Nyheter om Thorkildsen


Fødte på Sørlandet sykehus: «Slipp meg ut, jeg orker ikke være i veien mer»

Maria Elise Thorkildsen, fødte sin sønn på Sørlandet sykehus 2. juni 2019. Der skal hun aldri føde igjen.
Les mer om:

Byrådets pressekonferanse om koronasituasjonen i Oslo

Byrådsleder Raymond Johansen, næring- og eierskapsbyråd Victoria Marie Evensen og oppvekst- og kunnskapsbyråd Inga Marte Thorkildsen vil orientere om koronasituasjonen i Oslo klokken 12 onsdag 5. mai.

Skolebyråden om kritikk av spesialundervisning: - Veldig alvorlig

Byråd Inga Marte Thorkildsen (SV) i Oslo tar det for gitt at Utdanningsetaten følger opp kritikken mot spesialundervisningen for noen av de mest utsatte elevene i Osloskolen.

Oslo kommune stenger trolig flere barnehager neste uke

Byråd for oppvekst og kunnskap, Inga Marte Thorkildsen (SV), sier at noen barnehager i Oslo mest sannsynlig stenges neste uke.

Venstre-Bjercke fyrer løs mot skolebyråd: – Alltid bekymret, tar aldri ansvar

Hallstein Bjercke (V) har irritert seg grønn på det han mener er gjentatte ansvarsfraskrivelser fra skolebyråd Inga Marte Thorkildsen (SV) under pandemien. Mandag sa hun ja til nye uker med omstridt hjemmeskole.

Snudde helt: - Var redd

«Et teoretisk spørsmål», sa skolebyråd Inga Marte Thorkildsen om skolestenging seks dager før hun stengte videregående skoler, ungdomsskoler og deler av barneskoler i Oslo.

Fyrer løs mot regjeringen: – Det er ganske hårreisende

Skolebyråd Inga Marte Thorkildsen (SV) går hardt ut mot regjeringen for manglende krisepakke til barn og unge.

Oslo legger frem nye tiltak

Byrådsleder Raymond Johansen, byråd for helse, eldre og innbyggertjenester Robert Steen og byråd for oppvekst og kunnskap Inga Marte Thorkildsen vil orientere om koronasituasjonen og hvilke tiltak som skal gjelde fremover i Oslo.

SE VIDEO: Byrådet holder pressekonferanse klokken 18

Byrådsleder Raymond Johansen, byråd for helse, eldre og innbyggertjenester Robert Steen og byråd for oppvekst og kunnskap Inga Marte Thorkildsen vil orientere om koronasituasjonen og hvilke tiltak som skal gjelde fremover i Oslo.

Pressekonferanse klokka 18: Byrådet kommer med nye koronatiltak

Byrådsleder Raymond Johansen, helsebyråd Robert Steen og byråd for kunnskap Inga Marte Thorkildsen presenterer de nye, skjerpede koronatiltakene for Oslo klokka 18. Det er blant annet ventet en beslutning om stenging av skoler.

Oslo kommune orienterer om nye tiltak kl. 16.30

Byrådsleder Raymond Johansen, helsebyråd Robert Steen og oppvekst- og kunnskapsbyråd Inga Marte Thorkildsen vil orientere om koronasituasjonen og hvilke tiltak som skal gjelde i Oslo fra onsdag 3. februar. Byråd for kultur, idrett og frivillighet Omar Samy Gamal vil være til stede.

Oslo kommune informerer om nye tiltak

Byrådsleder Raymond Johansen, helsebyråd Robert Steen og oppvekst- og kunnskapsbyråd Inga Marte Thorkildsen vil orientere om koronasituasjonen og hvilke tiltak som skal gjelde i Oslo fra onsdag 3. februar. Byråd for kultur, idrett og frivillighet Omar Samy Gamal vil være til stede. Se direkte fra klokken 16.30.

Pressekonferanse i dag klokka 16.30: Byrådet orienterer om koronatiltakene i Oslo

Byrådsleder Raymond Johansen, helsebyråd Robert Steen og oppvekst- og kunnskapsbyråd Inga Marte Thorkildsen vil orientere om koronasituasjonen og gjeldende tiltak.

Vaksinerte seg selv først. Derfor trosset kommuneoverlegen FHI

– Jeg er klar for å ta en diskusjon rundt standpunktet, og står for det vi har gjort, sier kommuneoverlege i Berlevåg, Jakob Thorkildsen (32).
Les mer om:

Her får Jan Olav Thorkildsen det historiske stikket – og applaus fra de ansatte

Vaksinasjonen i gang i Sandnes: Beboere ved Rovik, Rundeskogen og Åse bo- og aktivitetssenter først ut tirsdag.
Les mer om:

– Vi snakket sammen noen ganger, og vipps så fikk jeg jobb

Mikkel Thorkildsen (46) var en av de mange langtidsarbeidsledige etter koronautbruddet. Så fikk han en telefon.
Les mer om:

Nittedals ordfører er suspendert

Kommunestyret i Nittedal har suspendert ordfører Hilde Thorkildsen (Ap), som er tiltalt for korrupsjon, melder NRK.

Korrupsjonstiltalt ordfører suspendert

Kommunestyret i Nittedal har suspendert ordfører Hilde Thorkildsen (Ap), som er tiltalt for korrupsjon, melder NRK.

Dette beløpet mener Økokrim gjør ordføreren og forretningsmannen korrupt: – Min klient er forferdet

En pengeoverføring på 125.000 kroner helt tilbake i 2013 blir sentral når ordfører Hilde Thorkildsen (Ap) og en næringsdrivende i Nittedal må møte i retten tiltalt for grov korrupsjon.

Korrupsjonstiltalt ordfører: - Jeg har ikke gjort noe galt

I et intervju med Romerikes Blad fastholder den korrupsjonstiltalte ordføreren i Nittedal Hilde Thorkildsen at hun er uskyldig.

Ordfører tiltalt for grov korrupsjon: – Vi er i sjokk

Onsdag ble det klart at Økokrim har tiltalt Nittedal-ordfører Hilde Thorkildsen for grov korrupsjon. Forsvarer Geir Lippestad er allerede i gang med forberedelser til rettssaken, mens partikollegene knapt kan tro Økokrims avgjørelse.

Nittedals ordfører tiltalt for grov korrupsjon

Nittedals ordfører Hilde Thorkildsen (Ap) er tiltalt for grov korrupsjon av Økokrim i forbindelse med et byggeprosjekt i Hakadal.

Politirazzia, avlyttet, tvangsinnlagt og livredd for å gå ut døra – slik har den tiltalte ordførerens siste ti måneder vært: – Det har vært helt jævlig

Onsdag kom nyheten om at ordfører Hilde Thorkildsen er tiltalt for grov korrupsjon av Økokrim. I et eksklusivt intervju med Romerikes Blad forteller ordføreren om hvordan livet ble snudd totalt på hodet i 2020.

Tiltalt for grov korrupsjon

Økokrim er ferdig med etterforskningen av ordføreren i Nittedal, Hilde Thorkildsen (Ap).

SISTE: Ordfører tiltalt for grov korrupsjon

Onsdag ble det klart at Økokrim har tiltalt Nittedal-ordfører Hilde Thorkildsen for grov korrupsjon.