Nyheter om Thomas


EM: Tyskland svekka av korona

Tysklands EM-tropp i handball er råka av to nye koronatilfelle og har berre 14 spelarar tilgjengeleg til kampen mot Polen i kveld. Begge disse laga blir norske motstandarar i hovudrunden i kampar torsdag og fredag. Tyskland har hatt koronatrøbbel også i før EM. Per måndag er det ni tyske spelarar som har gitt frå seg positiv koronatest. Tyskerne henta inn nye spelarar tysdag, men disse må gjennom et testregime før de kan inkluderast i troppen. Alle de seks laga i hovudrundegruppa er innlosjert på same hotell i Bratislava.

Ledin avlyste på Hvaler – nå kommer han til Sarpsborg

Thomas Ledin avlyste tidligere i år konserten han skulle spilt på Hvaler Gjestgiveri den 24. juni. Nå er det klart at den svenske popartisten kommer til Sarpsborg 17. juni.
Les mer om:

Norge dropper flytur sammen med koronarammede Russland

Lagledelsen for håndballgutta i EM takket nei til flyreise og valgte buss til Bratislava for hele troppen. Smittevernhensyn trumfet kortere reisetid. Norge har som et av få lag sluppet helt unna positive koronatester før og under EM. Mandag ble det klart at også Russlands tropp er rammet av virussmitte hos to spillere. Russland slo Norge 23-22 lørdag. Den opprinnelige planen var tog sammen med Russland-troppen og representanter fra Det europeiske håndballforbundet (EHF).

Lewandowski årets spelar

Robert Lewandowski er kåra til året spelar for 2020/21. Bayern Münchens polske storscorar gjekk til topps på FIFAs "The Best"-galla i kveld. Han scora 48 mål på 40 kampar sist sesong. Han slo også Gerd Müllers 49 år gamle rekord for Bundesliga med eitt mål og enda på 41. Lewandowski vann prisen for andre gong. Den første var i desember 2020. Dei andre spelarane i finaleheatet var Lionel Messi og Mohamed Salah. Årets beste kvinnelege fotballspelar blei Barcelonas Alexia Putella. Chelsea tok begge prisane for årets trenar, ved Thomas Tuchel og Emma Hayes.

Leter etter ny spiss i utlandet: – Vi leter på en hylle som gjør det urealistisk å finne ny spiss i Norge

Det var bare 14 spillere på den første LSK-treningen, men i løpet av den neste uka vil de fleste være på plass. En som ikke vil være det, er Thomas Lehne Olsen. LSK leter tålmodig etter toppscorerens erstatter.
Les mer om:

Forlenger med Sarpsborg: «Velger å ta en risiko»

Den tidligere Malmö FF-spissen Guillermo Molins er rimelig sikker på at det blir bra fremover i Sparksborg og derfor har han signert for ett år til. 33 åringen har godord å komme med til Sarpsborg sine sider: «Dette er en klubb som er på vei et sted» Les: Spisstalent som har banket inn mål for Skeid i hele fjor er klar for Eliteserien Guillermo Molins kom tilbake til Sarpsborg i august etter et kort opphold i Rosenborg. Spissen signerte da en kontrakt som gikk ut denne sesongen, I begynnelsen av januar sa 33-åringen til svenske Fotbollskanalen at det heller mot en forlengelse.

Alpinisten er for låg til å stille i VM: – Diskriminerande

Thomas Daae (21) er ikkje klassifisert som parautøvar, ei heller funksjonsfør. Han har ingen stader å konkurrere.
Les mer om:

Matchvinner de Bruyne senket Chelsea – var mest opptatt av å være bekymret for Liverpool

Thomas Tuchel ble hentet fra ledigang for snart ett år siden for å plassere Chelsea øverst på tronen. Første del av etappen ble kronet med Champions League-tittel, denne sesongen skulle tyskeren med Romelu Lukaku også lede til topps på balløya. På lørdag fikk Marina Granovskaia og gjengen bekreftelsen på at det fortsatt er et stykke igjen å være best i verdens tøffeste liga.

Robert Lewandowski er med i 300 klubben

Filmen 300 fra 2006 regissert av Zack Snyder er ettersom jeg husker en dokumentar som tar for seg slaget ved Thermopylene i år 480 f.Kr. For en uke siden passerte Karim Benzema 300 mål for Real Madrid da ble filmen nyttig for grafikere som har lyst til å poengtere milepælen. Slike milepæler skjer ikke ofte, derfor er det litt imellom hver gang vi får slik grafikk. Robert Lewandowski har en enda mer imponerende milepæl for han har nå passert 300 mål i Bundesliga. Det er bare en som har scoret flere mål, Gerd Müller som var Bayern München spiller 1964-1979, har 365 mål i Bundesliga.

Tuchel refser Lukaku: – Av og til må han gjøre jobben

Chelsea-manager Thomas Tuchel var ikke tilfreds med det laget skapte av sjanser på Etihad.
Les mer om:

Arsenal fikk utsatt London-derbyet mot Tottenham

Arsenal har fått innvilget sitt ønske om å få utsatt kampen mot London-rival Tottenham. Martin Ødegaards lag sliter med skader og sykdom etter en hektisk uke. Det bekreftet Arsenal på sitt nettsted lørdag ettermiddag. Før torsdagens ligacupsemifinale mot Liverpool ble det kjent at Ødegaard testet positivt på koronaviruset.

Thomas Tuchel: Skader og corona forskjellen på Chelsea og City

Etter en tøff desember-måned tapte Chelsea terreng til serieleder Manchester City. Thomas Tuchel mener hans Chelsea har hatt mer uflaks enn Pep Guardiolas City.

Kriger om nordnorsk strøm - mange aktører vil etablere seg

Krypto og datalagring står ikke øverst på ønskelisten til fylkesrådsleder Thomas Norvoll. Men denne typen industri basert på ren, norsk vannkraft, kan også være en "icebreaker" ifølge fylkestoppen.
Les mer om:

Haaland hintet om klubbavgjørelse etter ny storkamp

Erling Braut Haaland og Thomas Meunier ble begge tomålsscorere da Dortmund knuste Freiburg. Etter kampen fikk Haaland spørsmål om klubbframtiden og innrømmet at han snart må ta et valg.
Les mer om:

Ny jobb for «Thomax»: – En utopisk kombinasjon

NFF Nordland har ansatt Thomas Nygård fra 1. februar.

Nekter Marti Cifuentes å bli med til sol og varme på Malta

Den spanske treneren Marti Cifuentes forlot norsk fotball og Sandefjord etter endt 2020 sesong og dro videre til den danske Superliga-klubben Aalborg. Tidligere denne uken med stor stolthet presenterte Hammarby 39 år gamle Marti Cifuentes som ny hovedtrener. Aalborg og Hammarby havnet umiddelbart i konflikt.

Ødegaard ute mot Liverpool

Arsenals vanskelige oppgave med komme til finalen i årets ligacup ble akkurat litt tøffere. Nå mangler Arteta flere av sine kreative midtbanespillere før kveldens semifinale mot Liverpool på Anfield. Arsenal må klare seg uten Martin Ødegaard og Emile Smith Rowe i første kamp av Carabao Cup-semifinalene mot Liverpool, melder goal.com. LES: United må ut med 500 millioner for ny back De sier ikke noe om hvorfor nordmannen mister kvelden storoppgjør på Anfield.

Tysk media: Borussia Dortmund bruker Witsels ukelønn på 1,5 millioner for å vinne kampen om Chelsea-spiller

Witsel tapper lønnsbudsjettet til Dortmund med den 6. høyeste lønningen (sportsalary.com), en utgift som forsvinner til sommeren når belgieren går ut som free agent fire år i klubben. Ifølge Bild er denne sparte lønnsutgiften avgjørende for å kunne tiltrekke seg en ettertraktet Chelsea-spiller. Andreas Christensen. Dansken er fått Thomas Tuchel til å rive av seg i lille håret han har igjen, etter at Christensen presser Chelsea steinhardt i lønnsforhandlingene for å signere forlengelsen.

9.-plass for Oxaal – amerikaner vant historisk gull

Thomas Oxaal gikk inn til en 9.-plass på 12,5 kilometer klassisk i klassen for synsnedsatte. Han endte 6.32,5 minutter bak gullvinneren, amerikanske Jake Adicoff. – Det var tungt i dag. Jeg blir sliten og klarer ikke helt å jobbe i de partiene som vi har trent på. Jeg gikk et testløp her forrige uke, som gikk en del bedre enn i dag, sa Oxaal til NRK. – Litt synd at jeg ikke har en knalldag, sa han. Oxaals beste resultat i verdenscupen er en 4.-plass fra sprint i Dresden i januar 2020.
Les mer om:

Hovland og golfstjernene blir Netflix-serie

PGA bekrefter onsdag at touren blir Netflix-serie. Det er Vox Media Studios og produsentene bak suksesserien «Formula 1: Drive to survive», Box to box films, som skal produsere den kommende golf-serien. Dermed kan seerne få større innblikk i livet til golfstjerner som Viktor Hovland. Profiler som Hovland, Justin Thomas, Dustin Johnson og Colin Morikawa har sagt seg villig til å medvirke i serien. Innspillingen skal foregå gjennom hele 2022.
Les mer om:

Takket nei til «Senkveld»

I Stian Blipps nye podkast avslører Solveig Kloppen at hun fikk tilbud om å lede Senkveld etter Thomas Numme og Harald Rønneberg.

Etter siktelse i hvitvaskingssak: Nå har han fått ny jobb

Thomas Borgen, den tidligere toppsjefen i Danske Bank som var siktet i en hvitvaskingssak, har fått jobb i et norsk oppkjøpsfond.
Les mer om:

Var siktet i hvitvaskingssak – begynte i norsk oppkjøpsfond

– Jeg ble overrasket av siktelsen, men ikke av at den ble frafalt, sier Thomas Borgen, tidligere toppsjef i Danske Bank…
Les mer om: