Nyheter om Tufte


Havnet i kamp for livet

- Til å begynne med var det bare svart. Det stoppet opp og jeg klarte ikke å tenke, sier Olaf Tufte (45) til Dagbladet.
Les mer om:

Rystelser i romiljøet

- En ny trener burde vært på plass for lenge siden, sier Olaf Tufte. - Veldig skuffende, mener Oscar Stabe Helvig.
Les mer om:

Tufte: – Linni Meister åpnet øynene mine

Den dobbelte olympiske mesteren Olaf Tufte har lagt opp. Nå kommer Tufte med boken «Skjerpings!», der han har litt av hvert å fortelle.
Les mer om:

Her må OL-vinner Olaf Tufte se seg slått

Thea Hole bøttet inn mål mot Åkra

Nå er Tufte tilbake og bygger verdens største i sitt slag

BAMBLE: Drøye halvåret etter at Nils Johan Tufte og to kolleger etablerte Bluegreen selskapene så er de i sluttfasen med å levere et gigantisk oppdrettsanlegg for ungfisk til Uponor Infra AS for Fish Globe AS.
Les mer om:

På ungdomsskolen sendte Mol ut en søknad: – Fikk noen truser og sokker fra Olaf Tufte

Allerede som tiendeklassing startet Anders Mol aktivt jakten på verdenstoppen i sandvolleyball. I 2013 sendte han ut en sponsorsøknad med ett oppført mål - det har Mol nå nådd.
Les mer om:

Forbløffer med hint

Olaf Tufte, som sier han skal legge opp, forvirrer om framtida. 45-åringen kom med et hint overfor sølvvinner Kjetil Borch: «Du, Kjetil - det er bare tre år til OL i Paris …»
Les mer om:

Borch takket Tuftes godterikrokodille-stunt etter OL-sølvet

Kjetil Borch rodde inn til et knallsterk OL-sølv i singelsculler. Etterpå fortalte han om øyeblikket da Olaf Tufte la en godterikrokodille på puta hans - og hvorfor det endret alt.
Les mer om:

Spøkefull og skuffet Tufte: – Det er nesten så man sier at Paris-OL er nære

I sitt siste OL ble det 9.-plass sammenlagt for Olaf Tuftes dobbeltfirer. Etterpå var han beveget og skuffet og spøkte med at det burde bli et nytt OL.
Les mer om:

Dette skjedde i OL i natt – 28. juli

Dramatisk velt for norsk ro-duo, Olaf Tufte avsluttet OL-karrieren, og en tung dag for Katrine Aalerud på tempo. Det er noe av det som skjedde i OL i natt.
Les mer om:

Onsdag 28. juli: Dette skjedde i natt

Olaf Tufte (45) har rodd sitt aller siste tak i OL-sammenheng.
Les mer om:

Tufte klar om fremtiden – lagkameratene mener noe annet

Olaf Tufte forteller at han ikke skal involvere seg i rosporten fremover. Det fnyser lagkameratene av.
Les mer om:

Tufte avslørte NM-planer etter OL-farvel

Olaf Tufte (45) har kastet inn årene i OL-sammenheng, men avslørte etter sitt siste løp at han stiller til start i NM i september for å avslutte ringen helt.
Les mer om:

Tufte hevder lagkameraten ljuger og vil trekke seg unna: – Klart de er lei av meg

TOKYO/OSLO (NRK): Olaf Tufte (45) avsluttet sin OL-karriere med skuffelse og tårer. Nå mener han lagkameratene er lei av ham – og vil trekke seg unna romiljøet for en stund.
Les mer om:

Spøkefull og skuffet Tufte: – Det er nesten så man sier at Paris-OL er nære

I sitt siste OL ble det 9.-plass sammenlagt for Olaf Tuftes dobbeltfirer. Etterpå var han beveget og skuffet og spøkte med at det burde bli et nytt OL.
Les mer om:

- Ville gi ham juling

Ny nedtur for Olaf Tufte i OL. Dobbeltfireren endte på tredjeplass i B-finalen. Nå er karrieren over for 45-åringen, som våknet onsdag morgen og var en følelsesbombe.
Les mer om:

Tung OL-avskjed for Olaf Tufte

Dobbelfireren med Tufte, Martin Helseth, Oscar Helvig og Erik Solbakken ble nummer tre i B-finalen og nummer ni totalt i OL. Dette var Tufte sin siste OL-konkurranse.

Tufte i tårer etter sitt siste OL: – Dette svir litt ekstra

TOKYO (VG) Ringen er sluttet for Olaf Tufte (45). 25 år og én dag etter B-finalen i Atlanta-OL rodde han sitt siste internasjonale løp i B-finalen i Tokyo. Nå er karrieren definitivt slutt for bonden fra Vestfold. Så kom tårene.

Kona med klar beskjed

- Det er ikke noe godt å se mannen sin gråte, sier Aina Tufte. - Men for oss er ikke finaleplass viktig. Vi heier på Olaf uansett.
Les mer om:

Tuftes trøst til triste kamerater: – For meg var det viktig å si

Olaf Tufte var langt nede, men tok seg likevel tid til lagkameratene.
Les mer om:

Ingen medaljekamp i Tuftes siste OL: – Drømmen brast

Olaf Tufte fra Nykirke i Horten (45) har jobbet knallhardt, men får ikke et OL-farvel slik han ønsket seg. Han tenkte mest på lagkameratene etter at finalehåpet sluknet, skriver NTB.
Les mer om:

Dette skjedde i OL i natt

Olaf Tufte og hans lagkamerater skuffet, USA tok sitt første gull og 18-åring sjokkerte svømmeverdenen. Dette er noe av det som skjedde i OL natt til søndag.
Les mer om:

Tufte preget etter OL-skuffelsen: – Kjipt for alle

Olaf Tufte var opptatt av å ta vare på sine yngre makkere etter at drømmen om en rofinale i OL brast. Veteranen beskriver nedturen som «jævlig skuffende».
Les mer om:

Ingen medaljekamp i Tuftes siste OL: – Drømmen brast

Olaf Tufte (45) har jobbet knallhardt, men får ikke et OL-farvel slik han ønsket seg. Han tenkte mest på lagkameratene etter at finalehåpet sluknet.
Les mer om:

Gråtkvalt Tufte etter OL-skuffelse: – Mitt ansvar

TOKYO/OSLO (VG) I sitt syvende og siste OL blir det ingen medaljekamp for Olaf Tufte (45) og den norske dobbeltfireren. For veteranen blir en B-finale avslutningen på OL-karrieren.
Les mer om: