Nyheter om Time


Dressel satte verdensrekord – drømmen om seks gull likvel knust

Caeleb Dressel satte verdensrekord da han vant 100 meter butterfly i OL, men drømmen om seks gull i Tokyo-OL ble knust en drøy time senere.
Les mer om:

Vil du unngå kø i ferietrafikken? Vær morgenfugl eller B-menneske!

Det tok nesten en halv time før trafikken gikk som normalt, etter at ulykkesstedet i Hemtunnelen var ryddet fredag ettermiddag.
Les mer om:

Tirsdagens vaksinetimer i Moldehallen flyttes til torsdag

– Vi må flytte timer fra tirsdag til torsdag fordi Moderna-vaksinen har annen leveringsdag enn Pfizervaksinen, sier kommunalsjef Tanja Thalén. De berørte vil få ny sms-innkalling og må bekrefte ny tildelt time.
Les mer om:

I James Bonds forgård

PRØVEKJØRT: Har James Bond fått god tid? I hvert fall skygget produksjonsteamet unna DBX, Aston Martins første SUV, i «No Time To Die».
Les mer om:

Thibaut fikk en av de siste første-dosene i Søndre Nordstrand: – Virkelig? Det er stort

Søndre Nordstrand har lenge ligget høyt på smittetoppen og også nå på vaksinetoppen. I dag settes førstedosene til de aller siste personene som har fått time i bydelen. En av de siste er franske Thibaut.
Les mer om:

Kattungen Mirakel (9 uker) klorte seg fast i 90 km/t: – Vi hørte tynne pip

Mirakel (9 uker) brukte sannsynligvis ett av sine ni liv sist lørdag. Kattungen som aldri har vært utenfor gardstunet hjemme i Hagenveien på Hjuksebø, endte opp i Mjøndalen. I over en time klorte den seg fast i et lite hulrom mellom forskjermen og hjulkassa.
Les mer om:

– Vi tilbyr drop-in timer for første vaksine(pluss)

Tirsdag og onsdag i neste uke kan de som vil ta første dose av vaksinen stille opp i Harstadhallen til dropp-in time.
Les mer om:

Duplantis: – Jeg er sjokkert

Den amerikanske stavstjernen Sam Kendricks har testet positivt for korona og blir ikke å se i OL. Tre australske utøvere er isolert som følge av smitten. Kendricks, som har to VM-gull og en bronse fra Rio-OL i 2016, er en av få stavhoppere som kunne utfordret svenske Armand Duplantis. Svensken er verdensrekordholder og regnet som den klare favoritten til å ta OL-gullet. – Det er vanskelig å forstå, jeg er sjokkert, sier Duplantis ifølge Expressen. Han skulle egentlig ha møtt sin gode kollega onsdag. – Det er vanskelig å reagere på dette, for det føles ikke virkelig.
Les mer om:

Oransje farevarsel i Vestfold: – Det er registrert 40 mm regn på én time

Det høljer ned ute. Farevarselet varer noen timer til, ifølge Meteorologisk institutt
Les mer om:

Ruud sleit seg til siger

Casper Ruud måtte slite lenge mot Mario Vilella Martinez i tennisturneringa i alpinbyen Kitzbühel onsdag. I første sett låg han under med 1-4, men reiste seg og vann 7-5. I det andre braut Martinez Ruuds siste servegame, og vann 7-5. Dermed måtte det eit tredje sett til, og der braut Ruud allereie i første game. Deretter held begge sine servegame, og Ruud vann 6-4. Martinez kom med i turneringa som lucky loser, og som er rangert som nummer 167 i verda. Ruud er førsteseeda i turneringa i Kitzbühel. Dei to spelarane måtte vente i nesten to og ein halv time før kampen kunne kome i gang.
Les mer om:

Ruud endeleg i gang

Casper Ruud er endeleg i gang med 2.-rundekampen mot Mario Vilella Martinez. Kampen skulle starta klokka 18.30, men blei utsett i nærmare to og ein halv time på grunn av regn. Det var ei stund usikkert om det bille bli spel i kveld.
Les mer om:

Snart avsluttes massevaksineringen av første dose: – Anbefaler de som ikke har fått time å ta kontakt så fort som mulig

Både Lørenskog og Lillestrøm kommune tilbyr vaksiner til kommuner som ikke har kommet like langt i vaksineringsprosessen. Snart starter de for fullt med vaksinering av dose to.

4.000 hustadværinger «slåss» om førstedoser(pluss)

Hver fredag får noen tusen hustadværinger tilbud om første vaksinedose. De tusen som melder seg først, får første ledige time. Jan Morten Dale er full av lovord om alle som står bak vaksineringen.
Les mer om:

Nå kan alle over 18 år i Rauma bestille time til koronavaksinering(pluss)

Kommunen har flere ledige timer de to neste ukene.
Les mer om:

Fortsatt ikke fått første dose?: Nå kan du få vaksinen på drop-in

Vaksinesenterne i Groruddalen har åpnet for drop-in-timer for vaksinedose én. Det betyr at alle som av ulike grunner ikke har fått tatt sin første dose, nå kan komme innom uten å måtte bestille time i forkant.
Les mer om:

Lyngen får 600 vaksiner til 1. dose: – Trenger sårt at folk bestiller time(pluss)

Lyngen kommune får nå nok vaksiner til at alle over 18 år kan få første dose. – Uhyre viktig for dine nære og samfunnet at du tar vaksinen
Les mer om:

Varsler styrtregn og torden – én landsdel slipper unna

Sommerværet forsvinner for en god stund, ifølge meteorologen. Enkelte steder kan det komme så mye som 20 millimeter på én time.
Les mer om:

Melhus holdt koken i en knapp time. Så sa det brutalt stopp mot RBK

DIREKTE: Følg Norges OL-kamp mot Spania
Les mer om:

Verdenseneren ute i første runde

Verdensener og nybakt Wimbledon-mester Ashleigh Barty snublet allerede i første hinder i den olympiske tennisturneringen. Den australske 25-åringen tapte i strake sett for spanske Sara Sorribes, som er 47 plasser bak henne på WTA-rankingen. Soarribes vant 6-4, 6-3 i en kamp som varte litt over halvannen time. Barty var regnet blant favorittene i kvinnenes OL-turnering. Etter hennes tap er hjemmefavoritten Naomi Osaka høyest rangerte spiller i kvinnenes turnering.
Les mer om:

Først etterlengtet signatur med Stefan Johansen så seier over Manchester United

Etter en sterk vår, med midtbanespiller Stefan Johansen på lån fra Fulham klatret den stolte Championship-klubben Queens Park Rangers opp på en niendeplass. Manager Mark Warburton var svært fornøyd med sin norske stjerne og ivret på for et utkjøp. Stefan Johansen som var kommet i clinch med sin gamle klubb Fulham etter en overgang som ikke gikk i orden for tre år siden har han vært i fryseboksen ventet ut sin kontrakt og kunne i dag fritt skrive under en permanent avtale med QPR uten å sende Fulham en krone.

Haugesund slått av 3. divisjonslag

Haugesund er slått ut av cupen etter straffetap for 3. divisjonslaget Stord. Etter at laga hadde teke ni straffer kvar, vann Stord straffekonken med 7-6 over eliteserielaget. Haugesund leia kampen oppskriftsmessig 2-0 tidleg i 2. omgang, men greidde å rote det bort. Martin Pedersen utlikna for heimelaget fire minutt på overtid. Ekstraomgangane gav ingen mål, og Haugesund rauk ut då Mads Solberg Johannessen settet sin straffe over mål. Kristiansund måtte også slite, og låg under med to mål for Volda.

Nå kan du bli sendt hjem for å innreise-teste deg

Det meldes om store køer av nordmenn som skal teste seg på grensen etter å ha vært utenlands. Nå kan du bli sendt hjem uten å bli testet. Du får 48 timer på deg til å gjøre det i din hjemkommune. Og du må bestille time selv.
Les mer om:

Så mange har benyttet seg av drop-in-vaksinering i våre bydeler

Siden mandag har det vært mulig å få den første dosen av koronavaksinen på drop-in time.
Les mer om:

Rosenborg våknet til slutt – vant 2-0 på Island

Rosenborg trengte en time på å score borte mot islandske FH. Carlo Holses hodestøt banet vei for trøndernes 2-0-seier i kvalifiseringen til conferenceligaen.
Les mer om:

Mange nettsider verden over var nede i en time

Flere nettsider verden over hadde problemer torsdag ettermiddag. Google, Amazon og Microsoft var noen av nettsidene som hadde problemer.
Les mer om: