Nyheter om Tommy


Hovland måtte tåle sitt tredje tap

Marginene har ikke vært på Viktor Hovlands side i Ryder Cup-debuten. Han har ledet i alle fire parkamper, men utbyttet er bare et halvt poeng. Lørdag ble det tap i foursome med Bernd Wiesberger, selv om den europeiske duoen tidlig ledet med tre hull. De var foran det meste av kampen, men Justin Thomas og Jordan Spieth slo hardt tilbake og vendte kampen i sin favør med seier på tre strake hull fra det 14. hullet. Sammen med Tommy Fleetwood ga nordmannen noen timer senere Bryson DeChambeau og Scottie Scheffler hard kamp i fourball i vinden på Whistling Straits-banen.
Les mer om:

Surt tap for Hovland i Ryder Cup

Heller ikke i tredje forsøk greide Viktor Hovland å notere sin første seier i Ryder Cup i golf. Sammen med Bernd Wiesberger ble det tap i foursome lørdag. Den europeiske duoen ledet tidlig med tre hull og var foran det meste av duellen, men Justin Thomas og Jordan Spieth slo hardt tilbake og vendte kampen i sin favør med seier på tre strake hull fra det 14.

Hovland bidro til halvpoeng

Viktor Hovland og Paul Casey tapte den første duellen i foursome i Ryder Cup, men sammen med engelske Tommy Fleetwood i den andre parkampen gikk det bedre. De to ledet mot Justin Thomas og Patrick Cantlay i fourball, men amerikanerne utlignet mot slutten. – Jeg skulle gjerne ha sørget for litt flere poeng i dag, men jeg tror ikke det er mulig å ha det mer gøy enn jeg hadde det med Tommy i dag. Jeg håper vi får en sjanse til å rette opp resultatet i morgen, sa Hovland til Sky Sports. Amerikanerne leder 6-2 etter første dag med parspill. Europa er tittelforsvarer.

Krisestart for Hovland og Europa på Ryder Cup: – Skulle gjerne sørget for flere poeng

(USA – Europa 6–2) Viktor Hovland (24) og Tommy Fleetwood (30) rotet bort seieren i sin kamp, og Europa har fått en blytung start i Ryder Cup mot USA.
Les mer om:

Nå kan Tommy og kollegene glise: – Her er det full jubel!

Gjenåpningen av Norge betyr at Norges Varemesse igjen kan arrangere messer som normalt.
Les mer om:

I morgen blir det full fest hos Tommy: – Jeg er helt satt ut, dette må være den nye offisielle flaggdagen

Tommy Jensen ble nærmest målløs da Erna Solberg erklærte full gjenåpning av utelivet.

Tommy Heggø-dobbel sikret seier

Omar Rahim ble tomålshelt
Les mer om:

Har du ikke sikret deg dette før vinteren? Da kan det være for sent

GRENLAND: Strømprisene er dyre og kulda setter snart inn. Folk har gått mann av huse for å sikre seg ved for vinteren. Det har Tommy Rossbach fått kjenne på.
Les mer om:

Fra yngst til eldst: – Det er kontraster det der

Som 16-åring så ikke Simen Nielsen spesielt modig ut i blikket før han skulle A-lagsdebutere med legenden Tommy Jakobsen og resten av Lørenskogs iskrigere. Over 10 år etter er rollene snudd på hodet.
Les mer om:

Eventyreren ror med fire huskyer om bord langs kysten — så forsvant nordlandsbåten(pluss)

Etter nesten 600 dager på sitt livs eventyr, kunne turen tatt en helt ny vending for Bengt-Are Barstad (49) og hans fire huskyer. Men heldigvis var Tommy Viken og to av hans kollegaer i Salmar observante og fikk berget nordlandsbåten som var på rek.

Eventyreren ror med fire huskyer om bord langs kysten — så forsvant nordlandsbåten(pluss)

Etter nesten 600 dager på sitt livs eventyr, kunne turen tatt en helt ny vending for Bengt-Are Barstad (49) og hans fire huskyer. Men heldigvis var Tommy Viken og to av hans kollegaer i Salmar observante og fikk berget nordlandsbåten som var på rek.

Harstadfotograf valgt til å skarpteste ny kameramodell(pluss)

Harstadfotografen Tommy Simonsen er valgt ut til å gjennomføre sluttesten på en ny kameramodell fra verdens tredje største kameraprodusent.
Les mer om:

Fikk bot etter tastefeil: – De kan bruke sunn fornuft

Tommy Salvanes trodde han hadde gjort alt riktig frem til han ble møtt av en parkeringsvakt og en bot på 600 kroner.
Les mer om:

Strandet i Italia: - De er ikke så gode i engelsk, og vi er ikke så gode i italiensk

Tommy Aas (50) og Esben Apland (50) har hatt en drømmetur fra Tvedestrand til Italia. Men i den vesle byen Lomazzo ble det bråstopp. Nå er veteranbilen de reiser i på verksted.
Les mer om:

Men, men … det hjelper da ikke hva lille Norge gjør?

Tommy Reinås og Ask Ibsen Lindal, stortingskandidater for MDG Nord- og Sør-Trøndelag, har sendt inn dette leserinnlegget.

Kompisene reiser på eventyrtur med veteranbil gjennom Europa: - Jeg kan jo ikke la Tommy kjøre aleine

Da Tommy Aas sa ja til å kjøre farens veteranbil ned til Hellas, måtte kompisen Esben Apland bli med. Han kunne ikke la Tommy reise alene.
Les mer om:

Tommy (32) blir Kiwi-sjef i Ølen

Ikkje før jul, som planlagt, men i slutten av februar neste år, åpnar den nye Kiwibutikken i krysset E 134/Sandeidsvegen. Tommy Lønning (32) frå Avaldsnes blir butikksjef.
Les mer om:

Arvid (19) har 17.000 følgere: - Jeg skal bo i bygda for alltid

Arvid Tommy Müller er ikke helt sikker på hvor mange følgere han har på TikTok, men i løpet av en uke som student i Bodø har han rukket å bli stoppa av mange fans. Drømmen er likevel å flytte tilbake til bygda og jobbe i barnevernet.
Les mer om:

Kristiansen fyrer opp: – De har mistet vinnerkulturen

Stavanger Oilers-profil Tommy Kristiansen mener Vålerenga tror at de har vunnet serien på forhånd. Profilen mener den gamle storheten har mistet det som skal til.

Hovland klar for Ryder Cup

Dei fem første namna som er klare for Europas lag til Ryder Cup er offentleggjorde, og der er Viktor Hovland ein av dei stadfesta spelarane. Dette er første gong Hovland skal ta del i Ryder Cup, der kvart lag skal stille med tolv spelarar. Dei førebels stadfesta spelarane for Europas lag er Padraig Harrington, Europas kaptein, Paul Casey, Rory McIlroy, Tommy Fleetwood, og verdseinar Jon Rahm. Det amerikanske laget har førebels desse seks spelarane: Collin Morikawa, Dustin Johnson, Bryson DeChambeau, Brooks Koepka, Justin Thomas og Patrick Cantlay. Turneringa blir spela i slutten av september.
Les mer om:

Vil Volda sentrum ha ein fjordsauna?

Ja, dette lurer Tommy Riise Olsen frå Sæbø på.
Les mer om:

Tar Tommys sak opp i kommunestyret: – Noe må skje raskt

Tommy Andreassens (60) fortvilte boligsituasjon kommer onsdag opp i kommunestyret.
Les mer om:

I morgen kastes Tommy (60) ut av hjemmet sitt: – Jeg har ikke noe sted å gjøre av meg

Mens politikere er i innspurten av sin valgkamp, og sprer om seg med valgløfter, blir Tommy Andreassen (60) kastet på gata av Tromsø kommune.
Les mer om:

Koser seg på banen: - Det blir en del vennskapelig mobbing underveis

For Tommy Schwaiger (50) og Odd-Remi Johnsen (36) fra Tvedestrand handler discgolf mye om å være sosiale og showe litt. Men noen ganger er det alvor også.
Les mer om:

Medaljen glapp for Urhaug

Tommy Urhaug tapte den jamne kvartfinalen i bordtennis mot britiske Jack Hunter Spivey med 3-2. Alle setta enda med siger med minst mogelege margin, to poeng. Dermed blir det ikkje semifinale eller medalje på nordmannen. Urhaug starta friskt og tok første settet 11-9. Men i det jamne andresettet tapte han 11-13, og tapte også det tredje med 9-11. I det fjerde slo han tilbake med 12-10, og utlikna til 2-2 i sett. Det femte blei jamnt og spennande. Briten hadde to matchballar på 10-8, men Urhaug utlikna.
Les mer om: