Nyheter om Syrstad


Rolfö slår følgje med Engen

Barcelona held fram med å forsterke laget sit framfor neste sesong. No er det klart at Fridolina Rolfö gjer som Ingrid Syrstad Engen, og forlét Wolfsburg til fordel for Barcelona. Den svenske vingen har signert ein toårs kontrakt med den spanske klubben, skriv Barcelona på sine eigne heimesider. 27-åringen spelte 25 kampar for Wolfsburg, og skåra ni gongar. Ho har også spela for klubbar som Bayern München og Linköping, og står bokført med 49 landskampar for Sverige. Dermed blir ho lagvenninne med dei norske landslagsspelarane Caroline Graham Hansen og nemnde Engen.

Syrstad Engen «Hjæmme» på bana der det heile starta: – Det er litt rart, seier mor

Mora og barndomsvenen er ikkje overraska over at Ingrid Syrstad Engen signerte for verdas beste fotballag.
Les mer om:

Syrstad Engen klar for Barcelona: – Verdens beste klubb

Ingrid Syrstad Engen (23) har signert en toårskontrakt med storklubben.
Les mer om:

Ingrid Syrstad Engen klar for Barcelona: – Veldig stort for meg

Derfor er denne bygårdsleiligheten ekstra attraktiv
Les mer om:

Ingrid Syrstad Engen klar for Barcelona: – Veldig stort for meg

Ingrid Syrstad Engen følger Caroline Graham Hansens vei fra Tyskland til Spania. Nå har 23-åringen signert en toårskontrakt med regjerende trippelmester Barcelona.

Toppklubbene har kriget om Engen: – Da Barca kom på banen ble valget enkelt

Landslagsspiller Ingrid Syrstad Engen (23) har signert en toårskontrakt med mesterligavinneren. Nå gleder midtbaneprofilen seg til å spille tiki-taka-fotball med Caroline Graham Hansen.
Les mer om:

Toppklubbene har kriget om Engen: – Da Barca kom på banen ble valget enkelt

Landslagsspiller Ingrid Syrstad Engen (23) har signert en toårskontrakt med mesterligavinneren. Nå gleder midtbaneprofilen seg til å spille tiki-taka-fotball med Caroline Graham Hansen.
Les mer om:

Toppklubbene kriget om Engen – nå har hun valgt mesterligavinneren

Landslagsspiller Ingrid Syrstad Engen (23) har signert en toårskontrakt med Barcelona. Nå gleder midtbaneprofilen seg til å spille tiki-taka-fotball med Caroline Graham Hansen.

Bekrefter: Engen ønsket av Barca

Mesterligavinner Barcelona er med i kampen om Ingrid Syrstad Engens signatur. Det bekrefter hennes agent Jens Wenzl overfor Aftenposten. Den norske landslagsspilleren forlater Wolfsburg i sommer etter to suksessrike sesonger som ga ett seriegull, to cupgull og en tapt mesterligafinale. Ny arbeidsgiver er ennå ikke klar, men Wenzl sier at det er kontakt med Barcelona «og en del andre klubber». Han sier til Aftenposten at Barcelona ønsker å sikre seg Engens signatur.

Bekrefter Barcelona-kontakt: Syrstad Engen kan bli lagvenninne med Graham Hansen

Barcelona vant den spanske serien, cupen og Champions League denne sesongen. Nå ønsker de å styrke laget med Ingrid Syrstad Engen (23), ifølge hennes agent.

Bekrefter Barcelona-kontakt: Syrstad Engen kan bli lagvenninne med Graham Hansen

Kommunalsjef oppklarer: - Jeg er ikke død
Les mer om:

Sølv til Wolfsburg og Syrstad Engen

Ingrid Syrstad Engen scoret da Wolfsburg avsluttet sesongen i Bundesliga med 8-0-seier over Werder Bremen, men det holdt ikke til serietittel denne gangen. Bayern München vant nemlig 4-0 mot Frankfurt i sin siste seriekamp for sesongen, og dermed holdt de unna i kampen om ligagullet.
Les mer om:

Ny cuptittel til Engen

Ingrid Syrstad Engen og hennes Wolfsburg er fortsatt cupmestere i tysk fotball. I undertall ble Eintracht Frankfurt slått 1-0 i søndagens finale. Ewa Pajor scoret vinnermålet to minutter før kampen i Köln ellers ville gått til straffer. Wolfsburg tok sin sjuende strake cuptittel selv om laget var redusert til ti spillere i tre firedeler av ekstraomgangene. Keeper Almuth Schult så det røde kortet da hun stormet ut av egen boks og felte Lara Prasnikar. Wolfsburg er blitt mester i åtte av de ni siste sesongene.
Les mer om:

Gullhåpet lever for Syrstad Engen

Det er fortsatt spenning i den tyske toppdivisjonen i fotball etter at Ingrid Syrstad Engens Wolfsburg spilte 1-1 mot serieleder Bayern München søndag.
Les mer om:

Fortsatt gullhåp for Engen

Toppkampen i Bundesliga mellom Wolfsburg og Bayern München endte 1-1. Dermed beholder Bayern forspranget på to poeng når to serierunder gjenstår. Fram til det 82. spilleminutt så det imidlertid ut til så det ut til at Bayern München skulle stikke av med alle tre poengene. I så fall hadde gullkampen i realiteten vært avgjort. Men takket være utligninge fra Ewa Pajor, kan Ingrid Syrstad Engen og Wolfsburg fortsatt bli mestere.
Les mer om:

Syrstad Engen jakter tysk dobbel – nærmer seg signering med ny klubb

I hennes siste uker som Wolfsburg-spiller skal Ingrid Syrstad Engen (23) spille to «finaler». Landslagsprofilens agent bekrefter til VG at de er nære å signere for en ny klubb.
Les mer om:

Fristet av overgang til engelsk storklubb

Landslagets Ingrid Syrstad Engen skal flytte på seg i sommer. Den nye klubben blir trolig en med store ambisjoner i Champions League.

Engen og Wolfsburg til cupfinale: – Dette trengte vi

(Wolfsburg – Bayern München 2–0) Ingrid Syrstad Engen (22) og Wolfsburg slo tilbake etter Champions League-exiten og sikret seg en billett til den tyske cupfinalen.
Les mer om:

Harder ødela for Syrstad Engen og gamleklubben igjen

(Wolfsburg - Chelsea 0–3, 1–5 sammenlagt) Det er av sine egne man skal ha det ... Tidligere Wolfsburg-spiller Pernilla Harder (28) sendte Ingrid Syrstad Engen og tyskerne ut av Champions League.

Storscoreren Wolfsburg må stoppe: – I sitt livs form

Samantha Kerr (27) gir sin egen manager håp for suksess i Europa. Ingrid Syrstad Engen (22) håper Wolfsburg har lært når de igjen skal opp mot australieren for å kapre en semifinalebillett i Champions League.

Norges tropp mot Belgia og Tyskland

2. påskedag reiser kvinnelandslaget på sin første samling siden oktober i fjor. Der venter to tøffe kamper. Først mot Belgia 8. april og deretter Tyskland fem dager senere. Nå er troppen tatt ut. – Det er en tropp med mange kjente. Eneste nye er Emilie Bragstad.

Chelsea imponerte uten Mjelde

Chelseas kvinnelag tok første stikk hjemme i kvartfinalen i kvinnenes mesterliga mot Wolfsburg. Samantha Kerr og Pernille Harder scoret hjemmelagets to mål, mens Dominique Janssen reduserte på straffespark for tyskerne i kampen som endte 2-1 til Chelsea. Maren Mjelde var ikke med for de blåkledde, etter hun måtte av med skade i kneet i ligacupfinalen mot Bristol City. Heller ikke Guro Reiten startet for Chelsea, men kom inn etter 80 minutter. Ingrid Syrstad Engen spilte hele kampen for Wolfsburg, som var i fjorårets mesterligafinale, hvor de tapte for Lyon. Returkampen spilles om én uke.

Tapte første kvartfinale: Syrstad Engen og Wolfsburg senket av verdens dyreste

(Chelsea-Wolfsburg 2–1) Chelsea hentet den danske stjernespilleren Pernille Harder (28) for en rekordsum i september. Onsdag kveld straffet hun tidligere lagvenninner i Champions League.

Norsk kvartfinaleduell i Champions League: – Ikke et drømmescenario

Emma Hayes (44) er full av lovord om klubben som har sendt hennes Chelsea ut av Champions League tre ganger de siste fem årene, men Wolfsburgs Ingrid Syrstad Engen (22) tror rollene er snudd før kvartfinaleoppgjøret 2021.

Hun har nådd toppen i internasjonal fotball. Nå vil Ingrid Syrstad Engen hjelpe flere til å gjøre det samme.

Et nytt tilbud skal hjelpe unge jenter som vil bli oppdaget av større klubber. Wolfsburg-stjerne og landslagsspiller Ingrid Syrstad Engen (22) fronter den nye satsingen.
Les mer om: