Nyheter om Torres


PSG fikk en forsmak på hva som venter

Da har Manchester City gjort jobben. Taper Manchester United mot Liverpool på søndag er City Premier League-mesterne, for tredje gang på fire sesonger. Pep Guardiola var mest opptatt av å fortelle verden hvor lykkelig han var for å ha Sergio Aguero. Til sommeren er det over. Partnerskapet mellom Guardiola og Aguero går mot slutten, derfor var timingen perfekt for argentineren å komme tilbake fra skade. Les: Gjør klar en halv milliard og tidligere Barcelona-spiller i Koulibaly-byttehandel Og hva gjør spilleren med over 250 scoringer for Manchester City i comebacket? Jepp, scorer.

Knockoutseier for Bernard Torres: – Du verden som han leverte!

Bernard Angelo Torres (24) hadde ingen problemer med å knuse colombianske Anuar Salas (33). Da Salas gikk ned for andre gang – i andre runde – stoppet dommeren kampen.
Les mer om:

Bernard Torres viser seg frem for stjernepromotor i kveld

I kveld går proffbokser Bernard Torres (24) fra Gran sin 14. proffkamp. Stevnet vises på DAZN for «hele bokseverden», og med stjernepromotor Eddie Hearn ringside håper Team Torres på at karrieren skal skyte fart.
Les mer om:

The Untouchables: Vinicius, Valverde, Rodrygo og Ødegaard

Med seks uker igjen til sesongslutt kjemper Real Madrid fortsatt om pokaler, noe overraskende sett i forhold til hvordan sesongen startet. Både Champions League og La Liga titler er innen rekkevidde. Real Madrid har kuttet gapet opp til Atletico Madrid med ni poeng de siste ni serierundene og etter å ha skjøvet ut Liverpool på onsdag møter de Chelsea til første semifinale om litt over en uke. Marca skriver at planen for sommeren er klar og at det bare er et fåtall spillere som ikke skal røres i sin jakt etter forsterkninger, en av dem Martin Ødegaard.

Luis Suárez lover å ikke bite noen hvis de tar han tilbake

Det er bare en spiller som Liverpool har fått solgt dyrere enn Luis Suárez, det var Philippe Coutinho som også ble solgt til Barcelona. (Du ser liste nederst i artikkelen) – Det kan godt tenkes topplisten over de dyreste salgene i Liverpool sin historie ville sett annerledes ut hvis ikke det var for Suárez sin berømte biteepisode. Etter han ble brent i Barcelona og «mistet» samspillet med sin gode venn Lionell Messi har faktisk mot alle eksperter sine forventninger Luis Suarez bevist han fortsatt er i verdenstoppen.

Bild: Det står mellom Premier League og La Liga for Boateng

Denne uken kom bekreftelsen fra Bayern München om at Boateng-kapitlet blir ferdig skrevet til sommeren. 32-åringen skal ut av den «trygge tilværelsen» han har hatt de siste ti årene, og skal utnytte posisjonen som free agent til å sikre seg noen saftige lønnsbetingelser de siste årene av karrieren. Bare noen måneder før Boateng gir fra seg Bayern-drakten til materialforvalteren, er det fortsatt uvisst om neste stoppested.

Mourinho sender Alex Ferguson som skyts mot Solskjær

Manchester United gjør det sterkt i Premier League, og for Solskjær er dette målestokken som teller mest. José Mourinho bruker Sir Alex-navnet for å vise hvor feil Solskjær tar. Egentlig en liten fillesak, men det er alltid interessant når det bygger seg opp til kamp mellom United og Tottenham, Solskjær og Mourinho. Les: ESPN: Også Pau Torres er klar for overgang I oktober latterliggjorde Mourinho de røde med 6-1 seier til Spurs, men likevel er det United som fem måneder senere cruiser til Champions League-kvalifisering til neste sesong.

ESPN: Også Pau Torres er klar for overgang

Manchester United har en midtstopper-kabal som skal gå opp til sommeren. Det er fortsatt utklart hva som skjer med Eric Bailly, samtidig har Solskjær aldri har skjult at det fortsatt mangler 2-3 forsterkninger for å ta de siste kneppene opp mot toppen. I Spania sender Pau Torres signaler om at han er klar. Det er ESPNs kilde som hevder Villareal-spilleren håper og tror han blir sluppet av klubben til sommeren. I disse virusdager er utkjøpsklausulen på 65 millioner euro avskrekkende nok til å holde en klubb som Manchester United i tenkeboksen og på leting etter rimeligere alternativer.

United i posisjon til å rappe Liverpool-mål

Det er få som tror Manchester United starter neste sesong uten en ny midtstopper. Pau Torres og Rafael Varane (hvis han forlater Real) er sterkt linket til gjengen på Old Trafford, nå ryktes det også at Solskjær, stinn av selvtillit, går rett på et Liverpool-mål. Hvis det passer United. De to forrige sesongene var Liverpool on top of the world og «alle» ville være med på reisen til Klopp mot fotballens Mount Olympus. Så taklet Jordan Pickford Virgil van Dijk opp på operasjonsbordet forrige oktober, og Liverpools utgangspunkt endret seg totalt.

Første gigant har meldt seg ut av Haaland-racet

Raiola og Haaland senior er på tour for å sette de største klubbene i verden opp mot hverandre før sommeren. Ifølge ESPNs kilde hos Dortmund skal klubben kompenseres med vanvittige 180 millioner euro for å slippe 20-åringen ett år før tiden. I Manchester har Pep Guaridola allerede meldt seg ut av racet. Sergio Aguero er bekreftet på vei ut av Etihad Stadium denne sommeren, men en myk overgang fra den argentinske maskinen til Haaland er totalt urealistisk.

Manchester United har klart det: Sikrer seg midtstopperen Real Madrid trenger

For en uke siden hevdet Manchester Evening News at Pau Torres mer enn gjerne så for seg en overgang til Old Trafford. Nå ser det ut som han er et stort skritt nærmere å få ønsket sitt oppfylt. Det er ikke noe nytt at Torres ryktes å stå høyt oppe på ønskelista til Solskjær. Når United-manageren skal ha fått grønt lys for å gjøre noen solide forsterkninger i troppen, er midstopperposisjonen den som skal prioriteres.

Sergio Ramos erstatter passer perfekt sammen med Harry Maguire

La meg bare si det med en gang, 34 år gamle Sergio Ramos som kom til Real Madrid for 16 år siden ville også passe perfekt sammen med Harry Maguire i forsvaret til Manchester United, men den spanske kapteinen har mest lyst på Juventus eller Paris Saint-Germain for så, til slutt avslutte karrieren der det en gang startet hjemme i Sevilla. Real Madrid og Sergio Ramos ser ikke ut til å klare å bli enige om en forlengelse, det går definitivt mot et salg til sommeren. – Sjefene på Santiago Bernabéu har funnet en mulig arvtager i Villarreals Pau Torres.

Ingen forlater Manchester med seks poeng på to kamper

Etter at Sheffield United stakk av med tre poeng fra den røde delen av Manchester, måtte City sørge for å vise Dean Smith og gjengen at dette var unntaket. Nå skal det sies at det var med knappest mulig margin at Premier Leagues beste klubb tok alle tre poengene. Assist Ferran Torres og scoring Gabriel Jesus. Dette var stort sett sammendraget fra lørdagens kamp. City trillet ballen i nesten 80 prosent av kampen, fikk fyrt av fem skudd på mål, der én også fant målet.

Vekker oppsikt: Sjekk forvandlingen

Fernando Torres (36) har ikke sluttet å trene etter at han la fotballskoene på hylla.
Les mer om:

«Jeg har vært trener i Sevilla, PSG og Arsenal og jeg har aldri sett en midtstopper som Pau Torres»

Overøser Pau Torres med skryt! Unai Emery som nå er manager for Villarreal, en jobb han fikk i sommer bare noen dager etter han fikk sparken fra Arsenal vet han sitter på gull, samtidig som klubben han nå leder er for liten til å holde på spillere med alvorlige ambisjoner og evner. Hans tidligere arbeidsgiver er ute etter stopperen Pau Torres, en spiller som har imponert stort denne sesongen. Forholdet mellom Arsenal og Unai Emery skal være fattet, så den relasjonen som er det vil ikke være noen fordel for sjefene på Emirates når kappløpet starter.

Grei siger for City

Manchester City slo Newcastle 2-0 og klatra til femteplass, like bak byrival United, laurdag kveld. Ilkay Gündogan scora etter 14 minutt, og City hadde god kontroll etter det. Ferran Torres dobla leiinga ti minutt etter pause i høljregnet og på den blytunge bana i Manchester.

City slo Newcastle

Manchester City vant 2-0 mot Newcastle på Boxing Day. Ilkay Gündogan scoret ledermålet etter et kunstangrep etter 14 minutter, mens Ferrán Torres doblet ledelsen etter pause.

Se stevnet på VG+: Bernard Torres i ringen igjen: – Merker at de skal teste ham nå

Proffbokser Bernard Angelo Torres (24) fra Gran i Hadeland skal i kveld i aksjon for tredje gang i 2020. Stevnet med det norske håpet, og legenden Sergio Martintez, sendes direkte på VG+.
Les mer om:

Se stevnet på VG+: Bernard Torres i ringen igjen: – Merker at de skal teste ham nå

Proffbokser Bernard Angelo Torres (24) fra Gran i Hadeland skal i kveld i aksjon for tredje gang i 2020. Stevnet med det norske håpet, og legenden Sergio Martintez, sendes direkte på VG+.
Les mer om:

Enig med FC Midtjylland om permanent overgang for Michael Baidoo

Etter en ytterst ujevn sesong ville Jerv vente med å gjøre noen store økonomiske avtaler til plassen i OBOS-ligaen var sikret. – Nå kan de se fremover etter å ha landet på en 11.plass.

Volleyball og basketball på TV 2 i seks år

TV 2 har inngått langsiktige avtaler med Norges Volleyballforbund og Norges Basketballforbund. Avtalene med begge forbundene er på seks år, med en opsjon på ytterligere fire år. Les: Pau Torres skal holdes langt unna Manchester Avtalen med Norges Volleyballforbund innebærer at TV 2 skal sende A-landskamper i Norge og Eliteserien (Mizunoligaen) for herrer og kvinner.

Haaland gir Dortmund-supporterne en befriende førjulsgave

Det er skikkelig kult når hjemmesiden for Bundesliga har bilde av Erling Haaland på en artikkel med tittel «Dortmund uten Haaland» om neste Dortmund-kamp. Uten 20-åringen på banen har det skjedd mildt sagt mye hos arbeidsgiveren. Muskelskaden har holdt Dortmund-spilleren ute i snart en måned. Nedturen med å ble sendt på rehabilitering må har blitt forsterket av hva som har skjedd i klubben denne perioden.

Utrolig, men sant: Petr Cech og Danny Drinkwater spilte to av hovedrollene i Chelsea-kamp

U23-kampen mellom Chelsea og Tottenham går inn i historien som en av de særeste. Dette var dagen da en 38-åring fikk sitt comeback og en 30-åring ved navn Drinkwater sparket ned en 16-åring. Vi har ikke helt satt oss inn i hvordan to godt vokse menn får plass i en U23-kamp, men skitt au. Cech som la opp i 2019 er med i Premier League-troppen for Chelsea og ble hentet ned til U23 for å dekke opp for Lucas Bergstöm, som hadde spilt for U18-laget på lørdag og fikk beskjed av trenerne om å stå over tirsdagens kamp.

Pau Torres skal holdes langt unna Manchester

Det meste er sagt om Mikel Artetas situasjon hos Arsenal. Unai Emery fikk kun kort tid på å rette opp Arsenal-skuta etter at Arsene Wenger hadde mistet touchen. Arteta vil trolig få en lengre strikk å strekke før London-klubben følger Uniteds eksempel med å gi tre managere fyken på rappen. Stemmer denne hypotesen, vil Arteta få drahjelp på overgangsmarkedet for å skaffe seg spillerne prosjektet hans er avhengig av.

Ikke glem at Uniteds mest geniale overgang kom på Solskjærs vakt

Med fire scoringer, én assist og ekstrem påvirkning på hele United-laget kunne Bruno Fernandes løfte Premier Leagues beste spiller-pris for november. Dette betyr at på seks måneder med ligaspill har portugiseren passert giganter som Giggs, Keane og Sherringham. De tre United-legendene fikk løfte månedens spiller-pris to ganger i løpet av karrieren, Fernandes har fått sin tredje. Les: Daily Mail: Guardiola har bestemt seg for hvordan han skal erstatte Sergio Aguero Awesome!