Nyheter om Tottenham


Jose Mourinho forsøker seg på Alexander Sørloth enda en gang

Alexander Sørloth er mer enn velkommen tilbake i Tyrkia hvor han ble toppscorer i Süper Lig på utlån hos Trabzonspor, sist sommer solgte Crystal Palace den norske landslagsspissen til RB Leipzig. – Det har ikke vært fantastisk!. Sørloth har fortalt til VG-programmet «Silly Season» at Jose Mourinho, mens han var manager for Tottenham og før han ble keiser av Roma var svært opptatt av å få til en overgang til London-klubben.

Styrket håp om en retur for Christian Eriksen

Regelen i Italia at en fotballspiller som har en hjertestarter ikke kan spille på toppnivå gjelder fortsatt, likevel mener Corriere dello Sport den danske Inter Milan stjernen kan komme tilbake på banen i Italia. Vi husker alle kollapsen, redningen, det danske samholdet, en samlet fotballverden og Eriksens tommel opp fra sykehussengen.

Takker Toby Alderweireld for alle minnene

Det er en ekte Tottenham veteran som nå reiser videre, belgiske Toby Alderweireld kom til London i 2015. Få andre Spurs-spillere har vært så lenge linket til en exit. Så når det nå først kommer for belgieren, overrasker det ingen. Kanskje bortsett fra valg av ny arbeidsgiver. Den 32 år gamle midtstopperen Toby Alderweireld er solgt til Al-Duhail i Qatar for 13 millioner euro. Les: Rodriguez kommer ikke akkurat til å få noe drahjelp av Benitez «Vi ønsker Toby alt det beste for framtiden.

Rodriguez kommer ikke akkurat til å få noe drahjelp av Benitez

Da vi i sommer så Evertons Twitter-konto der Rodriguez er poster boy for den nye hjemmedrakta til klubben, var vi overbevist om at kolombianeren skulle få arbeidsro til å jobbe seg videre tilbake. Så kom Rafel Benitez. For Liverpool Echo hevder situasjonen er en helt annen. Lokalavisas kilder tett på Rodriguez hevdet at 30-åringen selv ikke så en automatisk exit fra Goodison Park før kontraktsutløp neste sesong. Det var før den tidligere Liverpool-manageren valgte blått. Les: Smart!

Landslagskeeper vender hjem

Aurora Mikalsen (25) vender tilbake til Toppserien, og rettere bestemt Sandviken Toppfotball denne gangen. Keeperen har de siste årene spilt i Tottenham i England, og var også et kort opphold i Manchester United før det. Sist Mikalsen spilte i Norge, var det for Kolbotn. Hun har signert en kontrakt med bergensklubben som strekker seg ut 2022.

Real Madrid øser ut med kjærlighet til Raphael Varane etter exit

Da kom United med bekreftelsen på tirsdag kveld om at Reals supermann er på vei inn i telefonkiosken (hvis du ikke vet hva det er, spør noen voksne) utenfor Old Trafford for å skifte. Hos Real Madrid var det ingen bitterhet å spore. Skulle egentlig bare mangle.

Smart! Granovskaia tar innersvingen på Tottenham etter «hemmelige» samtaler

Chelsea eier Roman Abramovitsj skaffet seg for noen år siden det som er en av fotballens aller dyktigste sjefer, Marina Granovskaia, etter han av økonomiske årsaker flyttet til Israel har helles handlingsrom og dermed også makt blitt betydelig større. Nå har hun gjennom hemmelige samtaler, bruk av sin manager Thomas Tuchel og superhelt N’Golo Kanté klart å overbevise 22 år gamle Jules Kounde om at en overgang til Chelsea er det beste. Den franske unggutten er forholdsvis fersk på det franske landslaget, han ser opp til N’Golo Kanté som med rette er en levende legende.

Marco Reus forklarer hvorfor Haaland ikke trenger å stikke fra Dortmund

Forrige sesong klarte Reus og gjengen såvidt å redde Champions League-kvalik etter en imponerende sluttspurt, godt hjulpet av Jadon Sancho de siste rundene. Nå er engelskmannen borte og godt i gang med oppkjøringen til Premier League-sesongen.

Cristiano Ronaldo har ankommet treningsfeltet

For Juventus starter Serie A-sesongen mot Udinese, 22. august. På mandag kom Cristiano Ronaldo på sin første preseason trening. Om han blir å finne på banen mot Udinese, det er det store spørsmålet. Ifølge ESPN dukket portugiseren opp 08.30 sharp, og ble senere observert på vei inn i klubbens J-Medical Centre for rutinesjekk. Les: Liverpool har kuttet båndet til Xherdan Shaquiri Skuffelsen etter Portugals tidlige exit fra EM er bearbeidet, nå venter hardkjøret før sesongstart. Likevel er det ingen som egentlig vet hvor Ronaldo spiller den neste måneden.

Supertalent og spirrevipp har signert med Tottenham

Det er lett å både like og også la seg irritere litt over den spanske unggutten Bryan Gil. – Han er teknisk, rask og briljant på små flater, men litt dårlig på å dele på godene og bli litt for ego. Tottenham manager Nuno Espírito Santo kommer sikker, akkurat som Sevilla manager Julen Lopetegui til å jobbe med forståelsen av at han har 10 lagkamerater. Tottenham har blitt enig med Sevilla om en overgang for den spanske unggutten Bryan Gil.- Motsatt vei går Erik Lamela pluss 250 millioner kroner.

Skal nekte Tottenham Mikkel Damsgaard – med Tottenhams penger

Interessen for Mikkel Damsgaard har eksploderet etter at 21-åringen viste at han ikke sto tilbake for de beste avslutterne i EM. Ifølge Calciomercato satte Liverpool og Everton i gang et race etter Damsgaard, AC Milan skal ha kommet med et bud på rundt 20 millioner euro pluss Andrea Conti. Les: Fighter Wayne Rooney nekter å gi seg Forrige uke kom La Republicca med påstanden om at Sampdoria hadde mottatt et bud fra Tottenham på 25 millioner euro.

Henter stortalent for Erik Lamela pluss 250 millioner

Tottenham har en stund sett i egne rekker for å finne noe som kan friste Sevilla til å gi opp sitt spanske stortalent Bryan Gil. – Etter diverse utlån sa Sevilla manager Julen Lopetegui i fjor han var klar for førstelaget og i år ble det også kamper med det spanske flagget på brystet. Bryan Gil er en spirrevipp med fantastisk ballkontroll som liker å bevege seg på små flater, du får ingen Flo pasninger fra Gil det er helt sikkert ei heller noen monstertaklinger.

Football-Insider: Nagelsmann har blinket ut Lewandowski-erstatteren

Satt på spissen: For Timo Werner er hjem der Julian Nagelsmann befinner seg. Det var 34-åringen som la opp spillet rundt Werner i RB Leipzig og lot senterforwarden få optimale arbeidsbetingelser. Frank Lampard ble overbevist om at Werner var som skapt for Stamford Bridge, men den forrige sesongen endte med Lampard-exit og bob-bob for tyskeren. Les: The Telegraph: Tottenham casher inn på Toby Alderweireld Ingen skal ta fra Werner sine 12 scoringer og 15 assists, men fordelt på 52 kamper er ikke dette i nærheten av det han viste i Bundesliga før avreisen til Premier League.

Liverpool har sendt Harry Wilson videre

Mer enn 15 år hos Liverpool – som 24-åring. Da har klubben vært en viktig del av livet ditt. Wilson skulle bare ønske at Liverpool også hadde vært en større del av fotballivet. For uten Premier League-debut og to cupkamper som status, har det blitt mye lovord fra klubben om potensialet til Wilson – og tilsvarende mange utleieperioder. Crewe, Hull, Derby, Bournemouth og forrige sesong Cardiff. Les: The Telegraph: Tottenham casher inn på Toby Alderweireld Nå har Liverpool og Wilson bestemt seg for at tiden er inne for å sette sluttstrek.

Ny Premier League gigant legger en milliard på bordet for Federico Chiesa

Det er slettes ikke sikkert det holder med 1,2 milliarder heller. Den 23 år gamle Juventus vingen Federico Chiesa var en populær kar før Italia vant sommerens EM. – Etter EM har interessen økt fra frisk bris til full storm. Han var en av Italias beste spillere i EM og en som faktisk må kjempe om plassen på Juventus mot svenske Dejan Kulusevski. – Torino klubben er definitivt ikke stor nok for dem begge lenger. Vi setter en knapp på at de begge er andre steder når sommerens overgangsvindu lukkes og at de kommer til å etterlate seg en særdeles velfylt klubbkasse.

The Telegraph: Tottenham casher inn på Toby Alderweireld

Få andre Spurs-spillere har vært så lenge linket til en exit. Så når det nå først kommer for belgieren, overrasker det ingen. Kanskje bortsett fra valg av ny arbeidsgiver. Selv om familien til Alderweireld måtte plante 32 lys på bursdagskaken forrige feiring, har midtstopperen ikke vist noen tegn på at han ikke takler tempoet i Premier League. Les: Brentford har overbevist Chelseas Myles Peart-Harris Forrige sesong sto belgieren på banen i 35-kamper og skal ikke få skylda for at Tottenham hadde en miserabel sesong (i forhold til forventningene, selvfølgelig).

Tottenham har på plass Pierluigi Gollini

Gollini har bakgrunn fra ungdomsavdelingen til United og Aston Villa, men enda viktigere for Tottenham: Dette er en keeper som har stått for en klubb i toppsjiktet i Serie A og har spilt sine kamper i Champions League. Nå er ikke Champions League et tema for Tottenham denne sesongen, men Atalanta-keeperen har vist at han er mannen før de større kampene. Les: Steven Gerrard ble sjokkert: Garantert en klubb han ALDRI, ALDRI, ALDRI kommer til å trene På lørdag ble det klart at 26-åringen hentes til London på leie med kjøpsklausul inkludert i kontrakten.

