Nyheter om Thomas


FFK-kvartett klar for tur

Thomas Drage (30) og Ludvig Begby (25) var ut av kamptroppen, mens Jakob Lindström (29), Stian Stray Molde (25) og Håvard Åsheim (27) alle måtte ut med skade. Torsdag er i alle fall fire av dem tilbake.

Sport1: De Ligt har muntlig avtale, men ikke med Chelsea

Da Real Madrid tok imot Antonio Rüdiger i sommer på free transfer, ble den rødeste løperen rullet ut. Dette var midtstopperen de hadde ventet på. Denne uken kunne Barcelona endelig også bekrefte signeringen av free agent Andreas Christensen, også her til stående applaus. Tilbake i London står Thomas Tuchel tilbake med en smertelig manko i midtforsvaret. Matthijs de Ligt har vært sterkt linket til Chelsea de siste ukene. Den nederlandske landslagsspilleren har endelig fått plassen Chiellini hos Juve, men skal ifølge ryktene fra Italia være i spill i sommer.

Her blir Putin ydmyket

Thomas Bachs overraskende tur til Kyiv ble en dyp ydmykelse av hans gamle venn Vladimir Putin.
Les mer om:

Offisielt: Mauricio Pochettino har fått sparken i Paris Saint-Germain

Lionel Messi, Sergio Ramos, Gianluigi Donnarumma og Georginio Wijnaldum ble hentet inn før sesongen med et formål. Sammen med Kylian Mbappe og Neymar skulle endelig Paris Saint-Germain bli Champions League mestre. Slik gikk det som kjent ikke!. Denne gangen er det den argentinske manageren Mauricio Pochettino som får skylden og etter knallharde forhandlinger om sluttpakke fikk sparken tidligere i dag. Mauricio Pochettino etterfulgte Thomas Tuchel som nå leder Chelsea 1.januar 2021.

Vil gjøre stølen mer fossilfri

Kathrin H. Aslaksby og Thomas Aslaksby har støl og mikroysteri ved Olevatnet i Øystre Slidre. For å drive aktiv stølsdrift med osteproduksjon trenger de energi. I dag dekkes mye av dette energibehovet med et dieselaggregat.

Thomas var på kjøpesenteret under skytingen: – Tenkte på Utøya

KØBENHAVN (NRK): Med en ukes mellomrom er både Oslo og København rammet av masseskytinger. I dag våknet byen til et mareritt.

The Athletic: Christian Eriksen har akseptert tilbudet!

Selv om Brentford-manager Thomas Frank trodde i det lengste og brukte alle sine danske overtalelsesevner for å overbevise Eriksen om at den beste VM-oppkjøring er med spill i Premier League som den største stjerna i klubben. Da Tottenham og Manchester United kom inn på banen, skjønte nok Frank at dette var kjørt. Snart kommer bekreftelsen på at det også er det. Tottenham og United har overgått hverandre i lønnstilbudet til den danske landslagsspilleren, i helgen gikk ryktet om at United skal ha lagt på en halv million ekstra i ukelønn.

Manchester United tilbyr en halv million mer i uka enn Tottenham

Den danske midtbanespilleren Christian Eriksen er pr definisjon klubbløs etter et halvt år for den ferske Premier League klubben Brentford. – Eriksen viste alle han ikke var hemmet av hjertestarteren og at han var i sitt livs form. Brentford manager Thomas Frank har ikke gitt opp og har tatt kontakt med den meget kalkulatordyktige eieren Matthew Benham til å komme opp med et fristende nytt tilbud til Eriksen. Manchester United var frempå med et bud, men fikk det avslått. – Begrunnelse Christian Eriksen ønsker å bo i London!.

Thomas reiste over 54 timer uten bagasje – rakk ikke farens 70-årsdag

Thomas Hagerupsen anslår at han har brukt 11.000 kroner fra egen lomme på å kompensere for de kansellerte flyavgangene. Nå har han offisielt gitt opp SAS - og brukt over 20.000 kroner på nye Norwegian-billetter.
Les mer om:

Rogne til svensk fotball

Thomas Rogne (32) skal de neste årene spille for svenske Helsingborg. Midtstopperen blir først spilleklar fra 15. juli. Allsvenskan-klubben opplyser om overgangen på sine nettsider. Rognes kontrakt er på 2,5 år. Han kan trene med sitt nye lag, men må vente til midten av måneden på å gjøre unna debuten. Forsvarsspilleren har det siste halvåret vært i greske Apollon Smyrnis, mens han før det hadde flere sesonger i Lech Poznan i Polen. Nå fortsetter karrieren i Helsingborg. — Jeg håper å kunne hjelpe laget så mye som mulig.

Kaos: Raphinha ber agenten stanse Chelsea-overgangen!

Raphinha er historie i Leeds, men det er det eneste som er sikkert. Flere engelske medier hevdet på tirsdag at Leeds var enige med Chelsea om overgangssum på solide 60 millioner pund. De hadde bare glemt å bli enige med spilleren selv. Det er Sport som melder at Raphina har bedt agenten Deco (tidligere Chelsea -og Barcelona-spiller…) om å stanse prosessen.

Thomas Rekdal klar for Odd

Thomas Rekdal returnerer til Norge etter tre år i tysk fotball og skal framover spille for Odd i Eliteserien. Overgangen blir gjennomført 1. august. Odd bekrefter signeringen på en pressekonferanse torsdag formiddag. Rekdal har inngått en avtale på tre år etter å ha vært på prøvespill i Skien-klubben den siste tiden. 21-åringen har vært i både Mainz og Stuttgart i Tyskland.

Norge stiller med 22 utøvere i friidretts-VM

Norges Friidrettsforbund sender åtte kvinner og 14 menn til VM i friidrett i Eugene. Mesterskapet varer fra 15. til 24. juli. Jakob Ingebrigtsen og Karsten Warholm er de fremste profilene, men ennå ikke helt sikkert at sistnevnte konkurrerer. Han trener seg for tiden opp etter en lårskade. Stav for herrer og 1500 meter for herrer er øvelsene der Norge fyller kvoten på fem utøvere. Seks av kvinnene er kvalifisert for individuelle øvelser: Elisabeth Slettum, IL Skjalg – 200 meter Hedda Hynne, IK Tjalve – 800 meter. Karoline Bjerkeli Grøvdal, IK Tjalve – 5000 meter.

Her tar Emma (18) innbruddstyvene på fersken

– Jeg tror vi har hatt fire eller fem innbrudd i denne butikken de siste to årene, hevder daglig leder Thomas Holstad. Natt til onsdag ble Emma Hagen Langseth (18) vitne da tyvene stakk av med sparkesykler.

Chelsea går helt bananas – har fire midtstoppere på blokka

Det er ikke ofte vi syntes synd på Thomas Tuchel, til det er han altfor godt betalt og breial, men midtstopper-kabalen den siste sesongen som aldri gikk opp sørget for å skape uro gjennom hele sesongen. Det er derfor som forventet at manageren har gitt beskjed til de nye klubbeierne at i sommer handler det om midtstoppere, midtstoppere og flere midtstoppere. Da den tidligere PSG-manageren tok over etter Frank Lampard, var noe av det første han gjorde, var å gi de ignorerte midtstopperne Rüdiger og Andreas Christensen tillit fra start.

Chelsea er klare til å by på midtstopper

Chelsea er desperate etter å hente inn defensive forsterkninger i sommer.

Landet i Italia: – Jeg er så glad

Den belgiske spissen skal tilbake til San Siro etter en tung 2021-22-sesong på Stamford Bridge Chelsea-floppen Romelu Lukaku har landet i Milano for å fullføre sitt låneopphold i Inter. Italienerne betaler €8 millioner å låne den sterke spissen neste sesong. SISTE: Toppklubb i Premier League vil ha Pickford! Lukaku signerte på nytt for Chelsea i en rekordovergang på £98 millioner etter å ha ledet Inter til Serie A-tittelen i 2020-21, hvor han banket inn 30 mål på 44 kamper.

El Pais: Mbappé skviser ut PSG-superstjerne

Da Real Madrid fikk beskjeden om at en done deal med Mbappé ble undone, freste det i Madrid og hos La Liga. De visste at PSG hadde gitt 23-åringen master key til klubben, et gode Real aldri kunne eller ville tilby en spiller. Ifølge El Pais har Mbappé nå funnet sitt første prosjekt som «sportsdirektør». Det virker veldig harmonisk når Mbappé og Neymar de siste årene har stilt opp til bilde, og skuer ut i horisonten med armen hengende over skulderen på hverandre. Neymar kom inn som rockestjerne i 2017, samtidig som klubben hentet en fremadstormende Monaco-spiller.

Ny runde med full bevisførsel for korrupsjonssaken i retten: – Det er tungt

Advokat Thomas Skjelbred tror ikke Høyesteretts avgjørelse kommer til å ha stor betydning for ny behandling av korrupsjonssaken i lagmannsretten.

Odd bekrefter at denne spissen er på lista - her er flere aktuelle kandidater

SKIEN: Odd, som håper å lande Thomas Rekdal (23) denne uka, intensiverer spissjakten. TA har tatt en titt på seks kandidater.
Les mer om:

Blir en stor uke i Milano: To Premier League-spisser presenteres

Den ene tidligere superlegendarisk innbytter hos Jürgen Klopps, den andre som 2 x flopp på Stamford Bridge. De to belgierne skal nå få nok av muligheter til å vise hvem som skal regjere på toppscorerlista i Serie A neste sesong. Dette er ikke noe nytt, men ifølge Football-Italia skal signering skje denne uken for de to spissene. Regjerende Serie A-mester Milan sender free agent Origi til medisinsk test på tirsdag. Med Atne Rebic fortsatt i troppen og Zlatan på vei inn i en ettrårskontrakt, blir dermed Milan godt dekket på topp.

Brentford går nye veier – henter inn olympisk mester

Det svinger rundt Brentford. Thomas Frank og gjengen har virkelig fått det til, og de er ikke redd for å tenke nytt. Nå opprettes en helt ny stilling som skal sikre profesjonalitet i alle ledd. Tidligere i juni kom bekreftelsen på at Justin Cochrane var overbevist til å ta jobben som Head of Coaching. Med bakgrunn fra Tottenham, det engelske landslaget og senest Manchester United, var dette en skikkelig presisjesignering for lille Brentford.

Fikk flere titalls millioner for familiebedriften: – Vi har ikke solgt oss ut, men startet noe større

Thomas Schwenke mener man «dreper» rekrutteringen med arbeidskrav og press. Selv har han aldri jobbet mer.
Les mer om:

Chelsea klare til å tilby penger pluss Timo Werner og Christian Pulisic

Sky Sports melder at Chelsea ønsker å kjøpe den 22 år gamle nederlandske superstjernen Matthijs de Ligt fra Juventus. Da den den gamle dame kjøpte backen fra Ajax for 85 millioner euro sommeren 2019 var det mange som reragerte på prisen, spesielt da De Ligt hadde store tilpasningsproblemer til langt ute i første sesong. Chelsea er i ferd med å sette verdensrekord for en forsvarsspiller og vil møte utkjøpsklausulen på 120 millioner euro, men alt vil ikke komme i form av penger.

Møter Norges gjerrigste lag: – Det er bare å gønne på!

Thomas Drage (30) er uaktuell til søndagens bortekamp mot Stabæk, mens hærføreren Mads Nielsen (26) i midtforsvaret er tilbake etter sykdom.
Les mer om: