Nyheter om Sykehuset


Her blir Suzy (6) reddet etter syv timer - men mistet mor og fire søsken

Suzy Eshkuntana (6) overlevde et israelsk luftangrep, men mistet moren og sine fire søsken. Hun ble senere gjenforent med faren på sykehuset.
Les mer om:

Skolekorpset besøkte barne- og kreftavdelingen på sykehuset

Ullevål skoles musikkorps gjentok fjorårets vellykkede nasjonaldagsfeiring.
Les mer om:

Nå er kapteinen fra smitteskipet innlagt

Enda en av mannskapet på malmbåten Pebble Beach, som er rammet av koronautbrudd, er lagt inn på sykehuset i Narvik. Blant de innlagte er skipets kaptein.
Les mer om:

Kapteinen fra smitteskipet i Narvik er innlagt

Enda en av mannskapet på malmbåten Pebble Beach, som er rammet av koronautbrudd, er lagt inn på sykehuset i Narvik. Blant de innlagte er skipets kaptein.
Les mer om:

Tre av mannskapet fra «Pebble Beach» innlagt på sykehus: – Vi er i gul fase nå

Både kommunen og sykehuset er forberedt på om situasjonen eskalerer. Skipet ligger nå i havn for enklere tilgang ved behov for medisinsk bistand.
Les mer om:

Mann som lå fastklemt under lastebil i Steinkjer, er utskrevet

Mannen som fredag ble fastklemt under en veltet lastebil, er utskrevet fra St. Olavs hospital, opplyser sykehuset til NRK.

Ønsker et bedre tilbud innen øyekirurgi i Harstad(pluss)

Leder i Støtteforeningen for Sykehuset i Harstad, Victor Johnsen, fortviler over at de fleste som skal ta øyeoperasjoner må reise til Tromsø.

Tre av mannskapet er brakt til sykehus fra smittebåten i Narvik

Tre av mannskapet på malmbåten Pebble Beach, som er rammet av coronautbrudd, er lagt inn på sykehuset i Narvik. Ett besetningsmedlem er død etter utbruddet.
Les mer om:

Her skal UNN ta imot pasienter med stråleskader. Men sykehuset har fremdeles ikke holdt en praktisk øvelse

En øvelse kan gjøres på mange måter. Noen ganger er simulering like lærerikt som en praktisk øvelse, sier klinikksjefen ved Universitetssykehuset Nord-Norge.
Les mer om:

Kort tid etter dør han

Skuespiller og Youtube-stjerne Rahul Vohra brukte noen av sine siste åndedrag på å kritisere sykehuset han var innlagt på.
Les mer om:

Derfor troppet disse opp ved sykehuset

Gardens sykehusturné besøkte de lokale sykehusene fredag. Se video av oppvisningen på Rikshospitalet her!
Les mer om:

Person brakt til sykehus fra smittebåten i Narvik

Et av besetningsmedlemmene på malmbåten Pebble Beach, som er rammet av coronautbrudd, er fraktet til sykehuset i Narvik for undersøkelse.
Les mer om:

Mener det ikke er pasientenes beste med et nytt «Åsgård» på en parkeringsplass i Breivika: Nå kan beslutningen bli utsatt

Pasientene mener dagens Åsgård-tomt er best. Fagfolk mener Åsgård-tomten er best. UNN-direktøren vil likevel flytte det psykiatriske sykehuset til Breivika. Nå kan saken bli utsatt.
Les mer om:

Jobber på koronamottak – får ikke vaksine

Flere ansatte ved sykehuset i Ålesund reagerer på at de ikke har fått tilbud om vaksine.
Les mer om:

Sykehuset ba om to milliarder til nytt akuttbygg - fikk halvparten

Sørlandet sykehus ønsket å bygge ny avdeling for kvinner og barn sammen med det nye akuttbygget som skal reises. Det er det ikke økonomi til. Hva skjedde egentlig med de store planene?
Les mer om:

Til ledelsen ved Sørlandet sykehus og Helse Sør-Øst

I følge helseminister Bent Høie, i Stortingets spørretime 12. mai, mener ledelsen i Helse Sør-Øst at fødeavdelingen i Kristiansand følger «en normal vedlikeholdsplan ved sykehuset, og holder normal standard når det gjelder overflate og utstyr». Dette kan vi ikke la stå uimotsagt!

Lokal oppfinnelse skal løse et folkehelseproblem: - Noe verden trenger

PORSGRUNN: Kanskje blir det starten på noe veldig stort for selskapet Sustaintech. Tiden vil vise, men en viktig milepæl er utvilsomt nådd når Sykehuset Telemark installerer teknologien som fanger opp legemiddelrester, miljøgifter og antibiotikaresistente bakterier.
Les mer om:

Der satte Jarstein penn på papir

Den norske landslagskeeperen Rune Almenning Jarstein kom ut av sykehuset for noen dager siden og fortalte da han var enig med Hertha Berlin om en forlengelse og at de ville signere om noen dager. – På det tidspunktet var klubben i seriøst trøbbel, du måtte ta frem forstørrelsesglass for å skille dem fra nedrykksstreken. Nå ser ting bedre ut etter Hartha Berlin tok tre poeng mot allerede fortapte Schalke. (Du ser høydepunkter nederst i artikkelen) Den norske landslagskeeperen bekrefter selv på sin egen Instagram-profil at han signert en ny kontrakt med Bundesliga-klubben.

Pedersen skadet i sykkelulykke

Skøyteløperne Sverre Lunde Pedersen krasjet på en sykkel-økt ved Dølemo i Agder torsdag ettermiddag. Det opplyser Norges Skøyteforbund i en pressemelding. 28-åringen ble fløyet til sykehuset etter ulykken. Skøyteforbundet opplyser at de vil komme tilbake med mer informasjon senere. – Det er ikke noe kritisk. Vi vet ikke helt skadeomfanget ennå, sier generalsekretær Håkon Dahl til VG. Dahl opplyser til NTB at skøytestjernen fra Os var på sykkeltur sammen med en gjeng fra landslaget da ulykken skjedde.

Sykehuset er forberedt på det verste etter at båt med død person ankom Narvik

Med 16 smittede personer på malmbåten IVS «Pebble Beach» er sykehuset i Narvik forberedt på det verste.
Les mer om:

Reagerer på medias dekning av vaksinering av ledelsen: – Jeg ble først skuffet og overrasket, deretter stolt

Mer enn fire av fem av de ansatte ved Sykehuset i Vestfold er vaksinerte. Inklusive en stor andel av lederne.
Les mer om:

Hvem styrer sykehuset?

Norske sykehus blir i dag styrt på en måte som ikke lenger har tillit i befolkningen.
Les mer om:

Bent Høie måtte svare om forhol­dene på kvinne­klinikken

– Hvor dårlig må forholdene bli før ministeren lytter, spurte Kari Henriksen (Ap) i Stortingets spørretime. Helseminister Bent Høie sier det er opp til sykehuset selv å prioritere nye byggeprosjekter.

Ahus vil se på egne korona-rutiner etter hendelse ved kapellet

Søndag oppsto det en situasjon der flere enn avtalt møtte opp til likskue ved kapellet på Ahus. Sykehuset vil se nærmere på egne rutiner for å unngå større forsamlinger i fremtiden.
Les mer om: