Nyheter om Torres


Skaden verre enn antatt

Ferrán Torres risikerer å være ute av spill lenger enn antatt. I verste fall er ikke Manchester City-stjernen tilbake før et lite stykke ut i 2022, melder NTB. Skadeoppdateringen kom på fredagens pressekonferanse til City-manager Pep Guardiola. Han opplyste at Torres' brudd i foten kan holde spanjolen på sidelinjen i tre måneder. Torsdag skrev spanske medier at avbrekket kom til vare i om lag seks uker. Torres fikk skaden i Spanias semifinaleseier mot Italia i nasjonsligaen. Likevel spilte vingen 83 minutter i finalemøtet med Frankrike noen dager senere.

Guardiola har bare ett råd å gi misfornøyde Sterling

Det har ligget i kortene de siste to sesongen, denne uken fortalte Raheem Sterling at han er klar for exit Etihad Stadium. For Pep Guardiola er det forståelig, men ingen unnskyldning. -Hvis det var en mulighet for å dra et at annet sted, ville jeg være åpen for det på det nåværende tidspunktet, forteller Sterling til Financial Times. Les: Der kom bekreftelsen fra Raheem Sterling Ikke akkurat vanlig kost å høre fra en spiller med årslønn på over 100 millioner kroner før halvspilt sesong.

En irritert Guardiola sender Ferran Torres til Spania

Pep Guardiola sender hver landslagspause de beste spillerne sine til tjeneste for nasjonen sin, sikkert med en viss uro. Premier League-programmet gjennomføres uavhengig av hvilke landslagsspillere som drar på seg skade. Ferran Torres ble skadet i semifinalen mot Italia i Nations League, men spilte likevel i finalen mot Frankrike. Status ble brudd i foten, en skade som trolig kunne vært unngått hvis trener Enrique hadde latt City-spilleren stå over siste kamp.

Guardiola får tilbake sølvvinner med brudd i foten

Pep Guardiola får tilbake en sølvvinner i Nations League, men City får lite glede av tomålsscoreren på det spanske landslaget. På torsdag kom bekreftelsen fra City om at Ferran Torres returnerer med en bruddskade i foten han dro på seg i finalen mot Frankrike.

Spania klare for finale

Spania slo Italia 2-1 og tok seg til finalen i sluttspillsfinalen i nasjonsligaen i fotball. Ferrán Torres scoret begge målene for Spania, som møter de vinneren mellom Belgia og Frankrike i finalen 10. oktober. Barcelona Pablo Gavi (17) spilte fra start og ble med det den yngste til å spille på Spanias landslag noen gang.

Real Madrid jakter Paris Saint-Germain stjerne

Det virker som om ideen Kylian Mbappe etter Real Madrid fikk et rungende nei til 2 milliarder kroner i sommer er lagt på is. – Real Madrid har under Carlo Ancelotti spilt på seg selvtillit og leder La Liga foran de regjerende mestre Atlético Madrid. Manageren ønsker ikke å gå etter de mest spektakulære navnene, men heller fylle igjen de opplagte hullene i laget.

Barcelona sikker på de kan få Manchester City stjerne

Den spanske storklubben har måttet se på hvordan andre klubber opererer i overgangsmarkedet, de har rett og slett ikke råd til å være noe annet enn svært smarte. – En ting, som nesten alle de store klubbene gjør er å friste spillere på utgående kontrakter slik at når de først er ledige, og gratis, velger dem. Dette er en oppskrift som Barcelona nå følger i deres søken etter Manchester City stjerne Raheem Sterling.

Demba Ba fant ut han var for gammel

Til tross for at Dembe Ba i sommer skrev under for FC Lugano fant han nå ut, noen få uker senere at nok var nok. 36 åringen takker alle for den vidunderlige reisen som han har fått være med på og alle han har møtt på veien. Senegaleseren som har en meget imponerende CV med klubber som West Ham, Newcastle, Besiktas og Chelsea forteller ikke hva han har tenkt til å gjøre nå.

Tid for en ny sesong med Fantasy Premier League

I sesongens første episode av Unibets podkast Løperekka, starter Magnus Barstad med å fastslå at tiden går, men Løperekka består. I denne podkasten snakker han og partneren Magnus Carlsen om løst og fast i forbindelse med et det nærmer seg en ny sesong i Premier League, og hva det betyr med tanke på valg av spillere til ditt lag i Fantasy Premier League (FPL). FPL-spillerne er veldig opptatt av sitt eget lag Duoen kommer i løpet av en drøy time med råd og svarer på innsendte spørsmål fra lytterne.

Beskyttet: Erling Haaland blir komplett når han henter frem det hemmelige våpenet til Romario og Torres

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: Passord:
Les mer om:

Fighter Wayne Rooney nekter å gi seg

Rooney og Derby ga Manchester United god motstand (1-2) da Solskjær og gjengen kom for treningskamp forrige uke. To uker før sesongstart i Championship er det likevel ikke de gode forberedelsene som dominerer. Det lenge planlagte eierskiftet hos Derby med innsprøyting av frisk kapital har trukket ut i det uendelige, og klubben har strenge restriksjoner å forholde seg til for hva den kan foreta seg på overgangsmarkedet. Les: Pål Alexander Kirkevold skal banke inn mål i Norge I praksis betyr dette at Rooney kun har 9 spillere på kontrakt. To uker før sesongstart.

Pål Alexander Kirkevold skal banke inn mål i Norge

Kallenavnet «Mål Pål» er like teit som det er beskrivende, den norske spissen Pål Alexander Kirkevold har i perioder vært en fantastisk målscorer i den danske klubben Hobro, men hver gang noe større er på gang har han vært uheldig med skader, eller synkende form. På topp er Pål Alexander Kirkevold en fantastisk, kreativ og ekstremt målfarlig type. – Vi håper for Stabæk og norsk fotball sinn skyld det er «Mål Pål» som nå returnerer til Norge.

Snakk om opptur for Ronny Deila!

Det har ikke gått helt veien for Citys lillebror i starten av sesongen, men på søndag kom det en skikkelig opptur for Ronny Deila og gjengen. Det interessante var at Deila måtte ut 24. juli og forklare supporterne hvordan laget skal sette inn flere scoringer: Ronny on the recipe for more #NYCFC goals — New York City FC (@NYCFC) July 24, 2021 Les: Skikkelig trøbbel for Phil Neville i Beckham-paradis Allerede 26.

Fernando Torres har kommet hjem!

Det er en gledes dag i den stripede delen av den spanske hovedstaden. Atletico Madrid legende Fernando Torres er tilbake på gamle trakter, ikke bare på besøk, men for å bli. Den spanske angrepsspilleren er genialt stor i sitt hjemland, større enn det vi her hjemme er klar over. På samme måte som David Beckham har laget begrep av skruballer har Fernando Torres det samme. – Han har en unik skuddfot som har skremt vettet av keepere verden over. Les: Henter stortalent for Erik Lamela pluss 250 millioner Denne kunnskapen skal han nå lære videre til en ny generasjon.

Mange synes det er greit å bryte farts­grensen: – Det må en holdnings­endring til

Familien Torres og Waleur er blant mange nordmenn som er på bilferie i disse dager. Ifølge en fersk undersøkelse, synes seks av ti nordmenn det er greit å bryte fartsgrensen. - Det er ikke bra, sier Valeria Torres fra Halden.
Les mer om:

Football-Insider: Aston Villa venter på GO fra Solskjær og United

Med Bjørn Engels shippet til Royal Antwerpen, er Dean Smith på jakt etter en ung midtstopper som kan gi Tyrone Mings og Ezri Konsa skikkelig kamp om hvert eneste spilleminutt. Ifølge Football-Insider har Villa målet klart i troppen til Solskjær. Axel Tuanzebe. 23 åringen får mye ros av Solskjær, men med bare 37 kamper siden 2015 er det usikkert om dette er nok for Tuanzebe.

Manchester United i forhandlinger om ny favoritt til midtforsvaret

Noen mener Koundé er i korteste laget for å stå i fotballkrigen som midtstopper i Premier League. Når vi ser 22-åringen i EM, virker det de har glemt å fortelle ham det. Koundé er alt annet enn den tradisjonelle midtstopperen, og fremstår som en spillertype som kan tilføre United en ny dimensjon i midtforsvaret – og ikke minst fremover på banen. Ifølge overgangsekspert Duncan Castles har United sendt inn et bud på 45 millioner euro på Koundé.

Stråler i La Liga tilbake på radaren til Pep Guardiola

Det er en ekte Real Sociedad spiller som igjen har blitt en dela av Spanias landslag. Mikel Oyarzabal har teamet opp med Sveriges store håp Alexander Isak og fått en «ny vår» denne sesongen. – Manchester City manager Pep Guardiola har gjenoppdaget den 24 år gamle venstrevingen og skal ha satt i gang sitt apparat for å få til en overgang. Real Sociedad manager Imanol Alguacil har vært flittig til å bruke Mikel Oyarzabal, sist sesong ble det hele 43 kamper, noe som resulterte i 13 mål og 10 assister.

Carlo Ancelotti legger en 68 millioner pund kjepp i veien for Manchester United og Chelsea mål

Den nye Real Madrid sjefen Carlo Ancelotti leder ifølge en rekke spanske medier racet foran Manchester United og Chelsea på en av Europas aller beste midtstoppere. – Begge de engelske storklubbene var overbevist de var «alene» i kampen om Jules Kounde. 22 åringen har vokst seg sterk og betydningsfull på Sevilla denne sesongen. Ancelotto vil legge 68 millioner pund på bordet Les: The Times: Leicester henter fransk målmaskin Den italienske manager går inn i sin andre periode ved roret til Los Blancos.

Manchester Evening News: United skal ha tre ekstreme forsterkninger i sommer

Det er knapt en av verdens beste spillere som ikke kobles til Manchester United. Kanskje vi skal skylde på Alex Ferguson, som levde etter regelen om å bygge opp de beste spillerne i verden – de han manglet skulle han hente fra andre klubber. Uansett, ryktene sitter løst rundt United. Men når den «sindige» lokalavisa Manchester Evening News tillater seg å være konkret om kommende forsterkningen, da ligger det noe i lufta i den røde delen av byen.

United-mål tror på exit i sommer

Er midtstopper-ressursene bra nok i troppen til United? Spør du Rio Ferdiand og Gary Neville, får du et klart no! Ser du på Premier League-tabellen får du et tja. Ruben Dias ble denne sesongen hentet til City fra Benfica og gjorde som landsmann Bruno Fernandes. Etter noen spark på ballen i verdens tøffeste liga var dommen klar: Brilliant! Les: Ny sjef får trolig Sander Berge til å bli Citys midstopper vant Football Writer´s Player of the Year Award i debutsesongen og har vært outstanding i Premier League og Champions League.

José «Pepe» Bordalás sjette manager på to år

Det er litt av en karakter som Valencia i går ansatte som deres nye manager, 57 åringen fra Alicante er dyktig, men også svært uortodoks. – Det passer egentlig perfekt, han kommer nå til en klubb som best kan beskrives med et ord.

Klasker over 450 millioner i bordet for Ibrahima Konate

Går denne overgangen i boks trenger du ikke tvile på Liverpool sin forsvarsrekke lenger, selv om noen skulle bli skadet. Virgil van Dijk og Joe Gomez har vært langtidsskadet, men er tilbake for fullt lenge før neste sesong starter til høsten. Manager Jürgen Klopp vil aldri mer komme i samme situasjon som sist høst, Liverpool har funnet en sikring som virkelig består lakmustesten. 22 år gamle Ibrahima Konate er mer erfaren og smartere enn alderen skulle tilsi. Red Bull Leipzig vet hva de har og har satt en solid prislapp på 40 millioner pund, den har Liverpool tenkt til å møte.

Bekreftet: Donnarumma er ferdig med AC Milan

Det så ut som den uungåelige løsningen forrige sommer, denne gangen blir det definitivt. Verdens mest erfarne 22-årige toppkeeper forlater AC Milan. Gianluigi Donnarumma har vokter det aller helligste for AC Milan i 251 kamper. AC Milan har kunnet benytte seg verdens største keepertalent, Donnarumma har fått tillit til å ta enorme steg allerede som tenåring. Les: Italiensk media: Denne uken blir det slutt på Inter Milan-eventyret Det ble ingen enighet om forlengelse, så nå går Donnarumma ut på overgangsmarkedet som free agent. -Gigi har vært en leder og ofte en kaptein.

Pau Torres nekter å snakke om Manchester United før Europaligafinalen

I løpet av kvelden får vi vite om Manchester United Ole Gunnar Solskjær henter hjem sitt første trofe. Europaliga finalen spilles på PGE Arena Gdansk en finale som Villarreals store stjerne Pau Torres sier må spilles først før han er villig til å si noe som helst om ryktene om en overgang til Old Trafford. Villarreal midtstopper Pau Torres har selv antydet at han kan være på vei til Premier League med Arsenal som de slo på vei til finalen og Manchester United som de møter i kveld.