Nyheter om Torbjørnsen


Slutter som daglig leder: – Det blir vemodig

Nye oppgaver i konsernet venter for Fredrik Torbjørnsen.
Les mer om:

Nå er Sindre (33) tilbake ved sin lest

– Jeg kjenner det i hendene, det er dette de skal brukes til, sier Sindre Amandus Torbjørnsen (33). Etter noen vanskelige år, er han tilbake som skomaker.
Les mer om:

Birkebeinerrennet avlyst også i år

Også i år er Birkebeinerrennt avlyst på grunn av korona og smittefrykt. Arrangørane melder at restriksjonanen gjorde det umogeleg å arrangere det tradisjonsrike rennet frå Rena til Lillehammer. Det skulle ha gått 20. mars. – Det er trist å bli tvinga til å avlyse for andre år på rad, seier dagleg leiar Eirik Torbjørnsen. Eliteløparane som skulle delteke, får eit erstatningsrenn ved Åre i Sverige.

- Hadde det ikke vært for dere, hadde jeg ikke levd nå

SKIEN: Studenttiden er en milepæl i livet, det skal være fest og moro, isteden sitter studenter alene og trenger hjelp. Mange har det ganske jævlig, sier Vidar Torbjørnsen, som har snakket med mange av dem som sliter.
Les mer om:

Tobias Heintz en av få norske som ikke lykkes i Tyrkia

22 år gamle Tobias Heintz brøt kontrakten i den tyrkiske klubben Kasimpasa og var dermed fri på markedet, den norske offensive midtbanespilleren har skrevet en avtale med Allsvenskan-klubben Häcken for de neste fire årene. Tyrkisk fotball er stappfull av norske spillere, opp igjennom har stjerner som John Carew, Azar Karadaş, Morten Gamst Pedersen og Ronny Johnsen spilt for tyrkiske klubber for å nevne noen. Les: Velger Manchester fremfor Paris Tobias Heintz startet sin karriere i Sarpsborg 08, han var faktisk tilbake sist sesong på lån.

Staysman er klar for MGP: – Hvis vi ikke vinner, så vinner vi garantert festen

Stian «Staysman» Torbjørnsen (38) lover synkrondans og show når bandet Landeveiens Helter lørdag skal være med på MGP-sirkuset.
Les mer om:

Ser du hvem som er dagens

Birken-sjef Eirik Torbjørnsen garanterer at det blir Birken-renn i mars i år, og at alle skal få gå på en eller annen måte.
Les mer om:

Garanterer at det blir Birken i vinter

Birken-sjef Eirik Torbjørnsen garanterer at det blir Birken-renn i mars i år, og at alle skal få gå på en eller annen måte.
Les mer om:

Sindre Amandus (33): – Jeg har vært veldig bekymret for vennene mine

Sindre Amandus Torbjørnsen er fast gjest i bymisjonskafeen og glad for at den ikke er koronastengt på nytt. – Jeg har vært veldig bekymret for mange av dem jeg bruker å møte her.
Les mer om:

Tor Anders (25) ble politi i Bodø, men valgte et helt annet yrke: – Ville starte noe for meg selv

Tor Anders Torbjørnsen har nylig fullført politiutdanningen sin i Bodø, men enn så lenge legger han politityrket på vent. Han har i stedet startet egen butikk og satser nå på dekk.
Les mer om:

Søker nye kolleger: – Det blir en travel sommer

Inventum oppbemanner før sommerferien. – Vi ønsker nye kolleger velkommen. Det blir en travel sommer, sier servitørene Isabell Sivertsen (21) og Marie Johanne Torbjørnsen (22) ved MM Café & Bar på Indre kai.

Birkebeinerrittet må utsettes eller avlyses: – En krevende situasjon

Sykkelrittet 29. august må flyttes eller avlyses. Birken-leder Eirik Torbjørnsen er heller ikke sikker på at terrengløpet første helgen i september kan gå som planlagt.
Les mer om:

Birken-leder rørt av støtten – ber om krisepakke

Birken-leder Eirik Torbjørnsen omtaler den økonomiske situasjonen som alvorlig etter avlysningen av Birkebeinerrennet.
Les mer om:

Påmeldte på Birkebeinerrennet inngår i en refusjonsordning – får deler av påmeldingsavgifta tilbakebetalt

På et frivillighetsmøte i Håkons hall tirsdag kveld bekreftet daglig leder i Birken, Eirik Torbjørnsen at hele arrangementet blir avlyst. Det kan få alvorlige økonomiske konsekvenser for Birken AS.
Les mer om:

Hele Birkenfestivalen er avlyst: – En alvorlig økonomisk situasjon for selskapet

På et frivillighetsmøte i Håkons hall tirsdag kveld bekreftet daglig leder i Birken, Eirik Torbjørnsen, fra scenen at hele arrangementet blir avlyst. Det kan få alvorlige økonomiske konsekvenser for Birken AS.
Les mer om:

Anders slo Mauritz med ni fattige sekunder

Anders Torbjørnsen (41) fra Tjølling som løp for Tønsberg kommune vant Vestfold Maraton fra Larvik til Brygga i Tønsberg.

Her er Bendtner tilbake på Lerkendal

Alle RBK-spillerne trente inne i dag, minus Yann-Erik de Lanlay og Edvard Tagseth. De trente ute med fysio Christian Torbjørnsen.
Les mer om:

Her er Bendtner tilbake på Lerkendal

Alle RBK-spillerne trente inne i dag, minus Yann-Erik de Lanlay og Edvard Tagseth. De trente ute med fysio Christian Torbjørnsen.
Les mer om:

Lørdag feirer de 30 år - med ny stjerne i bandet

SKIEN: - Vi spiller så lenge vi har egne tenner, spøker Vidar Torbjørnsen og makker Tron Taalesen. Og så lenge det er liv, blir det fest. Ja, det blir det alltid med disse gutta.
Les mer om:

Fotballspeider hardt ut mot agentbransjen: - Det er jo egentlig helt «galimatias»

Speider Stig Torbjørnsen har hentet en haug med spillere til norsk fotball opp gjennom åra. Nå er han speider i IFK Norrköping, og kommer med sterk kritikk mot agentbransjen.
Les mer om:

Hellands oppgjør med norske speidere: - Jeg skjønner det ikke

Pål André Helland ber norske eliteserieklubber se mer mot lavere divisjoner når de jakter forsterkninger. Lars Tjærnås kjenner seg ikke igjen i kritikken. Stig Torbjørnsen er helt uenig.
Les mer om:

Halvparten i semifinalen har afrikansk bakgrunn: - Henger igjen fra kolonitida

Talentspeider Stig Torbjørnsen mener semifinalen viser det enorme potensialet som ligger i Afrika.
Les mer om:

Bendtner spilleklar igjen

Nicklas Bendtner er spilleklar igjen med i troppen til Rosenborgs kamp mot Tromsø i kveld. Det forteller klubbens fysioterapeut Christian Torbjørnsen til Adresseavisa. Bendtner ble skadet i kampen mot Brann i slutten av mai, og ble derfor vraket fra VM-troppen til Danmark, men kan altså være tilbake på banen i kveld.

Friskolene – korte kristne nesetipper og demokratiske prinsipper

I sitt innlegg i Fedrelandsvennen 28. september sparer ikke Helge Sten Torbjørnsen fra Farsund Venstre på kruttet i sitt angrep på KrF og andre som har et annet syn på friskolepolitikken enn det han selv har.
Les mer om:

Auke for kjedeortopedane

Spesialist-tannklinikken Kjeveortopeden opplever stor auke av pasientar etter at Marit Gjethammer og Ingri Beddari tok over drifta i fjor etter Tor E. Torbjørnsen.
Les mer om: