Nyheter om Thomas


Ruben Loftus-Cheek i limbo etter nedrykk

Det er en ekte Chelsea gutt som nå ikke helt vet hva som skjer fremover. Midtbanespilleren er født i Chelsea og har spilt for kubben siden han var seks år gammel. – Det har vært et utlån før årets sesong, (2018/2019 til Crystal Palace) Denne sesongen har 25 åringen vært på utlån his Fulham, de rykker som kjent ned fra Premier League. Ruben Loftus-Cheek har vært en av få lyspunkter med 29 Premier League kamper, men i motsetning til manager Scott Parker blir han definitivt ikke med ned. – Dessuten låneavtalen gjelder frem til sommeren.

Så «Obos-tendenser»: – Vi må slutte å være bekymret for det ene og det andre

(Strømsgodset – LSK 3-1). Kaptein Thomas Lehne Olsen mente LSK så alvorspreget ut i det som ble en marerittstart på sesongen. Akkurat de tankene er trener Geir Bakke lei av å gjenkjenne.
Les mer om:

Ventet ikke med å sparke til etter avgjørende bunnkamp

I snart 20 år har Werder Bremen vært svært fornøyd med sin trener Florian Kohfeldt, han var som spiller en del av klubben og siden 2015 har han vært trener på diverse nivåer. – I 2017 rykket han opp til å bli manager, en jobb han har gjort utmerket frem til denne sesongen, hvor ting har gått tyngre. Florian Kohfeldt fikk søndag sparken som trener for den tyske fotballklubben Werder Bremen.
Les mer om:

Tottenham har slettes ikke tenkt å la byrival kapre spissmål

Tottenham var «først» ute i å gjøre Besiktas-spissen Cyle Larin til sitt mål i sommer, de er fullstendig klar over at det er en god sjanse Harry Kane forlater klubben i sommer, spesielt etter sist ukes tap mot Leeds, noe som i praksis betyr at Champions League er utenfor rekkevidde. En annen god grunn for Tottenham å holde trykket oppe for spisserstattere er det faktum at de ikke har klart å avklare fremtiden til lånespiss Carlos Vinicius. – Det at Benfica fortsatt teller på knappene er et dårlig tegn.

Fikk sparken før nedrykksdrama

Florian Kohfeldt fikk søndag sparken som trener for den tyske fotballklubben Werder Bremen. Én serierunde gjenstår i nedrykkskampen i Bundesliga. Beslutningen om å sparke Kohfeldt ble tatt etter lørdagens 0-2-tap for Augsburg. Nederlaget sendte klubben ned på kvalifiseringsplass foran siste serierunde. Kun ett poeng skiller opp til Arminia Bielefeld på trygg grunn, men nestjumbo Köln har samtidig kun ett poeng opp til Bremen.
Les mer om:

Endelig var det Kasper Schmeichel sin tur!

Thomas Tuchel skulle ta sitt første trofé med Chelsea og fjerne all tvil om at han ikke bare kunne vinne kamper men også finaler. Schmeichel junior satte en stopper for planen. Bokstavelig talt. Nå er ikke Kasper Schmeichel lenger så junior, men vi kunne ikke dy oss. Youri Tielemans sørget for Leicester-scoringen som avgjorde FA Cupfinalen, men Schmeichel var en likeverdig matchvinner. Les: Tabbe av Tottenham å hente inn Rafael Benitez -Tielemans mål var som et gammeldags FA Cup-seiersmål, men også Schmeichels redninger var de du har bruk for i kamp, sier Rodgers til BBC.

Tuchel klaget på VAR-avgjørelser etter Chelseas finaletap

Chelsea-manager Thomas Tuchel var oppgitt over VAR-avgjørelser etter at Leicester vant FA-cupfinalen. Han mener at Chelsea fortjente å vinne.
Les mer om:

Ungdom inviteres til stølsdrift og ljåslått. Nå kan du bli «Junior ranger»

Nå er det bare å glede seg til sommeren. I år tilbys både stølskurs og slåttekurs i Valdres. Begge kursene er knytta til Thomas og Kathrin Aslaksby sin gard i Dale og støl i Ole i Øystre Slidre.
Les mer om:

Thomas og Irina eier hus, men har så farlig vei til jobb at de må leie hybel

– Vi må kjøre med en klump i magen hver gang vi skal på jobb.
Les mer om:

Veabu senket Avaldsnes i generalprøven

– Vi vet at vi kan være mye bedre enn dette. Dét var Avaldsnes-trener Thomas Dahles konklusjon etter at ble 0-1-tap i årets siste treningskamp mot Arna-Bjørnar.
Les mer om:

Tangerte målrekorden i Bundesliga

Robert Lewandowski scora sitt 40. seriemål for sesongen borte mot Freiburg laurdag og tangerte med det målrekorden til Gerd Müller frå 1971/72. Bayern München har alt sikra seg ligatrofeet, men det la ingen dempar på den polske superspissens målhunger borte mot Freiburg. 25 minutt inn i kampen trakka Lukas Kubler på hælen til Thomas Müller, og dommaren peika på straffemerket. Lewandowski var som vanleg iskald frå 11 meter og plasserte ballen enkelt til side for keeper.
Les mer om:

Petter Thoresen har tatt ut landslaget til VM

Tre keepere, ni backer og 16 løperspillere er tatt ut for å representere Norge med skøyter på beina. Ishockey VM arrangeres i Riga hovedstaden i Latvia mellom 21.mai og 6.juni. Norge er i gruppe B sammen med USA, Canada, Tyskland, Italia, Kasakhstan, Finland og vertsnasjon Latvia.

Norges tøffeste slankekur: Slik gikk det med «Biggest loser»-deltakerne

Madelen, Erik, Thomas og Romina led alle av alvorlig fedme da de bestemte seg for å slanke seg foran flere hundre tusen tv-seere. Bak alle kiloene lå det store drømmer.
Les mer om:

Norges tøffeste slankekur: Slik gikk det med Biggest loser-deltakerne

Madelen, Erik, Thomas og Romina led alle av alvorlig fedme da de bestemte seg for å slanke seg foran flere hundre tusen tv-seere. Bak alle kiloene lå det store drømmer.
Les mer om:

Norges tøffeste slankekur: Slik gikk det med Biggest loser-deltakerne

Madelen, Erik, Thomas og Romina led alle av alvorlig fedme da de bestemte seg for å slanke seg foran flere hundre tusen tv-seere. Bak alle kiloene lå det store drømmer.
Les mer om:

Sky Sports: Magikeren Luis Campos jaktes av United

Han sto bak oppbyggingen av Monaco i 2013, så bygde han opp Lille til å bli en reell utfordrer til PSG. Luis Campos har den magiske touchen som får storklubber til å rydde plass for portugiseren. Den tidligere sportsdirektøren hos Lille forsvant ut fra Ligue 1-klubben i desember etter uenighet med klubbpresidenten. Dette betyr at en av bransjens beste er på markedet. Les: Tuchel gjør klart for første PSG-spiller til Chelsea I tillegg til å bygge opp de største talentene, er Campos spesielt kjent som mester til å skape solid fortjeneste på spillere.

Studio Åråsen – før seriestart

Direkte fra Åråsen fredag fra 18.00. Vi teller ned til LSKs comeback i Eliteserien. Vi snakker med Thomas Lehne Olsen, Pål-Andre Helland, trener Geir Bakke, sportssjef Simon Mesfin, styremedlem Bjørnar Sollie. Supporter Trym Hogner og RBs ekspert Kjetil Rydje kommer også med sine vurderinger før avspark.

Thomas (27) har en ganske spesiell hobby: – Treffer som regel fisken

Aarbakke kler Bryne og Nærbø i grønt av en helt spesiell grunn
Les mer om:

Tuchel gjør klart for første PSG-spiller til Chelsea

Når en manager enten går frivillig eller blir kastet på dør, er sannsynligheten stor for at han (sorry, er bare hanner i denne sammenhengen) jobber for å plukke med seg sine favoritter til neste jobb. Det tok ikke mange timene etter at José Mourinho fikk jobben hos Roma, før ryktene gikk om at lojale spillere hos Tottenham og United ville få en telefon. Les: Ut i kulden etter krangel med Zinedine Zidane Thomas Tuchel ble kastet inn på Stamford Bridge godt inn i andre del av sesongen og har ikke hatt noe overgangsvindu å leke seg i.

Arsenal best i by´n!

Hjertepumpa dunket bra på supporterne i London. Når Chelsea og Arsenal byr opp til dans, blir det sjelden kjedelig. Arsenal har mest æren å kjempe for (og en nesten umulig EL-plass), mens Thomas Tuchel kjemper for de siste poengene som skal gi Chelsea-eierne det tilsvarende Frank Lampard leverte forrige sesong: Topp-fire plassering. Gjengen fra Stamford Bridge startet best, Mason Mounth og Havertz skapte fra start problemer for Arsenal-forsvaret. Ødegaard og gjengen sto imot og fikk belønningen allerede etter kvarteret.

Dette skrinet har tatt turen fra Hedalen til London for sommerjobb

Det finnes ytterst få norske relikvieskrin fra middelalderen. Nå låner Hedalen stavkirke ut sitt skrin, som viser martyrdøden til St. Thomas, til en utstilling på British Museum i London i sommer.

Norsk klenodium til British Museum

Det finnes ytterst få norske relikvieskrin fra middelalderen. Nå låner Hedalen stavkirke ut sitt skrin, som viser martyrdøden til St. Thomas, til en utstilling på British Museum.
Les mer om:

Barnebarnet måtte se Barbie-reklame for å gjøre lekser: – Det reagerte jeg kraftig på

Thomas Blix mener det er unødvendig å måtte bruke YouTube som en del av hjemmeleksene til barn på barneskolen.
Les mer om:

Frank Lampard er ikke glemt

Finale i Champions League, finale i FA Cupen, topp 4 i Premier League. Chelsea-supporterne har glemt første del av sesongen og ligger på den oppblåsbare madrassen og surfer på bølgen til Thomas Tuchel. Heldigvis er det hvertfall én som ikke har glemt at Frank Lampard gjorde forarbeidet. I takt med Chelseas enorme suksess fra slutten av januar, har vi sendt noen varme tanker til Lampard. Overgangen fra Chelsea med Chelsea-ikonet til uten, har vært skremmende stor.