Nyheter om Tangen


– Vi vant til slutt, selv om vi til tider ikke virket helt å være til stede

Oilers måtte ha spilleforlengelse for å sikre seg seieren mot bunnlaget Grüner. Anders Tangen Henriksen fikk æren av å sette inn seiersmålet.
Les mer om:

Naboenes fryktscenario ble virkelighet

Oilers måtte ha spilleforlengelse for å sikre seg seieren mot bunnlaget Grüner. Anders Tangen Henriksen fikk æren av å sette inn seiersmålet.
Les mer om:

Sissel Kyrkjebø og Ernst Ravnaas har kjøpt leilighet på Tangen

12. juli overtok artist Sissel Kyrkjebø og advokat Ernst Ravnaas sin nye leilighet med adresse Tangen 110 i Kristiansand. Ekteparet betalte 13 millioner kroner for leiligheten.

Nettsus for Maria Tangen

20 nye smittetilfeller på Nord-Jæren, 1 i Klepp
Les mer om:

- Det har vært en lang prosess å finne ut av, men jeg føler at dette er riktig for meg

Hans Fredrik Tangen, som har vært gruppeleder for Høyre i Åmli kommunestyre i mange år, har nå meldt seg inn i Arbeiderpartiet.

Oilers slo Vålerenga og tok sesongens første trofe

Anders Tangen Henriksen scoret to da Oilers slo Vålerenga 3–1 i finalen.

Stadig vanskeligere å selge millionhytter

KRAGERØ: Det blir vanskeligere å få solgt hytter i strandsonen, og mange vegrer seg for å by på de flotteste eiendommene. – Det er lettere å få solgt noe råtten skitt på 100 kvadrat enn en strøken hytte på 50, sier eiendomsmegler Henrik Tangen.
Les mer om:

En dag tok Suzanna Tangen en kikk i mannens garasje. Det endret livet.

TOKYO (Aftenposten): Suzanna Tangen fant både idretten og sitt livs store kjærlighet så å si samtidig.
Les mer om:

Anders Tangen Henriksen tilbake i Oilers: Han kan smile nå – det gjorde han ikke i 2013

Da Anders Tangen Henriksen (26) forlot Oilers for tre år siden, var det med en følelse av at han ikke hadde fått ut det han var god for. Nå har Stavanger-karen fått en ny sjanse. Og den skal han gripe med begge hender.
Les mer om:

Tangen eit stykke bak

Suzanna Tangen køyrte i mål på 12. plass etter landeveisrittet på Fuji International speedway onsdag morgon. Tida ble 1:06.38, 10.23 minutt bak gullvinnar Jeanette Jansen frå Nederland. Dermed blei det to 12. plassar på Tangen i årets Paralympics, og no startar treninga mot Paralympics i Paris i 2024.

Norsk 12. plass i temporittet i Paralympics

Suzanna Tangen syklet inn til 12. plass i temporittet i debuten i De paralympiske leker i Tokyo.
Les mer om:

Tangen langt bak i debuten

Suzanna Tangen enda på 12.-plass på temporittet på Fuji Internasjonal Stadium, hennar første ritt i dei paralympiske leikane. Ho køyrde inn til tida 57:38.97. Amerikanske Oksana Masters vann etter tida 45:40.05. Tangen fekk eit wildcard til Paralympics, og har sagt at ho er eit stykke frå å hamle opp med medaljekampen. Det store målet er Paralympics i Paris i 2024. Natt til onsdag er det derimot nye moglegheiter. Då er det landevegsritt, og det startar 05.20 norsk tid.
Les mer om:

Hagearbeid gir Lill sjelero

Lill Irene Tangen Henriksen er en sosial dame som setter pris på å omgås slekt og venner. Men 80-årsjubilanten har det også utmerket når hun helt alene kan pusle og stelle med alt som gror på tomta.
Les mer om:

Tjomslands favoritter imponerte 

Øystein Tjomslands årgangstopper Tangen Minto og Tangen Bork imponerte begge da de vant hvert sitt forsøk til Klasseløpene på Bjerke torsdag kveld.
Les mer om:

Naboklager ble ikke hørt – nå blir det fortau her

Nå kan det omsider bli fortau i Trolldalen helt frem til Tangen. Statsforvalteren har avvist klagene fra to husstander i nabolaget.
Les mer om:

Her endte båtturen: – Grisekjøring, rett og slett

Nødetatene rykket onsdag ettermiddag ut til Tangen brygge, mellom Drammen slip og verksted og Nøstodden.
Les mer om:

Her blir det fest i ni dager: – Vi kan ikke kjøre konserter, for da blir det for mye folk

SKIEN: Neste lørdag braker det løs med Festdager i Skien. Og siden Stevneplassen har blitt et vaksinasjonsområde måtte Geir Tangen hive seg rundt og finne et annet egnet sted. Valget falt på Jernbanebrygga.
Les mer om:

Hun sykler med hendene i Paralympics: – Blodårene mine popper fram

TOKYO (VG) Kanskje husker du henne fra Lars Monsens «Ingen grenser». Ti år senere bryter Suzanna Tangen (32) nye grenser ved å bruke armene til å sykle med i Paralympics - på samme måte som vi andre bruker beina.
Les mer om:

Ber foreldre om hjelp til å holde ungdommen hjemme

Tangen videregående skole valgte mandag å sende ut en melding til elevenes foresatte etter at elever dukket opp med forkjølelsessymptomer på skolen.
Les mer om:

Tangen sikret poeng for Viking mot Vålerenga – Kjartansson tilbake med scoring

Vidar Örn Kjartansson var tilbake fra start og scoret, men Harald Tangen utlignet like før slutt da Vålerenga spilte uavgjort 1-1 mot Viking søndag.
Les mer om:

Kjartanson tilbake med scoring

Vidar Örn Kjartansson var tilbake fra start og scoret, men Harald Tangen utlignet like før slutt da Vålerenga spilte uavgjort 1-1 mot Viking søndag.
Les mer om:

Hjemmebane hjemsøker Enga

Harald Nilsen Tangen fikk gult kort for filming tidlig i andre omgang. Seinere berget han poeng for Viking.

Viking-talentet freste mot gult for filming – reddet uavgjort etterpå

VALLE (VG) (Vålerenga – Viking 1–1) Han hadde vært en plage for Vålerenga-forsvaret hele kvelden, og seks minutter før slutt fikk Harald Nilsen Tangen (20) lønn for løpingen.

Nilsen Tangen utliknet for Viking

Ny smitterekord i Australia

Ordføreren og andre fikk kjørt seg av seniorene

Arvid Tangen synes forestillingen gikk over all forventning.
Les mer om: