Nyheter om Torbjørn Røe Isaksen


Han fikk det omstridte NAV-brevet: – Jeg vet at det er mange andre som er i samme situasjon

En mann fra Indre Østfold fikk beskjed om at han ikke var avhengig av varme for å overleve, da han fikk avslag på søknad om strøm. Arbeidsminister Torbjørn Røe Isaksen reagerer på vedtaket.

Full fyr i pensjonskrangel mellom LO og regjeringen

Leder Mette Nord i LOs største forbund, Fagforbundet, sier brannfolk, sykepleiere og andre grupper kan bli rammet av et stortingsvedtak mandag. - Det er løgn og ren bløff, sier arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen (H)

Høyre, dere tar feil om særaldersgrensene!

Høyres stortingskandidater Henning Wold og Tove Tangen skriver i Tønsbergs Blad om regjeringas plan for å fjerne særaldersgrensene i en rekke yrker. Det høres jammen enkelt og fint ut når Wold og Tangen, i likhet med partifelle og arbeidsminister Torbjørn Røe Isaksen, skriver at dette handler om å la folk som ønsker å jobbe lenger få lov til det.

Torbjørn Røe Isaksen (H) takker ja til stortingsvaksine

Arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen (H) sier han er én av elleve ansatte i Arbeids- og sosialdepartementet som får tilbud om vaksine denne uken.

Røe Isaksen advarer mot coronaarroganse: – Vi vinner ikke fordi folk er takknemlige

Valget til høsten blir mer spennende enn folk tror, mener arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen. Han tror og håper på drahjelp fra borgerlige venner.

Torbjørn Røe Isaksen: – Sylvi er en flørt

THON HOTEL OPERA (VG) Høyres arbeidsminister, Torbjørn Røe Isaksen, avviser Sylvi Listhaugs drøm om en regjering med Høyre, Frp og Sp. Men avvisningen gjelder ikke nødvendigvis til evig tid.

Røe Isaksen frykter at langtidsledigheten biter seg fast

33.600 personer var langtidsledige ved utgangen av mars. Arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen (H) frykter at de skal falle utenfor for godt.

Torbjørn Røe Isaksen: Hjemmekontor ikke et lovløst område

– Hjemmekontor skal ikke være et lovløst område, sier arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen (H). Nå kommer det nye regler.

Endrer Nav-regelverk etter å ha hørt historien til svaksynte Birgitte

Arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen tok til seg historien om svaksynte Birgitte Falck-Jørgensen. Nå gjør han endringer som skal gi personer som trenger ekstra tilrettelegging i arbeidslivet bedre muligheter.

Venter 33.000 flere arbeidssøkende uten videregående

Arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen er bekymret for at mange tusen som ikke har fullført videregående står utenfor arbeidslivet.

211.700 er ledige. Nå er også kona til arbeidsministeren permittert.

– Corona-krisen treffer økonomien og arbeidsmarkedet hardt nå, sier arbeidsminister Torbjørn Røe Isaksen (H).

Utlendinger som jobber i Norge må kanskje vente til etter sommeren

Arbeidsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) sier det antakeligvis ikke vil bli vanlige arbeidsreiser til Norge før etter sommeren.

Utlendinger som jobber i Norge må kanskje vente til etter sommeren

Arbeidsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) sier det antakeligvis ikke vil bli vanlige arbeidsreiser til Norge før etter sommeren.

Sverige skuffet etter møte med Isaksen om grensependlere

Sveriges arbeidsminister mener Norge må finne en løsning for grensependlerne. Torbjørn Røe Isaksen understreker at det må være smittevernmessig forsvarlig.

Sverige skuffet etter møte med Isaksen om grensependlere

Sveriges arbeidsminister mener Norge må finne en løsning for grensependlerne. Torbjørn Røe Isaksen understreker at det må være smittevernmessig forsvarlig.

Vil opprette 2000 nye sommerjobber

Arbeidsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) lover 2000 nye sommerjobber. Men møter motbør.

Rasende: – Noe av det mest egoistiske og usolidariske jeg kan tenke meg

I ett av tre tilsyn har Arbeidstilsynet funnet brudd på smittevernreglene. Arbeidsminister Torbjørn Røe Isaksen reagerer sterkt på «skurkete» arbeidsgivere.

Arbeidsgivere bryter smittevernregler – Røe Isaksen rasende

I ett av tre tilsyn har Arbeidstilsynet funnet brudd på smittevernreglene. Arbeidsminister Torbjørn Røe Isaksen reagerer sterkt på «skurkete» arbeidsgivere.

Rasende på smittevernbrudd: – Nesten så man ikke tror det

Arbeidstilsynet har funnet brudd i tretti prosent av coronatilsyn om innkvartering. Torbjørn Røe Isaksen går nå hardt ut mot det han kaller «skurkete» og egoistiske arbeidsgivere.

Vil ikke love ekstra krisepakke: – Målet er først og fremst å få smitten ned

Arbeidsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) vil ikke garantere Øvre Romerike en tiltakspakke mot arbeidsledighet. Men statsråden holder døra på gløtt.

For mange grove karantene-brudd: Nå strammes reglene inn

Arbeidstilsynet har avslørt regelbrudd på karantene-innkvarteringen hos en av tre arbeidsgivere som ble kontrollert i januar. Nå varsler arbeidsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) innstramninger før grensene kan åpnes igjen.

Vil øke straffen for lønnstyveri

Arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen (H) vil øke strafferammen fra tre til fem års fengsel for lønnstyveri.

Røe Isaksen (H) vil straffe «lønnstyveri» med opptil fem års fengsel

Arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen (H) innfører begrepet lønnstyveri i norsk lov for å verne norske arbeidstakere. Og så skal det bli slutt på cash i lomma-lønn.

13.000 personer står utenfor arbeidslivet og utdanning i Kristiansand: – Vi er nødt til å gjøre ting annerledes for å lykkes

Kristiansand vil bli en forsøkskommune i et nytt prosjekt for å få flere i arbeid. Arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen ønsker initiativet velkommen.

Ministeren kom på besøk til Saltdal: - Vi er nødt til å gjøre systemet vårt bedre

Arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen vil gjøre det lettere å få hjelpen som Ribo og Vev-Al-Plast kan gi.