Nyheter om TidePraktisk prosjektledelse for det grønne skiftet

Det er noe av det du får høre mer på konferansen Praktisk prosjektledelse 2021 i regi av Den norske dataforening og Norsk Forening for Prosjektledelse. Stedet er nyåpnede Rebel i Universitetsgata 2, og datoen er 19. oktober.

Barnevernet – fra tabu til åpenhet

Vi er ikke dårlige foreldre fordi vi er i kontakt med barnevernet. Nå er det på tide at tabuet forsvinner.
Les mer om:

Må FPL-favoritt tas på alvor igjen?

Etter fem kamper har lagene endelig begynt å sette seg. Hvilke spillere peker seg ut som de beste? Og er det på tide å endre formasjon?
Les mer om:

Les dagens VG her!

Tusenvis av hjerneslag og dødsfall kan unngås om hjerteflimmer oppdages i tide, mener forskere. Sjekk hva du bør gjøre i dagens VG.
Les mer om:

Jan har hatt kunder i 40 land, nå har han solgt tomta for over 18 millioner kroner: – Jeg tenkte å være tidlig ute med å selge

Jan Østberg (70) har solgt brukte brannbiler til 40 land i over 25 år. Nå var det på tide å flytte.
Les mer om:

Politikerne ønsker seg flere boliger: – Jeg synes det er på tide å gi litt tilbake til Barkåker-samfunnet

– En overraskende reaksjon, sier politikerne om administrasjonens «nei» til boliger på Barkåker.
Les mer om:

- Nå må spaden i jorda for ny skole(pluss)

Beboere i Årølia er lei av å vente på skoleutbygging, mener det er på tide at kommunen prioriterer bydelen i øst.
Les mer om:

Her pakkes alt i Farmandstredet-butikken ned: – Trist, men på tide

Etter 52 år er det på tide for Burre-Anders å takke for seg. – Jeg har så mange minner fra dette stedet at jeg kunne skrevet flere bøker om det.
Les mer om:

Superoversikt: Elbilene som går lengst

Det er ikke lenge siden alle snakket om rekkeviddeangst. Nå finnes det åtte elbiler med en rekkevidde på over 600 kilometer til salgs – over 20 som klarer mer enn 500. Det er på tide at angsten slipper taket.
Les mer om:

KrFs kvinneorganisasjon peker på Bollestad

Nå er det igjen på tide med en kvinne som leder i Kristelig Folkeparti, mener KrF Kvinner, som peker på Olaug Bollestad.

Ikke moden nok

Det er på tide å frikjenne det norske folket i klimavalget 2021. Mange stemte faktisk for klima- og miljøtiltak ved årets valg! De bare lot være å stemme på Miljøpartiet De Grønne.
Les mer om:

Kallar valsystemet uforklarleg og «eit demokratisk problem»

Dominoeffekten etter telledramaet denne veka viser at det er på tide å endre systemet, seier redaktør, som sjølv har vore utjamningsmandat.
Les mer om:

En guttedrøm har gått i oppfyllelse for Ronni (27) – han lot seg ikke be to ganger

Det er 38 år siden Per Gabrielsen etablerte VVS-service AS. Men i sommer rundet begningen, som har et langt yrkesliv bak seg som rørlegger, 70 år. Da var det på tide å slippe yngre krefter til, og Ronni Røang lot seg ikke be to ganger.
Les mer om:

Ni av ti lag har lavere aktivitet etter korona: – På tide å åpne dørene igjen(pluss)

Nå kan arrangører søke om støtte fra Samfunnsløftet til å gjennomføre aktiviteter.
Les mer om:

Gir seg som Unge Venstre-leder: – På tide å takke for seg

Unge Venstre-leder Sondre Hansmark varsler at han kommer til å gå av som leder for Unge Venstre på neste landsmøte i partiet. I løpet av de fire årene som leder er det bare én sak han angrer på.
Les mer om:

NAF er svært bekymret for rv 22 mellom Borg havn og E6

«FREVAR skal nå ta imot enda mer søppel som skal leveres pr. lastebil. Er det ikke nå på tide at politikerne skrider til handling?»
Les mer om:

Bente (45) ble ikke «avklart» i tide. Nå mister hun AAP-pengene og må leve på sosialhjelp

Flere langtidssykemeldte går en usikker tid i møte når AAP-perioden utløper. En av dem er Bente Danielsen fra Fredrikstad.
Les mer om:

Skolepolitikk – mer enn 4-kravet i matematikk?

Det er på tide å spørre seg om hvilke krav vi kan stille til politikerne.
Les mer om:

Mørke høstkvelder - på tide å sjekke billysene

Kveldene blir mørkere og mørkere, høsten kommer med stormskritt - da er det på tide å sjekke både lys, vindusviskere og bildekk.
Les mer om:

Lunde får ikkje flytte til Moskva

Handballmålvakta Katrine Lunde (41) ønskjer ein overgang frå Vipers Kristiansand til CSKA Moskva, men ho får nei. – Eg er veldig skuffa over klubben, seier Lunde til Fædrelandsvennen. Bakgrunnen for ønsket om å flytte, er at Lundes mann har fått tilbod om ein jobb i ein fotballklubb i Moskva. – Det er hans tur no. Eg er 41 år, og no er det på tide å prioritere det som er best for familien. Eg hadde skjønt Vipers si side av saka om eg var ung og framstormande, men det er eg ikkje lenger, seier ho. Lunde har kontrakt med Vipers til sommaren 2023.

Ida forteller om sex for å knuse fordommer: – Det er på tide at folk slutter å klappe oss på hodet hver gang vi får til noe

Gjennom podkasten Hemma, har Ida Hauge Dignes brutt barrierer og knust fordommer. – Folk må snart forstå at vi er mennesker vi også.
Les mer om:

Kjell Martin mener det er på tide at besteforeldre lærer seg dataspill: – Det kan faktisk være positivt

– Det er viktig at vi besteforeldre faktisk forstår hva barnebarna holder på med når de spiller, mener Kjell Martin Holen som nå inviterer til dataspillkurs.
Les mer om:

Den kroatiske spissen Mario Mandzukic sier farvel med et par slitte fotballsko

Det er en av de store som i en alder av 35 år legger fotballskoene på hylla. Mario Mandzukic gjør det på en litt original måte med et brev til seg selv om ung. Han gjorde seg først bemerket i Wolfsburg, før han gikk videre til Bayern München. I den tyske storklubben hadde han kanskje sin mest suksessfulle periode, hvor han blant annet vant Champions League. Videre gikk ferden til Atletico Madrid, før han spilte for Juventus i fire år.