Nyheter om Tallaksen


Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Sara (23) fra Mandal vil endre moteverdenen

Designstudenten Sara Sofie Tallaksen representerer norsk design på moteuka i København.

Ida (26) har sjonglert mellom to yrkesveier – nå har hun fått ny jobb

Ida Therese Tallaksen (26) har de siste årene stått ved kateteret og undervist. Nå har 26-åringen fra Leknes fått seg ny jobb, som personlig trener ved Sky Fitness i Bodø.
Les mer om:

Viking fikk napp i «ny-keeper»

Michael Thomas Tallaksen Crowe er ny keeper i Viking fotballklubb. Michael Crowe har vært i Stavanger i to uker på prøvespill, nå belønnes han med kontrakt ut sesongen, skriver lokalavisen Stavanger Aftenblad. 24-åringen som har vokst opp på det blide Sørlandet. De siste året har han vært i Ipswich, men nå går turen til Viking og spill ut inneværende sesong. Les: Sarpsborg presenterte ny spiller – Jeg er veldig fornøyd nå. Viking er en spennende klubb med gode spillere og et bra keeperteam.

Dette huset gikk for en halv million over takst: - Det var fullt av folk her

SKIEN: Da Helene la det gamle huset ut for salg, lot ikke responsen vente på seg. - Det var fullt av folk her, og mange spurte om ikke de også kunne få kjøpe med interiøret, forteller Helene Karoline Gede Tallaksen.
Les mer om:

Hildas gamle hus gikk for en halv million over takst: - Det var fullt av folk her

SKIEN: Da Helene la det gamle huset ut for salg, lot ikke responsen vente på seg. - Det var fullt av folk her, og mange spurte om ikke de også kunne få kjøpe med interiøret, forteller Helene Karoline Gede Tallaksen.
Les mer om:

Rasmus inspiserte Cafe Rasmus

Lørdag åpnet Cafe Rasmus i Rasmus Tallaksens gamle lokaler. Rasmus Tallaksen (79) inspiserte selv nyetableringen.
Les mer om:

Anni (26) tidlig glad i Tvedestrand

Det var yndlingstanten, Mary Anne Tallaksen, som lagde de gode minnene i byen for Anni.
Les mer om:

Her er det nye bispe­dømme­rådet i Agder og Telemark

Høvåg-prest Kathrine Tallaksen Skjerdal erstatter Domkirkas Aud Sunde Smemo.
Les mer om:

Café Rasmus åpner i Markens

Kjent Markens-kjøpmann Rasmus Tallaksen planlegger å feire 80-årsdagen sin i Café Rasmus i desember.
Les mer om:

Trafikkulykke på Hebnesvegen

To bilar, med til saman seks personar, er involvert i ei møteulykke på Hebnesvegen, fylkesveg 681, på Ropeidhalvøya. To tatt med i luftambulanse Rune Tallaksen i Sør-vest -politidistrikt opplyser nå i kveld, like før klokka 19.00, at det er snakk om ei front til front-ulykke ikkje langt frå Sagelva ved Kloppå. Det var tre personar i ḱvar bil. Både ambulanse og brann er på staden, politipatrulje er på veg. Politiet opplyser at to personar er tatt med i luftambulanse til Haugesund sjukehus.

Gro Tallaksen sørget for festdag i travparken

44 ekvipasjer fra Risør og Tvedestrand travlag deltok på løp i Sørlandets Travpark.

Reagerer kraftig med åpent brev til Magnus Carlsen: «Verdensmester eller ikke – nå er grensen nådd!»

PORSGRUNN: Sjakkbrødrene fra Porsgrunn, Kjetil og Espen Lie, samt Bjarte Leer-Helgesen og Geir Sune Tallaksen Østmoe, reagerer kraftig på det de mener er et planlagt kupp fra Magnus Carlsen mot sjakkforbundets kongress 7. juli.

Bil havnet oppå steiner ved Åna - mann fraktet med ambulanse til SUS

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)En bil har havnet oppå noen steiner, ved en bekk i Opstadvegen ved Åna. Det var kun en mannlig fører i bilen og vedkommende var ved bevissthet da nødetatene jobbt med å få han ut av bilen. Det lakk olje fra bilen og ut i elva. - Føreren ble tatt ut av bilen og ble deretter fraktet i ambulanse på vei til SUS. Skadeomfang er foreløpig ukjen. Vi kjenner heller ikke til årsaken til utforkjøringen.

Konsulentselskap foreslår dramatiske kutt for trafikkstasjonene: – Her kaster de regninga over på andre

SKIEN: Forhandlere av nye lastebiler og bobiler og campingvogner fortviler over forslaget om å kutte kontrollfunksjonen ved Skien trafikkstasjon. – Her har de ikke tenkt på miljøet og de kaster regninga over på andre, sier Øistein Tallaksen hos Heistad Bil & Caravan AS.
Les mer om:

Heidi sto rett under strømledningen og tok bildet av treet, minutter senere falt det i bakken i et gnistregn: – Jeg var heldig

Heidi Magnussen Schüller og samboeren Morten Tallaksen hadde bedt Skagerak om å sage ned treet i sommer, men det ville ikke selskapet prioritere. Da det endelig falt over ende, holdt det på å gå skikkelig galt.

Heidi sto rett under strømledningen og tok bildet av treet. Minutter senere falt det i bakken i et gnistregn: – Jeg var heldig

Heidi Magnussen Schüller og samboeren Morten Tallaksen hadde bedt Skagerak om å sage ned treet i sommer, men det ville ikke selskapet prioritere. Da det endelig falt over ende, holdt det på å gå skikkelig galt.

Sabotasjen mot Arendal Smelteverk

Natten mellom 20. og 21. november 1943 utførte tre Linge-karer, med kristiansanderen Edvard Johan Tallaksen i spissen, en sabotasjeaksjon mot Arendal Smelteverk. En aksjon som har vært lite omtalt i ettertid.
Les mer om:

Samlet til russefest 60 år etter at de var russ

Otto Geheb, Rasmus Tallaksen og Bjørgulf Svenningsen beklaget at de ikke ble så mange denne gangen. Ikke desto mindre kom 34 for å feire livet og minnes russetiden i 1958.
Les mer om:

Jan Richard foretrekker ferie i det fri

Selv om Jan Richard Tallaksen er vokst opp i Tvedestrand, synes han nok at Norge er best i vest. Særlig når han kan kjøre sikksakk mellom bobilene på vei ned bratte vestlandsfjell.

Vil dømme jente (16) til fengsel i elleve år

Statsadvokat Jan Tallaksen droppet påstand om forvaring, og mener den tiltalte jenta skal dømmes til 11 års fengsel.
Les mer om:

Ber om 11 års fengsel

Aktor Jan Tallaksen ber om 11 års fengsel for den 16 år gamle jenta som drepte Marie Skuland (17) med kniv på Sørlandssenteret i fjor sommer.

Drapet på Sørlandssenteret: Krever 11 års fengsel for drapstiltalt 16-åring

KRISTIANSAND TINGRETT (VG) Statsadvokat Jan Tallaksen mener den drapstiltalte 16-åringen ønsket å drepe da hun gikk inn på Sørlandssenteret 26. juli i fjor. Han betegner drapet på Marie Skuland (17) som kaldblodig og følelsesløst.

– Et meningsløst og uforståelig drap

Statsadvokat Jan Tallaksen mener tiltalte planla drapet på Sørlandssenteret.
Les mer om:

Drapet på Sørlandssenteret: - Fremstår meningsløst og uforståelig

KRISTIANSAND TINGRETT (VG) Statsadvokaten Jan Tallaksen mener at 16-åringen som er tiltalt for drap på Marie Skuland (17) på Sørlandssenteret i fjor sommer, har hatt planer om å drepe.