Nyheter om Sverre


Sverre Lunde Pedersen om ulykken som kunne kostet han livet: – Det setter ting i perspektiv

En drøy måned etter skrekkulykken er Sverre Lunde Pedersen (28) så smått i gang med opptreningen, åtte måneder før sesongens store mål, OL i Beijing.
Les mer om:

Etter skrekkrasjen: – Kunne sittet her uten følelse i kroppen, eller i verste fall ikke sitte her i det hele tatt

TELEMARK/BERGEN: Kroppen ble hardt skadet, men Sverre Lunde Pedersen har på ingen måte mistet håpet eller troen.
Les mer om:

Siste dag på jobben for Dahl(pluss)

– Det er så mange dedikerte mennesker her som genuint ønsker at innbyggerne skal ha det bra, sier avtroppende kommunedirektør Arne Sverre Dahl.
Les mer om:

Ny sjokkoversikt: Varslersaken har kostet Fredrikstad minst 80 millioner

Fredag fikk bystyret sjokkoversikten: Kommunen har beregnet hva den store varslersaken indirekte har kostet kommunen. Direktør Ole Sverre Strand oppga at utgiftene beløper seg til 43–48 millioner. Den totale regningen er dermed oppe i rundt 80 millioner, viser FBs beregninger.

Olsbu Røiseland har brukt ferien til å fullføre hyttedrømmen

Denne våren har Marte Olsbu Røiseland (30) og ektemannen Sverre brukt godt. Nå er hyttedrømmen på fjellet realisert.
Les mer om:

Olsbu Røiseland har brukt ferien til å fullføre hyttedrømmen

Denne våren har Marte Olsbu Røiseland (30) og ektemannen Sverre brukt godt.
Les mer om:

Ikke gyldig i butikken – det får Sverre (20) til å reagere: – Det gir ikke noe mening

Litt rart det ikke er gyldig i butikken, når det er gyldig for politiet, mener Sverre Hauk Øby (20) fra Hafslundsøy.
Les mer om:

- Total forvandling i båthavnen

Da Sverre Mysen (94) var liten gutt på 1930-tallet, var familien hans en av de første som hadde motorbåt. - Hele området med park var vann den gangen. Det har skjedd store forandringer her, sier Mysen som tok seg tid til et tilbakeblikk i solskinn her om dagen.
Les mer om:

Slåss for det viktigste kollektivprosjektet på Nedre Romerike: – Det må ikke bli slik at dette glipper på oppløpssida

En forlengelse av T-banen fra Oslo til Lørenskog er ikke nevnt med ett ord i forslaget til ny Nasjonal transportplan. Dermed er også den statlige finansieringen i det blå. Sverre Myrli (Ap) vil ha prosjektet inn i planen igjen.

Lunde Pedersen tror han vil rekke OL: – Heldigvis er beina intakt

Sverre Lunde Pedersen (28) er glad for at han etter alt å dømme slapp fra den alvorlige sykkelulykken for to uker siden uten varige mén.
Les mer om:

Sverre Lunde Pedersen utskrevet

Skøytestjernen Sverre Lunde Pedersen ble utskrevet fra Ullevål sykehus rett før pinse. Det går minst tre måneder før han er tilbake i normal trening. Det opplyser Norges Skøyteforbund i en pressemelding tirsdag. Lunde Pedersen skadet seg stygt i en sykkelulykke nylig. I etterkant har han vært gjennom et lengre sykehusopphold. – Hjemtransporten gikk fint, jeg fikk god hjelp av min bror Eirik. Det var veldig godt å komme hjem til familien, sier skøytestjernen. Det vil ta rundt tre måneder før han kan være tilbake i normal trening.

Skrevet ut av sykehus: - Preget

Skøyteesset Sverre Lunde Pedersen (28) er skrevet ut av Ullevål sykehus, men må fortsatt vente i flere måneder før han kan trene for fullt igjen.

Sverre (100) minnes dramatiske krigsdager

Sverre Oddvar Andersen i Engelsviken runder 100 år 19. mai. Hodet er klart og minnene fra krigens dager sitter spikret hos den pensjonerte majoren.
Les mer om:

Lagkompisen så Lunde Pedersens sykkelulykke: – Var veldig heldig

Hallgeir Engebråten (21) lå rett bak Sverre Lunde Pedersen (28) i 45 kilometer i timen da han på sykkel styrtet rett ut i en steinur: – Ut i fra hvordan det kunne ha gått, var han veldig heldig, forteller landslagskameraten.

Politiet stanset obduksjonen – nå vil kommuneoverlegen finne svar på dødsfallet på «Pebble Beach»

Det er flere ubesvarte spørsmål i forbindelse med koronautbruddet på malmskipet «Pebble Beach» i Narvik. Kommuneoverlege Sverre Håkon Evju prøver blant annet å finne svar på hvorfor én person døde, og hvorfor to personer ikke ble smittet.

Nakkeoperasjon for Lunde Pedersen

Sverre Lunde Pedersen har gjennomgått en vellykket operasjon i nakken, bekrefter skøyteforbundet i en pressemelding. – Nærmere undersøkelse av nakken til Lunde Pedersen påviste en liten glidning mellom to nakkevirvler som kirurgene valgte å operere på søndag 16. mai for å stabilisere.

Firmaet gjør det bedre enn noen gang: - Tidligere kunne jeg bare drømme om slikt

I 2017 kom Bjørn Sverre Falch og kona flyttende til Bodø for å prøve noe nytt. Lite visste han på daværende tidspunkt at hans store hobby kom til å bli levebrødet hans.
Les mer om:

Stabilt for Lunde Pedersen

Skøytestjernen Sverre Lunde Pedersen er våken og klar etter fredagens operasjon. Han blir værende på Ullevål sykehus til videre observasjon. Norges Skøyteforbund skriver i en kort statusoppdatering at det «etter forholdene går fint» med Pedersen. Torsdag pådro han seg flere skader i en sykkelulykke. Videre blir det opplyst at skøyteløperen fra Os har litt smerter i nakken. Plagene blir vurdert nærmere i løpet av de neste dagene. 28-åringen ble fredag kveld operert for to mindre brudd i venstrehånden og et brudd i høyre underarm.

Minneord om Sverre Johan Kløvfjell

Sverre Johan Kløvfjell 1936-2021
Les mer om:

Vellykket operasjon for Pedersen

Skøyteprofilen Sverre Lunde Pedersen ble fredag kveld operert for to mindre brudd i venstrehånden og et brudd i høyre underarm. Det opplyser Norges Skøyteforbund i en pressemelding. Operasjonen ble gjennomført på Ullevål sykehus. Pedersen har også fått påvist et mindre brudd i kinnbeinet. 28-åringen har i tillegg en rift i leveren. Han blir liggende på sykehus til videre observasjon. Skaden i leveren er fortsatt under kontroll og stabil. Osingen pådro seg skadene i en sykkelulykke ved Nesvatn i Fyresdal kommune i Vestfold og Telemark torsdag ettermiddag.

Vellykket operasjon for Lunde Pedersen

Skøyteprofilen Sverre Lunde Pedersen ble operert fredag kveld, etter ulykken på sykkel dagen før.
Les mer om:

Varhaug-saken: 14 nye personer har meldt seg

En rekke personer har meldt seg etter avsløringene om psykolog Sverre Varhaug. Advokat Mette Yvonne Larsen får telefoner fra fortvilte pasienter som sier de er utsatt for overgrep av psykologen.

Opereres for to brudd i hånda

Skøyteløper Sverre Lunde Pedersen har fått konstatert to brudd i hånda og et rift i leveren etter en sykkelulykke torsdag.
Les mer om:

Brudd i hånden og rift i leveren for Sverre Lunde Pedersen

FYRESDAL: Skøyteløperen Sverre Lunde Pedersen pådro seg to brudd i en hånd, og han blir operert i løpet av fredag. Han var innblandet i en utforkjøring på sykkel.