Nyheter om Tøsse


Stein Tore (41) utfordret en gjeng 11-åringer. Det angrer han litt på nå.

Skogstrand-trener Stein Tore Tøsse (41) må løpe 14 mil (!) på to uker etter et veddemål mot håndballguttene på laget sitt.
Les mer om:

Krev 500.000 av kvar grunneigar

Fredag la leiinga i Etne kommune fram for grunneigarar på Eikemo ein ny plan for småbåthamn, opprustning av den kommunale kaien og bygging av ein parkeringsplass på Tøsse ved Åkrafjorden. Men kommunen krev at dei fastboende deltar med 500.000 kroner kvar for at det skal bli småbåthamn.
Les mer om:

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Stor oversikt over overgangene på Deadline Day i Eliteserien

Se oversikten over hvilken spillere som byttet klubb under Deadline Day i Eliteserien.AalesundInn:Sigurd Tafjord fra SpjelkavikKasper Jørgensen fra LyngbyUt:Holmbert Fridjonsson til BresciaDaniel Leo Gretarsson til BlackpoolHåvard Mork Breivik til Hødd Bodø/GlimtInn: Hugo Vetlesen fra StabækVegard Leikvoll Moberg fra Silkeborg IF BrannInn: Sander Svendsen fra Odense Kristiansund BKInn:Kjetil Holand Tøsse fra Notodden Molde FKInn:Birk Risa fra OddUt:John Kitolano til Odd OddInn:Vladimir Rodic fra Hammarby (lån)John Kitolano fra Molde (lån, fra Woverhanpton)Ut:Kasper Lunding til

Tidligere Molde-junior får eliteseriedrømmen oppfylt

Sunnmøringen Kjetil Holand Tøsse var i MFK-systemet fra 2013 til 2016. Nå er han klar for Kristiansund.
Les mer om:

Tidligere Molde-junior får eliteseriedrømmen oppfylt

Sunnmøringen Kjetil Holand Tøsse var i MFK-systemet fra 2013 til 2016. Nå er han klar for Kristiansund.
Les mer om:

Starter nytt fotostudio(pluss)

Marita Eilertsen Tøsse søker 25.000 kroner i støtte fra næringsfondet i Evenes kommune.

– Kotlin er hyggeligere og mer moderne

Frode Nerbråten og Stein Tore Tøsse er utviklere i Kodemaker. For tiden jobber de med utviklingsprosjekter i Bring, hvor de benytter Kotlin.
Les mer om:

– Vi har lyttet til kundene(pluss)

– Mange av våre kunder har ønsket oss ned på gateplan. Når dette hjørnelokalet ble tilgjengelig grep vi muligheten, sier Siw June Tangen Tøsse og Stine Solli Kaasen.
Les mer om:

Start ydmyket på hjemmebane, tviler på opprykk

De siste tre årene siden Start fikk inn gambling penger har de satset hardt, byttet ut alt det gamle med nye og bedre krefter. – Det startet bra med opprykk til Eliteserien, men så bar det ned igjen, selv med Kjetil Rekdal bak roret.  Denne sesongen startet kaotisk med en uproff sparking av hovedtrener Kjetil Rekdal.

Tre har signert - håper på Hustad

NOTODDEN: Martin Holmen, Martin Brekke og Kjetil Tøsse er alle klare for nye sesonger i Notodden FK.

Hjulvispen på midtbanen

Kjetil Tøsse er i ferd med å bli varm i trøya i sin nye midtbanerolle.
Les mer om:

Tøsse sier nei til gjenvalg

Tirsdag kan Sør-Norge oppleve temperaturer som er mer vanlig i fellesferien. Mange steder kan temperaturen komme opp i 25 grader.
Les mer om:

Eikemofolk nærare ei trygg båthamn

Eit vedtak i Etne formannskap tysdag om å ta på seg heile det økonomiske ansvaret  for å få ferdig reguleringsarbeidet for ei trygg hamn ved Tøsse i Åkrafjorden for dei fastbuande i fjellbygda Eikemo, skapte ny optimisme blant dei seks eikemoarane som var møtt fram som tilhøyrarar.
Les mer om:

- Det hastar å få ferjestrekningane ut på anbod

- Og det må gjerast ein betre jobb enn ved førre utlysing, kommenterer Charles Tøsse.
Les mer om: