Nyheter om Teien


Smittet: - Sinnsyke smerter

Tina Teien følte seg bare verre og verre, og fredag testet hun positivt for viruset.
Les mer om:

Trakk seg: - Barnehage

Tina Teien orket ikke mer, og reiste hjem. Hun mener stemningen av og til var som i en barnehage.
Les mer om:

Bård overlevde den grufulle sykdommen. Så rammet et nytt sjokk: – Vår verden raste sammen

De siste årene har vært tøffe for Tore Winter og ektemannen Bård. Da Tore innså at han var en hårsbredd fra å måtte avlive sin firbente bestevenn, hunden Odin, ble NRKs hundetrener Maren Teien Rørvik hans siste håp.
Les mer om:

Lørdag hadde Marianne bare tre ledige rom på hotellet: – Vi gleder oss til sommeren

Tiden under korona har vært en berg-og-dalbane tilværelse for hotelldirektør Marianne Teien ved Thon Hotell Tønsberg Brygge.
Les mer om:

Marit (37) har spilt en viktig rolle for NRK-kjendisens nye bok

20. januar ble boka til NRK-kjendis og hundetrener Maren Teien Rørvik og ektemannen Jørgen lansert. Duoen har fått hjelp fra Marit Beate Kasin, som ble hanket inn som skyggeforfatter.
Les mer om:

Jørgen gjorde om stua til «Syden»: – Han er en kul person

Jørgen Teien Rørvik flyttet møbler ut og gjorde om stuegulvet hjemme i Sande til en sandstrand.
Les mer om:

Lippestad fikk valpe-hjelp av hele Norges hundetrener

Da familien Lippestad fikk den lille valpen Salto, skjønte datteren Lycke (12) raskt at her trengte de hjelp – og meldte hele flokken på «Valpeskolen» til hundetrener Maren Teien Rørvik.
Les mer om:

Nå blir det hagestemning på Nygaardsplassen hele året: – Den beste julegaven vi kunne fått

Akkurat i tide til å få med seg siste del av julebordsesongen, har KØL åpnet dørene til sin nye hagestue. – Noe vi har drømt om siden vi startet planleggingen av Nygaardsplassen, sier Marte Teien fra Cityplan.
Les mer om:

Magnus vant for Morten

Morten Langli er en av de største tv-profilene i Norge og er hyppig å se i tv-ruta. Søndag opplevde han sin største dag på travbanen da kameraten Geir Vegard Gundersen og sønnen Magnus Teien.

– Jeg husker mest lyden av det. Det var en brutal avslutning på ropet hans

Kameratene Jørgen Teien Blystad (33) og Espen Mikkelsen (36) var nesten ferdig med turen i Hurrungane, da det plutselig gikk galt.
Les mer om:

Jonathan Floyd: Norges tenåringssvar på The Weeknd?

Liker du 80-tallsvibbene til The Weeknd? Da er det på tide å sjekke ut musikken til Jonathan Floyd! Den Oslo-baserte 19-åringen er kanskje ikke like grov i sproget som sitt kanadiske forbilde, men når det kommer til soundet har de et og annet til felles. Se premiere på Jonathan Floyd sin aller første musikkvideo nedenfor. 730 tok først en prat med stjerneskuddet da han slapp lekre «I morgen er det glemt» like før jul. Nå er han klar med minst like lekre «Fly», produsert av Lars Kristian Rosness. Gratulerer med din første video, Jonathan!

Nå søker Maren etter valper til nytt program: – Valper har aldri noen skyld for det de gjør galt, for de har ikke lært noe annet ennå

Maren Teien Rørvik fra Sande har tidligere hjulpet omplasseringshunder, hun har omvendt bøller som har blitt bestevenner, men denne gangen er det de aller miste firbeinte vennene og deres eiere som skal få opplæring til god atferd.
Les mer om:

Syv superstjerner og to norske e-profiler: – Det er nesten så jeg må klype meg i armen

Max Verstappen, Charles Leclerc, Fernando Alonso, Rubens Barrichello, Juan Pablo Montoya, Jenson Button, Lando Norris, Jarl Teien og Tommy Østgaard. Hvem skal ut?
Les mer om:

Kritiserer Klimakur 2030 for manglende naturfokus

– Baksiden ved et ensidig fokus på klima er at man risikerer å sette i gang tiltak som kanskje er negative for natur, og kanskje til og med negative for klima, sier forskningssjef Kristin Thorsrud Teien.
Les mer om:

Maren er blitt mamma: – Vi er i lykkerus

Maren Teien Rørvik – kjent fra den populære NRK-serien «Fra bølle til bestevenn», er blitt mamma til ei jente.
Les mer om:

Slik svarer hun på kritikken

Hundetrener Maren Teien Rørvik mener angrepene på NRK-suksessen «Fra bølle til bestevenn» er som forventet.
Les mer om:

Slår tilbake mot kritikken

Hundetrener Maren Teien Rørvik mener angrepene på NRK-suksessen «Fra bølle til bestevenn» er som forventet.
Les mer om:

Hundetrener Maren Rørvik: – Man blir gæren hvis det bare er hund, hele tiden

Akkurat nå er det så mange i Norge som vil at hundetrener Maren Teien Rørvik skal få skikk på bikkja deres, at hun er blitt nødt til å få seg egen hundetelefon.
Les mer om:

Dramatisk søndag for kjendiskokk Stian Floer: hadde kraftig brann i sjøboden

Kjendiskokken Stian Floer kjøpte seg nylig sommerhus i vannkanten på Teien i Husvikveien. I helgen oppdaget naboer at det brant kraftig i sjøboden.
Les mer om:

Pallen glapp for Vegard Harm

Vegard Harm var sammen med toppkusk Magnus Teien Gundersen nestfavoritt i kjendisløpet på Bjerke søndag. Men pallen glapp; Vegard og Magnus endte på sjetteplass med hesten Do it Fass.

69-år gammel dame fra Valdres dro inn 12,3 millioner på fem minutter

En kvinne i slutten av 60-åra sikret seg V75-potten i forbindelse med løpene på Forus Travbane lørdag ettermiddag. - Jeg bråbestemte meg for å satse 288 kroner. Viktig var å få med hestene som Svein-Ove Wassberg og Magnus Teien Gundersen kusket, jeg hadde liten tid og satset mest på dem, sier storvinneren.

Lørdagens travtips: NM for stallansatte i V75

Norgesmesterskapet for de stallansatte går av stabelen på Bergen Travpark lørdag. Dyktige Magnus Teien Gundersen kan muligens ta tittelen.

Hyl, skrik og bøter for over 46.000 kroner under travfesten: – Den grisekjøringen er farlig

– Det er et under at jeg ikke ligger igjen i banen, sa Magnus Teien Gundersen etter Ulf Thoresen Grand International søndag. Jarlsberg-dommerne straffet to utenlandske kusker med tusener av kroner for sin grisekjøring.

Gundersen sopte rent

Familien Gundersen ga ikke ved dørene i årets Jarlsberg Grand Prix. Magnus Teien Gundersen kusket Noble Superb og Max Brady inn til seier i kvalifiseringsløpene. I finalen ble det pappa Geir Vegard som kusket Max Brady. Og den vant. Helt klart etter tet hele veien.
Les mer om:

Kveldens travtips: Solide T.G.-bankere i V76

Familiebedriften Teien Gundersen har en kvalitetsstall av de sjeldne, en av Norges absolutt beste. Fra deres talentfabrikk seler de i kveld ut ubeseirede Spiderman T.G. og råsterke Code Bon. Begge har solide sjanser for Magnus Teien Gundersen, som også kan vinne med favoritten Captain Morgan i et stallansattløp.
Les mer om: