Nyheter om Thon


Vegard (18) fikk hedersprisen, men det har kostet: – Det er flere ting man er nødt til å velge bort til fordel for treninger, samlinger og konkurranser

Pierre de Coubertins hederspris er en elevpris som går til en avgangselev ved Valdres videregående skule hvert år. Denne gang ble det Vegard Thon (18) fra Etnedal som fikk æren, noe han setter stor pris på.
Les mer om:

Thon tar småfugl i forsvar: – Kattene må utstyres med bjelle

MENINGER: – Det hele kulminerte da en svart katt krysset veien med en småfugl i kjeften, klar til å bli spist.
Les mer om:

Fredag åpner byens nye bar – en god kombinasjon av fancy og laidback(pluss)

Etter lang ventetid kan Thon Hotel Harstad endelig ønske gjester velkommen til Bar Bassit fra og med fredag.
Les mer om:

Fredrikstad-mann skal ha drapstruet hotellansatt

En mann fra Fredrikstad mistet det helt på Thon Hotel i Halden mandag kveld.
Les mer om:

Thon største kreditor i konkursboet etter serveringskonkursen i storsenteret

Sentereier Olav Thon kan imidlertid ikke regne med å få dekket noe av husleiekravet sitt.
Les mer om:

Tina Bru til Jonas Gahr Støre: – Du må stå for ting

THON HOTEL OPERA (VG) Høyre-nestleder Tina Bru (35) synes det er hyggelig at folk tenker på henne som en mulig ny Høyre-leder. Hun sier at hun hater merkelapper, men kaller seg gjerne lyseblå.

Høyre gjør det best i krise – kan love dårlig for valget

THON HOTEL OPERA (VG) Internt i Høyre håper man på at vaksinering og gjenåpning av samfunnet vil gi vind i seilene frem til stortingsvalget. Men målingene tyder på det motsatte.
Les mer om:

Torbjørn Røe Isaksen: – Sylvi er en flørt

THON HOTEL OPERA (VG) Høyres arbeidsminister, Torbjørn Røe Isaksen, avviser Sylvi Listhaugs drøm om en regjering med Høyre, Frp og Sp. Men avvisningen gjelder ikke nødvendigvis til evig tid.

Draumestipendfangaren Vegard (18) vil spele ein toradarlått på sigerspallen når han blir verdsmeister i skiskyting i Ruhpolding

Førebels er det berre ein draum, men draumen til Vegard fenga komiteen i Drømmestipendet såpass at dei tysdag kveld tok turen heilt til Etnedal får å dele ut 30.000 kroner til multikunstnaren Vegard Thon.
Les mer om:

Idrettsforbundet får millionbot

Datatilsynet har gitt Norges idrettsforbund (NIF) et overtredelsesgebyr på 1.250.000 kroner for brudd på personvernforordningen.

Slik er nye Thon Hotel Ålesund

30. juni åpner det nyoppussede hotellet i Molovegen dørene.
Les mer om:

Redusert akseltrykk skaper utfordringer for næringslivet: – Det vil være stillstand i flere uker

Syver Thon (Felleslista V) nevnte i kommunestyremøtet i Etnedal torsdag 28. april at det nå er redusert akseltrykk, nedsatt til 6 tonn for ei drøy uke siden, på fylkesvegen til Lenningen.
Les mer om:

Frp-Liv åpen om søsterens selvmord: – All psykisk helse er akutt. De må ha hjelp der og da

Liv Thon Gustavsen (Frp) mener at politikerne ikke gjør nok for å hjelpe de mange som sliter med sin psykiske helse. Selv sliter hun med tanken på at hun ikke gjorde nok for å forhindre at storesøsteren tok sitt eget liv.
Les mer om:

Lørdag hadde Marianne bare tre ledige rom på hotellet: – Vi gleder oss til sommeren

Tiden under korona har vært en berg-og-dalbane tilværelse for hotelldirektør Marianne Teien ved Thon Hotell Tønsberg Brygge.
Les mer om:

Kø gjennom Lillestrøm

Mandag ettermiddag var det lange køer gjennom Lillestrøm. Her fra Jernbanegata ved Thon Hotel Arena.
Les mer om:

Venstre-Guri frykter Vedum mer enn Listhaug

THON HOTEL OPERA (VG) Guri Melby utpeker Senterpartiet og Trygve Slagsvold Vedum som erkemotstander i valgkampen. Hun gir ingen garantier om at hun holder Sylvi Listhaugs Frp ute av regjering.

Svai Sauna satser på flytende badstue midt i Ålesund sentrum(pluss)

Badstua blir et helårs tilbud til både fastboende og tilreisende, og skal ligge i havnebassenget utenfor Thon Hotel i Molovegen.
Les mer om:

Disse boksene på taket av Thon-hotellet er ulovlig(pluss)

Consto nord fikk fritak fra tilkobling av fjernvarme på Thon Hotel Harstad. I stedet satte de opp fire varmepumper uten at de søkte kommunen om tillatelse. Nå klager naboene på støyen fra pumpene.
Les mer om:

– Med dagens krav til torvtak vil inngangsdøra på hytta bli 1,70 meter høg

Felleslistas Syver Thon (V) fikk gjennomslag for sine meninger i en klagesak der Tore Opperud, som skal bygge seg hytte i Etnedal, har klaget inn et vedtak som tvang ham til å ha inngangsdøra 1,70 meter høg, som på ei gammel stølsbu.
Les mer om:

Olav Thon tapte ankesak – Hamar-restaurant beholder navnet

Stortorvet Gjestgiveri på Hamar får beholde navnet, til tross for at Olav Thon-eide Stortorvets Gjæstgiveri i Oslo mener å være beskyttet av varemerkeloven.
Les mer om:

– Vi er i en helt annen hotelliga(pluss)

Thon Hotel Harstad kan endelig åpne sine nye, renoverte lokaler. Konferansesenter, scene, og nye rom er noe av det som er nytt i hotellet.
Les mer om:

Byggingen av det nye hotellet er i gang: – Vi håper vi kan åpne i starten av 2022

Koronapandemien forsinket prosjektet med ett år, men nå er byggingen av det nye hotellet ved skihallen Snø i gang. Thon Hotels-sjefen har store forventninger.
Les mer om:

Med viktig beskjed: Her synger Thon på sangen til Kongen

VIDEOPREMIERE! Koronasituasjonen gjør at arrangørene av Nordberg Grand Prix har sett seg nødt til å avlyse årets utgave. Men det måtte de gjøre mer ut av enn å bare legge ut et innlegg på Facebook.

Mener kommunen gir Thon en «særdeles generøs gave»: – Galt å sende regningen til oss andre

«Urettferdig og pussig», sier eiendomsutvikler Peter Dybvad-Roll om at Triaden slipper å betale for opprustningen av Skårersletta, mens kommunen krever 225 millioner kroner av andre grunneiere. Thon-gruppen stiller seg uforstående til påstanden.
Les mer om: