Nyheter om Thomas


Thomas' utstilling er med overlegg både krevende og smertefull: – En form for politisk aktivisme

«Han pirker borti vanskelige temaer og forsøker å forstå bekmørke fenomener vi andre helst vil slippe å ta innover oss. »
Les mer om:

Hovland tapte første Ryder Cup-kamp

Viktor Hovland og makker Paul Casey startet godt i sin duell i Ryder Cup-åpningen fredag, men fikk det etter hvert tøft mot amerikanerne Colin Morikawa og Dustin Johnson. Det europeiske laget tapte sin kamp. Tidligere hadde John Rahm og Sergio Garcia slått amerikanerne Thomas/Spieth. Samtidig tapte også de to andre europeiske lagene sine dueller. Dermed leder USA Ryder Cup 3-1 etter første runde. Runde nummer to spilles allerede fredag kveld. Foreløpig er det usikkert om Hovland spiller den runden eller ikke.

Alsgaard glad for at han til slutt turte: – Det åpnet en del dører inni meg

OSCARSBORG FESTNING (VG) Thomas Alsgaard (49) sa lenge nei til alle reality-invitasjoner fra TV-kanalene.

Alsgaard glad for at han til slutt turte: – Det åpnet en del dører inni meg

OSCARSBORG FESTNING (VG) Thomas Alsgaard (49) sa lenge nei til alle reality-invitasjoner fra TV-kanalene.

Sammen fra vugge til grav

OSCARSBORG FESTNING (VG) Thomas Alsgaard (49) sa lenge nei til alle reality-invitasjoner fra TV-kanalene.

Retten trodde på sjåførens forklaring - men mente han likevel måtte straffes

Ole Thomas Wiik var på vei hjem fra byen, og skulle bare hente noe i bilen. Mens han var der ville han sjekke om det var nok strøm på batteriet, og han vrei om tenningsnøkkelen. Det kom til å koste ham mye.
Les mer om:

Thomas (24) ble påkjørt – fikk kraniebrudd og hjerneblødning. Nå er sjåføren tiltalt

Tre måneder etter ulykken er 24-åringen er fremdeles på Sunnaas. Han sier han aldri vil sykle på ulykkesveien igjen.
Les mer om:

Hovland tidlig ut i Ryder Cup

Viktor Hovland spiller sammen med engelske Paul Casey når Ryder Cup i golf innleder fredag med fire foursomes-kamper. De får sylskarp motstand. Det er 12 spillere på hvert lag i prestisjeduellen mellom USA og Europa, og åtte av dem ble valgt til å delta i foursomes, der spillerne slår annenhver gang på samme ball. Hovland og Casey skal duellere med Dustin Johnson og Collin Morikawa. Spillerne slår ut 14.21 norsk tid. Johnson og Morikawa er nummer to og tre på verdensrankingen. Bare spanske Jon Rahm er foran dem.

Bare to ting er aktuelt for toppscoreren: – Det blir LSK eller et utenlandseventyr

Thomas Lehne Olsen (30) er i sitt livs form. Målene renner inn. Kapteinen kan bli tidenes mestscorende i LSK i løpet av én sesong. Mange snakker om både landslaget og utenlandseventyr. Selv nyter toppscoreren livet – på Åråsen og Moelv.
Les mer om:

23-åring overrasket stort: – Han er fryktelig god

TRYVANN (VG) Thomas Helland-Larsen distanserte blant andre verdensmester Hans Christer Holund (32) og vant et 10,3 kilometer langt rulleskirenn torsdag ettermiddag.
Les mer om:

Tiger Woods’ USA-bidrag: – Han er en del av vårt lag

Golfikonet Tiger Woods (45) var uaktuell for spill i Ryder Cup etter bilulykken sist vinter. Men kompisene Justin Thomas (28) og Steve Stricker (54) forteller at Woods likevel hjelper USA i stor grad.

Matthijs de Ligt skal hentes til Premier League

Denne sommeren har noen av de beste midtstopperne vært på reise. Upamecano ble hentet av Bayern, PSG sikret seg Sergio Ramos, Liverpool fikk sin Ibrahima Konaté, United lyktes endelig med Raphael Varane. Hos Chelsea er planen for midtstopper-forsterkning flyttet til neste sommer, men da skal det også gjøres skikkelig. Denne sesongen ser det ut som Chelsea-supporterne slipper å bekymre seg for midtforsvaret. Med imponerende fem clean sheets på de første seks Premier League-kampene har Thomas Tuchel bygd opp en festning av et forsvar.

Tøft møte med gamle kjente: – Jeg ble så glad da Vetle scoret. Det tente et håp i meg, og jeg var lettet

(Grorud-LSK 2-3 eeo.). Eskil Edh (19) har hatt en drømmesesong. Onsdag opplevde LSK-backen marerittet – og det var to tidligere lagkamerater som sørget for en tung kveld – helt til Vetle Dragsnes og Thomas Lehne Olsen reddet avansementet.
Les mer om:

LSK slapp med skrekken – videre etter cupdrama

Et sent mål i ordinær tid reddet ekstraomganger, og der ble LSKs storscorer Thomas Lehne Olsen matchvinner.
Les mer om:

LSK videre i cupen

Obosliga-jumboen Grorud klarte 2-2 etter ordinær tid mot Lillestrøm. Der ble LSK for sterke. Thomas Lehne Olsen sørget for avansement til cupens fjerde runde.

Cupbombe: Kristiansund røk for Oslo-laget KFUM

Kristiansund gikk på en skikkelig smell i NM da KFUM vant 3-1 i hovedstaden i 3. runde. Lillestrøm ble reddet av Thomas Lehne Olsen mot Grorud.

Kan hvile toppscoreren: – Det er litt høyrisiko

Geir Bakke kunne tenkt seg å bruke toppscorer Thomas Lehne Olsen fra start i tre kamper på sju dager. Men nå tar LSK-treneren neppe den sjansen.
Les mer om:

Se hvem som var på «Omgitt av idioter» på Blå Grotte

Endelig kunne de høre Thomas Erikson fortelle om å omgås idioter- eller foredraget der han forteller om boken med samme tittel. Dette har vært utsatt flere ganger i løpet av det siste halvannet året. Publikum gledet seg over endelig å få gå på forestillingen hans. Det var latter og mye applaus fra salen. Yrende liv var det også i de 90 sekundene man skulle fortelle den som satt ved siden av seg hvilken fargekategori en selv identifiserte seg med.
Les mer om:

Vil slå ut klubben som ikke ga ham sjansen

Thomas Klemetsen Jakobsen er toppscorer for en gammel storhet. Onsdag vil han gjøre livet surt for Sandnes Ulf.

Thomas Hagen ble helten for Brodd 3 7er

Har kristelighet, mangler folkelighet
Les mer om:

Thomas (23) om tv-suksessen: – Jeg syns det er en kul serie

SKIEN/OSLO: De er noen skikkelige «underdogs» og viser hva som er mulig bare man har troen på det. Thomas Elsebutangen (23) fra Gulset sto midt oppe i kampen for å overleve under innspillingene i fjor høst.
Les mer om:

Hva gjorde Sir Alex Ferguson til verdens mest suksessrike fotballtrener

Konkurransen på strømmemarkedet på TV har aldri vært hardere, og innhold som tiltrekker oss sportsidioter er enten rettigheter til live sport eller gode sportsdokumentarer. Netflix har ledet an med strålende dokumentarer som Formula 1: Drive to Survive, The Last Dance som handler om Basket-legenden Michael Jordan og fotballdokumentaren Sunderland ‘Til I Die. Viaplay har nå meldt seg på i kampen om sportsdokumentarer, og har denne sommeren sluppet et stort antall titler.