Nyheter om Trump


Tusener samlet til Trump-møte i Arizona

Tusener av tilhengere av Donald Trump samlet seg lørdag kveld i Florence i Arizona for å høre den tidligere presidenten holde tale på et folkemøte
Les mer om:

- Vil sjokkere verden

Donald Trumps nære allierte og en svært profilert puteselger og konspirasjonsteoretiker, Mike Lindell, lover til Dagbladet at det vil komme nyheter om at Donald Trump de neste ukene som vil «sjokkere verden».
Les mer om:

Trump holdt nytt folkemøte: Gjentok påstandene om at han vant valget

Får erstatning for tortur i Litauen, etter 20 år i Guantanamo
Les mer om:

- Hele verden ler av USA

Tusenvis av tilhengere var samlet i Arizona for å høre tidligere president Donald Trump tale på folkemøte natt til søndag norsk tid.

Tusener samlet til Trump-møte i Arizona

Tusener av tilhengere av Donald Trump samlet seg lørdag kveld i Florence i Arizona for å høre den tidligere presidenten holde tale på et folkemøte.
Les mer om:

Tusener samlet til Trump-møte

Tusener av tilhengere av Donald Trump er samlet i Florence i Arizona for å høre den tidligere presidenten holde tale på et folkemøte.
Les mer om:

Trump hånet politimann som forsvarte kongressen

FLORENCE (VG) Flere tusen hadde møtt opp på et jorde i Arizonas ørken for å høre på Donald Trump. De fikk et fyrig forsvar av 6. januar-mobben.
Les mer om:

Slik vil de spre løgnen

USAs forrige president, Donald Trump, er tilbake i manesjen. I natt vil han igjen forsøke å spre den usanne påstanden om at valget i 2020 ble stjålet fra ham, sammen med blant andre QAnon-tilhengere og en berømt puteselger.

Irans øverste leder legger ut video som framstiller likvidering av Donald Trump

Nettstedet til Irans øverste leder, Ali Khamenei, har lagt ut en animasjonsvideo som viser et droneangrep mot USAs tidligere president Donald Trump.

Avbrøt intervju

Da programlederen presset Donald Trump om hans feilaktige påstander om valgfusk, la den tidligere presidenten på røret.
Les mer om:

Republikanere står opp mot Trump – sier han tapte valget

Senator Mike Rounds sa sannheten; Trump tapte valget i 2020. Det falt ikke i god jord hos ekspresidenten, men nå får Rounds støtte av kolleger.
Les mer om:

Raste ned i vekt etter Trump-exit

Tidligere CIA-direktør og utenriksminister Mike Pompeo har gått ned over 40 kilo siden han og Trump tapte valget.
Les mer om:

6. januar-komiteen vil snakke med Rudy Giuliani

Rudy Giuliani er den siste i rekken av tidligere medarbeidere av Donald Trump som 6. januar-komiteen ønsker å snakke med.
Les mer om:

Nå får Trump-lojalister mer makt: – En veldig skremmende tanke

Donald Trump og co klarte ikke endre valgresultatet med sine påstander om juks i 2020-valget, men nå mener mange at de legger grunnarbeidet for å kunne klare det i 2024 – dersom «nødvendig».
Les mer om:

Vendte Trump ryggen - nå skal de i krisemøter for å stoppe ham

De var blant presidentens nærmeste medarbeidere. Nå avslører Det hvite hus' tidligere pressesekretær Stephanie Grisham at titalls tidligere Trump-ansatte vil samles til krisemøte for å stanse Donald Trump.
Les mer om:

«Steppet inn» for Trump: Tviholder på «den store løgnen»

WASHINGTON D.C. (VG) Etter Donald Trumps avlyste pressekonferanse tok hans nærmeste støttespillere over stafettpinnen og fortsatte på «den store løgnen», ett år etter supporterne hans stormet Kongressen.
Les mer om:

Biden med tordentale mot Trump

Donald Trump har spunnet et nett av løgner, sa president Joe Biden da han på årsdagen for stormingen av Kongressen tok et nådeløst oppgjør med forgjengeren.

Biden med tordentale mot Trump: - Et nett av løgner

Peter Hermanrud tror grønne aksjer kan kollapse i 2022
Les mer om:

Biden langet ut mot Donald Trump

Ett år etter stormingen av Kongressen fyrte USAs president Joe Biden løs mot det kan kalte Donald Trumps «nettverk av løgner».

Biden: – Trumps sårede ego betyr mer for ham enn demokrati

President Joe Biden hamrer torsdag mot tidligere president Donald Trump under ettårsmarkeringen for stormingen av Kongressen.

Biden hardt ut mot Trump: – Har skapt et nett av løgner

WASHINGTON D.C. (VG) Ett år har gått siden en illsint mobb med Trump-tilhengere angrep Kongressen. President Joe Biden advarer om at Trump – og løgnene hans – fortsatt utgjør et trussel mot demokratiet.

Forsøk på å demontere demokratiet

Kommentar: I dag er det ett år siden Donald Trump i USA prøvde å begå statskupp for å bli sittende ved makten. Måten han prøvde å oppnå det, var ved å få sin egen visepresident Mike Pence til å nekte å godta formelt, valgresultatet fra de statene der Trump tapte, men tapte med ganske små marginer. Som i Georgia, i Arizona, i Wisconsin, i Michigan og Nevada.

Kuppforsøket slo feil. Nå legger Trump nye planer

Norges landskamp mot Danmark er avlyst
Les mer om:

Biden vil skylde på Trump for kaoset som oppsto under kongresstormingen ID

President Joe Biden kommer til å anklage Donald Trump for å være ansvarlig for kaoset som oppsto under kongresstormingen 6. januar i fjor, melder Det hvite hus.

Republikansk toppolitiker: Trump så på TV mens Kongressen ble angrepet

Mens voldelige Trump-tilhengere tok seg inn i kongressbygningen, satt Donald Trump og så stormingen på TV, ifølge 6. januar-komiteen.
Les mer om: