Nyheter om Tottenham


Julian Nagelsmann smekker igjen døra til Premier League

De siste sesongene har en av fotballens mest lovende managere blitt linket til Premier League-klubber på jakt etter den rette lederen. I vinter sto 34-åringen på toppen av ønskelista til Tottenham, men da Nagelsmann fikk muligheten med Hansi Flicks exit til å velge drømmeklubben, ble Premier League ikke lenger et alternativ. For det dreier seg nå kun om Bayern München. Nagelsmann har vist at han kan lede Bayern til toppen av Bundesliga med en vanvittig målforskjell på + 21 etter åtte runder (Dortmund på andre har + 8).

Bruker millioner på å sparke ut Steve Bruce for så gå etter Frank Lampard

Gårsdagens 2 – 3 tap mot Tottenham var de nye Newcastle eierne sin første kamp og trolig også den siste for Steve Bruce. BBC mener imidlertid han sitter i managerstolen frem til november og med det får med seg bortemøtet mot Crystal Palace (lørdag 23 oktober) og hjemmekampen mot Chelsea (lørdag 30 oktober). Frank Lampard har ikke hatt en managerjobb siden han fikk sparken av Chelsea i januar. Uansett hvordan det går er Steve Bruce ferdig. – Vi fikk nyss om at Chelsea legende Frank Lampard var i samtaler med Newcastle i forrige uke og.

Nå er det Tottenhams tur til å ekspandere – skal sikre seg talentfabrikk

Søndag hadde Tottenham en viktig seier på bortebane mot «verdens rikeste klubb» Newcastle. Tre scoringer i første omgang med selv Harry Kane tilbake på scoringslista sørget for 2-3 seier. Nuno Santo har ledet Spurs tilbake mot toppen, nå bare fire poeng Chelsea. Styreleder Daniel Levy skal sørge for at Tottenham-manageren får gode arbeidsforhold de neste årene, selv om Brexit har begrenset mulighetene for engelske klubber til å å hente spillere fra ligaen i EU.

Melder Gareth Bale hinker tilbake til Premier League i en midt på treet sjokkerende overgang

Gareth Bale er fantastisk god når han gidder og når han ikke er skadet. – Da han kom tilbake til Real Madrid etter utlånet til Tottenham var mottagelsen og engasjementet overraskende stort. Manager Carlo Ancelotti var strålende fornøyd med å få tilbake sin stjernespiller fra første runde på Santiago Bernabéu, men så skjedde det som måtte skje, Bale ble skadet.

Tottenham avlyste Newcastle-feiringen

Fotballverden har plutselig fått øynene på Newcastle. Knapt poeng etter syv runder i Premier League, men med et eierskifte som skal endre maktbalansen i verdens tøffeste liga. Det var et Newcastle-lag som møtte Tottenham med fremtidshåp i blikket, noe Nuno Santo og Spurs-gjengen skulle få kjenne på. Callum Wilson brukte bare to minutter før det sto 1-0 etter et flott angrep av hjemmelaget. På tribunen satt den nye Newcastle-ledelsen og smilte. Effekten av eierskiftet hadde gitt resultat i første kamp. Men Tottenham var ikke interessert i å gi motstanderne langvarig glede.

Det er bare en klubb som er aktuell for Robert Lewandowski

Den polske superstjernen og målmaskin ekstraordinær Robert Lewandowski er et sikkert kort for Bayern München, så også i gårsdagens overkjøring av Leverkusen. – Det har alltid versert rykter om overgang til mer «sexy klubber» og i år enda mer enn før, men som vanlig ble han værende i den tyske storklubben. Manchester City var definitivt på ballen og når de ikke snakket om Tottenham goalgetter Harry Kane var det Robert Lewandowski.

Hylles

Tottenhams Sergio Reguilón og Eric Dier hylles etter et nødstilfelle under kampen mellom Newcastle og Tottenham.
Les mer om:

Stoppet kampen

Oppgjøret mellom Newcastle United og Tottenham søndag ble stoppet på dramatisk vis. Det skyldtes et medisinsk nødstilfelle på tribunen.
Les mer om:

Akutt medisinsk krise i publikum under Premier League-kamp

(Newcastle - Tottenham 1–2 kampen pågår) Like før pause ble kampen mellom Tottenham og Newcastle stoppet da spillerne oppdaget noen i publikum som hadde en akutt medisinsk krise.
Les mer om:

Nødsituasjon i publikum stoppet Premier League-kamp

(Newcastle - Tottenham 1–3 kampen pågår) Like før pause ble kampen mellom Tottenham og Newcastle stoppet da spillerne oppdaget noen i publikum som hadde en akutt medisinsk krise.
Les mer om:

Utskjelte Kane fikk slutt på måltørken – da kom kravet om at Steve Bruce må gå

Newcastle-fansen hyllet sine utskjelte, men rike, eiere før kampen mot Tottenham. Ekstasen skulle ikke vare lenge.
Les mer om:

Premier League-kamp stoppet

Kampen mellom Newcastle og Tottenham ble stoppet etter at en tilskuer fikk illebefinnende på tribunen. En hjertestarter ble tatt opp på tribunen. Tilskuerens tilstand er nå stabil.
Les mer om:

«Jeg har en følelsesmessig tilknytning til Newcastle på grunn av Sir Bobby Robson»

Roma under Jose Mourinho sin ledelse kjemper om topp fire og Champions League kvalifisering. – På pressemøte før dagens kamp mot Juventus på fikk manager som har sittet i sjefsstolen for Chelsea, Manchester United og Tottenham spørsmål om den presumptivt ledige jobben i Newcastle.

Koronatrøbbel i Tottenham

Tottenhams planer foran søndagens bortekamp mot Newcastle er blitt forstyrret av to koronatilfeller i spillerstallen, ifølge NTB. Flere britiske medier, deriblant Sky Sports, melder om Tottenhams smitteutbrudd. Det er ikke kjent hvilke to spillere det gjelder. London-klubben har ikke bekreftet opplysningene, men manager Nuno Espírito Santo antydet på fredagens pressekonferanse at de har trøbbel i oppladningen til Newcastle-oppgjøret. – Etter landslagspausen er det alltid store problemer som dukker opp. Vi har problemer, men jeg vil ikke si n

Bruce leder Newcastle mot Spurs

Newcastle roer ned noen av spekulasjonene rundt manager Steve Bruce ved å fastslå at han fortsatt har jobben i søndagens kamp mot Tottenham. I en pressemelding skriver klubben at Bruce søndag leder sin 1000. kamp i trenerkarrieren. Det ble nylig klart at Newcastle kjøpes av saudiarabiske PIF. Dermed ventes en knallhard økonomisk satsing de kommende årene.
Les mer om:

Enorm nedtur for Fiorentina blir til jubel for Liverpool

Denne uken kunngjorde Fiorentinas president Rocco Commisso at deres store stjerne Dusan Vlahovic ikke ønsker å forlenge kontrakten. Den 21 år gamle serberen som har to år igjen av kontakten er skyhøyt oppe på ønskelisten til «alle» de store klubbene i Europa. Så langt har Juventus, Tottenham og Manchester City gitt sine folk marsordre om å hente Dusan Vlahovic etter det ble klart at spissen Fiorentina «aldri ville selge» trolig legges ut for salg neste sommer.

City skal i forhandlinger med Haaland i januar

Erling Braut Haalands agent Mino Raiola forventes å ha samtaler med Manchester City i januar om et potensiell overgang for 21-åringen neste sommer, skriver troverdige The Times Borussia Dortmund -angriperens kontrakt, som løper til 2024, inneholder en utkjøpsklausul på beskjedne 64 millioner pund som trer i kraft i 2022. Nordmannens agent Mino Raiola skal ivrig etter å sette i gang med forhandlinger når overgangsvinduet åpnes igjen på nyåret, og City vurderes som den største favoritten til å signere nordmannen.

Hvordan ble Premier League verdens mest sette fotballiga?

I en ny dokumentarserie som NRK har kjøpt inn får du et innblikk i den fantastiske historien om Englands øverste divisjon. Premiere i dag! «Premier League – en helt annen liga» tar oss med på reisen fra da engelsk fotball ble sett på som bakgårdsidrett på 80-tallet, til det som i dag er verdens mest lukrative sportskonkurranse. TILBAKE? Frank Lampard tar over verdens rikeste klubb? De viktigste hendelsene blir gjenfortalt av noen av de mest sentrale aktørene i Premier League-historien, blant annet Eric Cantona, Alan Shearer, Peter Schmeichel og David Beckham.

Det dekkes på for Frank Lampard

På balløya snakkes det om at Steve Bruce får sine millioner pund for å trekke seg tilbake fra managerjobben denne uken. Ifølge The Telegraph jobbes det hardt for at erstatteren skal være på plass på sidelinjen mot Tottenham på søndag.

Manchester United med defensive utfordringer og et offensivt lyspunkt før Leicester-kampen

På mandag kunne Frankrike løfte Nations League-trofeet. Ekstasen hos de franske spillerne etter seieren mot Spania viste at den ferske UEFA-turneringen har cred og gir prestisje. For Solskjær kan finalekampen ha gitt ham trøbbel på balløya. For det var ikke noe oppløftende syn da Raphael Varane ble tatt av banen allerede i første omgang med lyskeproblemer. Ifølge ESPNs kilde er United optimistiske for at det ikke er en større skade på midtstopperen, men til lørdagens kamp mot Leicester ser det ikke lyst ut.

Wayne Routledge gir seg

Når 36-åringen nå setter støvlene på hylla, har han nok av historier å dele med kommende barnebarn. Han har spilt for ni (!) klubber på balløya med 297 Premier League -og 151 Championship-kamper. Den beste fotballen spilte han med en danske på sidelinjen. Tottenham Aston Villa Cardiff Portsmouth Fulham Newcastle QPR Crystal Palace Routledge har spilt for dem alle, men det var hos Swansea han kom «hjem». Vingen ble hentet til Wales i 2011 og har vært med på berg-og-dalbanereisen til klubben frem til i sommer. 305 kamper med 33 scoringer og 40 assists.

Overbevist Harry Kane «elsker» Tottenham; Har likevel sett seg ut en erstatter

En ting skal være helt sikkert, Tottenhams sportsdirektør Fabio Paratici har bøtter med selvtillit. – Etter sommerens kontroverser og forsøk på løsrivelse fra deres største stjerne Harry Kane er sportsdirektøren overbevist han blir og ikke søker ære og Champions League trofeer med Manchester City. Til tross for denne overbevisningen om at «alt order seg» har Tottenham i følge Fichajes sett seg ut Juventus-spiss Alvaro Morata som en potensiell erstatter for Harry Kane.

Fabio Paratici hadde Jude Bellingham-signaturen så og si på plass

Da Jude Bellingham hadde etablert seg i Champonship med Birmingham i en alder av 17, kom gigantene på døra. Solskjær og gjengen hadde tenåringen med familie til the grand tour på Carrington, men midtbanespilleren valgt å følge i fotsporene til Jadon Sancho.

Sene scoringer reddet Chelsea

Guro Reiten fikk 25 minutter på banen da Chelsea kranglet med seg alle poengene mot bunnlaget Leicester i den engelske superligaen søndag. Reiten har vært i storform den siste tiden, men måtte finne seg i å se de første 65 minuttene på Kingsmeadow fra benkeplass. Men etter at den norske vingen entret gressmatten begynte det å løsne for de blåkledde fra London. Snaut sju minutter før full tid fikk Chelsea endelig hull på byllen. Jessie Fleming fant danske Pernille Harder i Leicester-boksen. Hun bredsidet enkelt inn 1-0 for vertene.

Zlatan Ibrahimovic er ikke nominert likevel

For noen få uker siden plasserte France Football, som står bak Ballon d’or prisen den svenske superstjernen Zlatan Ibrahimović på førstesiden med et intervju om at han til tross for å løftet pokaler over hodet i en rekke land aldri har vunnet fotballen gjeveste pris. – Det nærmeste Zlatan vant Fifa Puskás awards 2013 for fineste mål i det året, på Ballon d’Or-gallaen i Zurich. Journalisten var enig med Zlatan at han skulle vunnet for lenge siden. – Vel i år var han ikke blant de 30 nominerte, og med det ingen svensker.