Gareth Bale, Toni Kroos og Raphael Varane tilbake på Valdebebas

I dag kom en ny ladning med stjerner tilbake til Real Madrid sitt treningsfelt etter spill i EM og ferie. Sesongoppkjøringen er i full gang og Gareth Bale, Toni Kroos og Raphael Varane var med å trene sammen med de andre stjernene. – Det er bare tre uker til sesongstart, en start som to av de tre trolig stiller til start for kongens klubb. Raphael Varane er enig med Manchester United om de personlige betingelsene, det som gjenstår er avtale klubbene imellom. Les: Alle kortene er på bordet, men Manchester United sitter på en joker pic.twitter.com/JeMBc7ZR5w — Real Madrid C.F.

Beskjeden til Mauricio Pochettino er enkel: «Vinn alt!»

Det mange ikke var klar over da tidligere Tottenham manager Mauricio Pochettino i vinter overtok Paris Saint-Germain var den en gjenkomst for en klubblegende. Argentineres var en meget habil midtstopper som var kaptein for det franske hovedstadslaget. Mauricio Pochettino har forlenget sin kontrakt med klubben i ett år til sommeren 2023. Det opplyser PSG på sitt nettsted. Pochettino kom til klubben i januar i år. Da hadde han vært arbeidsledig i et drøyt år etter å ha fått sparken i Tottenham.

Pochettino forlenget med PSG

Paris Saint-Germains stjernetrener Mauricio Pochettino har forlenget sin kontrakt med klubben i ett år til sommeren 2023. Det opplyser PSG på sitt nettsted. Pochettino kom til klubben i januar i år. Da hadde han vært arbeidsledig i et drøyt år etter å ha fått sparken i Tottenham.
Les mer om:

Football-Insider: Sheffield United har kontaktet Liverpool – trenger forsterkning fra Anfield

Det var rimelig kaotisk i vinterens overgangsvindu da Liverpool bestemte seg for at midtstopper-situasjonen (les: mangel på friske midtstopperbein) var umulig, og halset ut på markedet med Ozan Kabak og Ben Davies som nødløsninger. Ozan Kabak sto i 13 Liverpool-kamper og løste noe, men overbeviste ikke nok til at Klopp og gjengen valgte å benytte seg av kjøpsklausulen. Ben Davis ble hentet fra Championsship-klubben Preston, og var neppe klar for å kastes ut i Premier League uten oppkjøring.

Emile Smith Rowe har fått Arsenal-drakta som varsler hva vi har i vente

Mikel Arteta bruker enhver anledning for å rose den engelske U21-landslagsspilleren. Forrige sesong ble det solide 20 Premier League-kamper og 11 Europaliga-kamper på Smith Rowe. Nå har klubben tildelt den offensive midtbanespilleren drakten som skal vise retningen. Nr. 10. Les: Wijnaldum forklarer hvorfor det endte med Paris Glem Özils siste sesonger hos Arsenal, de første årene bar tyskeren nr. 10 på en måte som vil bli husket lenge. I tillegg har drakt nr. 10 sørget for 111 scoringer og 93 assists i perioden 1995-2006 med Dennis Bergkamp.

Bekreftet: Tottenham trengte ikke å overbevise Son Heung-Min

I disse Harry Kane-exit dager er det lett å glemme den smilende makkeren til 27-åringen. 107 scoring og 64 assists på 280 kamper plasserer sør-koreaneren på hyllen merket ekstrem viktig for Nuno Santo. Det var varslet at Heung-Min ville forlenge med Spurs uavhengig av hva kompis Harry ville finne på, på fredag kom den deilige bekreftelsen.

Stjerne-duo serieåpner med derby

«Norske» Chelsea begynner forsøket på å forsvare forrige sesongs ligatittel borte mot naborival Arsenal i første runde. De regjerende mesterne får en tøff start på den kommende sesongen i den engelske toppdivisjonen for kvinner. Serieåpningen helgen 4. og 5. september mot Arsenal følges opp av en hjemmekamp mot Everton, før de blåkledde fra London tar turen til Manchester og møter United. Der blir det et gjensyn med tidligere lagvenninne Maria Thorisdottir, som byttet ut London med Manchester forrige sesong. Slik spilles første og siste serierunde: Søndag 5.

Paulinho fortsetter å reise veldig langt når kan skal bytte klubb

Den brasilianske midtbanespilleren Paulinho med fortid både i Tottenham og Barcelona har siden 2018 vært i Kina og fylt opp bankkontoen med å spille for Guangzhou FC. – Da det nå var på tide å dra videre ble budet fra Saudi Arabia meget fristende for landslagsspilleren. Istedenfor å reise hjem til Brasil eller satse på en europeisk klubb har 32 åringen valgt å signere en avtale med Al-Ahli Saudi Club for de neste tre årene.