Nyheter om Trump


Forsvarer opplysningene om «tisse-video»

Den tidligere MI6-agenten Christopher Steele snakker for første gang om den kontroversielle rapporten fra 2017 om hvordan Russland skal ha kompromitterende informasjon om USAs forrige president, Donald Trump.

Sliter mot republikanske fiender

Pengestøtten har begynt å fosse inn til amerikanske politikere før mellomvalget neste år. Noen av Donald Trumps verste fiender i det republikanske partiet, som Liz Cheney, samler inn langt mer enn kandidatene Trump ønsker i stedet.
Les mer om:

Skrekktall for Biden – ekspert mener to faktorer forklarer nedgangen

I nyere tid har kun to presidenter vært mer upopulær enn hva Joe Biden er nå. Utfordringene står i kø for demokraten, men tilhengerne hans gir Donald Trump skylden for problemene.

Margrethe Geelmuyden langer ut mot Vedums PR-nekt: – Ganske lik Donald Trump

Mener Sp-lederen skaper et fiendebilde av PR-bransjen.
Les mer om:

Donald Trumps folkemøte i Iowa skaper reaksjoner

Trump har fått luft under vingene i Iowa. Flere fremtredende republikanere, som tidligere har hamret løs mot ekspresidenten, er nå bare glad for å bli sett mens de viser ham støtte.
Les mer om:

- Trump skrøt av antallet

Ny bok kommer med ny innsikt i hva USAs president Donald Trump gjorde da tilhengerne hans angrep Kongressen.

Trump mer populær i Iowa enn noen gang – var offensiv på folkemøte

Donald Trump besøkte staten som sparker i gang nominasjonsvalget. Meningsmålinger viser at han er mer populær i Iowa enn noen gang.
Les mer om:

Blokkert av Biden

President Joe Biden har blokkert et forsøk fra sin forgjenger, president Donald Trump, på å holde tilbake dokumenter relatert til stormingen av Kongressen 6. januar.

Trump sa han tjente 1,3 milliarder – tapte 600 millioner

Donald Trump skrøt av at han tjente over 1,3 milliarder kroner på Trump International Hotel mens han var president. Nå viser en kongressgransking noe helt annet.

Stanset av internt opprør

Tidligere president Donald Trump gjorde alt han kunne for å få omgjort valgresultatet etter nederlaget i fjor. En fersk rapport viser hvordan et internt opprør trolig hindret at han fikk plassert lojalister i toppen av justisdepartementet.

Udemokratiske krefter truer USA

Donald Trump er den første presidenten i USAs historie som nektet å akseptere valgresultatet. Likevel flørter han med et comeback. Det gjør mange bekymret.

- Trussel fra en bølle

Brad Raffensperger letter på sløret om den berømte telefonsamtalen med president Donald Trump.

Trump ikke lenger på Forbes-liste over USAs rikeste

Donald Trump står ikke lenger på magasinet Forbes' liste over USAs 400 rikeste personer, for første gang på 25 år.
Les mer om:

Trump ikke lenger på Forbes-liste over USAs rikeste

Donald Trump står ikke lenger på magasinet Forbes' liste over USAs 400 rikeste personer, for første gang på 25 år.
Les mer om:

Bok-påstand: Putin brukte modell-tolk for å sette ut Trump

I en ny bok spekulerer Trumps tidligere pressesekretær i at Russlands Vladimir Putin bevisst brukte en attraktiv tolk i et forsøk på å sette ut Donald Trump under toppmøtet i 2019.
Les mer om:

Går rettens vei for å komme tilbake på Twitter

Donald Trump har vært utestengt fra Twitter siden stormingen av kongressen i januar. Nå går han rettens vei for å få tilgang igjen.
Les mer om:

Trump går rettens vei for å komme på Twitter igjen

USAs tidligere president Donald Trump har bedt en domstol om å gjenopprette Twitter-kontoen.

Trump går rettens vei for å komme på Twitter igjen

Trær sperret veier etter uvær natt til søndag
Les mer om:

Nye avsløringer om Trump: En løgnkultur

Hvordan var det egentlig innenfor veggene til det Det hvite hus da Donald Trump regjerte USA? Nå tar Trumps tidligere pressesekretær Stephanie Grisham (45) bladet fra munnen.

Om jakkeskandalen: - Fikk kjeft av Trump

Den daværende førstedamen skal ha blitt kalt inn på teppet av sin egen ektemann.
Les mer om:

Fryktet krig, trosset Trump: - Forræder

Han fryktet at presidentens verste innfall kunne lede til atomkrig, og trosset Trump. Nå vil Republikanerne ha USAs øverste general Mark Milleys hode på et fat.
Les mer om:

Hånet etter merkelig angrep

USAs forrige president, Donald Trump, forsøkte seg på en merkelig bildemanipulasjon av den republikanske politikeren Liz Cheney. - Jeg foretrekker republikanske presidenter som vinner gjenvalg, svarer hun.

Én telefon kan stanse ham

USAs forrige president, Donald Trump, fortsetter å hinte om at han vil stille til valg igjen i 2024. Nå hevder han at det nesten bare er én telefon med dårlig nytt fra legen som kan stoppe ham.

Utfordringene i kø for Joe Biden: – Fremstår som mindre kompetent enn det han lovet

Da Donald Trump gikk av som USAs president var det flere som jublet og håpet på en ny æra. Åtte måneder etter maktovertakelsen mener flere at Biden er i ferd med å miste grepet.

Hans egne bekrefter valgsmellen

Republikanerne i Arizona hyret inn et selskap kalt Cyber Ninjas for å avdekke omfattende valgfusk i presidentvalget. I stedet fant de at Joe Biden faktisk vant over Donald Trump med 360 flere stemmer enn de offisielle tallene.