Nyheter om Tjøstheim


Medier24: Radioprofiler i NRK går til VG

Radioprofilene Steinar Sagen, Tore Sagen og Bjarte Tjøstheim i «Radioresepsjonen» går til VG etter at de slutter i NRK, erfarer Medier24.
Les mer om:

Slutt for «Radioresepsjonen» – alle tre forlater NRK

Både Tore Sagen, Steinar Sagen og Bjarte Tjøstheim slutter i NRK.
Les mer om:

Slutter

Tore Sagen, Steinar Sagen og Bjarte Tjøstheim slutter i NRK.
Les mer om:

Tore Sagen, Steinar Sagen og Bjarte Tjøstheim slutter i NRK

Etter 15 år er trioen ferdig med å lage «Radioresepsjonen». Steinar Sagen kaller det udramatisk, men innrømmer at noe av motivasjonen er økonomi.
Les mer om:

Fant rasistiske meldinger på minnesiden til sønnen: – Det var akkurat som om lyset gikk av

Jannicke Myge Tjøstheim og mannen Tor Helge opplevde alle foreldres mareritt, da den 15 år gamle sønnen deres døde brått. Midt i den bunnløse sorgen måtte de også plutselig forholde seg til to grusomme meldinger på sønnens minneside. Nå ønsker de en holdningsendring.
Les mer om:

Endelig har vi kommet hjem

«Skal vi danse»-dommeren fant kjærligheten med Joakim Tjøstheim i fjor. Nå har paret gjort et eiendommelig valg.
Les mer om:

Karsten (25) sikret seg ny jobb ved å gi Bjarte Tjøstheim juling

Det ble et blodig oppgjør mellom rogalendingene, men det var 25-åringen som vant kampen om Youtube-jobben til slutt.
Les mer om:

Slik blir 17. mai-feiringa rundt om i Suldal

Frå fjorårets feiring på Ropeidhalvøya. Foto: Lena Nergård ROPEIDHALVØYA: Bilkortesje og korps langs vegen – Me legg opp til både bilkortesje på halvøya og mykje kjekt digitalt i år, lovar leiar i komiteen, Annette Gregersen. Kortesjen skal gå frå Helland til Øvrabø tur-retur, og det blir sjølvsagt premiering for best pynta køyretøy. Lokalt og digitalt Gregersen seier at alt ikkje er heilt på plass endå, men at det alt er bestemt at det ikkje blir noko felles feiring på nasjonaldagen. 17.

Karnevalsfest på Vinjar skule

Dei minste set seg ned på golvet der det passar. Litt hjelp er godt å få når kostymet skal på. Framføre toalettdørene er det lang kø av elevar som skal kle seg inn i ei anna rolle, i alle fall for eit par timar. Gamle skihelter Den første ferdig utkledde bladfyken møter på, er sjølvaste sheriffen. Olav Steine drar pipa ut av lomma og poserer gjerne for fotografen. Skoa i størrelse 43 har han lånt av han far, og dei passar godt.

Sterke prestasjonar og god laginnsats i Kollen

Skirennet blir rekna som eit uoffisielt NM for denne aldersgruppa og deltakarane kjem frå heile landet.

Suldal med god medaljefangst under helgas KM

Under helgas KM – langrenn på Hovden, fekk Suldal flere krinsmeistrar. Gull, sølv og bronse på klassisk Først under laurdagens klassiske distanserenn, der Ella Tjøstheim gjekk til gull i J13-klasse der suldalsjentene verkeleg viser igjen. For hakk i hæl kom Mathea Vik og stakk av med bronsen, mens Nora Nerheim plasserte seg på ein fin sjetteplass. I G13 presterte Thomas Bakka sølvmedalje, mens Tobias Lunde fekk ein fin sjuandeplass, og i J15 fekk Maria Lunde bronsemedalje.

Dette er vårens program på Litteraturhuset

Skranglebein, Bjarte Tjøstheim, Vigdis Hjort, Tore Ryen, Trond-Viggo Torgersen og Lasse Gustavsen er noen av dem som dukker opp på Litteraturhuset i Fredrikstad denne våren.

Tiramisu ein av sju Gaselle-bedrifter i Suldal

I år er det fire fleire lokale bedrifter på lista enn i fjor. Og som i fjor finn me fleire småkraftverk blant gasellane. Helikopter og reiseliv Øvst på lista over årets Gaselle-bedrifter i Suldal ligg Agusta 109 AS med 34,25 millionar i omsetning og ein vekst på 169 prosent frå året før. Jon Ove Velure er dagleg leiar, og firmaet driv med utleige og leasing av luft-transportmateriell. At selskapet er registrert i Suldal, meiner Velure er tilfeldig og svinheldig for Suldal kommune.

Pengedryss til snøkanoner ved Mostvatnet

Med den summen kan prosjektgruppa for snøproduksjons-anlegget ta eit godt skitak, økonomisk. Nå er den samla summen bikka tre millionar kroner, noko som betyr at arbeidet av snøanlegget truleg kan starta opp neste år. 3,3 millionar kroner så langt Per Even Tjøstheim, ein av dei involverte i prosjektet, er særs nøgd med pengane. – Med kvar krone kjem ein litt lenger. Suldal kommune bidrar med ein million kroner, likeins Norsk Tippings spelemidlar.

Frø-gull frå Suldal

Konglesamlaren, som strøyer om seg med godord om dei flotte grantrea i Vassbotn, vrengjer av seg to godt våte hanskar. Han har sett frå seg to fulle bøtter med grankongler ned på ein brei og flott stubbe med tette årringar.

Ingri Helena (14): – Har de gløymt brua vår?

Suldalsposten blei med niandeklassingen over brua ein tur nyleg. Kjenn korleis det gyngar! Havrevoll tar tak i rekkverket og får heile konstruksjonen til å rista. Brua kom opp midt på 60-talet under anleggstida på Nesflaten og var den gong dimensjonert for lastebil som frakta masse frå grustaket på Nesflaten-sida til Kilen. Nå er brua ein kjærkommen snarveg for bygdefolket. – Skuleungane brukar den, og så spring me over når me har 3000 meteren i gymmen, men du ser; det er ikkje bra her, peikar ho. Den stor

Slik holder han angsten i sjakk

Det har vært vanskelig for Bjarte Tjøstheim (52) å avgjøre hvor mye han skal dele av angst og nevroser.
Les mer om:

Komiker Jonis Josef reagerer på rasistisk humorinnslag fra Tore Sagen i Radioresepsjonen

Er det lov å tulle med alt? Kanskje, men det er mange som sliter med å se humoren i et klipp fra Radioresepsjonen på NRK P13. Klippet som nå deles i sosiale medier er hentet fra en spalte hvor radioveteranene prøver å skape et så flaut øyeblikk som mulig. Flauheten får så poeng på en skala fra 1 til 100. Tore Sagen presenterer sitt bidrag som et «lekket notat», altså privat innhold på avveie. Komikeren leser opp en tekst han har skrevet selv. Teksten minner om det verste grumset man finner i rasistiske fora og kommentarfelt.

Folk henger ut av bilvinduene når Tor Helge (41) sykler forbi

I sin trehjulssykkel med grønt karosseri sykler Tor Helge Tjøstheim fra Skudeneshavn til Torvastad hver dag.
Les mer om:

Når det er så gale at det ikkje er til å snakka om

Du har sikkert sett han, finnøybuen med dei karakteristiske brillene. Mannen med historia om korleis han planla sitt eige sjølvmord, korleis han overlevde og korleis han nå lever med det. Til Kulturhuset i kveld I kveld kjem Oddvar Vignes til Kulturhuset i Suldal og den lokale markeringa av Verdsdagen for psykisk helse.

Nå har me svar på kven personane på det hundre år gamle bildet er

I sist avis bad me lesarane hjelpa Johannes Hjorteland med å få greie på kven som er på dette bildet. Torunn Straabø på Suldalsosen har full kontroll på den saka og kan fortelja kven som er på det hundre år gamle bildet: F.v. står Johanna Hjorteland, f.1902 og gift Tjøstheim. Karen med hesten er Johannes Bergjord, fødd i 1890 og ved sida av han Steinvor Hjorteland, f 1893 og gift Bergjord og ho held Josef Bergjord, som blei fødd i 1918.
Les mer om:

– Det går faktisk betre no

Bjarte Tjøstheim lå i fosterstilling i to døgn etter å ha sagt ja til å lage teaterforestillingen «Det går betre no».
Les mer om:

Stjernespekket NRK-serie spilles inn på Romerike

– Kroa er en hovedrolle i seg selv, sier hovedrolleinnehaver Bjarte Tjøstheim.
Les mer om:

Disse eiendommene ble solgt i mars

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Omsetning av eiendommer 
i Bjerkreim kommune Gnr 35, bnr 20 er overdradd fra Dalane Energi as til Bjerkreimshallen (04.03.2019)Gnr 78, bnr 2 er solgt for kr 300.000 fra Svein Gunnar Hetland til Kai Inge Skjæveland (05.03.2019)Sportsveien 3 A (Gnr 73, bnr 233) i Aurskog-høland kommune er overdradd fra Bolig Partner as til Bolig Partner Prosjekt as (06.03.2019).