Ole Gustav Gjekstad oppskriftsmessig skaffet seg et grep om finaleduellen som spilles best av tre kamper. – Det var en god første omgang, der vi jobber veldig bra. Jeg er veldig godt fornøyd me det. Så blir det litt for begge lag at tempoet og innsatsen går ned i annen omgang, men vi hadde god kontroll, sa Katrine Lunde til TV 2. Halvveis hadde gjestene fra Hamar kun scoret sju mål.
Les mer om:

Evenpoel vann opninga av Tour of Norway

Superstjerna Remco Evenepoel var best i avsluttinga og tok sigeren på opningsetappen av sykkelrittet Tour of Norway framfor Tobias Halland Johannessen. Den 174 kilometer lange etappen frå Bergen til Voss blei avslutta med ein to kilometer lang og tøff bakke. Der fekk som venta Alexander Kristoff og dei andre spurtarane i feltet det tøft. Evenepoel hadde mykje krefter opp mot målstreken, men fekk kamp om sigeren av det norske kjempetalentet Halland Johannessen. Uno-X-ryttaren nærma seg belgiaren mot målstreken, men nådde ikkje heilt fram. – Det var nær. Litt kjedeleg å ikkje ta den siste der.

På ferie fikk Edvin (6) hodesmerter – noen timer senere var han borte

GOD MORGEN NORGE (TV 2): Therese Tungen (44) og Bår Stenvik (45) mistet sønnen rett før han skulle starte i andre klasse. Helt uten forvarsel og uten at de fikk tatt farvel.
Les mer om:

Døde brått

Australske Erin Jayne Plummers (42) bortgang ble annonsert på direktesendt TV.
Les mer om:

TV-vert døde brått

Australske Erin Jayne Plummers (42) bortgang ble annonsert på direktesendt TV.
Les mer om:

Ancelotti svarte om Mbappé-sjokket for første gang

MADRID (TV 2): Real Madrid-manageren var i strålende humør da startskuddet gikk for finaleuken i Champions League. Bortsett fra på ett spørsmål.
Les mer om:

Fem grep for en enklere hverdag med valp

GOD MORGEN NORGE (TV 2): En valp i huset snur hverdagen på hodet, men det finnes grep man kan gjøre for at du og valpen skal få en god start på livet sammen.
Les mer om:

Mbappé totalslaktes i Spania: – Sviker

MADRID (TV 2): Pressen i den spanske hovedstaden tar ikke lett på at Kylian Mbappé (23) til slutt bestemte seg for å takke nei til Real Madrid.
Les mer om:

Carlsen til semifinale

Magnus Carlsen avgjorde kvartfinalen mot David Anton i Champions Chess-turneringen og er klar for tirsdagens semifinale. Carlsen vant kampen 2,5-0,5 etter at han vant begge sin partier med hvite brikker. I det siste partiet med svarte brikker endte det med remis mellom nordmannen og spanjolen. I semifinalen venter kineseren Ding Liren.

Taus om film er inspirert av Cezinando

CANNES ( TV 2): I filmen «Syk pike» er stjålne designstoler en del av historien. Regissør Kristoffer Borgli vil ikke svare på om han har «stjålet» historien til en norsk artist, som nylig ble dømt for møbeltyveri.
Les mer om:

Kjæresteparet skulle bare levere en pakke da Bråthen prøvde å drepe dem

HOKKSUND TINGHUS (TV 2): – Vi hører et stort smell i veggen bak oss. Jeg ser på Sofia og ser det hun ser - en stor mann med pil og bue, sier Cezar Antonio Avadenei (20).
Les mer om:

Jørgen (25) utfordret sin egen frykt – nå kan han bli landets nye popstjerne: – Det har vært unødvendig og på kanten til idiotisk

Fredag kveld kan Jørgen Dahl Moe vinne The Voice. Men veien fram mot en finale på TV – foran flere hundre tusener med TV-seere – har vært lang for 25-åringen.
Les mer om:

Warholm endrer planen – sesongåpner i Marokko

Det skapte overskrifter da Karsten Warholm nylig fortalte at han skulle delta i færre løp denne sesongen og drøye sesongåpningen til Bislett Games 16. juni. Nå har imidlertid 26-åringen ombestemt seg – han stiller til start på 400 meter hekk allerede 5.
Les mer om:

Mest lest siste uke